×
سیاسی
شناسه خبر : 318129
تاریخ انتشار : یکشنبه 1405/02/27 ساعت 18:01
دکتر پزشکیان: ایران خواهان روابط صمیمانه و پایدار با کشورهای اسلامی منطقه است

دکتر پزشکیان: ایران خواهان روابط صمیمانه و پایدار با کشورهای اسلامی منطقه است

مسعود پزشکیان رئیس جمهوری اسلامی ایران در دیدار سید محسن نقوی وزیر کشور پاکستان، ضمن قدردانی از نقش‌آفرینی و پیگیری‌های دولت پاکستان، به‌ویژه نخست‌وزیر و فرمانده ارتش این کشور، در روند برقراری و تثبیت آتش‌بس، ابراز امیدواری کرد که این تلاش‌های دیپلماتیک و سیاسی به تحکیم صلح، ثبات و امنیت پایدار در منطقه منجر شود.

نورنیوز-گروه سیاسی:رئیس جمهور در دیدار با وزیر کشور پاکستان گفت:ایران خواهان روابطی صمیمانه و پایدار با کشورهای اسلامی منطقه است.

مسعود پزشکیان رئیس جمهوری اسلامی ایران در دیدار سید محسن نقوی وزیر کشور پاکستان، ضمن قدردانی از نقش‌آفرینی و پیگیری‌های دولت پاکستان، به‌ویژه نخست‌وزیر و فرمانده ارتش این کشور، در روند برقراری و تثبیت آتش‌بس، ابراز امیدواری کرد که این تلاش‌های دیپلماتیک و سیاسی به تحکیم صلح، ثبات و امنیت پایدار در منطقه منجر شود.

رئیس‌جمهور در ادامه، تجاوز نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه کشورمان و به شهادت رساندن رهبری عظیم الشان انقلاب، جمعی از فرماندهان عالی‌رتبه، وزرا، دانش‌آموزان بی‌گناه و شهروندان کشور را جنایتی بزرگ و مغایر با تمامی موازین انسانی، حقوقی و بین‌المللی توصیف کرد و اظهار داشت: این اقدامات جنایتکارانه از سوی هیچ وجدان بیدار و آزاده‌ای در جهان قابل‌پذیرش نیست.

پزشکیان با اشاره به اهداف شوم طراحان این تجاوزات افزود: هدف اصلی آمریکا و رژیم صهیونیستی از حمله به جمهوری اسلامی ایران، ایجاد بی‌ثباتی داخلی و تلاش برای تضعیف و ساقط کردن نظام اسلامی بود، اما آنان هرگز تصور نمی‌کردند ملت بزرگ، شریف و آگاه ایران تا این اندازه با انسجام، اقتدار و وفاداری در کنار نظام و کشور خود ایستادگی کرده و در حمایت از جمهوری اسلامی و مقابله با نظام سلطه، اینگونه حضوری گسترده و معنادار در صحنه داشته باشند.

رئیس‌جمهور همچنین با اشاره به برخی طراحی‌های امنیتی و تحرکات سازمان‌یافته از سوی آمریکا و رژیم صهیونیستی برای نفوذ عناصر تروریستی مسلح از مناطق شمال‌غرب و جنوب‌شرق کشور، تصریح کرد: دشمنان تلاش داشتند با پشتیبانی مالی، اطلاعاتی و تسلیحاتی از گروه‌های تروریستی، ناامنی را به داخل کشور منتقل کنند، اما همکاری و مسئولیت‌پذیری همسایگان ایران در جلوگیری از هرگونه سوءاستفاده از قلمرو آنان علیه کشورمان، اقدامی ارزشمند و قابل تقدیر بود. در همین چارچوب، از دولت‌های پاکستان، افغانستان و عراق که اجازه ندادند از خاک آنان علیه جمهوری اسلامی ایران اقدامی صورت گیرد، صمیمانه تشکر می‌کنم.

پزشکیان در بخش دیگری از سخنان خود، با تمجید از تسهیلات و تمهیدات اتخاذشده از سوی دولت پاکستان در حوزه تجارت مرزی و همکاری‌های اقتصادی، اظهار داشت: روند‌رو به رشد همکاری‌های اقتصادی و تجاری میان دو کشور می‌تواند بیش از پیش توسعه یابد. با وجود همه خسارات و هزینه‌های ناشی از جنگ، این تحولات موجب نزدیکی بیشتر ایران و پاکستان شده و اکنون فرصت مناسبی فراهم آمده است تا سطح روابط دوجانبه در حوزه‌های اقتصادی، علمی، فرهنگی و منطقه‌ای بیش از گذشته گسترش یابد؛ روندی که می‌تواند زمینه‌ساز تقویت صلح، کاهش تنش‌ها و ارتقای تعاملات سازنده میان ملت‌های منطقه نیز باشد.

پزشکیان همچنین از آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای گسترش همکاری‌های علمی، دانشگاهی و فناورانه با پاکستان خبر داد و گفت: تبادل دانشجو، استاد، تجربیات علمی و فناوری‌های نوین می‌تواند به ارتقای ظرفیت‌های علمی و توسعه پایدار دو کشور کمک شایانی کند.

رئیس‌جمهور استمرار و تعمیق همکاری‌های دوجانبه را در راستای منافع مشترک دو ملت و مجموعه کشورهای اسلامی ارزیابی کرد و افزود: کشورهای اسلامی باید با تکیه بر مشترکات دینی، فرهنگی و راهبردی، به سمت وحدت و همگرایی حرکت کنند. هر اندازه انسجام امت اسلامی تقویت شود، امکان مداخله و تجاوز قدرت‌های فرامنطقه‌ای و رژیم صهیونیستی در منطقه کاهش خواهد یافت.

پزشکیان با تأکید بر سیاست اصولی جمهوری اسلامی ایران در توسعه روابط دوستانه با کشورهای همسایه، به‌ویژه کشورهای حاشیه خلیج فارس، خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران خواهان روابطی صمیمانه، پایدار و مبتنی بر حسن همجواری با کشورهای اسلامی منطقه است، اما آمریکا و رژیم صهیونیستی همواره تلاش کرده‌اند از طریق پروژه‌های تفرقه‌افکنانه و ایجاد بی‌اعتمادی، کشورهای اسلامی را در برابر یکدیگر قرار دهند.

رئیس‌جمهور تأکید کرد: کشورهای بزرگ جهان اسلام باید با تقویت همکاری‌ها و تعاملات منطقه‌ای، زمینه‌ساز استقرار صلح، امنیت و ثبات پایدار در منطقه شوند؛ چراکه در سایه وحدت و همگرایی اسلامی، رژیم صهیونیستی هرگز جرأت تعرض و تجاوز به کشورهای اسلامی را نخواهد داشت.

در این دیدار سید محسن نقوی وزیر کشور پاکستان نیز با ابراز خرسندی از ملاقات با پزشکیان، ضمن مرور تحولات و رخدادهای ماه‌های اخیر و تجاوزات نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران، به تلاش‌های پاکستان برای کمک به توقف درگیری‌ها و کاهش تنش‌ها اشاره کرد و گفت: امروز بیش از هر زمان دیگری ابعاد واقعی تحولات منطقه و نقش‌آفرینی بازیگران مختلف برای افکار عمومی روشن شده و شرایط اخیر به‌خوبی نشان داد که در بزنگاه‌های حساس، دوست و دشمن واقعی چگونه شناخته می‌شوند؛ موضوعی که می‌تواند مبنایی مهم برای تصمیم‌گیری‌های راهبردی آینده باشد.

سید محسن نقوی با تأکید بر عمق روابط تاریخی، فرهنگی و مردمی میان دو کشور تصریح کرد: ایران و پاکستان همواره روابطی نزدیک و برادرانه داشته‌اند و امروز این پیوندها بیش از گذشته تقویت شده است. ملت پاکستان علاقه و احترام عمیقی نسبت به ملت ایران دارند و امیدواریم بتوانیم در سایه اراده رهبران دو کشور، سطح روابط و همکاری‌های دوجانبه را بیش از پیش توسعه دهیم.


نظرات

آخرین اخبار
جام از دست شاگردان عطایی پرید/نقره‌داغ والیبال ایران در جهنم جاکارتا!
گمانه‌زنی‌ها درباره منشأ حملات پهپادی به امارات/ آیا پای عربستان در میان است؟
نگرانی واشنگتن از پهپادهای کوبا در نزدیکی آمریکا
اقتصاد دیجیتال و لجستیک؛ محور توسعه شهر فرودگاهی امام خمینی(ره)
ماراتن کنکور 1405 استارت خورد + لینک سایت و نحوه ثبت نام
دکتر پزشکیان: ایران خواهان روابط صمیمانه و پایدار با کشورهای اسلامی منطقه است
نورنما | 28 اردیبهشت سالروز بزرگداشت حکیم خیام نیشابوری
جامعه امروز بیش از تبلیغ، به صداقت و پاسخگویی نیاز دارد
استقلال در لبه پرتگاه/ بدهی 2.5 میلیون یورویی و خطر حذف از آسیا!
هوای قم در وضعیت ناسالم قرار گرفت
تله انفجاری در جنوب؛ 4 صهیونیست زخمی شدند
ناپولی پرید؛ یوونتوس باخت!
«عدم درج قیمت» در صدر تخلفات صنفی کشور
ماموریت صلح در تهران/ جبهه متحد ایران و پاکستان علیه ناامنی‌های منطقه‌ای
پیام خاص سفیر کوبا از تالار کاخ سلیمانیه به واشنگتن!
تقویم زمانی ثبت‌نام مصاحبه‌های دکتری دانشگاه آزاد اعلام شد + سایت
اطلاعیه دفتر حفظ و نشر آثار رهبر شهید انقلاب در پاسخ به انتساب یک شعر به امام شهید
محاکمه غول‌های فناوری به جرم به خطر انداختن کودکان!
افشای پایگاه‌های مخفی اسرائیل در قلب صحرای عراق!
توقف بی‌سابقه تردد تجاری در تنگه هرمز از صبح یکشنبه
قیمت سکه پارسیان امروز یکشنبه 27 اردیبهشت 1405
تعرض به میراث فرهنگی ایران پیگیری بین‌المللی می‌شود
تاکید شورای همکاری خلیج فارس بر حفظ امنیت و ثبات منطقه
عارف: تولید گندم امسال به سطح مطلوب رسیده است
وزارت نیرو: تغییر ساعت مصرف برق را کاهش می‌دهد
نیجریه ادعای ترامپ درباره عملیات علیه داعش را رد کرد
فیفا از 3 غایب بزرگ ایران در جام جهانی پرده برداشت
پکن به ترامپ اجازه درشت‌گویی نداد
قتل فجیع زن ایرانی در ترکیه؛ قاتل پس از مثله‌کردن جسد بازداشت شد
دو کشته در حادثه سقوط هلی‌کوپتر در نیوزیلند
محبی در آستانه انتقال به لخ‌پوزنان
ادعای جنجالی لیبرمن درباره توافق نتانیاهو و ترامپ
پیام فرمانده کل سپاه در چهلمین روز شهادت امیر نصیرزاده
50 درصد مبتلایان به فشار خون بالا از بیماری خود بی‌خبرند
جزئیات جلسه غیرعلنی مجلس با وزیر تعاون با موضوع کالابرگ
ادامه بارش‌ها در مازندران تا پایان هفته جاری
شاهکار علیرضا یوسفی در قهرمانی آسیا ؛ کسب سه مدال با شکستن رکورد جهان
«ده پهلوان»؛ سریال جدید حسن فتحی با موضوع عشق و تاریخ
روایت فرهادی از تجربه ساخت فیلم‌های بین‌المللی
قتل زن 26 ساله در فریدونکنار؛ قاتل در کمتر از چند ساعت دستگیر شد
ادعای آمریکا درباره ارتباط یک عراقی با حمله به کنسولگری در تورنتو
هواشناسی تهران درباره طوفان گرد و خاک هشدار داد
سه دروغ ترامپ درباره ایران و جنگ؛ از بازی با قیمت انرژی تا ادعای صلح‌طلبی
تأکید مخابرات بر اینترنت پایدار برای همه کاربران
نجات 30 مسافر از حریق مجتمع اقامتی در مشهد
پزشکیان: دسترسی پایدار به خدمات دیجیتال حق مردم ایران است
اقامت آسیب‌دیدگان جنگ در هتل‌های پایتخت تا چه زمانی ادامه دارد؟
سخنگوی وزارت خارجه: «حفظ ثبات بازار انرژی» بهانه جدید جنگ‌افروزی است
حمله پهپادی به نزدیکی نیروگاه هسته‌ای امارات
قیمت تخم‌مرغ کاهشی شد