×
سیاسی
شناسه خبر : 317323
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1405/02/24 ساعت 06:30
آیت الله اعرافی: تنگه هرمز باید کاملا تحت کنترل نیروهای مسلح ایران باقی بماند

آیت الله اعرافی: تنگه هرمز باید کاملا تحت کنترل نیروهای مسلح ایران باقی بماند

مدیر حوزه‌های علمیه کشور در بیانیه تحلیلی و راهبردی به مناسبت آغاز دوازدهمین هفته جنگ تحمیلی سوم گفت: هرگونه عقب‌نشینی از تنگه هرمز، کلید اقتصاد و امنیت ایران را به دشمن می‌دهد و این تنگه باید کاملا تحت حاکمیت نیروهای مسلح باقی بماند.

نورنیوز-گروه سیاسی: آیت‌الله علیرضا اعرافی اظهار کرد: دشمن آمریکایی و صهیونی پس از شکست در محاصره دریایی و عملیات موسوم به پروژه آزادی، اکنون مدیریت تنگه هرمز را در دستان نیروهای مسلح ایران می‌بیند.

وی افزود: رئیس‌جمهور آمریکا سه راه بیشتر پیش رو ندارد؛ یا باید شکست خود را بپذیرد، یا از طریق مذاکره امتیاز بگیرد و یا با عملیات نظامی محدود و روایت‌سازی رسانه‌ای از باتلاق کنونی خارج شود.

امیدآفرینی و تقویت اتحاد و اراده جهاد و مقاومت در مردم با جهاد تبیین

اعرافی در ادامه، عقب‌نشینی تدریجی در میدان نظامی، دیپلماسی، اقتصاد و باورها را هدف دشمن دانست.

وی با اشاره به فشار اقتصادی سنگین در خود آمریکا تاکید کرد: هر طرف تاب‌آوری کمتری داشته باشد، شکست خواهد خورد. اعرافی بر لزوم جهاد تبیین از سوی طلبه‌ها و روحانیان برای تقویت اراده مقاومت در مردم تصریح کرد.

تبیین دیپلماسی عزتمندانه و هوشمندانه و مطالبه آن

اعرافی تاکید کرد: هرگونه دیپلماسی در شرایط کنونی باید بر ۲ رکن اقتدار و تثبیت دستاوردهای میدان استوار باشد.

وی کنترل کامل تنگه هرمز را مهم‌ترین دستاورد برشمرد و هشدار داد: هیچ مذاکره‌ای که شاکله دفاعی ایران را تغییر دهد یا دستاوردهای میدانی را نادیده بگیرد، قابل قبول نیست، عقب‌نشینی در برابر فشار دشمن، آغاز سقوط و عقب‌نشینی‌های مکرر خواهد بود.

کمک به بهبود وضعیت اقتصادی کشور و معیشت مردم

اعرافی در بخش اقتصادی بیانیه خود، سه علت از جمله اجرای سیاست‌های آمیخته با اقتصاد سرمایه‌داری، تحریم‌های ظالمانه خارجی و رفتارهای سودجویانه داخلی مانند احتکار و گران‌فروشی را برای مشکل‌های اقتصادی کشور برشمرد.

وی با اشاره به نام‌گذاری سال جاری به سال اقتصاد مقاومتی، در سایه وحدت ملی و امنیت ملی توسط رهبر معظم انقلاب، مواردی هم‌چون تبیین و گسترش فرهنگ جهاد اقتصادی از طریق کار و تلاش مضاعف با بهره‌وری بالا؛ سفارش به صبر و استقامت و امیدآفرینی در مردم؛ سفارش به پرهیز از اسراف، قناعت در مصرف و حمایت از تولید داخلی؛ سفارش به نظارت عمومی برای شناسایی مفسدان اقتصادی و محتکران؛ ایجاد مطالبه عمومی برای اجرای کامل اقتصاد مقاومتی؛ و گسترش نهضت مواسات و همدلی بین اقشار مختلف مردم را به عنوان وظیفه‌های ۶ گانه روحانیان تعیین کرد.

اهتمام به مسائل فرهنگی و جدیت در جنگ نرم

اعرافی درباره مسائل فرهنگی تاکید کرد: دشمن به دنبال ایجاد ۲ قطبی در جامعه به بهانه حجاب است.

وی حجاب را یک واجب و ضرورت دینی دانست و افزود: توصیه اکید این است که با جهاد تبیین، محبت و احترام و به کارگیری روش‌های غیرمستقیم مانند تولید محتوای فاخر، برجسته‌سازی قهرمانان با حجاب از جمله مادران و دختران مجاهد پشت جبهه‌ها و نیز شهیدان محجبه میدان نبرد، صحنه اجتماعی را مدیریت کرد و اجازه نداد این مساله به تنش در کوچه و خیابان و تفرقه‌افکنی تبدیل شود.

تاکید بر جهاد فراگیر مردم و مسوولان

اعرافی در ادامه افزود: در دوره آتش‌بس و پساجنگ، بازسازی و فائق آمدن بر مشکل‌ها با عزم بسیجی و جهادی ضرورت دارد، جهاد فراگیر در زمینه‌های اقتصادی، صنعتی، کشاورزی، علمی، فناوری، نظامی، امنیتی و پدافند غیرعامل، یک وظیفه همگانی و شرعی است.

توسعه فرهنگ مهدویت و انتظار و آمادگی برای ظهور

اعرافی در پایان، جهاد و مقاومت در برابر استکبار جهانی را زمینه‌سازی برای تمدن پیشاظهور و تحقق وعده الهی دانست.

وی با بیان اینکه امروز آمریکا مصداق طاغوت آخرالزمانی و سفیانی مدرن است، افزود: مقاومت در برابر آن، تمرین شجاعت و اخلاص برای یاری حضرت مهدی به شمار می‌رود.

مدیر حوزه‌های علمیه با یادآوری روایت امام صادق(ع) که هر کس با یک تیر هم که شده خود را برای قائم ما آماده کند، مانند کسی است که در رکاب او شمشیر زده است، ابراز امیدواری کرد: مردم ایران و امت اسلام، افتخار زمینه‌سازی برای ظهور و توفیق جهاد در رکاب آن حضرت را پیدا کنند.


نظرات

آخرین اخبار
جزئیات قتل عجیب در آمریکا؛ مرگ مرد لاغراندام زیر وزن سنگین همسرش
چرا واریزی برخی بازنشستگان کمتر از مبلغ خالص پرداختیِ فیش خرداد است؟
آخرین آمار زلزله ونزوئلا؛ تخریب 900 کشته و ده‌ها هزار مفقود
عاشورا؛ فریاد عدالت جاودان
آخرین وضعیت عمارت‌های آسیب‌دیده کردستان در جنگ
بازگشت نفت خلیج فارس به بازار جهانی
طعنه قلعه‌نویی در نشست خبری: مصر با برزیل بازی کرد، ما با تیم جوان تیخوانا بودیم
اعتراض طارمی به فیفا؛ «هیچ‌کس به ما کمک نکرد»
«نزدیک بود بمیریم»؛ روایتی از روح ایرانی
رکود سنگین در بازار مسکن
ستاره آرژانتین نیمکت‌نشین می‌شود
پیش‌بینی ورود نزدیک به 2 میلیون خودرو به تهران در روز مراسم تشییع رهبر شهید
بانک مرکزی: سود بانکی 40 درصدی صحت ندارد
نرخ تورم خرداد ماه اعلام شد
آمار فیفا از برترین‌های ایران در جام جهانی؛ رضاییان صدرنشین شد
بیانیه وزارت خارجه درباره نقض آشکار تفاهم خاتمه جنگ توسط آمریکا
تماشای آنلاین بازی ایران و مصر توسط بیش از 10 میلیون نفر
وعده پرداخت هفتگی مطالبات گندم‌کاران محقق نشد
جامعه‌ای که باید دوباره ساخته شود
جزئیات حمله مسلحانه در کردستان؛ شهادت نیروهای فراجا و زخمی شدن غیرنظامیان
نورنما | ستون های عظیم دود آسمان شهر هیوستون
چرا امارات هشدارحمله موشکی صادر کرد؟
آتش‌بس و سیاست منطقه‌ای امریکا
بازگشت گورخر ایرانی به کویر؛ جمعیت به 55 رأس رسید
منتظر تحقق شروط هستیم
نتانیاهو؛ بازنده بزرگ تفاهم ایران و آمریکا
رئیس کل دادگستری تهران: 14 میلیون پرونده رسیدگی شد
اعلام آمادگی نیروهای مسلح برای مقابله با فساد؛ پیام سرلشکر عبداللهی به قوه قضاییه
بلوار پروین لرزید؛ جزئیات انفجار کپسول گاز در پایتخت
فوتبال ونزوئلا عزادار شد؛ مرگ تلخ ملی‌پوش 18 ساله در زلزله
خط‌کشی بهتر، راهکاری ساده برای کاهش تصادفات جاده‌ای
شب دیوانه‌وار جام جهانی؛ بلژیک پنج‌تایی کرد، فرانسه رقصید، کیپ‌ورد تاریخ ساخت
شهباز شریف: امنیت دریایی برای اقتصاد جهان حیاتی است
معاریو: نتانیاهو بزرگ‌ترین ضربه را به اسرائیل زد
ایران1 - 1مصر ؛ بازهم رامین رضاییان ناجی ایران شد؛ کی روش جواز صعود ایران را امضا می کند؟
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز شنبه 6 تیر 1405 + جدول
قیمت گوشت قرمز امروز 6 تیر 1405 + جدول
آغاز مصاحبه دکتری دانشگاه آزاد
قیمت طلای جهانی امروز شنبه 6 تیر 1405 / دلار قوی، طلا را عقب راند
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 6 تیر 1405 + وضعیت استانها
برنامه مسابقات ورزشی امروز 6 تیر 1405+ جدول پخش
متخصصان تغذیه: شکر به‌خودی‌خود سمی نیست
انفجار در سیریک پس از حمله آمریکا؛ سپاه مواضع نیروهای آمریکایی را هدف گرفت
هشدار پزشکان درباره سکته مغزی خفیف؛ انسداد موقت اما خطرناک
گرمازدگی را جدی بگیرید؛ تأخیر درمان به اندام‌های حیاتی آسیب بزند
پژوهش جدید راز بیماری نادر «MKD» را فاش کرد
این نوشیدنی‌ها قند خون را به‌سرعت بالا می‌برند
سازمان غذا و دارو درباره شامپوهای غیرمجاز هشدار داد
تکرار ادعای وزیر خزانه‌داری آمریکا درباره برنامه هسته‌ای ایران
پرسپولیس ( 1) - چادرملو (2) / پرسپولیس به آسیا هم نرسید+ فیلم