×
بین الملل
شناسه خبر : 318660
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1405/02/30 ساعت 10:13
تحریم فعالان مرتبط با ناوگان صمود از سوی دولت آمریکا

تحریم فعالان مرتبط با ناوگان صمود از سوی دولت آمریکا

وزارت خزانه‌داری آمریکا با اعلام تحریم شماری از افراد و نهادها از جمله فعالان «ناوگان صمود»، سازمان «صامدون» و «انجمن علماء فلسطین»، مدعی ارتباط آن‌ها با حماس شد و دارایی‌هایشان را در خاک آمریکا مسدود کرد.

نورنیوز-گروه بین الملل وزارت خزانه‌داری آمریکا تعدادی از سازمان‌ها و افراد را در فهرست تحریم‌های خود قرار داد که از میان آن‌ها می‌توان به فعالان «ناوگان صمود»، «انجمن علماء فلسطین» و سازمان «صامدون» اشاره کرد. دلیل اعلام شده برای این تحریم‌ها، ارتباط این گروه‌ها با جنبش مقاومت اسلامی (حماس) عنوان شده است.

بر اساس گزارش خبرگزاری آناتولی، وزارت امور خارجه آمریکا با انتشار بیانیه‌ای به جزئیات بیشتری پرداخت و با تکرار ادعاهای ضدفلسطینی خود اعلام کرد که افراد مورد نظر از «سازمان‌دهندگان ناوگان صمود»، «اعضای شبکه‌های اخوان‌المسلمین» و «هماهنگ‌کنندگان از انجمن «صامدون» هستند که در راستای منافع حماس عمل می‌کنند.

در میان افرادی که در این فهرست قرار گرفته‌اند، چند نفر ساکن کشورهای اروپایی از جمله اسپانیا و بلژیک وجود دارند. از جمله این افراد می‌توان به محمد الخطیب، هماهنگ‌کننده اروپایی گروه «صامدون» که در بلژیک اقامت دارد، اشاره کرد. 

سازمان «صامدون» یک شبکه بین‌المللی از فعالانی است که نگران وضعیت فلسطینیان بازداشت شده در زندان‌های رژیم صهیونیستی هستند؛ اما دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وابسته به وزارت خزانه‌داری آمریکا، این سازمان را «نهادی وابسته به جبهه مردمی آزادی‌بخش فلسطین» می‌داند.

علاوه بر این موارد، مقامات آمریکایی «انجمن علماء فلسطین» و مروان ابو راس، رئیس این انجمن را نیز در فهرست تحریم‌ها قرار دادند.

همچنین نام «سیف ابو کشک»، سخنگوی رسمی ناوگان صمود، به فهرست تحریم‌ها افزوده شد. ابو کشک، فعالی در ناوگان صمود است که اخیراً توسط مقامات رژیم صهیونیستی در نزدیکی سواحل یونان بازداشت و برای چندین روز به ظن ارتباط با حماس بازداشت شد و سپس به بارسلون تبعید شد.

بر اساس قوانین اعمال‌شده، دارایی‌های افراد و نهادهای مشمول تحریم‌های آمریکا در خاک ایالات متحده مسدود می‌شود و هرگونه تعامل تجاری شرکت‌های آمریکایی با آن‌ها ممنوع است.

ناوگان جهانی صمود با هدف شکستن محاصره دریایی غزه و رساندن غذا و دارو به ساکنان این منطقه عازم مدیترانه شده و ده‌ها فعال حقوق بشری از کشورهای مختلف در آن حضور دارند. این ناوگان، متشکل از بیش از ۵۰ شناور از بنادر اسپانیا، فرانسه و ایتالیا حرکت کرده و بخشی از آن طی روزهای اخیر به نزدیکی سواحل غزه رسیده است.

این ناوگان شامل حدود ۵۰ کشتی و ۴۲۸ فعال از ۴۴ کشور است و با ۵۴ قایق از بندر مارماریس ترکیه حرکت کرده بود تا برای شکستن محاصره نوار غزه که از سال ۲۰۰۷ اعمال شده تلاش کند.

در ۲۹ آوریل گذشته، ارتش رژیم صهیونیستی حمله‌ای غیرقانونی در آب‌های بین‌المللی در نزدیکی جزیره کرت انجام داد که کشتی‌های «ناوگان صمود» را هدف قرار داد. آن ناوگان شامل ۳۴۵ شرکت‌کننده از ۳۹ کشور، از جمله شهروندان ترکیه، بود. در آن عملیات، نیروهای اشغالگر ۲۱ قایق را با حدود ۱۷۵ فعال بازداشت کردند، در حالی که بقیه قایق‌ها به سفر خود به سمت آب‌های سرزمینی یونان ادامه دادند.


ایسنا
اخبار مرتبط
فرانسه خواستار احضار سفیر اسرائیل شد
چهارشنبه 1405/02/30 ساعت 20:23
پس از رفتارهای خشونت‌آمیز صهیونیست‌ها با اعضای «ناوگان صمود»؛
فرانسه خواستار احضار سفیر اسرائیل شد
فرانسه در پی بازداشت و رفتار اهانت‌آمیز نظامیان رژیم صهیونیستی با فعالان «ناوگان صمود»، در کنار ایتالیا و پرتغال، ضمن محکومیت شدید این اقدامات، سفیر این رژیم را احضار کرد و خواستار آزادی فوری شهروندان خود شد.
ایتالیا سفیر اسرائیل را  احضار کرد
چهارشنبه 1405/02/30 ساعت 17:08
در واکنش به بازداشت فعالان ناوگان صمود؛
ایتالیا سفیر اسرائیل را احضار کرد
نخست‌وزیر ایتالیا با محکوم کردن برخورد «غیرقابل قبول» اسرائیل با اعضای ناوگان صمود و بازداشت صدها فعال آن، خواستار عذرخواهی رسمی تل‌آویو و احضار سفیر این رژیم شد.
آمریکا یک صرافی ایرانی و 19 کشتی مرتبط با صادرات نفت ایران را تحریم کرد
سه‌شنبه 1405/02/29 ساعت 20:30
آمریکا یک صرافی ایرانی و 19 کشتی مرتبط با صادرات نفت ایران را تحریم کرد
وزارت خزانه‌داری آمریکا با وجود ناکامی کارزار فشار حداکثری در تحقق اهداف واشنگتن، یک صرافی ایرانی و شبکه شرکت‌های وابسته به آن در چند کشور را تحریم و هم‌زمان 19 کشتی مرتبط با حمل نفت و پتروشیمی ایران را نیز در فهرست تحریم‌ها قرار داد.
انصارالله: مواضع تحریمی می‌تواند فشار قابل توجهی بر دشمنان وارد کند
دوشنبه 1405/02/28 ساعت 22:36
انصارالله: مواضع تحریمی می‌تواند فشار قابل توجهی بر دشمنان وارد کند
رهبر جنبش انصارالله یمن با تبریک فرارسیدن ماه ذی‌الحجه تأکید کرد کشورهای اسلامی می‌توانند با ابزارهایی مانند تحریم اقتصادی و سیاسی بر دشمنان فشار وارد کنند و هشدار داد بی‌ارادگی برخی دولت‌ها و ملت‌های اسلامی، طمع دشمنان را افزایش داده است.
نظرات

آخرین اخبار
رای شورای امنیت سازمان ملل به بررسی بازگشت تحریم‌ها علیه ایران
بازگشایی سفارت هلند در تهران
وزیر فرهنگ: ‏قطع اینترنت جز با احراز شرایط اضطراری مجاز نیست
ادعای ترامپ درباره سرنگونی بالگرد آپاچی آمریکا توسط ایران
حمله به مقر کردهای جدایی‌طلب در اربیل
پرونده قضایی و انضباطی دانشجویان متخلف در تجمعات دی‌ماه در حال رسیدگی است
ترامپ و خطای هرمز؛ بازی با آتشی که پاسخ دارد
وزیر خارجه انگلیس: خواستار مذاکرات موفق ایران و آمریکا هستیم
رنجبر: شهید طهرانچی مدیری تحول‌گرا بود
رد پیشنهاد 150 میلیونی رئال برای آلوارس
ایران: با پایان شرایط جنگی و رفع تهدیدات، زمینه راستی‌آزمایی فراهم می‌شود
شوک بزرگ در اردوی ازبک‌ها؛ماشاریپوف جام جهانی را از دست داد
سی‌ان‌ان ادعای ترامپ علیه ایران را تکرار کرد
صبح خونین دانشکده دندانپزشکی؛ جزئیات تازه از زبان مادر قربانی
جزئیات جلسه ستاد تشییع رهبر شهید انقلاب
بقائی: عملیات پرچم دروغین آمریکا به معامله یک میلیارد دلاری ختم شد
هشدارعراقچی نسبت به هرگونه خطای احتمالی دشمن در خلیج فارس
جزئیات جدید ترمیم نمرات امتحانات نهایی اعلام شد
الجزیره: تقلای ترامپ برای توافق با ایران، بیانگر شکاف میان آمریکا و اسرائیل است
پزشکیان: باید راه رانت و فساد در نظام اداری بسته شود
طوفان و تندباد شدید در پایتخت
کالاس: بازگشت به جنگ تمام‌عیار بهای سنگینی برای منطقه دارد
امسال آسمان کشور 68 درصد بیشتر بارید
گروسی در مناظره‌های ژنو میان نامزدهای دبیرکلی سازمان ملل شرکت نکرد
قالیباف: ما زبان دیپلماسی را ترجیح می‌دهیم ولی زبان‌ غیردیپلماسی را روان‌تر صحبت می‌کنیم
عکس های منتخب ایران، سه شنبه 19 خرداد 1405
درخواست روسیه برای خروج سلاح‌های هسته‌ای آمریکا از اروپا
غریب‌آبادی: شورای حکام نباید محل سفیدشویی تجاوز نظامی باشد
مراسم تشییع دو شهید نیروی پدافند هوایی ارتش برگزار شد
بازگشت بیش از 20 هزار حاجی به کشور تاکنون
سیتی‌بانک: احتمال افت 20 درصدی قیمت طلا در تابستان
قیمت بنزین سوپر وارداتی در بورس انرژی مشخص شد
آغاز ویژه‌برنامه «جام 26» با دکوری الهام‌گرفته از ورزشگاه آزادی
گفت‌وگوی تلفنی وزیران خارجه عربستان و مصر درباره کاهش تنش‌ها
نورویدیو | یکشنبه شب ؛ لحظه ای که معادلات بازدارندگی عوض شد
وزیر ورزش: اگر پرچم دیگری باشد بازی را متوقف می‌کنیم+فیلم
دانیال شه‌بخش: بوکس ایران می‌تواند جزو بهترین‌های جهان شود
تأکید بر اصلاح سازوکار عوارض آلایندگی در کشور
برنامه حضور تیم ملی فوتبال ایران در آمریکا مشخص شد
تکذیب رسمی احضار چند سینماگر به مرجع قضایی
ارتش اسرائیل: 30 نظامی در جنگ علیه لبنان کشته شدند
جهاد اسلامی: حملات اسرائیل ما را از مواضعمان منصرف نمی‌کند
بلغارستان: ارسال سلاح بیشتر به اوکراین را متوقف می‌کنیم
کرملین: میانجیگری آمریکا در بحران اوکراین متوقف شد
جوجه یک‌روزه ارزان در سامانه بازارگاه عرضه می‌شود
ونس:جنگ ایران به باتلاقی مثل عراق و افغانستان تبدیل نمی‌شود
نبض جام | ویژه برنامه روزانه نورنیوز برای جام جهانی 2026
نورنما | آتش سوزی گسترده در یکی از بنادر اکوادور
انسداد شبانه تونل‌های توحید و امیرکبیر در تهران
شکایت علیه ستاد فضای مجازی دولت رد شد