×
اجتماعی
شناسه خبر : 318023
تاریخ انتشار : یکشنبه 1405/02/27 ساعت 12:41
جزئیات بیمه تکمیلی بازنشستگان کشوری در سال 1405 اعلام شد

جزئیات بیمه تکمیلی بازنشستگان کشوری در سال 1405 اعلام شد

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری از انعقاد قرارداد جدید بیمه تکمیلی درمان بازنشستگان این صندوق با شرکت بیمه دی برای سال 1405 خبر داد.

نورنیوز-گروه اجتماعی: علاءالدین ازوجی مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری در آیین انعقاد قرارداد بیمه تکمیلی درمان بازنشستگان این صندوق برای سال ۱۴۰۵ که با حضور مدیران صندوق بازنشستگی، تعدادی از نمایندگان کانون های بازنشستگی و مدیران بیمه دی برگزار شد، با تاکید بر لزوم بهبود کیفیت خدمات درمانی به بازنشستگان، از انعقاد قرارداد جدید بیمه تکمیلی با شرکت بیمه دی خبر داد.

وی هدف اصلی این همکاری را کاهش دغدغه‌های درمانی و مدیریت هزینه‌های سبد خانوار بازنشستگان عنوان کرد تا از این طریق، بخشی از فشارهای تورمی بر این قشر فرهیخته جبران شود.

ازوجی بیمه درمانی را یکی از محورهای اصلی سیاست‌های کلی ابلاغی دانست.

وی فرآیند انتخاب بیمه‌گر جدید را به یک «ماراتن» تشبیه کرد و گفت: مسیر سختی را پشت سر گذاشتیم. هدف ما عملیاتی شدن ماده ۸۵ قانون مدیریت خدمات کشوری بود که به‌رغم پیگیری‌های فراوان در دولت، هنوز در مرحله بررسی است؛ لذا برای جلوگیری از وقفه در خدمات‌رسانی، با برنامه‌ریزی دقیق وارد فاز اجرایی با شرکت جدید شدیم.

ازوجی با اشاره به لزوم تغییر رویکرد نسبت به گذشته، اظهارکرد: ملاک اصلی قضاوت درباره عملکرد ما، میزان رضایتمندی بازنشستگان در سال آینده است. وظیفه ذاتی ما ارائه خدمت است و اگر بازنشستگان از کیفیت خدمات بیمه دی رضایت داشته باشند، می‌توانیم بگوییم در انجام مأموریت خود موفق بوده‌ایم.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری با بیانی عاطفی، بازنشستگان را به «نگین زیر سنگ» تشبیه کرد و افزود: این عزیزان سرمایه بین‌نسلی کشور هستند و برای من بسیار ارزشمندند. نگاه ما به این گروه ذینفع باید تغییر کند؛ بازنشسته در تمام دنیا باید فراغت بهینه و هدفمند داشته باشد، اما متأسفانه ایجاد دغدغه‌های مستقیم و غیرمستقیم در حوزه بیمه و حقوق، این مسیر استراحت را با چالش مواجه کرده است که باید اصلاح شود.

وی همچنین به تقویت بخش نظارتی و پاسخگویی اشاره کرد و افزود: مرکز تماس ۲۵۰۰ و هماهنگی میان کانون‌های بازنشستگی و شرکت بیمه، ابهامات احتمالی در شروع قرارداد را برطرف خواهد کرد. پاسخ‌ها به صورت مکتوب و شفاف در کانال‌های اطلاع‌رسانی منتشر می‌شود تا گله‌مندی‌های سنوات گذشته تکرار نشود.
 

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری ضمن ابراز خرسندی از قرارداد این شرکت بیمه‌گر با بیش از ۸۵ درصد مراکز درمانی کشور، تصریح کرد: این پوشش گسترده، نگرانی ما را بابت دسترسی بازنشستگان به خدمات باکیفیت کاهش می‌دهد. با توجه به اینکه پرداخت‌های حقوقی ممکن است کاملاً با نرخ تورم همخوان نباشد، مدیریت هزینه‌های درمان می‌تواند به حفظ قدرت خرید بازنشستگان کمک شایانی کند.

ازوجی بر ضرورت رعایت نظم در پرداخت سهم بیمه‌گر و بررسی راهکارهایی برای واریز به‌موقع مبالغ تأکید کرد.

حشمت‌الله سلیمانی معاون توسعه مدیریت و منابع صندوق بازنشستگی کشوری نیز اظهار کرد: اعتقاد راسخ ما در این دوره این است که بیمه تکمیلی درمان برای بازنشستگان، صرفاً یک خدمت رفاهی ساده نیست، بلکه یک دغدغه جدی معیشتی است. به همین دلیل، نوع نگاه و حساسیت ما به این حوزه با سایر خدمات رفاهی کاملاً متفاوت است.

وی گفت: بیمه دی پیش از این کارنامه ارزشمندی در خدمت‌رسانی به خانواده معزز شهدا و جانبازان داشته است. اضافه شدن جامعه بزرگ بازنشستگان کشوری به این حلقه ذینفعان، فرصتی است تا از آن تجارب ارزشمند برای ارتقای کیفیت زندگی این عزیزان استفاده شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به دغدغه‌های مالی اشاره کرد و مژده داد: بستر لازم برای نظم‌بخشی به پرداخت‌ها فراهم شده است. در حال حاضر کسورات بازنشستگان در کمتر از یک هفته به حساب‌ها واریز می‌شود و ما تمام همت خود را به کار خواهیم بست تا سهم صندوق نیز در اسرع وقت تأمین و به بیمه‌گر پرداخت شود تا تعهدات درمانی بدون چالش اجرایی گردند.

هادی عبداللهی مدیرعامل بیمه دی نیز در این آیین، با تشبیه بازنشستگان به «گنجینه‌های گرانبهای نظام»، از آمادگی کامل این شرکت برای ارائه خدمات درمانی با بالاترین استانداردهای کیفی خبر داد. وی با اشاره به سهم ۲۴ درصدی بیمه دی از بازار درمان کشور و دارا بودن گسترده‌ترین شبکه طرف قرارداد، تأکید کرد که هدف این شرکت، ایجاد «تجربه خوشایند مشتری» و کاهش رنج بیماری از طریق خدمات هوشمند و پاسخگویی شبانه‌روزی است.

مدیرعامل بیمه دی با اشاره به اراده صندوق بازنشستگی برای انتخاب اولین شرکت درمان کشور، تصریح کرد: بیمه دی با سهم ۲۴ درصدی از بازار درمان و دارا بودن ۱۳ هزار مرکز درمانی طرف قرارداد، گسترده‌ترین شبکه خدمات درمانی را در اختیار دارد. طبق گزارش نهاد ناظر (بیمه مرکزی)، شرکت ما با کمترین میزان شکایت به نسبت پورتفو، رتبه نخست رضایتمندی مشتریان را کسب کرده است که این نشان‌دهنده اشتهای بالای ما برای پاسخگویی و مسئولیت‌پذیری است.

عبداللهی از فعالیت مرکز تماس اختصاصی با شماره ۱۶۷۱ خبر داد و افزود: تیمی از ۵۴ کارشناس تحصیل‌کرده به صورت شبانه‌روزی آماده پاسخگویی هستند. خدمات ما از نوبت‌دهی آنلاین تا ویزیت دیجیتال را شامل می‌شود. علاوه بر این، سیستم نظرسنجی اتوماتیک ما پس از دریافت هر خدمت، کیفیت رفتار همکاران و سرعت پرداخت‌ها را پایش می‌کند تا تجربه خوشایندی برای بازنشسته رقم بخورد.

به گزارش اداره کل روابط  عمومی و امور بین الملل صندوق بازنشستگی کشوری، عبداللهی در پایان با تقدیر از حسن اعتماد دکتر ازوجی، از کانون‌های بازنشستگی خواست تا در هفته‌های نخست قرارداد همکاری نزدیکی داشته باشند. وی خاطرنشان کرد: در جابجایی لیست‌ها و آشنایی با پلتفرم‌های جدید، به همراهی کانون‌ها نیاز داریم تا انتقال خدمات بدون هیچ خلل و دغدغه‌ای انجام شود و بازنشستگان از همان روز اول، طعم شیرین خدمات باکیفیت را بچشند.

در ابتدای این نشست، نمایندگان کانون‌های بازنشستگی به بیان دغدغه‌ها و انتظارات خود پرداختند. حاضران در جلسه با تأکید بر لزوم حفظ کرامت و تکریم بازنشستگان در مراکز درمانی، خواستار تحول در ساختار قرارداد جدید شدند.

ایجاد شبکه اطلاع‌رسانی قوی و یکپارچه، هوشمندسازی و الکترونیکی کردن خدمات برای کاهش مراجعات حضوری، و از همه مهم‌تر، «پرداخت به‌موقع و سریع خسارات درمان» از اصلی‌ترین درخواست‌های نمایندگان بازنشستگان در این مراسم بود.


اخبار مرتبط
چگونه سابقه بیمه خود را به 30 روز کامل برسانیم؟ + آدرس سایت
شنبه 1405/03/02 ساعت 20:55
فرصت طلایی برای تکمیل سوابق بیمه؛
چگونه سابقه بیمه خود را به 30 روز کامل برسانیم؟ + آدرس سایت
امکان تکمیل سوابق بیمه برای کارگران پاره‌وقت با اعلام طرح جدید تأمین اجتماعی، فراهم شد؛ بر اساس این دستورالعمل، این دسته از کارگران می‌توانند با پرداخت شخصی حق‌بیمه، کسری سوابق خود را جبران کرده و از مزایای کامل بازنشستگی بهره‌مند شوند.
آغاز ثبت‌نام بیمه تکمیلی بازنشستگان کشوری + جزئیات و نحوه ثبت نام
پنج‌شنبه 1405/02/31 ساعت 22:41
آغاز ثبت‌نام بیمه تکمیلی بازنشستگان کشوری + جزئیات و نحوه ثبت نام
صندوق بازنشستگی کشوری از آغاز قرارداد یک‌ساله بیمه تکمیلی با بیمه دی و شروع ثبت‌نام، تغییر یا انصراف از طرح‌های بیمه‌ای بازنشستگان از دوم خردادماه خبر داد.
تغییر پلکانی مبنای محاسبه حقوق بازنشستگان از «دو سال» به «کل سنوات»
شنبه 1405/02/26 ساعت 12:08
افراد در آستانه بازنشتگی بخوانند
تغییر پلکانی مبنای محاسبه حقوق بازنشستگان از «دو سال» به «کل سنوات»
رئیس کمیسیون اصل نود مجلس اعلام کرد فرمول جدید محاسبه حقوق بازنشستگی برای افرادی که تا 5 سال آینده بازنشسته می‌شوند اجرا نخواهد شد.
جزییات افزایش حقوق بازنشستگان ؛ اردیبهشت بدون افزایش، امیدها به حقوق خرداد
چهارشنبه 1405/02/23 ساعت 12:29
جزییات افزایش حقوق بازنشستگان ؛ اردیبهشت بدون افزایش، امیدها به حقوق خرداد
جزئیات افزایش حقوق ومرحله سوم متناسب‌سازی سال 1405 نهایی شد.بر این اساس، علی‌رغم ثابت ماندن مبالغ درفیش حقوقی اردیبهشت‌ماه، مقرر گردید احکام جدید با افزایش 60 درصدی برای حداقل‌بگیران و 45 درصدی برای سایرسطوح تا نیمه خردادماه صادر شودتا بازنشستگان پس ازیک دوره انتظار، شاهداعمال افزایش‌ها باشند.البته این افزایش به حقوق اردیبهشت نمی رسد وازخرداد اعمال می شود.
نظرات

آخرین اخبار
سرمربی السد بعد از باخت به استقلال: خیلی ضعیف بودیم
تنگنای آژانس/پیش از آنکه فرصت مذاکره از بین برود باید کانال‌های دیگری را باز کرد
سردار موسوی: عظمت و شکوه بعثت را در خیابان‌ها حفظ کنید
برنامه خاموشی کهگیلویه و بویراحمد امروز سه شنبه 24 شهریور؛ ساعت خاموشی گچساران و سی‌سخت
جزئیات سرنگونی پهپاد MQ1 در غرب تنگه هرمز
نظارت عمومی بر عدالت/ اصرار رئیس قوه به علنی‌شدن دادگاه‌ها
ازنفتکش 800 هزاردلاری تا«محاصره در محاصره»؛پارادوکس دوم آمریکادرجنگ باایران چگونه شکل گرفت
سیاست نامه | حسن روحانی چه گفت؟ و چرا حساسیت برانگیز شد؟
آخرین تحولات جنگ ایران و آمریکادر روز شصت‌وششم؛انهدام پهپادMQ1 درهرمز وحمله به قایق‌ صیادی
صندلی خالی اسلامی و راز پررنگ پشت پرده
جدول قطع برق استان کرمانشاه امروز سه‌شنبه 24 شهریور؛ برنامه خاموشی جوانرود و پاوه
کالابرگ شهریور فردا شارژ می‌شود؛ کدام کدملی‌ها مشمول هستند؟
برنامه مسابقات فوتبال امروز سه شنبه 24 شهریور 1405؛ ساعت بازی گل گهر و الجزیره
وضعیت آب و هوا امروز سه شنبه 24 شهریور 1405 /رعدوبرق و گردوخاک در راه است + وضعیت استانها
دیابت و نارسایی کلیه؛ سیاه‌دانه چه کمکی به بیماران می‌کند؟
جلسه اضطراری شورای امنیت درباره وضعیت «باب المندب»
سرلشکر رضایی: تا تحقق شروط ایران، هیچ مذاکره‌ای در کار نخواهد بود
خشکیدگی خوشه خرما؛ چالش قدیمی که تولید خرمای ایران را تهدید می‌کند
اروپا نسخه جدیدی برای فضای مجازی نوجوانان می‌پیچد
حمله پهپادی به 2 قایق صیادی در آب‌های هرمزگان
عراقچی و نبیه بری تلفنی گفت‌وگو کردند؛ تأکید بر حمایت ایران از لبنان
بازنشر مواضع اقتصادی قالیباف در فضای مجازی آمریکا
بانک VTB روسیه در فهرست تحریم‌های آمریکا علیه ایران قرار گرفت
فریاد «اسرائیل را تحریم کنید» در آمستردام؛ حمایت از فلسطین، لبنان و ایران در برلین
فرود اضطراری پرواز مشهد به کرمانشاه به دلیل نقص فنی موتور
نیوزویک: مردم آمریکا پیامدهای جنگ علیه ایران را احساس می‌کنند
زاکانی: بعد از 47 سال قانون اساسی را کامل اجرا نکرده‌ایم
بلومبرگ: آلمان برای مقابله با چین بسته اقتصادی ـ امنیتی تدوین می‌کند
رئیس اتحادیه میهنی کردستان عراق به تهران سفر می‌کند
طی دو روز 72 کشتی از باب‌المندب عبور کردند
بلومبرگ: بریتانیا کمک به عربستان در جنگ با یمن را بررسی می‌کند
عامل انتشار تصاویر خصوصی و ساختگی جوانان و نوجوانان در یزد دستگیر شد
استقلال 3–0 السد ؛ طوفان آبی ها در بصره ؛ استقلال نماینده شایسته ایران در لیگ نخبگان
عربستان طی 24 ساعت 54 حمله هوایی به یمن انجام داد
هشدار حماس؛ اسرائیل به دنبال تغییر وضعیت تاریخی و حقوقی مسجد الاقصی است
بیانیه مشترک عراق و فرانسه؛ حمایت از آزادی کشتیرانی در تنگه هرمز
اعتراف جی‌دی ونس: آمریکا با انصارالله یمن گفت‌وگوی مستقیم داشته است
سهمیه معیشتی مرزنشینان افزایش یافت
کاظمی: مرجع تصمیم‌گیری درباره تعطیلی مدارس به آموزش‌وپرورش واگذار شد
جزئیات حادثه واژگونی مینی‌بوس دانش‌آموزان در همدان
علیرضا بیرانوند از اول مهر باید به تیم نظامی معرفی شود
وال‌استریت ژورنال و نگرانی از شتاب تولید سلاح در روسیه
شباب‌الاهلی 1 - تراکتور 0؛ نماینده ایران لیگ نخبگان را با شکست آغاز کرد
ترور عالم اهل سنت در زاهدان
فرونشست، سیل و زلزله؛ اطلس جدید مخاطرات ایران آماده انتشار شد
عارف: شورای هنر و ادب در دولت چهاردهم تشکیل می‌شود
دیدار مدیران روس‌اتم و آژانس در وین؛ ایمنی نیروگاه زاپوریژیا بررسی شد
آمریکا مخالف غنی‌سازی در عربستان؛ ریاض از کشف ذخایر اورانیوم خبر داد
واردات خودرو از مناطق آزاد با 20 درصد تخفیف
معاون وزیر راه درباره بحران مسکن: بدمسکنی و کاهش قدرت خرید در صدر مشکلات