×
بین الملل
شناسه خبر : 317758
تاریخ انتشار : شنبه 1405/02/26 ساعت 09:56
اعلام آمادگی کوبا برای مقابله با تهدیدهای آمریکا

اعلام آمادگی کوبا برای مقابله با تهدیدهای آمریکا

سفیر کوبا در واشنگتن اعلام کرد این کشور آماده دفاع از خود در برابر هرگونه اقدام نظامی احتمالی آمریکا است و تأکید کرد هاوانا تهدیدی برای واشنگتن محسوب نمی‌شود.

نورنیوز-گروه بین الملل: «لیانیس تورس ریورا» سفیر کوبا در آمریکا به وبگاه هیل گفت: «ما در حال آماده شدن برای دفاع از خود در برابر هرگونه تهاجم از سوی آمریکا هستیم. به شیوه‌ای که ما آماده می‌شویم، این یک رویکرد تهاجمی نیست. اینطور نیست که ما در حال آماده شدن برای انجام اولین اقدام علیه خاک آمریکا یا علیه مردم آمریکا باشیم. ما این را نمی‌خواهیم.»

تورس ریورا هشدار داد که هرگونه حمله‌ای «می‌تواند به حمام خون تبدیل شود» و گفت کوبا نمی‌خواهد کوبایی‌ها و آمریکایی‌ها در جنگ علیه کوبا کشته شوند.

اظهارات این سفیر در حالی مطرح شد که هاوانا در بحبوحه محاصره ایالات متحده با کمبود شدید سوخت و خاموشی‌های طولانی مدت مواجه است.

وی در ادامه بار دیگر با تاکید اینکه «حاکمیت، استقلال و حق تعیین سرنوشت» کوبا غیرقابل مذاکره است، افزود هاوانا تهدیدی برای ایالات متحده محسوب نمی‌شود.

سفیر کوبا در واشنگتن همچنین خاطرنشان کرد: «ما جزیره کوچکی هستیم که فقط می‌خواهیم تنها باشیم تا آینده خود را به روشی که کوبایی‌ها می‌خواهند، تعیین کنیم.»

تورس ریورا گفت که هاوانا در مذاکرات جاری سیاست «احتیاط» را در پیش گرفته و تا حد زیادی در مورد آنچه مورد بحث قرار می‌گیرد، اظهار نظری نخواهد کرد.

این دیپلمات کوبایی در ادامه گفت: «ما نیازی به جنگ یا هرگونه اقدام نظامی از سوی ایالات متحده علیه کوبا نمی‌بینیم. کوبا هیچ کاری نکرده است که ایالات متحده را به خطر بیندازد، سبک زندگی شما را به خطر بیندازد، کسب و کارهای شما را به خطر بیندازد، امنیت ملی شما را به خطر بیندازد.»

وی ادامه داد: «ما هیچ تهدیدی برای ایالات متحده نیستیم، بنابراین هیچ دلیلی برای حمله ایالات متحده به کوبا یا انجام هرگونه اقدام نظامی علیه کوبا وجود ندارد. ما یک جزیره کوچک هستیم که فقط می‌خواهیم به حال خود رها شویم تا آینده خود را به روشی که کوبایی‌ها می‌خواهند، تعیین کنیم.»

بحران انرژی در کوبا پس از آن تشدید شد که ایالات متحده، نیکولاس مادورو رئیس جمهور ونزوئلا را که به عنوان یکی از تامین‌کنندگان کلیدی برای این جزیره محسوب می‌شد، در ژانویه ربود و تهدید کرد که تعرفه‌هایی را بر هر کشوری که به کوبا نفت بفروشد یا تامین کند، اعمال خواهد کرد.


اخبار مرتبط
نگرانی واشنگتن از پهپادهای کوبا در نزدیکی آمریکا
یکشنبه 1405/02/27 ساعت 18:28
نگرانی واشنگتن از پهپادهای کوبا در نزدیکی آمریکا
رسانه‌های آمریکایی به نقل از ارزیابی‌های محرمانه نهادهای اطلاعاتی این کشور گزارش دادند که کوبا بیش از 300 پهپاد نظامی در اختیار دارد و واشنگتن نسبت به احتمال انتقال فناوری پهپادی از سوی ایران و روسیه به هاوانا ابراز نگرانی کرده است؛ موضوعی که به‌دلیل فاصله اندک کوبا با خاک آمریکا، حساسیت مقام‌های این کشور را افزایش داده است.
پیام خاص سفیر کوبا از تالار کاخ سلیمانیه به واشنگتن!
یکشنبه 1405/02/27 ساعت 16:47
پیام خاص سفیر کوبا از تالار کاخ سلیمانیه به واشنگتن!
سفیر کوبا در ایران با اشاره به بیش از 50 سال روابط دیپلماتیک میان تهران و هاوانا تأکید کرد که دو کشور به دلیل تجربه مشترک فشارها و تحریم‌های آمریکا، امروز بیش از هر زمان دیگری شرایط مشابهی دارند.
هشدار کوبا به آمریکا: هرگونه حمله به «حمام خون» منجر می‌شود
چهارشنبه 1405/02/23 ساعت 23:45
هشدار کوبا به آمریکا: هرگونه حمله به «حمام خون» منجر می‌شود
وزیر خارجه کوبا هشدار داد هرگونه اقدام تهاجمی آمریکا علیه این کشور می‌تواند به فاجعه انسانی و تلفات گسترده برای هر دو طرف منجر شود.
نظرات

آخرین اخبار
دردسر داماد ترامپ برای نخست وزیر آلبانی
قتل فجیع بازیگر هالیودی در خانه
آتش‌ بَس یا آتش‌ کَم؟!
احمدی وفا طلایی شد، کشتکار نقره گرفت
از اتاق شیمی درمانی تا فروپاشی معیشت؛چرخه بی رحم تورم و سرطان
روسیه به دنبال تثبیت اوضاع در لبنان و خاورمیانه
کاهش رشد اقتصادی و افزایش بهای نفت در انتظار جهان است
موافقت رهبر معظم انقلاب با عفو یا تخفیف مجازات بیش از 2 هزار نفر+جزئیات
رایزنی سفرای ایران، چین و روسیه با گروسی
42 هزار کلاس درس نوسازی می شوند
وزیر کشور : امنیت، پیش شرط توسعه پایدار است
آمریکا به تیم ملی ویزا ندهد، تصمیم دیگری می‌گیریم
حمایت همه جانبه روسیه از مذاکرات ایران و آمریکا
گوترش از آتش‌بس میان لبنان و اسرائیل حمایت کرد
دستور تخلیه فوری اسرائیل به سه روستای جنوب لبنان
راهنمای کامل بیمه بیکاری؛ از میزان حقوق تا نحوه ثبت درخواست
حادثه بوئینگ در فرانکفورت تلفات جانی نداشت
هر نخ سیگار، چند دقیقه از عمر کم می کند؟
پروازهای ایران به مقاصد اروپایی کلید می خورد
داوطلبان آزمون استخدامی دانشگاه بخوانند
قیمت طلای جهانی امروز جمعه 15 خرداد ؛ طلا صعودی شد
وزیر خارجه ترکیه:اسرائیل باید خاک لبنان را ترک کند
هشدار روسیه درباره کمبود عرضه در بازار جهانی نفت
زخمی شدن بیش از هزار صهیونیست در شمال سرزمین‌های اشغالی
هفته طلایی بورس تهران؛ شاخص کل به کانال 4.3 میلیون واحد رسید
کشتی گیران ایرانی در فینال مسابقات رنکینگ اتحادیه جهانی کشتی
دو حادثه مرگبار در تهران جان 3 شهروند را گرفت
جزئیات نوآوری جدید در جام جهانی 2026؛ همه بازیکنان در دایره مرکزی
تجاوز هوایی دوباره رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
آتش بس با لبنان تصویب نشد
68درصد آمریکایی ها خواستار پایان جنگ با ایران هستند
استمرار میانجی گری پاکستان بین ایران و آمریکا
نابودی توان عملیاتی ناو جرالد فورد امریکا
پیام تسلیت عراقچی در پی درگذشت آیت‌الله فیاض
آخرین رقص «رونالدو» در مهم ترین جام فوتبال جهان
محدودیت‌های ویژه ترافیکی در محورهای شمالی+جزئیات
شکست آلمان در شورای امنیت، نتیجه سیاست های غیرمسئولانه بود
ارائه تجربه بازسازی پس از جنگ ایران در باکو
بررسی اندیشه‌های ضد امپریالیستی امام خمینی و فیدل کاسترو در هاوانا
2 کشته و 13 زخمی در انفجار کپسول گاز در چین
تحلیلگر روس: امام خمینی(ره) شکست آمریکا را نوید داده بود
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 15 خرداد +وضعیت استان ها
آمریکا حامی رئیس جمهور بولیوی شد
مذاکرات «ایران و آمریکا»، محور گفت‌وگوی قطر،کویت و فرانسه
طوفان حزب الله در جنوب لبنان
درسی سودمند از دو اقدام فرهنگی دولت تاجیکستان
توزیع گوشت داخلی با کیفیت در میادین تره بار تهران
فیلم‌های سینمایی امروز جمعه 15 خرداد تلویزیون + جدول پخش
ذخیره آب سدهای تهران کافی نیست؛ صرفه جویی کنید
جزئیات کالابرگ خردادماه+ تخفیف های کالابرگی