×
اجتماعی
شناسه خبر : 319257
تاریخ انتشار : جمعه 1405/03/01 ساعت 23:28
نحوه برگزاری امتحانات و ثبت نمرات هفتم تا دهمی‌های پایتخت اعلام شد

نحوه برگزاری امتحانات و ثبت نمرات هفتم تا دهمی‌های پایتخت اعلام شد

مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران، با اشاره به اجرای غیرحضوری ارزشیابی پایانی دانش‌آموزان پایه‌های هفتم تا دهم و کلیه دروس نظری غیرنهایی در پایتخت، سازوکارهای اجرایی و نحوه ثبت نمرات دانش‌آموزان را تبیین کرد.

نورنیوز-گروه اجتماعی :  مجید پارسا با اشاره به مصوبه شورای آموزش و پرورش استان تهران اظهار کرد: در پی تصمیم اتخاذشده مبنی بر اجرای غیرحضوری ارزشیابی دانش‌آموزان شهر تهران، سلسله نشست‌های تخصصی کارگروه‌های آموزش و سنجش برگزار و پس از بهره‌گیری از دیدگاه‌های کارشناسی، نظرات مدیران مدارس و مدیران مناطق، جمع‌بندی نهایی انجام و شیوه‌نامه اجرایی به مدیران مناطق ابلاغ شد.

وی با اشاره به برگزاری جلسات تبیینی برای مدیران مناطق و نیز نشست روز گذشته با معاونان آموزش متوسطه مناطق، افزود: در این جلسات، ابعاد مختلف اجرای ارزشیابی غیرحضوری، شیوه‌های اقدام مدارس و الزامات اجرایی مرتبط، به‌صورت دقیق تشریح و تبیین شد تا فرآیند اجرا در سطح مدارس با انسجام، دقت و وحدت رویه همراه باشد.

مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران با تأکید بر اینکه ارزشیابی دانش‌آموزان پایه‌های هفتم تا دهم و کلیه دروس نظری غیرنهایی به‌صورت غیرحضوری برگزار خواهد شد، خاطرنشان کرد: ملاک عمل در ثبت نمرات پایانی دانش‌آموزان، عملکرد آنان در طول سال تحصیلی، ارزیابی‌های مستمر، سنجش‌های فرایندی و نیز اخذ بازخورد نهایی از طریق بستر شاد خواهد بود.

وی تصریح کرد: معلمان همان‌گونه که در طول سال تحصیلی از ظرفیت شبکه آموزشی دانش‌آموزی «شاد» برای تعامل آموزش، پرسش و پاسخ و اجرای فعالیت‌های سنجشی بهره گرفته‌اند، در پایان سال تحصیلی نیز صرفاً از طریق بستر شاد نسبت به اخذ بازخورد نهایی از دانش‌آموزان، به‌ویژه در دروس هدف، اقدام و پس از جمع‌بندی نهایی، از نهم خردادماه تا پایان خردادماه نسبت به ثبت نمرات اقدام کنند.

پارسا با اشاره به ضرورت تشکیل ستاد آزمون‌ها در مناطق شهر تهران تأکید کرد: در این راستا، مصوبات و تصمیمات متخذه باید به‌صورت مکتوب به مدارس متوسطه اول و دوم ابلاغ شود تا مبنای اقدام واحد، منسجم و هماهنگ در سطح مدارس قرار گیرد.

مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران با تأکید بر رویکرد وزارت آموزش و پرورش مبنی بر تفویض اختیار به استان‌ها، خاطرنشان کرد: این رویکرد در شهر تهران نیز با جدیت دنبال شد و بر اساس ماده ۹۷ آیین‌نامه اجرایی مدارس و ماده ۳۹  آیین‌نامه دوره دوم متوسطه (بزرگسالان‌ و روزانه)، اختیار تصمیم‌گیری و اجرای فرآیند ارزشیابی به معلم با نظارت شورای مدرسه، تفویض شده است.

وی در ادامه با اشاره به نحوه ارزشیابی دروس مهارتی در شاخه‌های فنی‌وحرفه‌ای و کاردانش اظهار کرد: با توجه به پودمان‌های گذرانده‌شده و جمع‌بندی پودمان پنجم، هنرآموزان می‌توانند از طریق تعریف و دریافت پروژه، بررسی گزارش فعالیت‌ها و ارزیابی عملکرد عملی و مهارتی دانش‌آموزان در بستر «شاد»، نسبت به ثبت نمرات اقدام کنند.

پارسا با اشاره به تعیین تکلیف نحوه ارزشیابی دروس کارآموزی و کارورزی هنرستان‌ها تصریح کرد: در صورت عدم فراهم بودن شرایط اجرای حضوری این دروس و بنا بر تشخیص مراجع ذی‌صلاح، ارزشیابی و نمره‌گذاری آن‌ها به‌صورت پروژه‌محور و در چارچوب ضوابط و دستورالعمل‌های ابلاغی دفتر آموزش‌های فنی‌وحرفه‌ای و کاردانش وزارت آموزش و پرورش انجام و نتایج آن توسط هنرآموزان مربوطه ثبت خواهد شد.

مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران در پایان با تأکید بر ضرورت اجرای دقیق، منظم و مسئولانه این فرآیند، گفت: آنچه در این مقطع اهمیت دارد، حفظ کیفیت ارزشیابی، رعایت عدالت آموزشی، استفاده از ظرفیت‌های حرفه‌ای معلمان و اعتماد به مدرسه به‌عنوان کانون اصلی تعلیم و تربیت است؛ از این‌رو، تمامی اقدامات باید در چارچوب ضوابط ابلاغی، با هماهنگی کامل و با محوریت مدرسه انجام شود.


اخبار مرتبط
نحوه برگزاری امتحانات هفتم، هشتم و نهم به مدارس واگذار شد
سه‌شنبه 1405/03/05 ساعت 13:16
نحوه برگزاری امتحانات هفتم، هشتم و نهم به مدارس واگذار شد
مدیرکل متوسطه اول وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد نحوه برگزاری امتحانات پایه‌های هفتم، هشتم و نهم به مدارس واگذار شده و دانش‌آموزان امکان اعتراض به نمرات خود را خواهند داشت.
امتحانات مدارس در کدام استان‌ها مجازی شد؟ تکلیف امتحانات نهایی مشخص شد
یکشنبه 1405/03/03 ساعت 12:43
امتحانات مدارس در کدام استان‌ها مجازی شد؟ تکلیف امتحانات نهایی مشخص شد
امتحانات دوره ابتدایی درمدارس کشور بصورت غیر حضوری برگزار می شود.اما به گفته وزارت آموزش‌ و پرورش اختیار تصمیم‌گیری درباره نحوه برگزاری حضوری یاغیرحضوری امتحانات مقطع متوسطه به شورای تأمین واستانداران استان‌ها تفویض شده است.سخنگوی آموزش‌وپرورش نیز خبرمجازی شدن امتحانات نهایی راتکذیب کرد.نام استانهایی که امتحانات حضوری و یاغیر حضوری شده اندرا در زیر بخوانید.
امتحانات خردادماه در استان گیلان غیرحضوری شد
شنبه 1405/03/02 ساعت 10:34
امتحانات خردادماه در استان گیلان غیرحضوری شد
اداره‌کل آموزش و پرورش گیلان با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد به منظور حفظ سلامت روان دانش‌آموزان و پاسخ به مطالبات خانواده‌ها، امتحانات خردادماه مدارس این استان به‌صورت غیرحضوری برگزار می‌شود.
نحوه برگزاری امتحانات پایان سال ابتدایی‌ها اعلام شد
سه‌شنبه 1405/02/29 ساعت 13:38
نحوه برگزاری امتحانات پایان سال ابتدایی‌ها اعلام شد
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش، با تشریح جزئیات برگزاری امتحانات پایان سال تحصیلی 1405-1404، از رویکرد متفاوت ارزشیابی در مقطع ابتدایی خبر داد. به گفته وی، برخلاف دوره متوسطه که آزمون‌ها به صورت حضوری و متمرکز برگزار می‌شود، در دوره ابتدایی ملاک اصلی قبولی، "ارزشیابی کیفی-توصیفی" و مشاهده مستمر عملکرد دانش‌آموز در طول سال است.
نظرات

آخرین اخبار
آخرین قیمت گوشت قرمز امروز 24 شهریور 1405؛ افزایش نرخ گوشت قرمز+ جدول قیمت ها
سخنگوی دولت: گرانی‌ها را انکار نمی‌کنیم / منابع اصلاح قیمت بنزین صرف معیشت می‌شود
بازنگری 3200 رشته دانشگاهی به دانشگاه‌ها واگذار شد
برق این شهرهای چهارمحال و بختیاری سه‌شنبه 24 شهریور قطع می‌شود؛ خانمیرزا، کیار و سامان
دلار توافقی در آستانه کانال 165 هزار تومان؛ قیمت امروز سه‌شنبه 24 شهریور اعلام شد
آخرین قیمت خودروهای سایپا امروز سه‌شنبه 24 شهریور 1405 ؛اختلاف میلیاردقیمت بازار و کارخانه
وزیر آموزش‌وپرورش: مدارس مهرماه حضوری بازگشایی می‌شوند
ایران، بریکس و سازمان شانگهای
ایمان یمنی و خردمندی یمانی!
سرمربی السد بعد از باخت به استقلال: خیلی ضعیف بودیم
تنگنای آژانس/پیش از آنکه فرصت مذاکره از بین برود باید کانال‌های دیگری را باز کرد
سردار موسوی: عظمت و شکوه بعثت را در خیابان‌ها حفظ کنید
برنامه خاموشی کهگیلویه و بویراحمد امروز سه شنبه 24 شهریور؛ ساعت خاموشی گچساران و سی‌سخت
جزئیات سرنگونی پهپاد MQ1 در غرب تنگه هرمز
نظارت عمومی بر عدالت/ اصرار رئیس قوه به علنی‌شدن دادگاه‌ها
ازنفتکش 800 هزاردلاری تا«محاصره در محاصره»؛پارادوکس دوم آمریکادرجنگ باایران چگونه شکل گرفت
سیاست نامه | حسن روحانی چه گفت؟ و چرا حساسیت برانگیز شد؟
آخرین تحولات جنگ ایران و آمریکادر روز شصت‌وششم؛انهدام پهپادMQ1 درهرمز وحمله به قایق‌ صیادی
صندلی خالی اسلامی و راز پررنگ پشت پرده
جدول قطع برق استان کرمانشاه امروز سه‌شنبه 24 شهریور؛ برنامه خاموشی جوانرود و پاوه
کالابرگ شهریور فردا شارژ می‌شود؛ کدام کدملی‌ها مشمول هستند؟
برنامه مسابقات فوتبال امروز سه شنبه 24 شهریور 1405؛ ساعت بازی گل گهر و الجزیره
وضعیت آب و هوا امروز سه شنبه 24 شهریور 1405 /رعدوبرق و گردوخاک در راه است + وضعیت استانها
دیابت و نارسایی کلیه؛ سیاه‌دانه چه کمکی به بیماران می‌کند؟
جلسه اضطراری شورای امنیت درباره وضعیت «باب المندب»
جلسه اضطراری شورای امنیت درباره وضعیت «باب المندب»
سرلشکر رضایی: تا تحقق شروط ایران، هیچ مذاکره‌ای در کار نخواهد بود
خشکیدگی خوشه خرما؛ چالش قدیمی که تولید خرمای ایران را تهدید می‌کند
اروپا نسخه جدیدی برای فضای مجازی نوجوانان می‌پیچد
حمله پهپادی به 2 قایق صیادی در آب‌های هرمزگان
عراقچی و نبیه بری تلفنی گفت‌وگو کردند؛ تأکید بر حمایت ایران از لبنان
بازنشر مواضع اقتصادی قالیباف در فضای مجازی آمریکا
بانک VTB روسیه در فهرست تحریم‌های آمریکا علیه ایران قرار گرفت
فریاد «اسرائیل را تحریم کنید» در آمستردام؛ حمایت از فلسطین، لبنان و ایران در برلین
فرود اضطراری پرواز مشهد به کرمانشاه به دلیل نقص فنی موتور
نیوزویک: مردم آمریکا پیامدهای جنگ علیه ایران را احساس می‌کنند
زاکانی: بعد از 47 سال قانون اساسی را کامل اجرا نکرده‌ایم
بلومبرگ: آلمان برای مقابله با چین بسته اقتصادی ـ امنیتی تدوین می‌کند
رئیس اتحادیه میهنی کردستان عراق به تهران سفر می‌کند
طی دو روز 72 کشتی از باب‌المندب عبور کردند
بلومبرگ: بریتانیا کمک به عربستان در جنگ با یمن را بررسی می‌کند
عامل انتشار تصاویر خصوصی و ساختگی جوانان و نوجوانان در یزد دستگیر شد
استقلال 3–0 السد ؛ طوفان آبی ها در بصره ؛ استقلال نماینده شایسته ایران در لیگ نخبگان
عربستان طی 24 ساعت 54 حمله هوایی به یمن انجام داد
هشدار حماس؛ اسرائیل به دنبال تغییر وضعیت تاریخی و حقوقی مسجد الاقصی است
بیانیه مشترک عراق و فرانسه؛ حمایت از آزادی کشتیرانی در تنگه هرمز
اعتراف جی‌دی ونس: آمریکا با انصارالله یمن گفت‌وگوی مستقیم داشته است
سهمیه معیشتی مرزنشینان افزایش یافت
کاظمی: مرجع تصمیم‌گیری درباره تعطیلی مدارس به آموزش‌وپرورش واگذار شد
جزئیات حادثه واژگونی مینی‌بوس دانش‌آموزان در همدان