×
اقتصادی
شناسه خبر : 317284
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1405/02/24 ساعت 06:00
گوگل از قابلیت‌های امنیتی جدید اندروید رونمایی کرد

برای مقابله با کلاهبرداری؛

گوگل از قابلیت‌های امنیتی جدید اندروید رونمایی کرد

گوگل در رویداد Android Show از مجموعه‌ای از قابلیت‌های امنیتی جدید برای اندروید رونمایی کرد که با هدف مقابله با تماس‌های جعلی، اپ‌های کلاهبردار و سرقت اطلاعات کاربران توسعه یافته‌اند.

نورنیوز- گروه اقتصادی: گوگل رویداد «Android Show:I/O Edition» را به طور زنده پخش کرد که قبل از کنفرانس سالانه I/O شرکت برگزار می شود. در این مراسم برخی از ویژگی های جدیدی که وارد سیستم عامل اندروید می شود، معرفی شدند که البته بسیاری از آنها روی امنیت متمرکز بودند.

این شرکت در مرحله نخست اقدامات محافظتی دربرابر تماس های کلاهبرداری بانکی آماده می کند. این امر زمانی رخ می دهد که کلاهبرداران وانمود می کنند از سمت بانک تماس می گیرند تا به اطلاعات حساب کاربری دست یابند و به این ترتیب بتوانند وجه نقد را سرقت کنند. در واقع هکرها هم اکنون بسیار ماهرتر شده اند زیرا فناوری «جعل هویت» یا «spoofing tech»به تماس گیرنده فرصت می دهد تا تظاهر به تماس گرفتن از سمت بانک کند.

گوگل هم اکنون مشغول همکاری با برخی بانک ها و موسسات مالی است تا این فرایند را کند کند. همچنین یک ویژگی جدید محافظت در برابر جعل هویت ارائه می شود که به طور خودکار تماس ها از شماره تلفن هایی که وانمود می کنند از بانک ها و موسسات مالی تحت همکاری هستند را قطع می کند.

این ویژگی در هفته های آینده برای دستگاه هایی با سیستم عامل اندروید ۱۱ و جدیدتر ارائه می شود اما یک شکاف بزرگتر برای کاربران آمریکایی وجود دارد. زیرا در حال حاضر گوگل فقط با موسسات «روولت»، ایتائو و نوبانک همکاری می کند که هیچ کدام آنها در آمریکا فعال نیستند. این شرکت وعده داده در سال جاری همکاری با بانک های بیشتری را گسترش می دهد.

گوگل همچنین گسترش ویژگی «ردیابی زنده تهدید» (Live Threat Detection) را معرفی کرده است. این پلتفرم رفتار اپ را برای رصد هرگونه مورد مشکوک تحلیل می کند. علاوه بر آن این ابزار به‌زودی می‌تواند اپ های بیشتری را که به دنبال کلاهبرداری یا سوءاستفاده از کاربران هستند، شناسایی کند.

قابلیت مذکور از چیزی به نام «رصد دینامیک سیگنال» برای ردیابی الگوها یا اقدامات مشکوکی که با یک اپ انجام می شود، استفاده می کند. این ویژگی مواردی مانند فوروارد پیامک‌ها که در واقع ارسال پنهانی پیامک به یک شماره دیگر توسط اپ است و همچنین ترفند سواستفاده از دسترسی‌های مربوط به بخش تسهیلات (Accessibility) را برای نمایش اجباری محتوا روی صفحه نمایش بررسی می‌کند. این ارتقاهای امنیتی اواخر امسال برای دستگاه‌های مجهز به اندروید ۱۷ عرضه خواهند شد.

همچنین برخی ویژگی های امنیتی برای حفاظت از دستگاه در مقابل سرقت نیز ارائه می شود.


مهر
اخبار مرتبط
پایان عصر اسکرول بی‌انتها؛ آیا گوگل می‌تواند ما را از دنیای مجازی بیرون بکشد؟
جمعه 1405/03/15 ساعت 06:04
پایان عصر اسکرول بی‌انتها؛ آیا گوگل می‌تواند ما را از دنیای مجازی بیرون بکشد؟
گوگل از اپلیکیشن جدیدی مبتنی بر هوش مصنوعی رونمایی کرده است که با تولید داستان‌ها و روایت‌هایی بر پایه تجربیات و خاطرات شخصی کاربران، به دنبال کاهش وابستگی به «اسکرول بی‌انتها» در فضای مجازی است.
شناسایی تماس‌های جعلی در اندروید ممکن شد
پنج‌شنبه 1405/03/14 ساعت 04:04
شناسایی تماس‌های جعلی در اندروید ممکن شد
گوگل با ارتقای اپلیکیشن «فون» در اندروید، امکان تشخیص تماس‌های جعلی و هشدار به کاربران در برابر کلاهبرداری‌های تلفنی را فراهم می‌کند.
چگونه در 10 دقیقه سرعت گوشی اندرویدی را افزایش دهیم؟
سه‌شنبه 1405/02/22 ساعت 05:00
چگونه در 10 دقیقه سرعت گوشی اندرویدی را افزایش دهیم؟
یک گوشی اندروید کند، آزاردهنده است، اما با صرف 10 دقیقه زمان و بدون حتی یک ریال هزینه، می‌توانید یک گوشی سریع‌تر داشته باشید.
واتس‌اپ پشتیبانی از اندرویدهای قدیمی را متوقف می‌کند
دوشنبه 1405/02/07 ساعت 13:30
واتس‌اپ پشتیبانی از اندرویدهای قدیمی را متوقف می‌کند
واتس‌اپ اعلام کرد از 17 شهریور 1405 (8 سپتامبر 2026) پشتیبانی از دستگاه‌هایی که نسخه‌ای پایین‌تر از اندروید 6 دارند متوقف می‌شود و این گوشی‌ها دیگر به این پیام‌رسان دسترسی نخواهند داشت.
تهدیدات امنیتی اندروید در سال2025
چهارشنبه 1404/10/03 ساعت 07:00
تهدیدات امنیتی اندروید در سال2025
همچنان که اندروید همچنان بر بازار جهانی گوشی‌های هوشمند تسلط دارد، مجرمان سایبری تاکتیک‌های خود را با پیچیدگی و مقیاس بیشتری تکامل می‌دهند.
نظرات

آخرین اخبار
راز طول عمر در وزنه‌ها؛ ورزش قدرتی عمر را افزایش می‌دهد
هشدار برای کلاهبرداری به نام سریال «وحشی»
مرگ 5 آمریکایی در هر ساعت به علت آلودگی خودروها
سفر در اروپا مختل شد!
شمار شهدای لبنان از 4250 نفر گذشت
پزشکیان: آمریکا به تفاهم نامه پایبند باشد، ما هم به تعهداتمان عمل می‌کنیم
حدادعادل: رابطه مردم و رهبری با معیارهای غربی قابل فهم نیست
گفت‌وگوی تلفنی اردوغان و مرتس
تیراندازی نظامیان اسرائیل به معترضان سوری در درعا
برخورد پهپاد با هواپیمای مسافربری در آسمان نیویورک
ادعای ترامپ: نشست دوحه شاید مهم باشد
ارتش جزئیات برنامه‌های مراسم بدرقه رهبر شهید را اعلام کرد
حمایت ویژه بنیاد ملی علم ایران از زنان و مادران پژوهشگر
روحانی: رهبر شهید در برابر بزرگ‌ترین فشارها ایستادگی کرد
شکست حقوقی ترامپ در پرونده رسوایی جنسی
سازمان ملل: اختلافات لبنان و اسرائیل باید پشت میز مذاکره حل شود
دایی فرزندان رهبر شهید: مردم برای دختر دوم رهبر شهید دعا کنند
معاون سیاسی نیروی دریایی سپاه در سانحه رانندگی جان باخت
پایان رؤیای سامورایی‌ها؛ برزیل با بازگشتی تماشایی صعود کرد
غریب‌آبادی: تنگه هرمز دیگر به وضعیت سابق بازنخواهد گشت
تنگه هرمز روی میز ناتو؛ رایزنی استارمر و دبیرکل ناتو در لندن
راز پیراهن 9 میلیون دلاری مارادونا فاش شد
پنالتی‌های سرنوشت‌ساز؛ گل‌گهر آخرین بلیت آسیا را گرفت
جزئیات فعالیت بانک‌ها در مراسم رهبر شهید
مخبر: شهید لاریجانی زبان گویای عقلانیت راهبردی جمهوری اسلامی بود
دیدار مکرون و سلطان عمان در کاخ الیزه
نور ویدئو | تحول قضایی ؛ از مطالبه تا واقعیت
برد نفس‌گیر ایران مقابل سوریه در انتخابی جام‌جهانی بسکتبال
بقائی: فعلاً هیچ مذاکره‌ای با آمریکا در کار نیست
130 هزار گواهینامه مهارتی فرهنگ و هنر صادر شد
چرا برقراری آتش بس، آغاز نبرد بر سر تنگه هرمز را کلید زده؟
لبنان زیر آتش؛ با وجود توافق، اسرائیل 10 نفر را به شهادت رساند
عارف: بحران بانک‌ها از ضعف امنیت سایبری شروع شد
پاسخ قاطع ایران به ادعای مکرون
پشت‌پرده خرید جنجالی اف-35 از آمریکا
ایران ادعای ترامپ درباره نشست دوحه را رد کرد
لگدکوب شدن غرور ملی در آمریکا
قتل مادربزرگ برای تأمین هزینه عروسی مجلل
نخبگان اجازه ندهند تفرقه جای همبستگی ملی را بگیرد
آمار آسیایی‌ها در جام جهانی؛ ایران بدشانس‌ترین
بازدید رئیس‌جمهور از پژوهشکده صنایع غذایی و فرآورده‌های کشاورزی سازمان ملی استاندارد
دیوان عالی آمریکا دست ترامپ را بازتر کرد
نورویدئو | تنگه هرمز ؛ کره‌ای که باز می شود یا محکم تر
آماده‌باش 1000 مدرسه تهران برای مراسم تشییع رهبر شهید
روسیه: «مسیر ترامپ» با مخالفت ایران و چین مواجه می‌شود
آمریکا بخشی از تحریم‌های مرتبط با روسیه را لغو کرد
واکنش مسکو به قانون هسته‌ای فنلاند
نخست‌وزیر عراق به اسلام‌آباد دعوت شد
دعوت از پزشکان داوطلب برای خدمت در مراسم تشییع قائد امت
کاتس: با سنتکام برای عدم عقب‌نشینی از غزه، لبنان و سوریه توافق کردیم