×
اجتماعی
شناسه خبر : 318906
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1405/02/31 ساعت 13:16
زاکانی: تعداد ایستگاه‌های مترو تهران به 163 رسید

زاکانی: تعداد ایستگاه‌های مترو تهران به 163 رسید

شهردار تهران با تشریح مهم‌ترین برنامه‌ها و اقدامات مدیریت شهری اعلام کرد تعداد ایستگاه‌های مترو تهران از 141 ایستگاه در ابتدای دوره ششم به 163 ایستگاه رسیده و هدف‌گذاری نهایی، توسعه شبکه مترو به 304 ایستگاه و 517 کیلومتر خط در شش سال است.

نورنیوز-گروه اجتماعی: علیرضا زاکانی شامگاه چهارشنبه در گفت و گوی تلویزیونی اظهار کرد: در دوره ششم مدیریت شهری ۱۴۱ ایستگاه مترو را تحویل گرفتیم و امروز این تعداد به ۱۶۳ ایستگاه رسیده است. هدف گذاری ما دستیابی به ۳۰۴ ایستگاه و ۵۱۷ کیلومتر خط مترو در ظرف شش سال است.

شهردار تهران با اشاره به بهره برداری ایستگاه مترو تختی در خط ۶ افزود: ساخت این ایستگاه با ملحقات آن، ارزشی معادل ۶ همت به قیمت روز دارد.

شهردار تهران گفت: همزمان فعالیت های حوزه مترو در ٢ جبهه روی زمین و زیر زمین با جدیت ادامه دارد.9

بازسازی خانه های مسکونی آسیب دیده تا یک ماه آینده

زاکانی در ادامه با تشریح عملکرد مدیریت شهری در بازسازی واحدهای مسکونی اعلام کرد: بخش مهمی از بازسازی واحدهای مسکونی آسیب دیده از جنگ اخیر تا یک ماه آینده به سرانجام خواهید رسید.

شهردار تهران با تأکید بر عزم ملی در توسعه زیرساخت های شهری، خاطرنشان کرد: آمریکا نیز هر اقدامی انجام دهد، توان مقابله با اراده ملت ایران را نخواهد داشت و قادر به توقف این مسیر پیشرفت نیست.

پیشرفت ۹۶ درصدی بازسازی واحدهای با آسیب جزئی در جنگ

زاکانی مجموع واحدهای مسکونی آسیب دیده را حدود ۵۱ هزار واحد اعلام کرد و گفت: در حوزه آسیب های جزئی، از ۴۰ هزار واحد آسیب دیده، پیشرفت کار بازسازی تا روز گذشته از مرز ۹۶ درصد عبور کرده است.

شهردار تهران با اشاره به اسکان موقت آسیب دیدگان هم افزود: حدود ٩ هزار و ٧٠٠ نفر از خانواده‌های آسیب‌ دیده در ۴۷ هتل اسکان داده شده بودند که این رقم امروز به حدود ۶۰۰۰ نفر کاهش یافته و مابقی به منازل خود بازگشته‌اند.

وی از پیشرفت ۷۵ درصدی بازسازی واحدهای با آسیب متوسط خبر داد و با قدردانی از نیروهای جهادی، تصریح کرد: ٢ هزار و ۵۰۰ واحد نیازمند نوسازی کامل است. برای ساختمان های کوچک مقیاس مدت زمان ۲ سال و برای ساختمانهای بزرگ، سه سال زمان برای نوسازی برآورد شده است.

وی گفت: در این زمینه جلسات کارشناسی با مالکان برگزار و پیمانکاران نوسازی نیز مشخص شده‌اند.

آغاز پرداخت ودیعه مسکن و اجاره‌بها به آسیب‌دیدگان

وی همچنین از آغاز پرداخت کمک هزینه اسکان موقت خبر داد و گفت: از ٢ هفته گذشته، پرداخت ودیعه مسکن و اجاره بها به خانواده های آسیب دیده آغاز شده تا متناسب با میزان خسارت وارده، خانواده‌های آسیب دیده نسبت به اجاره واحد مسکونی برای مدت یک تا ٢ سال اقدام کنند.

زاکانی ادامه داد: علاوه بر این، مبلغی نیز به عنوان هدیه نقدی برای تهیه لوازم اولیه منزل به این عزیزان تقدیم خواهد شد. جبران خسارت خودرو و لوازم منزل از سوی دولت پیگیری می شود و ارتباطی به شهرداری ندارد.

زاکانی گفت: در موضوع بازسازی جنگ، هیچ گره ذهنی و مشکل غیرقابل حلی باقی نمانده است.

وی پیش بینی کرد: تا یک ماه آینده، دیگر اثری از جنگ به عنوان دغدغه در میان شهروندان آسیب دیده وجود نخواهد داشت و مدیریت شهری با اتکا به توان مردم، این مساله را به نحو شایسته ای حل کرده است.

زاکانی در تشریح سیاست‌های شهرداری در حوزه مسکن نیز گفت: در پنج سطح، فعالیت‌های مرتبط با مسکن از عرضه خرد ملک‌های ساختمانی که امکان مشارکت عموم مردم را فراهم می‌سازد و سرمایه آنان را از گزند تورم مصون می‌دارد، تا موضوع ساماندهی بازار اجاره را دنبال می کنیم.

شهردار تهران تأکید کرد؛ آمریکایی‌ها به دنبال ایجاد تنگنا برای مردم هستند؛ حال آنکه ما در پی گشایش در زندگی شهروندان هستیم و به لطف خداوند، این امکان فراهم است. دشمنان نمی‌توانند به ملت ما فشار وارد آورند.

کاهش بار ترافیکی شرق تهران با افتتاح آزادراه شهید شوشتری

زاکانی از افتتاح یک فاز از پروژه بزرگراه شهید شوشتری به طول ۹.۲ کیلومتر خبر داد و افزود: این آزادراه بخش قابل توجهی از بار ترافیکی شرق تهران را کاهش خواهد داد.

تهران تا ۳ ماه آینده مملو از کالاهای اساسی است

شهردار تهران با تاکید بر ایجاد ثبات در بازار کالاهای اساسی گفت: این امر مهم را از ماه‌ها قبل آغاز کرده‌ایم.

قرارگاهی تخصصی برای این منظور تشکیل شده و با دولت نیز به تفاهم رسیده‌ایم که مدیریت شهری، موضوع معیشت، حمل‌ونقل و خدمات عمومی مردم تهران را ارزان و باثبات سازد.

وی با اشاره به تمهیدات اندیشیده‌ شده در حوزه کالاهای اساسی تصریح کرد: در حال حاضر، انبارهای تهران تا سه ماه آینده مملو از کالاهای اساسی است.

زاکانی گفت: بزرگترین شبکه توزیع پایتخت یعنی ۳۱۵ میدان میوه و تره‌بار، بنا بر بررسی دانشگاه تربیت مدرس، بیش از ۵۵ درصد از خرید مردم را پوشش می‌دهد و قیمت اقلام در این مراکز بین ۳۰ تا ۷۰ درصد زیر نرخ بازار است.

وی با تأکید بر نقش تنظیم‌گری شهرداری در بازار خاطرنشان کرد: ما از طریق خرید قراردادی، حذف واسطه‌ها و ایجاد اطمینان خاطر برای کشاورز، در تلاطمات بازار که عده‌ای به دنبال سودجویی هستند، به لنگرگاه ثبات تبدیل شده‌ایم.

وی گفت: اثر این سیاست به سرعت در بازار معیشت مردم نمایان خواهد شد؛ چرا که نمی‌توان سرنوشت مردم را به دست سودجویان سپرد.

زاکانی با تشریح سازوکار کنترل قیمت‌ها افزود: با بهره‌گیری از روش سلف‌خری برای آینده، قیمت‌ها را تثبیت کرده و حتی بین ۲۰ تا ۳۰ درصد کاهش می‌دهیم. به عنوان نمونه، فروشگاه شهروند که پیش‌تر ۱۳ درصد سود بازرگانی از کالاها دریافت می‌کرد، اکنون مکلف شده این رقم را به ۶.۵ درصد کاهش دهد.

شهردار تهران با بیان اینکه موفقیت این الگو در تهران می‌تواند به سایر شهرهای کشور نیز تعمیم یابد، تصریح کرد: چنانچه این مدل در پایتخت نهادینه شود، به راحتی قابل تسری به دیگر نقاط کشور خواهد بود و شاهد ارزان‌سازی در مقیاس ملی خواهیم بود.

زاکانی با اشاره به تجمعات شبانه مردمی هم اظهار کرد: میدان‌داری بر عهده خود مردم است و مدیریت شهری صرفاً به ارائه خدمات می‌پردازد. وظیفه ما تأمین نظافت محل برگزاری تجمعات و ایجاد تسهیلات حمل‌ونقلی برای شهروندان است.

وی ادامه داد: هنگامی که مردم در صحنه حضور دارند، ما نیز موظفیم در خدمت آنان بوده و کمک‌کارشان باشیم.

تخفیف ۱۰ تا ۱۰۰ درصدی استفاده از حمل‌ونقل عمومی برای اقشار مختلف

شهردار تهران در بخش دیگری از سخنان خود به طرح «باشگاه شهروندی» اشاره کرد و گفت: در حوزه حمل‌ و نقل به دنبال تعیین تخفیف‌های ۱۰ تا ۱۰۰ درصدی برای اقشار مختلف جامعه هستیم.

شورای اسلامی شهر تهران، فوریت این موضوع را به تصویب رسانده و به زودی اصل آن نیز جمع‌بندی خواهد شد.

وی با ذکر نمونه‌ای از این طرح اظهار داشت: بر اساس این مصوبه، دهک‌های یک تا سه جامعه حداقل یک نوبت قادر به استفاده رایگان از مترو خواهند بود.

وی گفت: علاوه بر این در سایر بخش‌ها نیز به دنبال گسترش دامنه بهره‌مندی مردم از امکانات هستیم.

وی گفت: به عنوان مثال، بیشترین زیرساخت‌های هنری تهران در اختیار شهرداری است که در قالب یک مدل مشخص، با رویکرد ارزان‌سازی و با وسعت بیشتری در دسترس عموم شهروندان قرار خواهد گرفت.

 
 


نظرات

آخرین اخبار
بررسی خسارات صنایع خوزستان در جنگ رمضان
ادامه عملیات تنبیه دشمن متجاوز ؛حملات سنگین نیروهای مسلح به پایگاه‌های آمریکادرکویت و اردن
تخلفات در امتحانات نهایی شناسایی شد
قیمت نقره امروز چهارشنبه 31 تیر 1405 +جدول قیمت ها
واترپلوی جوانان ایران برابر چین مغلوب شد
قیمت سکه پارسیان امروز چهارشنبه 31 تیر 1405+ جدول قیمت ها
رکوردی که هیچ استانی آرزوی شکستن آن را ندارد
سهمیه بنزین امشب شارژ می‌شود
آیا واشنگتن توان تشدید حملات به ایران را دارد؟
دستور پزشکیان برای برق صنایع؛ 7 تصمیم عملیاتی تصویب شد
قیمت جهانی نفت جهش کرد؛ برنت بالای 94 دلار ایستاد
آغاز ثبت‌نام چهل‌ و چهارمین جایزه کتاب سال 1405
حق پرستاری مددجویان بهزیستی افزایش یافت
بحران تحریم‌های کره شمالی؛ توقیف یک شناور توسط کره جنوبی
قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه 31 تیر 1405 +جدول قیمت ها
گزارش جنجالی فایننشال‌تایمز درباره دزدی نفتی آمریکا
نگرانی رژیم صهونیستی از توافق هسته‌ای عربستان
قیمت دلار و سایر ارزها امروز چهارشنبه 31 تیر 1405
راه‌اندازی قطار اکو در دستور کار ایران و پاکستان
رویترز: آمریکا نگران گسترش جبهه جدید در دریای سرخ است
7 راهکار طلایی برای کاهش مصرف برق کولر گازی در روزهای گرم تابستان
تهران در هرم گرما؛ دما 3 درجه بالا می‌رود
خالق ملودی جاودانه «پلنگ صورتی» درگذشت
افت شدید عبور کشتی‌ها از هرمز
تنگه هرمز اقتصاد ژاپن را لرزاند؛ رکورد کسری تجاری سامورایی‌ها
نورنما | آماده سازی قطعات تازه تفحص شده پیکر شهدای مدرسه میناب برای تشییع
نوراینفو | چند توصیه برای سلامتی روان زنان در خانه
انصارالله: ترامپ نه توان بازکردن هرمز را دارد نه حفاظت از عربستان
رشد بازارهای آسیایی با افزایش تقاضا برای سهام فناوری
پرونده سهمیه آسیایی پیچیده‌تر شد؛ چادرملو دنبال حق خود می‌رود
چین پرتابگرهای فضایی برقی را آزمایش می‌کند
پاسخ قشقاوی به ادعای جدید ترامپ؛ دروغ‌های تکراری دیگر اثر ندارد
سرلشکر حاتمی: به اندازه سر سوزن به دشمن اعتماد نداریم
جزئیات آلودگی هوا در شهرهای خوزستان
وزارت کشور: مقدمات صدور گواهینامه رانندگی برای بانوان فراهم شده است
تشدید برخورد با استخراج غیرمجاز رمزارز
زائران اربعین اعتبار 6 ماهه گذرنامه زیارتی را جدی بگیرید
وزش باد شدید و گردوخاک در چند استان
قتل پرستار بیمارستان پیوند اعضای شیراز؛ جزئیات قتل و ابهامات پرونده
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت مادر شهیدان مظفر
چرا کشورهای عربی وارد میانجیگری ایران و آمریکا شدند؟
قیمت دلار توافقی امروز چهارشنبه 31 تیر 1405
بهیاران 4 استان جنوبی بدون کنکور دانشجو می‌شوند
ترامپ پروژه‌ای را دنبال می‌کند که اوباما نپذیرفت
ثبت‌نام زائران اربعین حسینی؛ کدام مرزها بیشترین تقاضا را دارند؟
داغ میناب تازه شد؛ تشییع اعضای پیکر 34 شهید مدرسه شجره طیبه
واردات گوشت با قبض انباری؛ ثبت سفارش 110 قلم کالا بدون منشأ ارز آزاد شد
چلسی و دومین خرید گران‌قیمت تاریخ لیگ برتر
حکم اعدام مهدی خانکی اجرا شد؛ جزئیات پرونده عنصر فعال یک گروهک تروریستی
آیا شبکه‌های اجتماعی مقصر اصلی اعتیاد به جراحی زیبایی هستند؟