×
بین الملل
شناسه خبر : 318690
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1405/02/30 ساعت 11:59
انتقاد شدید کارلسون از آمریکا به دلیل کمک‌های نظامی به اسرائیل

انتقاد شدید کارلسون از آمریکا به دلیل کمک‌های نظامی به اسرائیل

تاکر کارلسون مفسر سیاسی آمریکایی گفت ترامپ تحت نفوذ نتانیاهو تسلیم شده و انتقاد کرد که رژیم صهیونیستی اخلاقیات خود را از دست داده و آمریکا بودجه نظامی آن را تامین می‌کند.

نورنیوز-گروه بین الملل: «تاکر کارلسون» مفسر سیاسی محافظه‌کار و چهره برجسته رسانه‌ای در آمریکا در گفت‌وگویی ضمن گفتن اینکه رژیم صهیونیستی به دلیل تلفات غیرنظامیان در جنگ‌های اخیر «قطعا اخلاقیات خود را از دست داده است» از بودجه کمک‌های نظامی آمریکا به این رژیم انتقاد کرد.

کارلسون در گفت‌وگویی با کانال ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی او همچنین گفت که رژیم صهیونیستی یک دموکراسی نیست، چراکه فلسطینی‌های کرانه باختری و غزه حق رای ندارند و «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا را متهم کرد که برای تشدید جنگ در غزه تسلیم نفوذ «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی شده است.

کارلسون به تلفات غیرنظامیان  در حملات رژیم صهیونیستی علیه حماس در غزه، حزب‌الله در لبنان، همچنین حملات متجاوزانه علیه ایران به عنوان نمونه‌هایی از افول اخلاق در رژیم صهیونیستی اشاره کرد.

زمانی که در این گفت‌وگو با رسانه رژیم صهیونیستی ادعا شد که این رژیم در دفاع از خود عمل می‌کند کارلسون بحث را به این سمت برد که مشکل او این است که آمریکا بودجه نظامی رژیم اشغالگر را تامین می‌کند.

او بیان کرد: «دلیلی که من مجاز به اظهار نظر در این باره هستم و حق دارم بگویم و گفتن اینکه این کار اشتباه است این است که من بابتش پول می‌دهم. هیچ دلیلی ندارد که آمریکا پولی به اسرائیل بدهد، به ویژه به ارتش آن.»

کارلسون با ادعایی علیه جنبش حماس افزود: «اگر حماس کار بدی انجام دهد، بد است اما توجیهی برای این نیست که اسرائیل همان کار بد را انجام دهد و توجیهی برای آمریکا هم نیست. شما نمی‌توانید افرادی را بکشید که هیچ کار اشتباهی نکرده‌اند.»

او تلویحا گفت که رژیم صهیونیستی به دلیل آسیب‌های جانبی ناشی از جنگ غزه در پاسخ به حملات ۷ اکتبر حماس فاقد روشن‌بینی است.

کارلسون گفت: «ما حملات ۱۱ سپتامبر را داشتیم که در آن بسیاری کشته شدند و آمریکا در پاسخ برخی از مسؤولان آن، همچنین بسیاری از افراد بی‌گناه را کشت. ما این کار را کردیم. هرگز کشتن یک فرد بیگناه جایز نیست. شما نمی‌توانید کودکی را بکشید که هیچ کار اشتباهی نکرده است. این تعریف افراد روشن‌فکر است؛ این تعریف یک کشور روشن‌فکر است.»

رژیم صهیونیستی دموکراسی نیست

کارلسون همچنین ادعا کرد که رژیم صهیونیستی «به هیچ وجه» یک دموکراسی نیست  و دلیل آن را میلیون‌ها فلسطینی عنوان کرد که در کرانه باختری و غزه حق رای ندارند.

او درباره اظهارات قبلی خود که حملات رژیم صهیونیستی علیه غزه را «نسل‌کشی» خوانده بود، گفت: «اسرائیل همه این کودکان را، هزاران کودک در غزه را کشته است اما جنایتکار واقعی من هستم چون آن را نسل‌کشی توصیف می‌کنم. باشد، نسل‌کشی نیست. کشتن افراد بیگناه است. اشتباه است. می‌توان آن را نسل‌کشی یا پاک‌سازی قومی نامید. می‌توان آن را جنایت، گناه، یا وحشیگری نامید. واقعا برایم مهم نیست.»

کارلسون رئیس‌جمهور آمریکا را متهم کرد که «تسلیم فشار نتانیاهو شده است.»

این مفسر سیاسی برجسته با اشاره به حملات غیرقانونی آمریکایی-صهیونیستی علیه ایران گفت: «آمریکا در ۲۸ فوریه(۹ اسفند ۱۴۰۴)  به دنبال اسرائیل وارد این جنگ شد و وزیر امور خارجه آمریکا گفت چاره‌ای نیست و اسرائیل زمان را انتخاب کرده است. این یعنی تعریف کنترل. بنابراین سوال من این است، چرا ترامپ اجازه داد یک کشور ۹ میلیون نفری، یک کشور ۳۵۰ میلیون نفری را به جنگی بکشاند که آینده آن را تغییر می‌دهد و برای آمریکا بد است؟»

رژیم صهیونیستی در دیوان کیفری بین‌المللی به نسل‌کشی در غزه محکوم شده است. همچنین برای نتانیاهو و «یوآو گالانت» وزیر جنگ پیشین این رژیم نیز که در این دادگاه به جنایت علیه بشریت و نسل‌کشی در غزه محکوم شده‌اند، قرار بازداشت صادر شده است.

گزارش‌های آژانس‌های سازمان ملل حملات عامدانه به گروه غیرنظامیان در غزه را نسل‌کشی توصیف کرده و گفته بود ایجاد قحطی و گرسنگی انسان‌ساخت در غزه از ابزارهای این رژیم برای نسل‌کشی در کنار حملات نظامی بوده است. این رژیم همچنان مانع از جریان عادی غذا و دارو به غزه است و بارها با ناوگان جهانی صمود که با اهداف بشردوستانه قصد شکستن محاصره انسانی غزه را داشته است با خشونت مقابله کرده.


نظرات

آخرین اخبار
روسیه: آمریکا و اسرائیل مسئول تشدید تهدیدات هسته‌ای در غرب آسیا هستند
دولت اسپانیا رسماً از خاویر باردم حمایت کرد
قائم‌پناه: ایران جنگ‌طلب نیست اما در مقابل هر تجاوزی می‌ایستد
جاده چالوس امروز ساعت 14 بازگشایی می‌شود
هشدار سپاه: تجاوز به ایران تکرار شود جنگ را به فراتر از منطقه می‌کشانیم
امارات و اسرائیل صندوق مشترک تسلیحاتی راه‌اندازی کردند
انتقاد شدید کارلسون از آمریکا به دلیل کمک‌های نظامی به اسرائیل
تکواندوکاران ایران در بخش تیمی پومسه ناکام ماندند
امتحانات پایان‌ترم پیام نور حضوری شد
کرملین: سفر پوتین و ترامپ قابل مقایسه نیست
مرحله دوم پرداخت مطالبات مراکز درمانی و داروخانه ها آغاز شد
آخرین وضعیت جسمی علی پروین ؛ زخم پا بهبود پیدا کرد
تیم ملی کنگو با قرنطینه به جام جهانی 2026 می‌آید
کره جنوبی بازداشت فعالانش توسط اسرائیل را محکوم کرد
افتتاح سفارت سومالی لند در سرزمین فلسطین اشغالی
تاکید رئیس جمهور موقت ونزوئلا بر ضرورت پایان دادن به تحریم های آمریکا
قیمت شیر خام اعلام شد
مشاوران جنگ‌طلب را نادیده بگیر و به توافق با ایران بیاندیش
قالیباف: شهید رییسی راه حل مشکلات کشور را عمل به اندیشه های امامین انقلاب می دانست
روسیه و چین 20 سند همکاری امضا کردند
مرمت بناهای تاریخی اصفهان در دستور کار دولت و یونسکو
ادعای آمریکا: توقیف یک نفتکش مرتبط با ایران در اقیانوس هند
راه تازه واردات مواد اولیه پتروشیمی و پلیمری به کشور باز شد
نشانه های نادر زوال عقل که شاید ندانید
اژه‌ای: شهید رئیسی جانفدایی برای ایران را معنا کرد
آمریکا سطح استقرار نیروهای خود در اروپا را به سال 2021 بازگرداند
دیدار قریب‌الوقوع ویتکاف با پوتین در مسکو
آیا قوانین یونسکو زیر آوار جنگ دفن شدند؟
قیمت گوشت قرمز امروز 30 اردیبهشت 1405 + جدول
ادامه روند کاهشی ازدواج و فرزندآوری ، نرخ باروری به 1.34 رسید
تحریم فعالان مرتبط با ناوگان صمود از سوی دولت آمریکا
یک دولت و سه شرکت
قیمت طلای جهانی امروز چهار‌شنبه 30 اردیبهشت / تضعیف اونس در سایه اضطراب تورم جهانی
وضعیت آب و هوا امروز چهارشنبه 30 اردیبهشت 1405 + وضعیت استانها
کلماتی که می‌کشند
شی جین: جنگ در خاورمیانه باید هر چه سریعتر پایان یابد
رئیس‌جمهور: تغییر رویکردها و خلاقیت مدیریتی ضروری است
اقتصاد جنگ؛ تجارت خارجی در مسیر تاب‌آوری
حمله وزیر دارایی رژیم اسرائیل به دیوان کیفری بین‌المللی لاهه
دستور دادستان تهران به شبکه بانکی برای پرداخت تسهیلات حمایتی
لابی صهیونیستی با پول‌پاشی نامزدها را تحت تاثیر قرار می‌دهد
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز چهارشنبه 30 اردیبهشت + جدول
معادله تازه ایران برای مهار آمریکا و اسرائیل
پایان انتظار 22 ساله؛ آرسنال قهرمان لیگ برتر شد + فیلم جشن قهرمانی
بلینکن: توان موشکی و هسته‌ای ایران با جنگ از بین نمی‌برد
دیدار پوتین و شی در پکن؛ تاکید بر صلح در خاورمیانه
چرا خون‌دماغ می‌شویم ؟
اقتصادنگار | افزایش مبلغ کالابرگ بر سر یک دوراهی
سنای آمریکا به محدودسازی اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران رأی داد
چرا کنسولگری اسرائیل در استانبول تعطیل می شود؟