×
سیاسی
شناسه خبر : 318693
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1405/02/30 ساعت 12:19
قائم‌پناه: ایران جنگ‌طلب نیست اما در مقابل هر تجاوزی می‌ایستد

قائم‌پناه: ایران جنگ‌طلب نیست اما در مقابل هر تجاوزی می‌ایستد

معاون اجرایی رئیس‌جمهوری ایران تأکید کرد: کشور ما جنگ‌طلب نیست، اما در دفاع از خاک و حقوق مردم مقابل هر تجاوزی می‌ایستد و قدرت نظامی را به نمایش گذاشته است.

نورنیوز-گروه سیاسی: محمدجعفر قائم‌پناه در «آیین رونمایی از الحاق ناوگان موتوری و خودرویی و تجهیزات تخصصی امداد و نجات این دستگاه» در سازمان هلال‌احمر با بیان اینکه ما در این جنگ در مقابل ابرقدرتی ایستادیم که هیچکس شجاعت ایستادن در مقابل او را نداشت، تصریح کرد: ما تسلیم زور نخواهیم شد. این جنگ اقتدار ایران را نشان داد. پرچم ایران نماد قدرت است و این قدرت ناشی از استراتژی درست رهبری است که سال‌های سال آن را تدوین کردند تا اکنون در لبه دانش بهترین و مجهزترین تجهیزات نظامی باشیم و برای اولین‌بار اف -۳۵ امریکا را مورد اصابت قرار دهیم. موشک‌های ما اهداف دشمن را هدف گرفتند و این دکترینی است که رهبر شهید تدوین کردند تا قدرت ایران را به جهانیان نشان دهد.
 
وی با بیان اینکه ایران جنگ‌طلب نیست، تاکید کرد: هیچ‌وقت به هیچ کشوری تجاوز نکردیم اما دفاع را خوب بلدیم. هشت سال در مقابل دنیا ایستادیم و یک وجب از خاک را به دشمن ندادیم. این غیرت ایرانی و اسلامی ما کماکان ادامه دارد.
 
معاون اجرایی رئیس‌جمهوری ادامه داد: دشمنان دم از حقوق بشر می‌زنند و صحبت از صلح و دوستی دارند و می‌گویند برای انسان‌ها ارزش قائل هستیم اما نشان دادند چه چهره‌ای دارند؛ به مدرسه حمله نظامی کردند و تعداد زیادی از محصلان کشور را در کلاس درس به شهادت رساندند. آمبولانس و امدادگر و مردم بی‌گناه را هدف گرفتند. چهره کریه رژیم صهیونیستی و آمریکا به دنیا نشان داده شد و شاهدیم میلیون‌ها نفر در دنیا علیه این سیاست غلط ترامپ و رژیم صهیونیستی راهپیمایی می‌کنند. 
 
قائم‌پناه تصریح کرد: این جنگ، مشت آنان را باز کرد تا دولت آمریکا متوجه شده باشد ایران تسلیم‌ناپذیر است. قصد جنگ نداریم و با ادامه جنگ موافق نیستیم اما فرزندان این آب‌وخاک و نیروهای مسلح در مقابل هر تهاجم تا آخرین نقطه امکان و تا آخرین قطره خون ایستادند. ما اهل مذاکره و گفت‌وگو هستیم ولی در چارچوب حفظ منافع ملی و حقوق آحاد مردم ایران و اگر مذاکره می‌کنیم برای منافع و دفاع از حقوق حقه مردم ایران است. برای منافع و دفاع از حقوق مردم ایران هیچگاه سر سازش و تسلیم فرو نخواهیم آورد. 
 
وی همچنین در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اقدامات هلال‌احمر در جنگ ۴۰ روزه و قدردانی از کادر و نیروهای داوطلب این سازمان، اظهار کرد: نجات ۷ هزار و ۲۰۰ انسان، عدد کوچکی نیست. شهدای ما در جنگ ۴۰ روزه کمتر از ۵ هزار نفر بودند اما شما ۷ هزار نفر را نجات دادید. به وجود تک‌تک شما عزیزان افتخار می‌کنیم. اکنون ۲۰۰ خودرو به ناوگان امداد اضافه شده است و نزدیک هزار خودروی دیگر نیز وارد می‌شود. 


نظرات

آخرین اخبار
برزیل و کانادا پیروز میدان شدند
ستون فقرات ناتو فلج شد
گفت‌وگوی مهم ترامپ و پادشاه بحرین درباره ایران؛ جزئیات یک تماس حساس
قیمت بیت‌کوین و سایر رمزارزها+جزئیات
زلزله سیاسی در اسرائیل؛ ائتلاف نتانیاهو در آستانه سقوط
قیمت طلای جهانی امروز جمعه 22 خرداد 1405 ؛ طلا در سراشیبی
عقب‌نشینی ترامپ، نفت را ارزان کرد
«دریاهای دروازه‌دار» جایگزین «دریاهای آزاد» می شوند
قاهره: ایران و آمریکا از فرصت موجود برای رسیدن به توافق استفاده کنند
ستاره‌های گمنامی که در جام جهانی می درخشند
ادامه حملات اسرائیل به جنوب لبنان
کندوان و هراز یکطرفه می‌شوند
رقص میلیاردها دلار بر لبه پرتگاه هسته‌ای
5 مدال رنگارنگ برای دانشجویان فرنگی کار
سفر بدون ترافیک به شمال؛ شرایط جوی پایدار است
زمان رفع تحریم‌های ایران نامشخص است
9هزار زخمی در اسرائیل
ایران کجای مسابقه جهانی افزایش طول عمر ایستاده است؟
برنامه مسابقات ورزشی امروز 22 خرداد 1405 + جدول پخش
30 سال حبس برای یک رئیس جمهور
پایان خونین اختلافات خانوادگی در اسدآباد؛ 2 کشته و 2 مجروح
«بن سلمان» دعوت «مکرون» را رد کرد
برخورد جدی با پیامک های تبلیغاتی مزاحم
آنچه می‌خواهید از محتوای مذاکرات ایران و آمریکا بدانید
دردسر بزرگ برای کابینه استارمر؛یک استعفای ناگهانی
جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون |جمعه 22 خرداد + خلاصه فیلم ها
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 22 خرداد+ وضعیت استان ها
وقتی ببرهای آسیا بیدار شدند؛ اولین بازگشت بزرگ جام جهانی 2026 + فیلم گل ها
آژیر قرمز برای سدهای تهران؛ راهکارهای فوری برای تابستان داغ
اعتراض و ادعای جدید کویت علیه ایران
وقتی 40 درصد تخت‌های بیمارستان سهم پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌ها می‌شود!
آمریکا: با دو پهپاد ایرانی در تنگه هرمز مقابله کردیم
پشت‌پرده تیراندازی خونین در منطقه «الدرین» یمن چیست؟
11 مرد منتخب کره جنوبی و جمهوری چک مشخص شدند
چگونه باکتری‌ها باعث بروز علائم اوتیسم در کودکان می‌شوند؟
سنتکام مدعی شد: گزارش‌های حمله به مخازن آب سیریک را بررسی می‌کنیم
فشار خون بالا چگونه به بدن پاتک می‌زند؟
فاجعه‌ای به نام هندزفری
هوش مصنوعی غذاهای شما را سالم‌تر و ارزان‌تر می‌کند
چشم در برابر چشم؛ چرا هکرهای حنظله آب کالیفرنیا را قطع نکردند؟
گوترش: ایران و آمریکا به دنبال توافق صلح باشند
قطع اینترنت ترمز تولید مقالات علمی را کشید
زلزله خفیف در شرق تهران؛ پردیس و بومهن بامداد امروز لرزیدند
سفر به روسیه آسان شد؟ + جزئیات توافق جدید تهران و مسکو
پایان 9 سال درخشش در سیتی؛ آغاز ماجراجویی برناردو سیلوا در تیم کهکشانی مورینیو
پیروزی با طعم انتقاد؛ چرا سرمربی مکزیک بعد از برد 2 بر صفر شاکی بود؟
ادعای جدید ترامپ درباره توافق با ایران و کنایه تلخ اکونومیست به او
سوخت‌گیری با کارت بانکی از تیرماه کلید می خورد
چرخش بزرگ در اروپا؛ پارلمان ایتالیا به پایان تحریم‌های روسیه رأی داد
اسلوونی دیگر از رژیم صهیونیستی اسلحه نمی خرد