×
ورزشی
شناسه خبر : 319176
تاریخ انتشار : جمعه 1405/03/01 ساعت 17:08
تاجرنیا:  فوتبال باید برای همه جهان غیرسیاسی باشد

در گفتگو با روزنامه اسپانیایی ال موندو؛

تاجرنیا: فوتبال باید برای همه جهان غیرسیاسی باشد

روزنامه اسپانیایی ال موندو با رئیس هیات مدیره باشگاه استقلال مصاحبه کرده است. این روزنامه نوشت برای ایران، باشگاه فوتبال استقلال همچون رئال مادرید یا بارسلونا به شمار می‌آید. این باشگاه که در سال 1945 تأسیس شده است با کسب 39 جام ملی و منطقه‌ای، به پرافتخارترین تیم تاریخ فوتبال ایران تبدیل شده است.

نورنیوز-گروه ورزشی: روزنامه اسپانیایی ال موندو در گفت‌وگو با رئیس هیات مدیره باشگاه استقلال درباره اثر حملات آمریکایی - صهیونی بر فوتبال ایران صحبت کرد. تاجرنیا در این گفت‌وگو بیان کرده که پس از این حملات، شرایط فوتبال ایران پیچیده شده است.

روزنامه اسپانیایی ال‌موندو در گزارش اختصاصی از فوتبال ایران می‌نویسد: خبرنگار حوزه جنگ این روزنامه مهم اسپانیایی که به تازگی در تهران با علی تاجرنیا رییس هیات مدیره باشگاه استقلال ایران گفت‌وگو کرده است، می‌نویسد رییس باشگاه در حالی که مقابل قفسه‌ای پر از جام‌ها و افتخارات باشگاه نشسته، می‌گوید باشگاهی که او مدیریت اجرایی آن را برعهده دارد، از جمله تیم‌هایی است که پس از جنگ برای پرداخت حقوق بازیکنانش با مشکلات زیادی روبه‌رو خواهد شد.

سرپرست مدیرعاملی باشگاه استقلال ایران به خبرنگار روزنامه ال‌موندو توضیح می‌دهد که بیش‌تر تیم‌های بزرگ فوتبال ایران به شرکت‌ها وابسته هستند و بیش از سه هزار شرکت در جریان جنگ آسیب دیده‌اند. فقط این نیست، منبع اصلی درآمد فوتبال از جمله فروش بلیت و تبلیغات هم از بین رفته است، شرایط بسیار پیچیده است.

رییس هیات مدیره آبی‌ها در ادامه می‌گوید: "یکی از ورزشگاه‌هایی که استقلال از آن استفاده می‌کرد، یعنی استادیوم دوازده هزار نفری آزادی در چهارم مارس بر اثر بمباران نیروی هوایی آمریکا تخریب شد."

علی تاجرنیا ادامه می‌دهد: "آن‌ها(آمریکا و رژیم صهیونیستی) بهانه ساختند؛ در حالی که روز حمله آن‌جا خالی بود و حتی یک نفر هم زخمی نشد. این مجموعه که برای مسابقات بسکتبال و والیبال استفاده می‌شد، کاملاً به تلی از آوار تبدیل شده است."

او اضافه می‌کند هدف آمریکا و رژیم صهیونیستی فقط آسیب زدن نبود، آن‌ها می‌خواستند کاملاً نابودش کنند. بازسازی آن (مجموعه ۱۲ هزار نفری آزادی) بیش از ۱۵۰ میلیون دلار هزینه خواهد داشت.

علی تاجرنیا ادامه می‌دهد که باشگاه استقلال دو بازیکن اسپانیایی دارد. دروازه‌بان ۳۹ ساله آنتونیو آدان و مهاجم ۳۰ ساله منیر الحدادی که تابعیت مراکشی هم دارد. آغاز حمله آمریکا و اسرائیل به ایران هر دو بازیکن را غافلگیر کرد و آن‌ها مجبور شدند در سفری اضطراری و بیش از ۱۲ ساعته زمینی به سمت ترکیه، ایران را ترک کنند. تاجرنیا می‌گوید: "ما ۸ بازیکن خارجی داریم که شش نفر از آن‌ها، از جمله آدان و منیر را زمینی از کشور خارج کردیم."

تاجرنیا می‌گوید که وضعیت بحرانی مالی استقلال باعث میشود این باشگاه مجبور به کاهش هزینه‌ها و در نتیجه کم کردن تعداد بازیکنان خارجی شود. قرارداد آنتونیو آدان در پایان این فصل تمام می‌شود و همچنین قرارداد منیر حدادی یک سال دیگر اعتبار دارد که تلاش خواهیم کرد او را در ایران نگه داریم.

علی تاجرنیا در پایان به خبرنگار این روزنامه مهم اسپانیایی می‌گوید جنگ برای همه فاجعه بوده است، نه فقط برای ایران، بلکه برای کل اقتصاد جهان. فوتبال باید غیرسیاسی باشد، اما وقتی فیفا جایزه صلح را به دونالد ترامپ اهدا می‌کند چطور می‌توان به این هدف رسید؟


نظرات

آخرین اخبار
ترامپ به دنبال دیدن کیم جونگ اون است
غریب‌آبادی: ملت ایران در برابر فشار عقب‌نشینی نمی‌کند
آیا کراتین در مبارزه با سرطان موثر است
پایان افسانه فایده پیاده‌روی برای استخوان‌ها؛ پژوهش‌های جدید چه می‌گوید؟
حرکت کشور به سوی بحران جمعیتی؛ مداخلات افراد غیرمتخصص در حوزه سلامت باروری
رازی که 3000 سال مدفون بود؛ کشف کتیبه‌های «رامسس دوم» در قلب صحرای سینا
مجله فارین افرز؛ پایان دوران سلطه آمریکا در خاورمیانه؟
شکاف میان ترامپ و ونس درباره ایران
ترور به بهانه حذف تهدید؛ پشت پرده حمله اسرائیل به شهر غزه چیست؟
نماینده محیط‌زیست ایران در بریکس از خجالت اماراتی‌ها درآمد
رد ادعای امارات در اتهام زنی به ایران
پایان اختلاف بر سر ریاست هیات فوتبال؛ فدراسیون زیر بار محدودیت‌های وزارت ورزش نرفت
بدهی ملی آمریکا از 39 تریلیون دلار گذشت
کرمان بر سکوی قهرمانی؛ پایان رقابت‌های کشتی پهلوانی کارگران کشور
لوموند در انتقاد از ترامپ: کارنامه‌ای «مملو از شکست» در خاورمیانه
موج محکومیت‌های بین‌المللی در پی حمله اسرائیل به فرودگاه «ابوالظهور» در سوریه
اقدام خصمانه فرانسه علیه 2 دیپلمات ایرانی
دستگیری عامل عمدی آتش‌سوزی در جنگل‌های ایلام
ممنوعیت ساعت هوشمند و هندزفری در کنکور؛ محرومیت از آزمون تا 10 سال!
نورنما | مسیر شگفت انگیز راه آهن دورود به اندیمشک در ایران زیبا
چرخش استراتژیک در کاراکاس؛ چرا ونزوئلا پس از سال‌ها به رژیم صهیونیستی نزدیک شد؟
حضور یکپارچه مردم در چهلمین روز تشییع تاریخی وتدفین «آقای شهید ایران »
گفت‌وگوی تلفنی بن زاید و ترامپ؛ بررسی محورهای همکاری امارات و آمریکا
توافق آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و دولت موقت سوریه برای حل پرونده پادمانی
دیپلماسی علمی در محاصره؛ پنتاگون نگران «نشت فناوری» به ایران، چین و روسیه
آمریکا رئیس دیوان بین‌المللی کیفری را تحریم کرد
اطلاعیه وزارت خارجه ایران درباره معرفی 2 دیپلمات فرانسوی به‌عنوان عناصر نامطلوب
شمسی پور قهرمان کشتی فرنگی جوانان جهان شد
واکنش محسن رضایی به ادعای ترامپ درباره مالکیت بر تنگه هرمز
نساجی 0 - 1 استقلال / صدر جدول آبی باقی ماند +فیلم خلاصه بازی
تعطیلی ادارات و بانک‌ها فردا چهارشنبه 28 مرداد؛ اسامی استان‌ها اعلام شد
قالیباف: با اعمال فشار بیشتر بر ایران، نمی‌توان به امتیازاتی دست یافت
پخش زنده بازی النصر و الدرعیه امروز سه شنبه در جام پادشاهی عربستان
تقویم کامل بازی‌های استقلال و تراکتور در مسابقات آسیایی
عملیات جدید یمن در جنوب استان الحدیده
قطع زنجیره تأمین ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن توسط ایران
جنگ 40 روزه معادلات امنیتی منطقه را تغییر داد
قطعی برق کرمانشاه فردا چهارشنبه 28 مرداد + جدول خاموشی
گزارش تصویری از مراسم بزرگداشت چهلمین روز تشییع تاریخی و تدفین «آقای شهید ایران»
مراسم چهلم رهبر شهید در تهران؛ وداعی که پس از 40 روز همچنان تازه است
درخشش خیره‌کننده نمایندگان تکواندوی ایران در پاکستان
انفجارهای مهیب در دبی؛ آیا امارات هدف حمله مستقیم قرار گرفته است؟
ترکیب احتمالی پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان؛ تغییر در ترکیب
نقطه عطف دانشگاه علم و فرهنگ؛ تاسیس دانشکده هوش مصنوعی
خلاصه و نتیجه بازی تراکتور و سپاهان امروز سه شنبه در رقابت های لیگ برتر ایران
پخش زنده بازی سپاهان و تراکتور امروز سه شنبه 27 مرداد در رقابت های لیگ برتر ایران
حادثه امنیتی در تنگه هرمز؛ کشتی باری هدف پرتابه ناشناس قرار گرفت
یزد در چهلم رهبر شهید انقلاب، یکپارچه به میدان می‌آید
خلاصه و نتیجه بازی استقلال و نساجی امروز سه شنبه/استقلال 1 - نساجی 0
بازگشت شکوه طلا؛ چرا قیمت طلا دوباره به سمت 4400 دلار حرکت می‌کند؟