×
اجتماعی
شناسه خبر : 319257
تاریخ انتشار : جمعه 1405/03/01 ساعت 23:28
نحوه برگزاری امتحانات و ثبت نمرات هفتم تا دهمی‌های پایتخت اعلام شد

نحوه برگزاری امتحانات و ثبت نمرات هفتم تا دهمی‌های پایتخت اعلام شد

مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران، با اشاره به اجرای غیرحضوری ارزشیابی پایانی دانش‌آموزان پایه‌های هفتم تا دهم و کلیه دروس نظری غیرنهایی در پایتخت، سازوکارهای اجرایی و نحوه ثبت نمرات دانش‌آموزان را تبیین کرد.

نورنیوز-گروه اجتماعی :  مجید پارسا با اشاره به مصوبه شورای آموزش و پرورش استان تهران اظهار کرد: در پی تصمیم اتخاذشده مبنی بر اجرای غیرحضوری ارزشیابی دانش‌آموزان شهر تهران، سلسله نشست‌های تخصصی کارگروه‌های آموزش و سنجش برگزار و پس از بهره‌گیری از دیدگاه‌های کارشناسی، نظرات مدیران مدارس و مدیران مناطق، جمع‌بندی نهایی انجام و شیوه‌نامه اجرایی به مدیران مناطق ابلاغ شد.

وی با اشاره به برگزاری جلسات تبیینی برای مدیران مناطق و نیز نشست روز گذشته با معاونان آموزش متوسطه مناطق، افزود: در این جلسات، ابعاد مختلف اجرای ارزشیابی غیرحضوری، شیوه‌های اقدام مدارس و الزامات اجرایی مرتبط، به‌صورت دقیق تشریح و تبیین شد تا فرآیند اجرا در سطح مدارس با انسجام، دقت و وحدت رویه همراه باشد.

مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران با تأکید بر اینکه ارزشیابی دانش‌آموزان پایه‌های هفتم تا دهم و کلیه دروس نظری غیرنهایی به‌صورت غیرحضوری برگزار خواهد شد، خاطرنشان کرد: ملاک عمل در ثبت نمرات پایانی دانش‌آموزان، عملکرد آنان در طول سال تحصیلی، ارزیابی‌های مستمر، سنجش‌های فرایندی و نیز اخذ بازخورد نهایی از طریق بستر شاد خواهد بود.

وی تصریح کرد: معلمان همان‌گونه که در طول سال تحصیلی از ظرفیت شبکه آموزشی دانش‌آموزی «شاد» برای تعامل آموزش، پرسش و پاسخ و اجرای فعالیت‌های سنجشی بهره گرفته‌اند، در پایان سال تحصیلی نیز صرفاً از طریق بستر شاد نسبت به اخذ بازخورد نهایی از دانش‌آموزان، به‌ویژه در دروس هدف، اقدام و پس از جمع‌بندی نهایی، از نهم خردادماه تا پایان خردادماه نسبت به ثبت نمرات اقدام کنند.

پارسا با اشاره به ضرورت تشکیل ستاد آزمون‌ها در مناطق شهر تهران تأکید کرد: در این راستا، مصوبات و تصمیمات متخذه باید به‌صورت مکتوب به مدارس متوسطه اول و دوم ابلاغ شود تا مبنای اقدام واحد، منسجم و هماهنگ در سطح مدارس قرار گیرد.

مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران با تأکید بر رویکرد وزارت آموزش و پرورش مبنی بر تفویض اختیار به استان‌ها، خاطرنشان کرد: این رویکرد در شهر تهران نیز با جدیت دنبال شد و بر اساس ماده ۹۷ آیین‌نامه اجرایی مدارس و ماده ۳۹  آیین‌نامه دوره دوم متوسطه (بزرگسالان‌ و روزانه)، اختیار تصمیم‌گیری و اجرای فرآیند ارزشیابی به معلم با نظارت شورای مدرسه، تفویض شده است.

وی در ادامه با اشاره به نحوه ارزشیابی دروس مهارتی در شاخه‌های فنی‌وحرفه‌ای و کاردانش اظهار کرد: با توجه به پودمان‌های گذرانده‌شده و جمع‌بندی پودمان پنجم، هنرآموزان می‌توانند از طریق تعریف و دریافت پروژه، بررسی گزارش فعالیت‌ها و ارزیابی عملکرد عملی و مهارتی دانش‌آموزان در بستر «شاد»، نسبت به ثبت نمرات اقدام کنند.

پارسا با اشاره به تعیین تکلیف نحوه ارزشیابی دروس کارآموزی و کارورزی هنرستان‌ها تصریح کرد: در صورت عدم فراهم بودن شرایط اجرای حضوری این دروس و بنا بر تشخیص مراجع ذی‌صلاح، ارزشیابی و نمره‌گذاری آن‌ها به‌صورت پروژه‌محور و در چارچوب ضوابط و دستورالعمل‌های ابلاغی دفتر آموزش‌های فنی‌وحرفه‌ای و کاردانش وزارت آموزش و پرورش انجام و نتایج آن توسط هنرآموزان مربوطه ثبت خواهد شد.

مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران در پایان با تأکید بر ضرورت اجرای دقیق، منظم و مسئولانه این فرآیند، گفت: آنچه در این مقطع اهمیت دارد، حفظ کیفیت ارزشیابی، رعایت عدالت آموزشی، استفاده از ظرفیت‌های حرفه‌ای معلمان و اعتماد به مدرسه به‌عنوان کانون اصلی تعلیم و تربیت است؛ از این‌رو، تمامی اقدامات باید در چارچوب ضوابط ابلاغی، با هماهنگی کامل و با محوریت مدرسه انجام شود.


اخبار مرتبط
نحوه برگزاری امتحانات هفتم، هشتم و نهم به مدارس واگذار شد
سه‌شنبه 1405/03/05 ساعت 13:16
نحوه برگزاری امتحانات هفتم، هشتم و نهم به مدارس واگذار شد
مدیرکل متوسطه اول وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد نحوه برگزاری امتحانات پایه‌های هفتم، هشتم و نهم به مدارس واگذار شده و دانش‌آموزان امکان اعتراض به نمرات خود را خواهند داشت.
امتحانات مدارس در کدام استان‌ها مجازی شد؟ تکلیف امتحانات نهایی مشخص شد
یکشنبه 1405/03/03 ساعت 12:43
امتحانات مدارس در کدام استان‌ها مجازی شد؟ تکلیف امتحانات نهایی مشخص شد
امتحانات دوره ابتدایی درمدارس کشور بصورت غیر حضوری برگزار می شود.اما به گفته وزارت آموزش‌ و پرورش اختیار تصمیم‌گیری درباره نحوه برگزاری حضوری یاغیرحضوری امتحانات مقطع متوسطه به شورای تأمین واستانداران استان‌ها تفویض شده است.سخنگوی آموزش‌وپرورش نیز خبرمجازی شدن امتحانات نهایی راتکذیب کرد.نام استانهایی که امتحانات حضوری و یاغیر حضوری شده اندرا در زیر بخوانید.
امتحانات خردادماه در استان گیلان غیرحضوری شد
شنبه 1405/03/02 ساعت 10:34
امتحانات خردادماه در استان گیلان غیرحضوری شد
اداره‌کل آموزش و پرورش گیلان با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد به منظور حفظ سلامت روان دانش‌آموزان و پاسخ به مطالبات خانواده‌ها، امتحانات خردادماه مدارس این استان به‌صورت غیرحضوری برگزار می‌شود.
نحوه برگزاری امتحانات پایان سال ابتدایی‌ها اعلام شد
سه‌شنبه 1405/02/29 ساعت 13:38
نحوه برگزاری امتحانات پایان سال ابتدایی‌ها اعلام شد
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش، با تشریح جزئیات برگزاری امتحانات پایان سال تحصیلی 1405-1404، از رویکرد متفاوت ارزشیابی در مقطع ابتدایی خبر داد. به گفته وی، برخلاف دوره متوسطه که آزمون‌ها به صورت حضوری و متمرکز برگزار می‌شود، در دوره ابتدایی ملاک اصلی قبولی، "ارزشیابی کیفی-توصیفی" و مشاهده مستمر عملکرد دانش‌آموز در طول سال است.
نظرات

آخرین اخبار
تجاوز دوباره آمریکا به خاک ایران/ پاسخ مقتدرانه نیروهای مسلح به دشمن در کویت
ترامپ به دنبال حمله به کشور مالی
واکنش تند دیپلمات روس به همراهی نخست‌وزیر جدید انگلیس با امریکا
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 1مرداد 1405 + وضعیت استان‌ها
انصراف 9 کشتی برای عبور از باب‌المندب
پنجمین هشدار آمریکا برای سفر شهروندان خود به خاورمیانه
عربستان حمله به نفتکش خود در دریای سرخ را تأیید کرد
قیمت نفت به 96 دلار رسید
پیام تبریک حجت الاسلام والمسلمین رحیمیان به رئیس جدید دفتر سیاسی حماس
تولید نسل جدید داروی هدفمند درمان سرطان در ایران
دیدار رؤسای موساد و سیا پیش از شروع دوباره تجاوز به ایران
تردد 180 هزار زائر از مرز مهران در هفته نخست ماه صفر
عطارد در حال کوچک‌شدن است
کنگره آمریکا بودجه 1.15 تریلیون دلاری جنگی را تصویب کرد
دو نفتکش سعودی در دریای سرخ هدف قرار گرفتند
توافق هسته‌ای آمریکا و عربستان تهدیدی برای اسرائیل است
افزایش حملات پهپادی به روسیه در آستانه انتخابات دوما
هماهنگی ایران و عراق برای تردد روان زائران اربعین از مرز سومار
حمله به ایران آزمونی برای آینده حقوق بین‌الملل است
مذاکرات لبنان و اسرائیل ماه آینده از سر گرفته می‌شود
توان بومی ایران معادلات نبرد فناورانه را تغییر داد
پایانِ عصرِ اجاره‌نشینی در فضا؛ نقشه راه سه‌گانه ایران برای تسخیر مدار ژئو
فرارِ مس از نبردِ آبادان؛ فدراسیون در انتظار صدور حکمِ نهایی صعودِ نفت
اولیانوف:ایران مذاکره را می‌پذیرد، اما اولتیماتوم نه
هشدار غریب‌آبادی به اروپا: پایگاه‌دادن به متجاوز، شما را در جنگ شریک می‌کند
تاکید قطر و سوریه بر ضرورت کاهش تنش‌ها در منطقه
تغییر مسیر نفتکش‌ها پس از هشدار انصارالله
مأموریت غیرممکن در اوکراین؛ آیا ترامپ می‌تواند گره کورِ پنجمین سال جنگ را باز کند؟
سردرگمی واشنگتن پس از ضربات پشیمان‌کننده
هفتمین خرید پرسپولیس قطعی شد؛ اخباری با قراردادی دو ساله آمد
رئیس پارلمان لبنان:اسرائیل هنوز آتش‌بازی می‌کند
افشاگری بقائی از سکوت مرگبار کنگره آمریکا در قبال جنایات «میناب» و «لامرد»
واکنش انصارالله به بیانیه‌های عربی؛ این مواضع روایت آمریکا و عربستان است
نقض گسترده آتش‌بس در لبنان؛ ارتش اسرائیل جنوب این کشور را هدف قرار داد
اطلاعیه مهم پرسپولیس درباره بیرانوند؛ رأی محرومیت هنوز معتبر است
پزشکیان: اعتماد متقابل شرط احیای روابط ایران و آلمان است
طوفان گردوخاک در سیستان؛ دید افقی در زهک به 400 متر سقوط کرد
واکنش قاطع قرارگاه خاتم الانبیاء به تهدید ترامپ
یارانه کدام دهک ها 3 برابر می شود؟ + فیلم
خبر خوش برای صنعتگران: قطعی برق صنایع در مرداد و شهریور ممنوع شد
ادای احترام به تابوت‌ها؛ ترامپ باز هم با لفاظی سعی در پنهان کردن شکست دارد
اعترافِ تلخ به بهای خونین جنگ؛ آیا ترامپ قاتلِ سربازان خودش است؟
پشت پرده دیدار مقام سنتکام با فرمانده ارتش لبنان
قالیباف: اگر نفت ما صادر نشود، هیچ‌کس نفت نخواهد فروخت
حادثه مرموز برای جنگنده نیروی دریایی آمریکا؛ نقص فنی یا هدف قرار گرفتن؟
پزشکیان: پاکستان را کشوری دوست، برادر و شریک قابل اعتماد می‌دانیم
عکس های منتخب ایران، چهارشنبه 31 تیر 1405
بازگشت دراماتیک «برزیل ایران» به لیگ برتر؛ حکم صعود صنعت نفت امضا شد
چرا هواپیمای فوق‌پیشرفته ناتو ناگهان تغییر مسیر داد؟
ترامپ چه رازی را با تهدید کلنگ فاش کرد؟