×
ورزشی
شناسه خبر : 317420
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1405/02/24 ساعت 14:52
مهدی تاج: استقلال مجوز حرفه‌ای گرفت

مهدی تاج: استقلال مجوز حرفه‌ای گرفت

مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال، با اعلام صدور مجوز حرفه‌ای باشگاه استقلال، از ادامه پیگیری‌ها برای حل مشکل ویزای تیم ملی جهت حضور در جام جهانی 2026 خبر داد و تأکید کرد فیفا باید درباره حضور و بازگشت بدون مشکل ایران تضمین بدهد.

نورنیوز-گروه ورزشی:  مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال، در حاشیه مراسم قهرمانی تیم فوتسال بانوان استقلال، ضمن قدردانی از باشگاه استقلال برای فعالیت در رشته‌های مختلف ورزشی، از کسب مجوز حرفه‌ای این باشگاه خبر دادتاج اظهار داشت: از باشگاه استقلال تشکر می‌کنم که در تمام تیم‌های فوتسال، فوتبال و فوتبال ساحلی در رده‌های مختلف فعالیت می‌کند. همین اتفاق در پرسپولیس و سپاهان هم می‌افتد.

وی در ادامه افزود: یک خبر خوب دیگر این است که استقلال صورت‌های مالی شش ماهه خود را آماده و تحویل کمیته مجوز حرفه‌ای داد و توانست مجوز حرفه‌ای را کسب کند. طبق گفته تاجرنیا، مدارک روز گذشته بارگذاری شده است. استقلال تنها با همین مشکل مواجه بود و امروز روز این باشگاه بود؛ هم مجوز حرفه‌ای گرفتند و هم قهرمانی در فوتسال بانوان را جشن گرفتند. امیدوارم بتوانیم در بخش بانوان شاهد توسعه همه‌جانبه و جدی باشیم.

رئیس فدراسیون فوتبال همچنین به جنگ خصمانه آمریکا و اسرائیل” اشاره کرد و گفت: “این جنگ موجب خلل در مسابقات شد، اما دیدید که فوتسال و فوتبال در همین شرایط هم زنده بودند و فعالیت خود را دنبال می‌کردند.

تاج در خصوص آخرین وضعیت صدور ویزای اعضای تیم ملی برای جام جهانی ۲۰۲۶، گفت: فردا یا پس‌فردا جلسه‌ای سرنوشت‌ساز با فیفا خواهیم داشت. آن‌ها باید به ما تضمین بدهند، زیرا هنوز مسئله ویزا حل نشده و هیچ روایتی از سوی طرف مقابل مبنی بر اینکه به چه کسانی ویزا داده‌اند، دریافت نکرده‌ایم. هنوز هیچ ویزایی نیامده است. بازیکنان باید برای انگشت‌نگاری به آنکارا بروند، اما ما در تلاشیم این کار در آنتالیا انجام شود تا نیازی به سفر به آنکارا نباشد. ما در حال آماده‌سازی برای جام جهانی هستیم، اما منتظر رفتار طرف مقابل هستیم.

وی در مورد جلسه خود با جیانی اینفانتینو، رئیس فیفا، تصریح کرد: “قابل پذیرش نیست که اتفاقی در آمریکا رخ دهد و فیفا صرفاً ابراز تأسف کند. ما با آمریکا کاری نداریم؛ ما برای جام جهانی انتخاب شدیم که مسئول برگزاری آن فیفا است. آنچه در آمریکا اتفاق می‌افتد، خیلی به ما مربوط نیست. این‌ها قابل پیش‌بینی و اتکا نیستند و ما باید فقط فیفا را مسئول بدانیم. فیفا نیز باید تضمین دهد که تیم ما به راحتی به آمریکا رفته، بازی‌هایش را انجام دهد و بازگردد.

تاج درباره مخالفت کنفدراسیون فوتبال آسیا با درخواست فدراسیون ایران برای فرصت بیشتر در معرفی نمایندگان آسیا، عنوان کرد: بله، مخالفت کردند زیرا زمان نداشتیم. سازمان لیگ در این خصوص تصمیم‌گیری خواهد کرد و اعلام نظر نهایی هنوز صورت نگرفته است.

وی در خصوص تکذیب خواندن سرود برای تیم ملی توسط معین گفت: آنچه ما شنیدیم این بود. ما از هر کسی که برای تیم ملی سرود بخواند استقبال می‌کنیم؛ اما اینکه آیا معین این کار را انجام می‌دهد یا نه، اطلاع دقیقی ندارم. همای سرود رسمی فدراسیون ما را خواندند و مورد استقبال قرار گرفت.


نظرات

آخرین اخبار
عراقچی در دهلی‌نو با وزیر خارجه مالزی دیدار کرد
ایتالیا خواستار پایان جنگ دائمی در خاورمیانه شد
افشای عملیات نفوذ مخفیانه تل‌آویو در کانادا
درخواست نایب‌رئیس مجلس از دولت برای تشکیل قرارگاه اقتصادی
راهکار شرکت ملی پخش برای صرفه جویی 20 میلیون لیتری بنزین
ثبت رکورد جدید بازار شمش طلا در بورس کالا
نورویدئو | اروپا پشت درِ نظم جدید؛ وقتی تهران قواعد بازی را عوض کرد
باقری: حمله به ایران، حمله به همگرایی آسیایی بود
ادامه نقض آتش‌بس؛ حملات اسرائیل به چند شهرک لبنان
ادعای انگلیس درباره توقیف یک کشتی در نزدیکی بندر فجیره
تحلیل زبان بدن دیدار ترامپ و شی ؛ تلاش دو رهبر برای القای حس برتری
سی‌ان‌ان: تنگه هرمز و ایران محور مذاکرات ترامپ و شی بود
پاکستان: به تداوم آتش‌بس ایران و آمریکا امیدواریم
فعالیت قایقرانی و صیادی در خزر ممنوع شد
نرخ سود بین بانکی از سوی بانک مرکزی اعلام شد
مهدی تاج: استقلال مجوز حرفه‌ای گرفت
طلای بوکس آسیا برای ایران با یاد کودکان میناب
پاسخ تند عراقچی به نماینده امارات ؛ شما شریک فعال تجاوز به ایران بودید
دکتر مخبر: همبستگی ملی محصول روحیه جهادی است
تعرض صهیونیست‌ها به مسجد الاقصی با همراهی عضو کنست
طرح جدید یکپارچه‌سازی سیستم بلیت در اروپا آغاز شد
تنش تازه میان آمریکا و گزارشگر ویژه سازمان ملل
کولیوند: 149 هزار واحد غیرنظامی در جنگ آسیب دیدند
شرایط ثبت‌نام در دبیرستان پلیس اعلام شد
چارلز سوم خواستار صلح پایدار در خاورمیانه شد
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 24 اردیبهشت + جدول
دندانپزشک قلابی در مشهد به دام افتاد؛ طبابت در منزل اجاره ای
فروش دارایی های ملکی آرامکو برای تأمین نقدینگی
پزشکیان: حمله به اماکن ورزشی حمله به هویت ملی است
پیش بینی رگبار، رعد و برق و وزش باد شدید برای 5 روز آینده تهران
قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنجشنبه 24 ادیبهشت1405
تابستان نیامده مصرف آب تهران به سه میلیارد لیتر رسید!
جزئیات شلیک 450 پهپاد حزب‌الله به مواضع اسرائیل
تشدید جنگ لفظی بر سر تایوان؛ پکن هشدار داد، تایپه پاسخ داد
کاهش تولید اوپک ؛ ایران دومین تولیدکننده بزرگ ماند
جزئیات واریز یارانه اردیبهشت دهک‌های اول تا سوم
واکنش قوه قضائیه به توقیف نفتکش‌های متخلف آمریکایی
حاشیه‌های سفر ترامپ به پکن؛ از بازدید معبد آسمان تا واکنش رسانه‌ها
زمین لرزه شدید در بردسیر کرمان ؛ هلال‌احمر استان به حالت آماده باش درآمد
خاموشی های 20 ساعته در پایتخت کوبا
نوراینفو | شایع‌ترین بیماری‌های گوارشی در کشور
افزایش قیمت نفت بازارهای جهانی در آستانه مذاکرات آمریکا و چین
محرومیت علیرضا بیرانوند از سوی کنفدراسیون فوتبال آسیا
نورنما | تقدیم به فرشته های نجات قرمز و سفید‌پوش!
قیمت گوشت قرمز امروز 24 اردیبهشت 1405 + جدول قیمت ها
نخست‌وزیر ژاپن: یک کشتی ژاپنی از تنگه هرمز با اجازه ایران عبور کرد
حمله جنگنده‌های سعودی به مناطقی در عراق
توقیف اموال 47 نفراز خائنین در همدان برای بازسازی مناطق آسیب‌دیده
قیمت طلای جهانی امروز پنجشنبه 24 اردیبهشت 1405
شهریاری: قیمت برخی داروها تا 300 درصد افزایش یافته است