×
بین الملل
شناسه خبر : 319260
تاریخ انتشار : شنبه 1405/03/02 ساعت 08:18
وعده ترامپ برای پایان سریع «موضوع ایران» و سقوط قیمت نفت

وعده ترامپ برای پایان سریع «موضوع ایران» و سقوط قیمت نفت

دونالد ترامپ در گردهمایی انتخاباتی نیویورک با ادعای پیروزی در سه دوره انتخاباتی، وعده داد که پرونده ایران به‌زودی مختومه شده و قیمت نفت پس از آن سقوط خواهد کرد.

نورنیوز-گروه بین الملل: دونالد ترامپ روز جمعه به وقت محلی در یک گردهمایی انتخاباتی در شهر سافرن نیویورک برای حمایت از «مایک لاولر» نماینده جمهوریخواه نیویورک مدعی شد: «می‌دانید که ما رئیس جمهور سه دوره‌ای هستیم، ما فقط نتایج را نمی‌خواهیم. ما نمی‌خواهیم، ما سه بار پیروز شدیم، اما فقط نتایج دوره اول و سوم را می‌خواهیم.»
شبکه ان بی سی نیوز آمریکا گزارش داد: پس از این اظهارات ترامپ، جمعیت شعار «چهار سال دیگر» سر دادند و ترامپ برای لحظاتی مکث کرد و به آنها گوش داد.
وی سپس گفت: ما یک کلاه داریم که روی آن نوشته شده «چهار سال دیگر» و این موضوع چپ‌گرایان افراطیِ دیوانه را عصبانی می‌کند.
ترامپ در سخنانش در نیویورک درباره جنگ علیه ایران مدعی شد: «موضوع ایران ایران خیلی زود پایان خواهد یافت و همه‌چیز به‌ سرعت به حالت عادی بازمی‌گردد.»
رئیس‌جمهوری آمریکا در پی پیامدهای اقتصادی جنگ علیه ایران ادعا کرد: «به‌محض اینکه کارم با ایران تمام شود، قیمت نفت سقوط خواهد کرد.»
ترامپ مدعی شد: «من گفتم باید به خاورمیانه برویم. پرسیدند چرا؟ گفتم چون اگر جلوی ایران را نگیریم، این کشور به سلاح هسته‌ای دست پیدا خواهد کرد. ما مجبوریم این کار را انجام دهیم و جلوی آن را گرفته‌ایم. آن‌ها هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهند یافت. این موضوع به‌زودی پایان خواهد یافت.»
ترامپ به حاضران گفت: «من واقعا نیویورک را دوست دارم. من در ایالت نیویورک متولد و بزرگ شده‌ام و قلبم همیشه اینجا بوده است. من اینجا را دوست دارم و باید اوضاع را سر و سامان بدهیم. باید آن را پس بگیریم.»
رئیس جمهوری آمریکا ادامه داد: «ما قرار است آن را پس بگیریم، اما به افراد بااستعداد نیاز داریم. به همین دلیل است که برخی افرادی را که اینجا می‌بینید، در کنار خود داریم. ما استعدادهای زیادی داریم؛ استعدادهای سیاسی فراوان.»
وی خطاب به کتی هوکول فرماندار دموکرات کنونی نیویورک که برای انتخاب مجدد رقابت می‌کند، گفت: «کتی، بهتر است مراقب خودت باشی. رقابت سختی در پیش داری.»
ترامپ دموکرات‌ها را به‌دلیل هزینه‌کرد میلیون‌ها دلار برای بررسی دلایل شکست سیاسی خود مورد انتقاد قرار داد و سپس از جمعیت حاضر پرسید کدام لقب جو بایدن را بیشتر می‌پسندند.
وی گفت: « آنها ۱۰ میلیون دلار برای بررسی دلایل شکست سیاسی خود هزینه کردند. اما متن پر از غلط تایپی بود. تقریباً در هر جمله اشتباه وجود داشت. کلمات را غلط نوشته بودند و ویرگول‌ها هم در جای اشتباه قرار داشتند.»
ترامپ با کنایه گفت: من می‌توانستم همین تحلیل را کاملا رایگان در اختیارشان بگذارم. من گفته بودم نامزد شما «جو بایدن خواب‌آلود» است.
 


اخبار مرتبط
عقب‌نشینی قیمت نفت در پی خوش‌بینی به مذاکرات ایران و آمریکا
چهارشنبه 1405/03/06 ساعت 09:09
عقب‌نشینی قیمت نفت در پی خوش‌بینی به مذاکرات ایران و آمریکا
«سیگنال‌های مثبت از مذاکرات تهران و واشنگتن، ترمز جهش قیمت در بازار جهانی انرژی را کشید. با افزایش امیدها به توافق موقت و رفع تنش در تنگه هرمز، شاخص نفت برنت از سقف 120 دلار عقب‌نشینی کرد؛ با این حال، کارشناسان به دلیل کاهش ذخایر جهانی، بازار را همچنان شکننده و در وضعیت آماده‌باش می‌دانند.»
ترامپ در معرض عقب‌نشینی تحقیرآمیز
شنبه 1405/03/02 ساعت 18:16
رویترز؛
ترامپ در معرض عقب‌نشینی تحقیرآمیز
درحالی‌که تنها سه ماه از آغاز درگیری با ایران می‌گذرد، وعده پیروزی قاطع در یک نبرد شش‌هفته‌ای جای خود را به واقعیتی تلخ برای دونالد ترامپ داده است؛ وضعیتی که تحلیلگران آن را گرفتار شدن رئیس‌جمهور آمریکا در “باتلاق ایران” توصیف کرده و معتقدند او اکنون برای برون‌رفت از این بحران با بن‌بست جدی مواجه است.
ترامپ در مراسم ازدواج پسرش شرکت نمی‌کند
شنبه 1405/03/02 ساعت 01:00
ترامپ در مراسم ازدواج پسرش شرکت نمی‌کند
«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا روز جمعه اعلام کرد در مراسم ازدواج پسر بزرگش «دونالد ترامپ جونیور» با «بتینا اندرسون» شرکت نخواهد کرد.
نظرات

آخرین اخبار
تجاوز مجدد ارتش آمریکا به خاک ایران؛ از اصابت موشک به قشم تا انفجارهای مهیب در کویت
هشدار یمن به ترامپ؛ تکرار ماجراجویی نظامی با پاسخ سخت روبه‌رو می‌شود
فرود پرحادثه هواپیمای مسافربری در نیجریه + فیلم
ادعای تازه ترامپ درباره ایران: آنها دوست دارند کاری انجام دهند
عراقچی در پاسخ به روبیو: چشم بستن بر واقعیت‌های میدانی، هزینه سنگین‌تری دارد
هشدار تهران به همسایگان؛ اگر ادعای سنتکام دروغ است، رسما تکذیب کنید
سیستان و بلوچستان زیر هجوم باد و گردوخاک
آخرین آمار شهدا و مجروحان حملات هوایی آمریکای متجاوز
تهران و بغداد؛ گام تازه برای تعمیق روابط همه‌جانبه
پیام تسلیت پزشکیان برای درگذشت استاد شیرمحمد اسپندار
معجزه صلح در زندان بندرعباس؛ روایتِ گذشت از طناب دار پس از 27 سال
هوای اراک در آستانه وضعیت خطرناک قرار گرفت
میکروب‌های دهان چه نقشی در آرتروز دست دارند؟
درخواست 70 نماینده انگلیس برای اقدام علیه اسرائیل
محسن رضایی: پاسخ ایران به حملات زیرساختی، تصاعدی و شدید است
تکذیب اعدام خواهران رحیمی در اصفهان
امتحانات نهایی در هرمزگان طبق جدول زمان‌بندی برگزار خواهد شد
اختیارات جنگی ترامپ؛ مجلس نمایندگان تصویب کرد ولی در سنا رای نیاورد
آلمان دو شناور خود را از دریای سرخ خارج می‌کند
کاخ سفید: توافق هسته‌ای با عربستان منوط به عادی‌سازی روابط با اسرائیل است
قیمت نفت از مرز 100 دلار عبور کرد
سرخپوشان برای آماده‌سازی فصل جدید عازم ترکیه شدند
واکنش کنایه‌آمیز قالیباف به قیمت نفت
جنایت خانوادگی در آذرشهر؛ مرد 72 ساله همسرش را به قتل رساند
چرا مقصد بعدی دیپلماسی ایران، قلب اوراسیا شد؟
گاز برای خودرو‌ها رایگان شد
تجاوز دوباره آمریکا به خاک ایران/ پاسخ مقتدرانه نیروهای مسلح به دشمن در کویت و اردن
سلیمی: پاسخ یک ضربه آمریکا باید چند ضربه باشد
ذوق‌زدگی نتانیاهو از شرط ترامپ برای هسته‌ای شدن عربستان
دستیابی جدید دانشمندان به درمان صرع
بیش از 9300 خدمت درمانی رایگان در اربعین
تکذیب تعویق کنکور از سوی وزیر آموزش و پرورش
حسن خادم، نویسنده «اقیانوس آرام» درگذشت
مامور آمریکایی به افشای اطلاعات سفرهای ونس مظنون شد
برقراری امنیت در همه مرزها/ هیچ‌ خللی در تردد زائران ایجاد نشده است
قرارداد اجاره می‌تواند بالاتر از حد افزایش 25 درصد امضا شود؟
مخبر: شعله‌های آتش آمریکا دامن همه جهان را می‌گیرد
شرط ترامپ برای توافق هسته‌ای با عربستان
امضای اسناد مشترک همکاری ایران و عراق
بازگشایی پناهگاه‌ها در اراضی اشغالی از بیم حملات احتمالی ایران
محدودیت ترافیکی کندوان و آزادراه تهران-شمال جمعه 2 مرداد
دیالوگ تاریخی مسی و یامال پس از شکست آرژانتین
جزییات قتل هولناک شاگرد میوه فروشی در مشهد
نیمی از جمعیت جهان نباید در برابر بحران‌های منطقه سکوت کنند
آمادگی کامل زیرساخت‌های مرز خسروی برای میزبانی از زائران اربعین
معاون وزیر جهاد کشاورزی: ذخایر کالاها در امن‌ترین وضعیت ممکن است
هلاکت 2 تروریست در درگیری مسلحانه مرزبانان هنگ مرزی
مرسدس‌بنز در آستانه حذف از بازار ایالات متحده
حمایت کرملین از حق هسته‌ای صلح‌آمیز ایران و عربستان
بیانیه هشدارآمیز حنظله؛ شبکه آب، برق و ترابری آمریکا در خط مقدم حملات بعدی