×
اقتصادی
شناسه خبر : 317545
تاریخ انتشار : جمعه 1405/02/25 ساعت 06:47
کالابرگ کدهای ملی 7، 8 و 9 شارژ شد؛ خرید آنلاین هم فعال شد

کالابرگ کدهای ملی 7، 8 و 9 شارژ شد؛ خرید آنلاین هم فعال شد

سرپرستان خانوار با رقم پایانی کد ملی 7، 8 و 9 از امروز می‌توانند با اعتبار کالابرگ خود از فروشگاه‌های طرف قرارداد خرید کنند.مشمولان طرح کالابرگ می‌توانند علاوه بر کالاهای اساسی، میوه و صیفی‌جات را نیز به‌صورت حضوری یا آنلاین خریداری کنند.

نورنیوز-گروه اقتصادی : از پانزدهم اردیبهشت‌ ماه مرحله دهم اجرای طرح کالابرگ در سراسر کشور به اجرا درآمده و سرپرستان خانوارها طبق زمانبندی اعلام شده بر مبنای رقم انتهای کدملی جهت استفاده از اعتبار کالابرگی خود و خرید اقلام مورد نیاز فراخوانده شدند.

امروز نوبت شارژ کالابرگ سرپرستان خانوارهایی است که رقم پایانی کد ملی آنها ۷ و ۸ و ۹ است.این خانوارها می‌توانند از امروز به فروشگاه‌های طرف قرارداد با سامانه کالابرگ مراجعه و خرید کنند.

پیش از این اعتبار کالابرگ کدهای ملی ۰، ۱ و ۲، خانوارهای تحت پوشش نهادهای حمایتی شامل بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی(ره) و خانواده‌های نیروهای مسلح در ۱۵ اردیبهشت ماه و کدهای ملی ۳ تا ۶ در ۲۰ اردیبهشت ماه فعال و قابل دسترس شده بود.

اعتبار تخصیص یافته در مرحله دهم اجرای کالابرگ همچنان یک میلیون تومان به ازای هر نفر است. البته دولت درنظر دارد تا مبلغ کالابرگ را افزایش دهد و به همین منظور وزارت تعاون پیشنهادات خود را به ستاد تنظیم بازار ارائه کرده و فعلا کمیسیون‌های تخصصی دولت در حال بررسی سناریوهای افزایش مبلغ کالابرگ هستند.

تاکنون تصمیمی درخصوص میزان افزایش گرفته نشده و درصورت نهایی شدن و تامین منابع مالی آن به مردم اطلاع‌رسانی خواهد شد. دولت و مجلس مصمم هستند بخشی از بار گرانی‌های موجود از طریق افزایش مبلغ کالابرگ جبران شود.

عبدالناصر همتی- رئیس کل بانک مرکزی طی روزهای اخیر در گفت‌وگو با صداوسیما گفت که افزایش رقم کالابرگ را بررسی می‌کنیم و چنانچه احساس کنیم که نیاز مردم است مطابق شرایط انجام می‌هیم.ما باید بر اساس منابع و مصارف دولت این کار را انجام دهیم.

در مرحله دهم از اجرای طرح کالابرگ علاوه بر ۱۱ قلم کالای اساسی قبلی مانند روغن، برنج، مرغ، شیر، ماکارونی، قند و شکر، خرما و حبوبات، امکان خرید میوه و سبزی و صیفی‌جات از میادین میوه‌ و تره‌بار وجود دارد و افراد همانند دوره‌های قبل می‌توانند به جای مراجعه حضوری به فروشگاه‌های زنجیره‌ای و سوپرمارکت‌های متصل به کالابرگ خرید خود را به شکل آنلاین انجام دهند.

به گفته ایمان زنگنه ـ سخنگوی معاونت رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تاکنون ۴ سکو به سامانه کالابرگ متصل شده‌اند که مردم می‌توانند اینترنتی خرید کنند و احتمال اضافه شدن روشگاه‌های مرتبط با شهرداری هم وجود دارد.

برابر اعلام وزارت رفاه، ۸۶ میلیون و ۹۰۰ هزار نفر در کشور مشمول دریافت کالابرگ هستند، این در حالی است که تعداد دریافت‌کنندگان یارانه نقدی حدود ۷۱ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر است؛ به این معنا که بیش از ۱۵ میلیون نفر بیشتر از جمعیت یارانه‌بگیران، در طرح کالابرگ قرار گرفته‌اند و همین موضوع نشان می‌دهد که دولت تلاش کرده دامنه پوشش این طرح حمایتی را گسترده‌تر از نظام یارانه نقدی در نظر بگیرد.

در شرایط جنگ، اجرای طرح کالابرگ و عرضه کالاهای اساسی موجب اطمینان و آرامش خاطر مردم شد و استقبال هموطنان از کالابرگ را به دنبال داشت. یکی از مزیت‌های طرح کالابرگ در دوران جنگ این بود که ازدحام و شلوغی فروشگاه‌ها یا کسری و کمبود کالا و خالی بودن قفسه‌ها گزارش نشد.

به گزارش ایسنا، طرح کالابرگ با هدف تامین نیازهای خوراکی خانوارها به اجرا درآمده و در طول مدت اجرا کمک بزرگی به حفظ قدرت خرید و معیشت خانوارها کرده است. درحال حاضر ۹ دهک از کالابرگ استفاده می‌کنند.


نظرات

آخرین اخبار
اهدای جام قهرمانی با حضور رئیس‌جمهور آمریکا
دو شهید در حمله اسرائیل به جنوب لبنان+ جزئیات حادثه
گزارش تصویری| عزاداری تاسوعای حسینی در سراسر کشور
استعفای فرمانده ارشد ارتش آمریکا پس از اختلاف با وزیر دفاع
نیویورک تایمز، «تسلیم آمریکا» را تیتر کرد
عرضه سهام ستاره خلیج فارس در بورس
تأمین اجتماعی: مشکل سامانه فیش حقوقی بازنشستگان برطرف شد
شجاع خلیل‌زاده در تیم منتخب هفته دوم جام جهانی 2026 قرار گرفت
حمله پهپادی اسرائیل به یک خودرو در جنوب لبنان
پشت پرده روایت‌های ترامپ از مذاکرات؛ چه کسی راست می‌گوید؟
صعود دو نماینده ایران به فینال مسابقات جهانی موی‌تای 2026
فرمانده قرارگاه مشترک خاتم الانبیا: کارکنان پدافند مردانه ایستادند تا ایران استوار بماند
تنها محکوم به قصاص هرمزگانی آزاد شد
تداوم اعتراضات در آلبانی علیه پروژه گردشگری خانواده ترامپ
نواف سلام: مذاکره در واشنگتن، کم‌هزینه‌ترین راهکار برای بیروت است
نبض جام | ویژه برنامه روزانه نورنیوز برای جام جهانی 2026 / قسمت شانزدهم
حسین، آینه عشق جاودان
اردوغان: اسرائیل با هرگونه صلح در منطقه مخالفت می‌کند
گزارش رسانه عبری از بحران نیروهای اسرائیلی در لبنان
نورنما | القاب و کنیه‌های حضرت عباس علیه‌السلام، که کمتر به آنها پرداخته شده است
کمبود سهمیه در جذب نخبگان؛ 30 هزار نفر پشت در دستگاه‌های اجرایی ماندند
مسیرهای رسمی اطلاع‌رسانی مراسم وداع و تشییع امام شهید اعلام شد
برنامه بازی‌های امشب جام جهانی2026/ برزیل و مراکش به دنبال صدر جدول
همتی: 2 میلیارد دلار ارز برای حمایت از بخش صنعت تخصیص می‌یابد
پایان سفر قالیباف به جمهوری آذربایجان
حماس از تداوم حملات به کودکان فلسطینی در نوار غزه انتقاد کرد
تاکر کارلسون: جنگ با ایران پایان سیاسی ترامپ رقم خورد
وزیر خزانه‌داری آمریکا: بر وجوه آزادشده ایران نظارت خواهیم کرد!
کوشکی در استقلال ماندنی شد
برنامه جدید گمرک ایران برای توسعه کریدورهای ترانزیتی
قدردانی پزشکیان از میانجیگری پاکستان
پرونده فساد نتانیاهو وارد مرحله جدید شد
پیام تسلیت رئیس‌جمهور به دبیر شورای عالی امنیت ملی
چالش ویزای تیم ملی ایران در جام جهانی 2026؛ واشنگتن پاسخگو نیست
شروط لبنان برای مذاکرات واشنگتن اعلام شد
تهدید اسرائیل به ادامه اشغال جنوب لبنان
ایران با پول‌های آزادشده چه می‌تواند بخرد؟ جزئیات ادعای خرید غلات آمریکایی
تغییر شیوه قیمت‌گذاری خودرو کلید خورد؛ جزئیات جلسات کمیته خودرو
دیدار وزیران خارجه عمان و قطر
غریب‌آبادی: دسترسی به تأسیسات هسته‌ای آسیب‌دیده در دستور کار نیست
کرملین: از تفاهم ایران و آمریکا حمایت می‌کنیم
کدام خدمات بانک ملی فعال شدند؟ جزئیات سقف تراکنش‌ها و خرید اینترنتی
پیروزی نامزد فلسطینی‌تبار در انتخابات مقدماتی سنای نیویورک
بازگشت لوفت‌هانزا به آسمان ایران؛ مذاکرات جدی برای ازسرگیری پروازها
چرا قیمت طلا سقوط کرد؟واکنش بازارها به سیگنال‌های اقتصادی آمریکا
موج گرمای بی‌سابقه در فرانسه؛ 68 هزار خانوار در خاموشی مطلق
نگرانی انگلیس، فرانسه و آلمان از تحرکات دریایی چین در شرق تایوان
هشدار هواشناسی تهران درباره باد شدید و افزایش گرد و خاک
مارین لو پن: ایران قدرتمندتر از گذشته از جنگ خارج شد
وزیر خارجه چین: درهای صلح میان ایران و آمریکا نباید دوباره بسته شود