×
سیاسی
شناسه خبر : 318497
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1405/02/29 ساعت 14:38
رئیس‌جمهور: شهدای پتروشیمی در راه خدمت و پیشرفت ماندگار شدند

در پیامی به آیین گرامیداشت شهدای صنعت پتروشیمی؛

رئیس‌جمهور: شهدای پتروشیمی در راه خدمت و پیشرفت ماندگار شدند

رئیس‌جمهور تأکید کرد شهدای صنعت پتروشیمی در خط مقدم جهاد اقتصادی از استقلال و اقتدار ایران دفاع کردند و نامشان در شمار شهیدان راه خدمت و پیشرفت ماندگار شد.

نورنیوز-گروه سیاسی: «مسعود پزشکیان» در پیامی به آیین گرامیداشت شهدای صنعت پتروشیمی، با بیان اینکه شهدای والا مقام این صنعت ثابت کردند جهاد تنها در میدان نبرد معنا نمی‌یابد، بلکه ایستادگی در سنگر تولید و فداکاری برای حفظ استقلال اقتصادی کشور در میانه جنگ نیز جلوه‌ای روشن از جهاد مقدس است،نوشت: بی‌تردید، اقتدار امروز ایران اسلامی ریشه در فرهنگ ایثار، خودباوری و روحیه مقاومت مردمی دارد که در سخت‌ترین شرایط، چرخ تولید را متوقف نکردند و امروز نیز عبور موفق کشور از شرایط موجود، متکی بر همین روحیه است.

متن پیام رئیس جمهور که توسط معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور در این آیین قرائت شد، به شرح زیر است:

بسم ‏الله الرحمن الرحیم

خانواده ‏های معزز شهدا و جامعه بزرگ صنعت پتروشیمی

در مقاطع حساس تاریخی، عزت، استقلال و امنیت ایران اسلامی، مرهون مجاهدانی بوده که آسایش و جان خویش را فدای سربلندی این سرزمین کرده‌اند؛ انسان‌های متعهد، مسئولیت‌پذیر و فداکاری که پرچم سرافرازی ایران را برافراشته و راه پیشرفت و اقتدار کشور را برای نسل‌های امروز و آینده هموار ساخته‌اند.

امروز در آیین گرامی‏داشت شهدای صنعت پتروشیمی، یاد و نام انسان‌‏های بزرگی را پاس می‌داریم که در روزهای دشوار و سرنوشت‌ساز جنگ تحمیلی رمضان، در خط مقدم جهاد اقتصادی، مسئولانه از استقلال و اقتدار ایران اسلامی دفاع کردند و نامشان در شمار شهیدان راه خدمت و پیشرفت ایران ماندگار شد.

هنگامی که دشمن آمریکایی و صهیونیستی و حامیانشان در منطقه، پس از ناکامی در تحقق اهداف شوم خود، زیرساخت‌های اقتصادی و شریان‌های حیاتی کشور را هدف قرار دادند، این فرزندان غیور ایران ازجمله شما تلاشگران عزیز صنعت نفت و پتروشیمی بودید که با شجاعت و ازخودگذشتگی، اجازه ندادید حرکت تولید و چرخه اقتصاد ملی متوقف شود.

شهدای والامقام این صنعت ثابت کردند جهاد، تنها در میدان نبرد نظامی معنا نمی‌یابد، بلکه ایستادگی در سنگر تولید و فداکاری برای حفظ استقلال اقتصادی کشور در میانه جنگ نیز جلوه‌ای روشن از همان جهاد مقدس است.

بی‌تردید، اقتدار امروز ایران اسلامی ریشه در فرهنگ ایثار، خودباوری و روحیه مقاومت مردمی دارد که در سخت‌ترین شرایط، چرخ تولید را متوقف نکردند. امروز نیز عبور موفق کشور از شرایط موجود، متکی بر همین روحیه خودباوری، انسجام ملی و اعتماد به توان شما متخصصان و کارگران متعهد ایرانی است که خطر را به جان خریدید، اما چراغ تولید و امید در این سرزمین را روشن نگه داشتید.

تکریم خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران این عرصه، تجدید عهد با ارزش‌هایی است که عزت، امنیت و پیشرفت ایران بر پایه آن‌ها استوار مانده است. همه شما با تلاش و ایثار خود حقی بزرگ بر گردن همه ما دارید و صبوری‌‏تان در حافظه تاریخی این سرزمین باقی خواهد ماند.

با پاسداشت مقام شامخ شهدای گرانقدر، از برگزارکنندگان این همایش ارزشمند سپاسگزارم و باور دارم خون پاک این شهیدان، مسیر پیشرفت، استقلال و سربلندی کشور را روشن‌تر خواهد ساخت و با تکیه بر همین سرمایه عظیم انسانی و معنوی، مسیر توسعه، بازسازی و پیشرفت صنعتی و اقتصادی کشور با قوت و قدرت ادامه خواهد یافت.

مسعود پزشکیان

رئیس جمهوری اسلامی ایران


نظرات

آخرین اخبار
گفت وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و یونان
سازمان ملل: راه‌حل مساله تنگه هرمز، دیپلماسی است
الحوثی: قرآن عامل افشای حقیقت صهیونیسم است
واکنش سفارت ایران در کنیا به سیاست‌های ترامپ در منطقه
ناو هواپیمابر جورج واشنگتن جایگزین آبراهام لینکلن در خاورمیانه می‌شود
سرعت باد در زابل به 115 کیلومتر بر ساعت رسید
مخبر: پایدارترین‌ راه نظم جدید منطقه، اجرای سازکار اقتصادی-امنیتی هرمز مستقل از آمریکاست
برنامه قطعی برق کرمانشاه فردا جمعه 23 مرداد ماه اعلام شد+جدول
هشدار یمن به عربستان
گفت وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و اتریش
کارت سفر بزودی رونمایی می‌شود/ زمان+ جزییات
بیانیه حقوق بشری علیه ایران مصداق واضح فرافکنی منافقانه است
تمدید مهلت معرفی مشمولان سربازی تا پایان آبان‌ماه
خسارت سنگین به ناوگان پهپادهای ریپر آمریکا در جنگ ایران
168 روزانتظار برای بازگشت هیجان به فوتبال ایران؛ مدعیان آماده یک فصل داغ
ترافیک در سه جاده اصلی خراسان رضوی سنگین اما روان است
تمدید ماموریت امنیتی اتحادیه اروپا در رفح و کرانه باختری
واریز 110 همت دیگر از مطالبات گندم‌کاران آغاز شد
حماس: ترور رئیس پلیس غزه ادامه سیاست ایجاد هرج‌ومرج در این منطقه است
زاخارووا: اوکراین تهدید پهپادی را به سطح جهانی گسترش داده است
انفجار در بندر روتردام قربانی گرفت
ادعای معاندین در مورد ارتکاب جنایت علیه یک نیروی حافظ امنیت صحت ندارد
قاتلان 4 شهروند کرمانی پس از 3 سال دستگیر شدند +جزئیات جنایت
رزمایش مشترک ترکیه،عربستان و پاکستان در چارچوب توافق مکه
پالیتیکو: جنگ ایران می‌تواند باتلاقی خطرناک‌تر از عراق برای آمریکا باشد
آخرین قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 22 مرداد؛سکه به 190 میلیون تومان رسید
تصادف مرگبار در جاده آذرشهر
وزارت دفاع: مشکل تأمین مواد ناریه معادن را حل می‌کنیم
هشدار سازمان ملل درباره تشدید بحران انسانی در یمن
انفجار در کارخانه تولید مهمات ایتالیا
سبقت قیمت گازوئیل اروپا از سوخت هواپیما در بحران عرضه
جنگ آمار در هرمز؛ چرا مراجع رسمی روایت نفتی ترامپ را زیر سئوال می برند؟
شارژ پهپادها در آسمان با پرتو لیزر
آدرس جدید دسترسی به برخی خدمات بانک ملی ایران اعلام شد+ لینک
ساعات قطعی برق تهران فردا جمعه 23 مرداد مشخص شد+ لینک
حضور قالیباف و عراقچی در سوگ شهادت امام رضا(ع) در مشهد
حمله پهپادی یمن به پالایشگاه آرامکو
پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا جمعه 23 مرداد/ طلا سقوط می کند؟
95 تن محصول فاسد در آستارا امحا شد
رکوردشکنی وزنه‌برداری نوجوانان ایران در آسیا
هشدار ایران به سوریه درباره درگیری با حزب‌الله
قشم زیر سایه آلودگی نفتی؛ منشأ حادثه در حال بررسی است
سیا تهدید ایران علیه ترامپ را چندان معتبر نمی‌دانست
پیرصالحی: ذخایر دارویی، ناجی تأمین نیازها در جنگ شد
تجلیل سردار رادان از سه شهید شاخص نیروهای مسلح
کنایه سفارت ایران به ماجرای جابه‌جایی مخفیانه ترامپ
موج جدید درگیری‌ها در یمن
16.5 درصد مشترکان تهران، 40 درصد برق استان را مصرف می‌کنند
مشهد آماده موج بازگشت زائران
آمریکا مانع شکل‌گیری پدافند هوایی قدرتمند در عراق