×
اقتصادی
شناسه خبر : 317266
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1405/02/23 ساعت 21:51
ورود سنگین پول حقیقی به صندوق‌های طلا و نقره

ورود سنگین پول حقیقی به صندوق‌های طلا و نقره

در پایان معاملات چهارشنبه 23 اردیبهشت، جریان نقدینگی در بازار صندوق‌های سرمایه‌گذاری عمدتاً به سمت صندوق‌های طلا و نقره حرکت کرد؛ به‌طوری‌که هزاران میلیارد تومان پول حقیقی وارد این صندوق‌ها شد، در حالی‌که صندوق‌های انرژی و زعفران با خروج سرمایه مواجه بودند.

نورنیوز- گروه اقتصادی: در پایان معاملات بازار سرمایه روز چهارشنبه ۲۳ اردیبهشت در گروه صندوق‌های درآمد ثابت, ۱۶ میلیارد معامله به ارزش ۴۲.۷ همت انجام شد که در پایان ۱۱۴۵ میلیارد تومان پول حقیقی‌ها وارد این صندوق‌ها شد ۸۶ درصد خریداران و ۸۹ درصد فروشندگان واحدهای سرمایه‌گذاری صندوق‌های درآمد ثابت حقوقی‌ها بودند.

نماد پارند با ۵۵۳ میلیارد تومان و نماد شمیم با منفی ۶۵ میلیارد تومان به ترتیب بیشترین ورود و خروج پول حقیقی را رقم زدند حباب نمادهای صندوق‌های درآمد ثابت در دامنه مثبت ۱ تا منفی یک درصد قرار دارند.

در گروه صندوق‌های طلا ۱.۳ میلیارد معامله به ارزش ۱۲.۴ همت انجام شد که در پایان ۳.۱ همت پول حقیقی وارد صندوق‌های طلا شد ۷۰ درصد خریداران و ۴۵ درصد فروشندگان واحدهای سرمایه‌گذاری صندوق‌های طلا حقیقی‌ها بودند.

۱۰۰ درصد نمادهای صندوق‌های طلا امروز سرخپوش و منفی به کار خود پایان دادند با این حال بیشترین میزان ورود پول حقیقی با ۱۹۷۴ میلیارد تومان به نماد عیار اختصاص داشت بازدهی یک روزه صندوق‌های طلا در پایان معاملات امروز در دامنه منفی ۲ درصد بود بازدهی هفتگی نیز بین مثبت ۱ تا ۲ درصد قرار دارد.

در گروه صندوق‌های نقره ۴.۵ میلیارد معامله به ارزش ۶.۵ همت انجام شد که در پایان ۱۴۲۱ میلیارد تومان پول حقیقی وارد صندوق‌های نقره شد ۹۳ درصد خریداران و ۷۱ درصد فروشندگان واحدهای سرمایه‌گذاری صندوق‌های نقره حقیقی‌ها بودند همه نمادهای صندوق‌های نقره امروز مثبت و سبزپوش و در دامنه مثبت ۲ درصد آخرین روز کاری هفته را به پایان رساندند. بازدهی یک روزه صندوق‌های نقره بین ۱ تا ۲ و بازدهی هفتگی مثبت ۱۱ درصد است.

در گروه صندوق‌های انرژی ۱۶۶.۸ میلیون معامله به ارزش ۹۲۶ میلیارد تومان انجام شد که در پایان ۱۷.۳ میلیارد تومان پول حقیقی از این صندوق‌ها خارج شد ۹۶ درصد خریداران و ۹۷ درصد فروشندگان واحدهای سرمایه‌گذاری صندوق‌های انرژی حقیقی‌ها بودند بازدهی یک روزه نماد سینرژی تنها نماد صندوق‌های انرژی منفی ۲ و بازدهی هفتگی این نماد مثبت ۷ درصد است

در گروه صندوق‌های املاک و مستغلات ۱.۲ میلیارد معامله به ارزش ۱۹۳۱ میلیارد تومان انجام شد که در پایان ۳۸.۷ میلیارد تومان پول حقیقی وارد این صندوق‌ها شد ۹۳ درصد خریداران و ۹۱ درصد فروشندگان واحدهای سرمایه‌گذاری صندوق‌های املاک و مستغلات حقیقی‌ها بودند بازدهی یک روزه ۳ نماد صندوق املاک مثبت و ۲ نماد منفی و بازدهی هفتگی این صندوق‌ها در دامنه مثبت ۹ تا ۱۵ درصد است.

در گروه صندوق‌های زعفران نیز ۹۳ میلیون معامله به ارزش ۶۹۰ میلیارد تومان انجام شد که در پایان ۱۱۶ میلیارد تومان از این صندوق‌ها خارج شد ۷۰ درصد خریداران و ۷ درصد فروشندگان واحدهای سرمایه‌گذاری صندوق‌های زعفران حقیقی‌ها بودند بازدهی و بازدهی هفتگی آنها بین مثبت ۱۱ تا ۱۳ درصد است.


اخبار مرتبط
خروج پول از صندوق‌های درآمد ثابت و املاک و ورود به طلا
دوشنبه 1405/02/28 ساعت 22:30
خروج پول از صندوق‌های درآمد ثابت و املاک و ورود به طلا
در معاملات امروز 28 اردیبهشت، 691 میلیارد تومان پول حقیقی از صندوق‌های درآمد ثابت و 247 میلیارد تومان از صندوق‌های املاک خارج شد، در حالی که صندوق‌های طلا با ورود 746 میلیارد تومان نقدینگی حقیقی بیشترین جذب سرمایه را ثبت کردند.
زلزله در صندوق‌های درآمد ثابت، کوچ به سمت املاک و طلا
شنبه 1405/02/26 ساعت 20:16
زلزله در صندوق‌های درآمد ثابت، کوچ به سمت املاک و طلا
در پایان معاملات بازار سرمایه در 26 اردیبهشت، حدود هزار میلیارد تومان سرمایه از صندوق‌های درآمد ثابت خارج شد؛ در مقابل صندوق‌های طلا با ورود بیش از 2250 میلیارد تومان و صندوق‌های نقره با ورود بیش از 400 میلیارد تومان پول حقیقی مواجه شدند.
فروش کامل 80 کیلو شمش طلا در حراج امروز
یکشنبه 1405/02/20 ساعت 19:16
فروش کامل 80 کیلو شمش طلا در حراج امروز
در یکصد و چهل‌وپنجمین جلسه حراج شمش طلا در مرکز مبادله ایران، 80 کیلوگرم شمش طلای استاندارد با استقبال کامل خریداران معامله شد و ارزشی بیش از 2 هزار میلیارد تومان به ثبت رساند.
فردا حراج جدید شمش طلا برگزار می‌شود + شرایط ثبت نام
شنبه 1405/02/19 ساعت 09:44
فردا حراج جدید شمش طلا برگزار می‌شود + شرایط ثبت نام
مرکز مبادله ایران اعلام کرد یکصد و چهل و پنجمین حراج شمش طلا روز 20 اردیبهشت برگزار می‌شود و متقاضیان تا پایان 19 اردیبهشت برای ثبت‌نام فرصت دارند.
آخرین مهلت ثبت‌نام حراج شمش طلا مرکز مبادله ایران اعلام شد
پنج‌شنبه 1405/02/17 ساعت 15:37
آخرین مهلت ثبت‌نام حراج شمش طلا مرکز مبادله ایران اعلام شد
مرکز مبادله ایران اعلام کرد متقاضیان شرکت در حراج شمش طلا تنها تا ساعت 24 روز شنبه 19 اردیبهشت فرصت ثبت‌نام دارند. واریز 50 میلیارد ریال وجه‌الضمان برای هر شمش و داشتن پروانه کسب معتبر از شرایط اصلی حضور در این رویداد است.
نظرات

آخرین اخبار
جنگ ایران چگونه معادلات دفاعی ناتو را تغییر داد؟
فرنگی‌کاران ایران راهی مغولستان شدند
جزئیات جدید از مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا؛ قالیباف به آمریکایی‌ها چه گفت؟
زمان امتحانات پایان ترم دانشگاه آزاد تغییر کرد + جزئیات
آسوشیتدپرس: انتصاب جنجالی در رأس اطلاعات ملی؛ پولت تجربه امنیتی ندارد
اعتبار دومین مرحله خرید کارت «امید مادر» شارژ شد+ جزئیات
اشتراکات فکری امام فقید و امام شهید
قیمت گوشت قرمز امروز 13 خرداد 1405 + جدول
پیش بینی قیمت دلار چهارشنبه 13 خرداد1405
ابهام در پرداخت حقوق خرداد بازنشستگان؛ افزایش حقوق چرا باز هم عقب افتاد؟
پیش بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه 13 خرداد 1405 + جدول
بازگشت به قانون
عراقچی: روابط ایران و آذربایجان در مسیر پیشرفت و توسعه است
ایران و آمریکا؛ شروط و اختلافات
بحران سوخت، برنامه پروازی ایرلاین‌های بزرگ را تغییر داد
قیمت طلای جهانی امروز چهارشنبه 13 خرداد 1405؛ اونس نزولی شد
روح‌الله
گزارش تازه از هزینه جنگ‌افروزی آمریکا علیه ایران
پشت پرده استعفای جنجالی رئیس بخش عملیات ارتش اسرائیل
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز چهارشنبه 13 خرداد 1405 + جدول
ریزش مو بعد از زایمان طبیعی است یا خطرناک؟ علائمی که باید جدی گرفت
حادثه مرگبار در تهرانپارس؛ سقوط خودرو از پل استخر جان دو نفر را گرفت
ناگفته های نائب رئیس مجلس از رویکرد رهبری درخصوص طرح تنگه هرمز
سرنوشت ادامه لیگ برتر در اتاق تصمیم سازمان لیگ
کارشکنی در صدور ویزای جام جهانی؛ تیم ملی با عزت به مکزیک می‌رود
جزئیات پاسخ شدید ایران به تجاوز شب گذشته آمریکا؛ پایگاههای آمریکا درمنطقه آماج حملات موشکی
رئیس قوه قضاییه: در برابر دشمن هیچ کوتاهی پذیرفته نیست
هشدار هواشناسی هرمزگان برای وزش باد شدید و تلاطم دریا
خلبان جنگنده اف-15 آمریکا چگونه دو بار در جنگ علیه ایران سقوط کرد؟
دستور حمله به ضاحیه اعتراف اسرائیل به شکست راهبردی در لبنان است
حریف ایران در جام جهانی گلباران شد
ترامپ ناخواسته بزرگ‌ترین راز تل‌آویو را فاش کرد
آمریکا: در مسیر دستیابی به توافقی جامع بین لبنان و اسرائیل هستیم
اطلاعیه سپاه درباره صدای انفجار در محدوده بهارستان اصفهان
اقتصادنگار | اوضاع شیر تو شیر لبنیات، در طوفان افزایش قیمت‌ها
روبیو: هیات همراه ایران در جام جهانی به دقت بررسی می شود!
مذاکرات لبنان و رژیم صهیونیستی در واشنگتن به نتیجه نرسید
هشدار مقام اطلاعاتی اسرائیل درباره خطر تشدید ناخواسته تنش‌ها در خلیج فارس
انفجار خودرو در جایگاه سوخت تهرانپارس+ فیلم
برنامه مسابقات ورزشی امروز 13 خرداد 1405+ جدول پخش
وضعیت آب و هوا امروز چهارشنبه 13 خرداد 1405 + وضعیت استانها
ترافیک سنگین در چالوس و مسیرهای منتهی به تهران/باران در جاده‌های شمال ادامه دارد
نماینده جمهوری‌خواه خواستار قطع کمک‌های آمریکا به اسرائیل شد
ساخته 3 واکسن جدید برای مقابله با ویروس ابولا
افزایش 26.5 درصدی نرخ حمل‌ونقل جاده‌ای کالا از 15 خرداد
سرمربی سابق منچسترسیتی پیشنهاد اینترمیامی را رد کرد
روسیه پنج رسانه و کارشناس انگلیسی را به فهرست سیاه اضافه کرد
آنکارا و ایروان درباره بهبود روابط و تحولات منطقه رایزنی کردند
وزارت خزانه‌داری آمریکا تحریم‌های تازه علیه ایران اعمال کرد
تأکید آیت‌الله جوادی آملی بر قطعی بودن پیروزی نظام اسلامی