نورنیوز-گروه سیاسی: مسعود پزشکیان، رئیس جمهوری، امروز ( دوشنبه ۲۸ اردیبهشت) در گردهمایی روابط عمومی های دستگاه های اجرایی کشور با عنوان «راویان ایران» بیان کرد: من خودم هم نمیدانستم که کجا دارم می آیم. یکباره من را به اینجا آوردند. ولی جای خوبی آمدم. مدام می گویم پروتکل ها را با ما عملیاتی نکنید. وظیفه دادیم در خدمت مردم باشیم. تا جایی که نفس می کشیم خدمت گزار مردم هستیم. اینکه آدم شهید شود فوز بزرگی است. اگر بخواهیم قائم شویم اصلا چرا می جنگیم.
وی در ادامه اظهار کرد: ناجوانمردانه آمدند رهبر ما را شهید کردند.فرماندهان، وزرا و دانشمندان و دانش آموزان ما را زدند. دنیایی که ادعای حقوق بشر و قوانینی می کند که در رسانه می شنویم فقط نظاره گر بودند. یک عده ایرانی که نمی توان به آنها ایرانی گفت تشویق کردند.
رئیس جمهور در ادامه تصریح کرد: ممکن است ما باهم اختلاف داشته باشیم اما هیچ وجدان بیداری نمی تواند بپذیرد که یک قدرتی بیاید و بچه های بی گناه را با بمب به شهادت برسانند. دیدیم در عزه و فلسطین چه جنایت هایی کردند و رسانه های آمریکایی مدام توجیه می کنند که از خود دفاع می کنند. می خواستند سه روزه نظام جمهوری اسلامی را سرنگون کنند اما امروز نقشه کشیدند که با اختلاف افکنی پیش بروند.
وی در ادامه تاکید کرد: حتما گرانی خواهیم داشت. یک عده بلند می شوند و می گویند چرا گرانی داریم. از همین صدا ها شروع می شود. ما می جنگیم و باید سختی آن را بپذیریم. باید برای هدف خود تلاش کنیم. نمی شود هم خدا را خواست و هم خرما را. باید ایننگاه را در ذهن ایران زنده کرده و از هر صدایی که تفرقه ایجاد می کند بپرهیزیم.
وی افزود: اینگونه نیست که ما صدمه ندیدیم. وزرا و کارشناسان ما شبانه روز سر کار هستند. در تمام این مدت حتی یک روز تعطیلی نرفتیم. برای عزت ایران تا جای ممکن فداکاری خواهیم کرد و باکی از شهادت نداریم. باید حالت جنگی به خود بگیریم. ۲۳۰ میلیون مترمکعب گاز ما را زدند، نیروگاه، پتروشیمی و فولاد مبارکه ما را زدند.نمی توان ادعا کرد که هیچ مشکلی نداریم و آنان در حال نابودی هستند.
رئیس جمهور با تاکید بر لزوم صداقت با جامعه گفت: نمی توان گفت دشمن در حال نابودی است و ما در حال شکوفایی. آنها مشکل دارند ما هم مشکل داریم. ما به هیچ وجه سر خم نخواهیم کرد. عزت و سربلندی کشور را قربانی راحت طلبی و دنیای خود نخواهیم کرد ولی باید با تدبیر مملکت را اداره کنیم. باید دست به دست هم دهیم. باید مصرف خود را اصلاح کرده و توقعات خود را پایین بیاوریم؛ دست به دست هم دهیم تا بتوانیم بایستم.
وی در ادامه بیان کرد: اینکه یک عده از ما بهتر هستند را کنار گذاشته و باید از هر کسی که در این مملکت زندگی می کند با هر نگاه و زبان و قومیتی برای عزت و سربلندی کشور استفاده کنیم. باید اجازه دهیم همه این افراد نقش بازی کرده و خود را نشان دهند. نه اینکه فکر کنیم ما عقل کل هستیم و ما سیاست گذاری می کنیم و آنها باید بپذیرند.