×
اجتماعی
شناسه خبر : 317371
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1405/02/24 ساعت 14:06
کولیوند: 149 هزار واحد غیرنظامی در جنگ آسیب دیدند

کولیوند: 149 هزار واحد غیرنظامی در جنگ آسیب دیدند

رئیس جمعیت هلال‌احمر با تشریح اقدامات این نهاد در جریان جنگ 40 روزه اعلام کرد بیش از 7215 نفر از زیر آوار نجات یافته‌اند و 110 هزار نیروی واکنش سریع برای عملیات‌های امدادی آموزش دیده‌اند. به گفته او، زمان رسیدن امدادگران به محل حادثه به کمتر از چهار دقیقه کاهش یافته است.

نورنیوز-گروه اجتماعی: پیرحسین کولیوند، صبح امروز در نشست جمعیت هلال‌احمر با خیرین داوطلب که در ساختمان صلح جمعیت هلال‌احمر برگزار شد، با اشاره به آمادگی‌های جمعیت برای واکنش سریع در بحران‌ها اظهار کرد: قبل از اینکه به کشور حمله شود باتوجه به احتمال حمله به کشور، برای حفظ آمادگی صددرصدی عملیاتی کلیه نیروهای امدادی، ناوگان، تجهیزات و تیم‌های تخصصی در تمامی پایگاه‌ها و شعب ابلاغیه‌ای صادر کردم. ما پس از جنگ 12 روزه مسائل هلال‌احمر را آسیب‌شناسی و برای حل مشکلات تلاش کردیم برای مثال در برخی استان‌ها قبل از جنگ، بسته‌های غذایی برای شرایط بحرانی کاهش یافته بود اما این انبارها را پر کردیم تا در صورت وجود مشکل برای کشور، بتوانیم از این ذخایر استفاده کنیم. 

وی افزود: ما در ایام جنگ 40 روزه به لطف خدا عملکرد بسیار خوبی داشتیم، در جنگ 12 روزه 70 هزار نفر تیم واکنش سریع داشتیم اما در جنگ 40 روزه این تعداد را به 110 هزار نفر تیم واکنش سریع آموزش دیده و تخصصی رساندیم و از این تعداد تنها از ظرفیت 28 هزار نفر استفاده کردیم و طوری این ظرفیت را گستراندیم که امدادگران ظرف کمتر از 4 دقیقه به محل‌های اصابت برسند. در حالی که پیش از این مدت زمان رسیدن تیم‌های امدادی به محل حادثه 10 دقیقه بود.

رئیس جمعیت هلال‌احمر ادامه داد: 7600 دستگاه خودروی نجات و 2500 آمبولانس در این جنگ استفاده شدند، در جنگ از واردات خودروهای امدادی نیز غافل نشدیم و اکنون از 1500 دستگاه آمبولانسی که قرار است وارد شود 200 دستگاه خودروی امدادی برای نجات جان هم‌وطنانمان وارد کشور کردیم.

وی با بیان اینکه 7215 نفر از هم‌وطنانمان را از زیر آوار به صورت زنده خارج کردیم، تصریح کرد: بیشترین نجات یافتگان در تهران بودند. بیشترین حملات به تهران، هرمزگان، اصفهان، بوشهر و آذربایجان شرقی بوده است. بیشترین محل‌های اصابت نیز در تهران، هرمزگان، خوزستان، بوشهر و آذربایجان شرقی بوده است.

رئیس جمعیت هلال‌احمر با بیان اینکه 149 هزار و 528 واحد غیرنظامی در جنگ مورد حمله قرار گرفته است، بیان کرد: از این تعداد بیش از 123 هزار مورد مسکونی و 24 هزار مورد تجاری بوده است. 350 مرکز بهداشتی و درمانی و اورژانس نیز مورد حمله دشمنان قرار گرفته است. جنایت دشمنان در میناب در تاریخ بشریت سابقه ندارد.

کولیوند با اشاره به فعالیت سامانه تلفنی مشاوره سلامت روان جامعه در جنگ خاطرنشان کرد: سامانه 4030 با ظرفیت 2388 متخصص شبانه روزی به تلفن مردم پاسخ میداد و 205 هزار تماس مردمی در حوزه سلامت روان و مشاوره پاسخ داده شده و این خدمات هنوز نیز ادامه دارد.

وی از تولید اسناد حقوق بشردوستانه برای اثرگذاری در مجامع بین‌المللی خبر داد و گفت: تمام مستندات را برای صلیب سرخ، دادستانی دیوان کیفری بین‌المللی و سازمان ملل و ... ارسال کردیم. اسناد ما نیز در دیوان کیفری پذیرفته شد. در حوزه دیپلماسی بشردوستانه تلاش‌های زیادی صورت گرفت و به تمام روسای صلیب سرخ جهان نامه‌نگاری و مطالبات حقوق بشردوستانه را پیگیری کردیم. به هیچ کشوری درخواست کمک ارائه نکردیم اما هر کمکی نیز ارائه می‌شد می‌پذیرفتیم و به سرعت در انبار استان‌ها توزیع می‌کردیم.

کولیوند با بیان اینکه از 18 کشور و نهاد بین‌المللی به کشور ما کمک کردند، گفت: از سه نهاد بین‌المللی نیز مقامات در ایران حضور پیدا کردند و از شجاعت مردم و ایستادگی کشور در برابر تجاوزات، شگفت‌زده شده بودند.

وی ادامه داد: کشتی توسکا حاوی مواد اولیه دیالیز بود و با پیگیری‌های بین‌المللی صورت گرفته بخش‌هایی از این کشتی توقیف شده آزادسازی شد.

رئیس جمعیت هلال‌احمر از فعالیت‌ تیم‌های سحر برای حمایت روانی اجتماعی در جنگ خبر داد و یادآور شد: در ایام جنگ 450 تیم سحر 171 هزار نفر - روز در محل‌های آسیب دیده حاضر شدند و به 242 هزار نفر خدمت‌رسانی کردند.

کولیوند تصریح کرد: ما در ایام جنگ نیز از فعالیت‌های آموزشی غافل نشدیم و 8 میلیون مخاطب مجازی و سه میلیون آموزش چهره به چهره داشتیم. همچنین در این مدت از ظرفیت خیرین که سنگرداران بی‌ادعای حماسه در جنگ رمضان بودند بهره‌مند شدیم. در تهیه و ارسال مواد غذایی، پوشاک، دارو و تجهیزات پزشکی خیرین نقش مهمی ایفا کردند. نمایندگان عتبات عالیات کمک‌های خوبی به کشور ما کردند و در کنار این کمک‌ها، با پرچم‌های متبرک به عیادت خانواده شهدا و مجروحین نیز می‌رفتند. خیرین در این ایام ستون امید و کرامت بودند و این خیرین امید و اعتماد اجتماعی را بازآفرینی کردند.

رئیس جمعیت هلال‌احمر با اشاره به خدمات دارویی جمعیت در ایام جنگ نیز بیان کرد: داروخانه‌های هلال‌احمر را در ایام جنگ شبانه‌روزی کردیم و 340 هزار نسخه دارو در ایام تحویل مردم شد. همچنان علیرغم حمله دشمنان به مراکز توانبخشی، ما کار درمان را متوقف نکردیم و مراکز فیزیوتراپی، گفتاردرمانی، کاردرمانی و ارتزپروتز در این مدت کاملاً فعال بودند.

وی دستاوردهای جمعیت در این ایام را شامل بهبود نظام‌ها و فناوری‌ و هوشمندسازی رصد عملیات‌ها عنوان کرد.

کولیوند با اشاره به فداکاری امدادگران هلال‌احمر در جنگ‌ تحمیلی دوم و سوم گفت: در جنگ تحمیلی سوم 4 نفر از امدادگران و در جنگ قبلی 5 نفر از امدادگران ما به شهادت رسیدند.


نظرات

آخرین اخبار
نرخ سود بین بانکی از سوی بانک مرکزی اعلام شد
مهدی تاج: استقلال مجوز حرفه‌ای گرفت
طلای بوکس آسیا برای ایران با یاد کودکان میناب
پاسخ تند عراقچی به نماینده امارات ؛ شما شریک فعال تجاوز به ایران بودید
دکتر مخبر: همبستگی ملی محصول روحیه جهادی است
تعرض صهیونیست‌ها به مسجد الاقصی با همراهی عضو کنست
طرح جدید یکپارچه‌سازی سیستم بلیت در اروپا آغاز شد
تنش تازه میان آمریکا و گزارشگر ویژه سازمان ملل
کولیوند: 149 هزار واحد غیرنظامی در جنگ آسیب دیدند
شرایط ثبت‌نام در دبیرستان پلیس اعلام شد
چارلز سوم خواستار صلح پایدار در خاورمیانه شد
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 24 اردیبهشت + جدول
دندانپزشک قلابی در مشهد به دام افتاد؛ طبابت در منزل اجاره ای
فروش دارایی های ملکی آرامکو برای تأمین نقدینگی
پزشکیان: حمله به اماکن ورزشی حمله به هویت ملی است
پیش بینی رگبار، رعد و برق و وزش باد شدید برای 5 روز آینده تهران
قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنجشنبه 24 ادیبهشت1405
تابستان نیامده مصرف آب تهران به سه میلیارد لیتر رسید!
جزئیات شلیک 450 پهپاد حزب‌الله به مواضع اسرائیل
تشدید جنگ لفظی بر سر تایوان؛ پکن هشدار داد، تایپه پاسخ داد
کاهش تولید اوپک ؛ ایران دومین تولیدکننده بزرگ ماند
جزئیات واریز یارانه اردیبهشت دهک‌های اول تا سوم
واکنش قوه قضائیه به توقیف نفتکش‌های متخلف آمریکایی
حاشیه‌های سفر ترامپ به پکن؛ از بازدید معبد آسمان تا واکنش رسانه‌ها
زمین لرزه شدید در بردسیر کرمان ؛ هلال‌احمر استان به حالت آماده باش درآمد
خاموشی های 20 ساعته در پایتخت کوبا
نوراینفو | شایع‌ترین بیماری‌های گوارشی در کشور
افزایش قیمت نفت بازارهای جهانی در آستانه مذاکرات آمریکا و چین
محرومیت علیرضا بیرانوند از سوی کنفدراسیون فوتبال آسیا
نورنما | تقدیم به فرشته های نجات قرمز و سفید‌پوش!
قیمت گوشت قرمز امروز 24 اردیبهشت 1405 + جدول قیمت ها
نخست‌وزیر ژاپن: یک کشتی ژاپنی از تنگه هرمز با اجازه ایران عبور کرد
حمله جنگنده‌های سعودی به مناطقی در عراق
توقیف اموال 47 نفراز خائنین در همدان برای بازسازی مناطق آسیب‌دیده
قیمت طلای جهانی امروز پنجشنبه 24 اردیبهشت 1405
شهریاری: قیمت برخی داروها تا 300 درصد افزایش یافته است
پاریس با انریکه همچنان در مسیر افتخار
«یوم النکبه» حافظه جمعی 78 ساله ملت فلسطین
صحنه‌های فراموش‌نشدنی در خشن ترین جام جهانی ؛ از 28 کارت قرمز تا اخراج زیدان
دهمین قهرمانی اینترمیلان در جام حذفی ایتالیا
قالیباف مقابل تهدیدهای ونس ایستاد
روزنه اقتصاد
نیوزلند با ترکیب کامل مقابل ایران صف آرایی می‌کند
تأکید سیاری بر نقش انسجام ملی در شرایط جنگی
واکنش فلیک به اظهارات عجیب رئیس باشگاه رئال مادرید
کیفیت هوای پایتخت در وضعیت قابل قبول
هیچ‌گونه راه‌حل نظامی برای هر موضوعی که به ایران مربوط باشد وجود ندارد
بحران معیشتی در کانادا در پی افزایش قیمت بنزین
اوباما دلایل خروج ترامپ از برجام رافاش کرد
صدور کیفرخواست صادق زیباکلام و ابلاغ ممنوعیت سه ماهه فعالیت رسانه ای