×
بین الملل
شناسه خبر : 318409
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1405/02/29 ساعت 08:41
محکومیت جهانی حمله اسرائیل به ناوگان صمود؛ اتحاد 10 کشور علیه رژیم صهیونیستی

محکومیت جهانی حمله اسرائیل به ناوگان صمود؛ اتحاد 10 کشور علیه رژیم صهیونیستی

وزرای خارجه 10 کشور جهان از جمله پاکستان، ترکیه، برزیل و اسپانیا در بیانیه‌ای مشترک، حمله نیروهای رژیم صهیونیستی به «ناوگان جهانی صمود» در آب‌های بین‌المللی را به شدت محکوم کردند.

نورنیوز-گروه بین الملل: دفتر سخنگوی وزارت خارجه پاکستان صبح امروز (سه‌شنبه) بیانیه مشترک وزیر خارجه این کشور به همراه همتایان خود از ترکیه، بنگلادش، برزیل، کلمبیا، اندونزی، اردن، لیبی، مالدیو و اسپانیا را منتشر کرد.

در این بیانیه آمده است: وزرای خارجه پاکستان، ترکیه، بنگلادش، برزیل، کلمبیا، اندونزی، اردن، لیبی، مالدیو و اسپانیا حملات مجدد (رژیم) اسرائیل به ناوگان جهانی صمود که یک ابتکار عمل بشردوستانه غیرنظامی صلح‌آمیز با هدف جلب توجه جامعه جهانی به رنج فاجعه‌بار انسانی ملت فلسطین است را با شدیدترین لحن محکوم کردند.

این وزرا در این بیانیه با نگرانی شدید مداخلات قبلی رژیم صهیونیستی علیه کشتی‌های امدادی صمود در آب‌های بین‌المللی را یادآوری و ادامه اقدامات خصمانه به ویژه علیه فعالان بشردوستانه را محکوم کردند.

آنها در این بیانیه تاکید کردند که چنین حملاتی از جمله علیه کشتی‌ها و بازداشت خودسرانه فعالان، نقض آشکار قوانین بین‌المللی و حقوق بین‌الملل بشردوستانه است.

این وزرا در این بیانیه نگرانی جدی خود در مورد ایمنی و امنیت شرکت‌کنندگان غیرنظامی در این ناوگان را ابراز کرده و خواستار آزادی فوری همه فعالان بازداشت‌شده و همچنین احترام کامل به حقوق و کرامت آنها شدند.

وزرای خارجه ۱۰ کشور در ادامه این بیانیه تاکید کردند که حملات مکرر علیه ابتکارات بشردوستانه صلح‌آمیز، نشان‌دهنده بی‌توجهی مداوم به قوانین بین‌المللی و آزادی دریانوردی است.

آنها در پایان این بیانیه از جامعه جهانی خواستند تا به مسئولیت‌های قانونی و اخلاقی خود عمل کند، حفاظت از غیرنظامیان و ماموریت‌های بشردوستانه را تضمین کند و گام‌های مشخصی را برای پایان دادن به مصونیت رژیم صهیونیستی از مجازات و تضمین پاسخگویی در قبال این تخلفات بردارد.

به گزارش ایرنا، رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه پیش تر در اظهاراتی تاکید کرد که حمله رژیم صهیونیستی به کشتی‌های ناوگان جهانی صمود ناشی از ذهنیت و رویکرد فاشیستی اشغالگران است.

اردوغان گفت: ما اقدام نژادپرستانه و دزدی دریایی که نیروهای اسرائیلی علیه قایق‌های ناوگان جهانی صمود انجام دادند را محکوم می‌کنیم.

وی اضافه کرد: ترکیه در کنار فلسطین ایستاده است و این حملات (رژیم) اسرائیل قادر به جلوگیری از همبستگی جامعه بین المللی با فلسطین نخواهد بود.

اردوغان گفت: ما وضعیت فعالان حاضر در ناوگان جهانی صمود را دنبال کرده، گام‌های لازم را برمی‌داریم و جامعه بین المللی را به مقابله با اقدامات اسرائیل دعوت می‌کنیم.

رئیس جمهور ترکیه افزود: ما تاکید می‌کنیم که حمله اسرائیل به کشتی‌های ناوگان جهانی صمود در آب‌های بین المللی، نشان دهنده ذهنیت و رویکرد فاشیستی حاکم بر این رژیم اشغالگر فلسطین است.

اردوغان تصریح کرد: ما به شدت این دزدی دریایی و حمله به غیرنظامیانی از بیش از ۴۰ کشور که محموله‌های کمک های بشردوستانه را به غزه حمل می‌کردند را محکوم می‌کنیم.

عضو ارشد دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) نیز پیش تر در اظهاراتی گفت که کابینه بنیامین نتانیاهو دزدی دریایی از قایق‌های مسالمت‌آمیز در دل دریا را به امری عادی تبدیل کرده است.

«باسم نعیم» عضو دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در بیانیه‌ای افزود که کابینه نتانیاهو توانسته است موضع بین‌المللی را مهار و دزدی دریایی از قایق‌های غیرنظامی در دل دریا را به امری عادی بدل کند.

نعیم تأکید کرد که جامعه جهانی هیچ واکنش واقعی برای متوقف کردن این «عربده‌کشی» و پایان دادن به این «دولت سرکش» نشان نداده است.

این ناوگان، پنجشنبه گذشته با مشارکت ۵۴ کشتی از شهر مارماریس ترکیه مشرف به دریای مدیترانه به راه افتاد. هدف این تلاش جدید، شکستن محاصره رژیم صهیونیستی بر غزه است.

همچنین «ژان لوک ملانشون» رهبر حزب چپ‌گرای «فرانسه تسلیم‌ناپذیر» توقیف کشتی‌های «ناوگان جهانی صمود» توسط ارتش رژیم صهیونیستی را دزدی دریایی تحت رهبری نتانیاهو نخست‌ وزیر این رژیم توصیف کرد.

وی همچنین حمایت کامل خود را از فعالان حاضر در این ناوگان اعلام و ارتش رژیم صهیونیستی را غیراخلاقی‌ترین ارتش جهان توصیف کرد.


نظرات

آخرین اخبار
چرا آمریکا نمی‌تواند ایران را شکست دهد؟
لیست نهایی برزیل برای جام جهانی 2026 اعلام شد؛ بازگشت نیمار به جمع طلایی پوشان
اولین روز معاملاتی بورس 1405؛ تقابل صف فروش سنگین با رشد نمادهای بانکی و خودرویی
70 درصد توان موشکی ایران کاملاً دست‌نخورده است
تاب‌آوری به مثابه یک سازه ملی
زنگ خطر خشکسالی در تهران دوباره به صدا درآمد
تجویزهای غیرمنطقی دارو تحت پوشش بیمه نخواهد بود
وزن گرفتن چین در راهبردهای جدید ایران
سیاست نامه | پزشکیان و رئیسی کجا به هم رسیدند؟
چگونه با تکنیک‌های روانشناسی استرس را مدیریت کنیم؟
«پادشاه» کشتی ایران کنار اسطوره‌های جهان
جنایت هولناک در سونای ویلای لواسان؛ فرجام کینه داماد از مادرزن بر سر ارثیه
محکومیت جهانی حمله اسرائیل به ناوگان صمود؛ اتحاد 10 کشور علیه رژیم صهیونیستی
قطر حمله رژیم صهیونیستی به ناوگان صمود را محکوم کرد
ترافیک سنگین در آزادراه‌های قزوین – کرج و ساوه – تهران
آیا هوش مصنوعی جای معلمان را می‌گیرد؟
ترامپ گزینه نظامی ندارد، باید توافق کند
وضعیت آب و هوا امروز سه شنبه 29 اردیبهشت 1405 + وضعیت استانها
برنامه مسابقات ورزشی امروز 29 اردیبهشت 1405+ جدول پخش
6 دلیل علمی برای اینکه همین امروز باغبانی را شروع کنید
پایان وابستگی پیل‌های سوختی به آب
دنیای VR چگونه درک مغز از «بدن» را دگرگون می‌کند؟
زنگ خطر برای جوانان/چرا ایست قلبی در بازه 25 تا 44 سال افزایش یافت؟
فریاد و تنبیه بدنی چه بلایی سر بچه‌ها می‌آورد؟
انتخاب پارچه مناسب برای بهار + معرفی بهترین الیاف و اشتباهات رایج
کشف 1785 «پروتئین تاریک» در ژنوم انسان/آیا آنها در سرطان نقش دارند؟
گزارش تصویری| جشن پیوند آسمانی زوج‌های جان‌فدای ایران
عنوان «بهترین خط‌زن آسیا» به ایران رسید
معاون سخنگوی سازمان ملل متحد: از مذاکرات ایران آمریکا حمایت می کنیم
ترفند جدید ترامپ برای جنجال‌آفرینی در «تروث سوشال» با تصاویر جعلی
شراکت نظامی جدید امارات و اسرائیل برای توسعه تسلیحاتی!
استارت جدی ملی‌پوشان در اردوی ترکیه با توپ‌های جام جهانی
درگیری پدافند با ریز پرنده‌های آمریکایی- صهیونی در قشم
برد نفت آبادان مقابل نفت زاگرس در انتخابی بسکتبال غرب آسیا
بمب خبری یاسر آسانی: از لالیگا پیشنهاد دارم اما عاشق استقلالم
گراهام: ایران پس از جنگ جسورتر شده است
پزشکیان: گفت‌ وگو به معنای تسلیم نیست
گلایه پزشکیان از رواج «پیام غلط»
ترامپ بار دیگر عقب‌نشینی از ادعاهای خود را گردن دیگران انداخت!
رابرت مالی: تنها راه خروج از جنگ علیه ایران، توافقی بااحترام به منافع دو طرف است
آمریکا مدعی شد منشأ محموله‌های ال‌پی‌جی آدانی ایران بوده است
انصارالله: مواضع تحریمی می‌تواند فشار قابل توجهی بر دشمنان وارد کند
خروج پول از صندوق‌های درآمد ثابت و املاک و ورود به طلا
جنگ علیه ایران، عامل گرانی سوخت و کالا در آمریکا
اعتراف گزارش صهیونیستی به تداوم قدرت و ظرفیت بازسازی ایران
فیلمبرداری «سونیک 4»، پرفروشترین فیلم دوره کرونا به پایان رسید
ترامپ تهدیدات خود علیه ایران را تکرار کرد
شوک تورمی گریبان‌گیر اتحادیه اروپا
اندیشکده واشنگتن: گزینه نظامی برای هرمز پرهزینه است
نوراینفو | هشت حقیقت مهم در مورد اثرات کمبود ویتامین B12