×
ورزشی
شناسه خبر : 317265
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1405/02/23 ساعت 21:03
از تصویر ملی‌پوشان روی دیوارنگاره میدان انقلاب تا حضور مردم با پرچم+ فیلم

مراسم بدرقه تیم ملی؛

از تصویر ملی‌پوشان روی دیوارنگاره میدان انقلاب تا حضور مردم با پرچم+ فیلم

مراسم بدرقه تیم ملی فوتبال در حالی در میدان انقلاب تهران در حال آغاز شدن است که از دیوار نگاره این میدان با تصویر ملی‌پوشان و سرود ملی رونمایی شد.

نورنیوز-گروه ورزشی: مراسم بدرقه تیم ملی فوتبال کشورمان به مسابقات جام جهانی ۲۰۲۶ از ساعت ۲۰:۳۰ امشب در میدان انقلاب تهران و با حضور مردم در حال برگزاری است.

با توجه به بدرقه تیم ملی، از دیوارنگاره میدان انقلاب هم با تصویری از ملی‌پوشان فوتبال کشورمان رونمایی شد.

میدان انقلاب شاهد حضور نسل‌های مختلف مردم کشورمان از مرد و زن و پیر و جوان با پرچم ایران است که برای بدرقه ملی‌پوشان به جام جهانی آمده‌اند.

میدان انقلاب که در بیش از ۲ ماه گذشته و از روزهای آغازین جنگ رمضان، میزبان تجمعات شبانه مردم است، امشب برای بدرقه ملی‌پوشان آماده شده است.

گروه مارش نظامی هم برای اجرای سرود ملی ایران و سایر سرودهای حماسی در میدان انقلاب حضور دارند.

لباس تیم ملی ایران در جام جهانی 2026  

از لباس رسمی تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی 2026 آمریکا رونمایی شد.


 

در این مراسم به طور رسمی از لباس تیم ملی ایران در جام جهانی رونمایی شد که روی آن نقش یوزپلنگ ایرانی وجود دارد.

 

  رونمایی از سرود رسمی تیم ملی فوتبال ایران با صدای پرواز همای

سرود رسمی تیم ملی فوتبال ایران همزمان با مراسم مردمی بدرقه ملی‌پوشان در میدان انقلاب تهران رونمایی شد.

هما
 

  سرود رسمی تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۲۶ با صدای پرواز همای، که به سفارش فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی ایران توسط مرکز هنری رسانه‌ای نهضت تولید شده است، امشب همزمان با مراسم بدرقه ملی‌پوشان فوتبال به رقابت‌های جام جهانی ۲۰۲۶، با حضور گسترده مردم، هواداران فوتبال، هنرمندان و چهره‌های ورزشی در میدان انقلاب تهران رونمایی شد.

این سرود با صدای پرواز همای برای نخستین‌بار در جمع مردم و ملی‌پوشان رونمایی و اجرا شد. همچنین لازم به ذکر است، شعر، آهنگسازی و تنظیم این اثر نیز توسط خواننده کشورمان پرواز همای انجام شده است.

تاج: حضور رییس جمهور همه را خوشحال کرد

 

رییس فدراسیون فوتبال در حاشیه مراسم بدرقه تیم ملی درباره حضور مسعود پزشکیان در اردوی تیم ملی گفت: حضور آقای پزشکیان همه را خوشحال کرد و صحبت‌های ایشان به دل بازیکنان نشست. خیلی خودمانی و صمیمی بودند.

 مهدی تاج، ریاست فدراسیون فوتبال در حاشیه مراسم بدرقه تیم ملی فوتبال و همچنین رونمایی از پیراهن این تیم در میدان انقلاب تهران گفت: تیم ملی در میدان در کنار مردم حضور پیدا خواهد کرد. تیم ملی فوتبال ما، تیم ملی در حال جنگ است.

وی با اشاره به حضور رییس جمهور در اردوی تیم ملی اظهار کرد: حضور آقای پزشکیان همه را خوشحال کرد و صحبت‌های ایشان به دل بازیکنان نشست. خیلی خودمانی و صمیمی بودند. قول‌هایی هم به تیم ملی دادند. ۴۰۰ میلیارد تومان کمک نیست، بلکه بودجه فدراسیون فوتبال است.

تاج درباره سرود تیم ملی اظهار کرد: این دوره «پرواز همای» سرود ایران را می‌خواند و امشب همه از آن لذت می‌برند. یک سرود دیگر هم خوانده که امشب می‌خواهد اجرا کند. از ایشان تشکر می‌کنم.

رییس فدراسیون فوتبال در واکنش به خواندن سرود تیم ملی توسط معین هم گفت: ما دخالتی در ترانه معین نکرده‌ایم اما در جریانش هستیم. اگر ایشان خوب بخواند، بالاخره هر کسی برای ایران بخواند و از این ملی حمایت کند، روی چشم ماست.

او درباره پیراهن تیم ملی هم گفت: پیراهن تیم ملی بهترین کاری بود که در شرایط موجود تهیه شد. 

تاج درباره حضور مسعود پزشکیان در اردوی تیم ملی تصریح کرد: خوشحالم که برای سومین بار آقای پزشکیان به اردوی تیم ملی آمد. جلسه دوستانه‌ای بود و حضور او شوق خوبی در اردوی تیم ملی ایجاد کرد. او بدون مقدمه آمد.


نظرات

آخرین اخبار
ایران چگونه حافظه شکست را به قدرت تبدیل کرد؟
رکوردشکنی توزیع بنزین در تهران؛ چرا برخی جایگاه‌ها تعطیل شدند؟
ابطحی: دیدگاه رهبران انقلاب، سپردن جامعه به جریان افراطی نبود+فیلم
پزشکیان: هیچ محدودیتی برای حمایت از تولید پنل خورشیدی نداریم
130 همت گردش مالی مشکوک؛ 70 دانه‌درشت بازار ارز و طلا شناسایی شدند
بنگلادش خواستار پیوستن به «توافق مکه» شد
ترافیک سنگین در آزادراه کرج-تهران؛ جزئیات وضعیت راه‌ها
اقامت سفیر ایران در بیروت 6 ماه تمدید شد
دیبالا برای قهرمانی برگشت؛ رم با 4 گل خط‌ونشان کشید
جنگ اقتصادی ترامپ؛ آمریکا چگونه به پسادلار‌ شتاب می دهد؟
آخرین خبر از اصلاح حقوق بازنشستگان؛ دریافتی بازنشستگان به 90 درصد حقوق شاغلی می‌رسد؟
آخرین خبر از نقل و انتقالات استقلال امروز سه شنبه
«اسپایدرمن» در یک قدمی کنار زدن «تایتانیک»
وزیر آموزش و پرورش: مدارس از اول مهر حضوری است
جزئیات برگزاری آزمون زبان وزارت علوم
حمله تند سیاستمدار اسرائیلی به همسر نتانیاهو
نور کلاس تا بوفه؛ بازرسی جدید مدارس از نیمه شهریور
صعود مقتدرانه دختران ایران به جمع 8 تیم آسیا
آتش‌سوزی در مجتمع 49 واحدی مشهد؛ 9 نفر نجات یافتند
خیابانی در تهران به نام اکبر عبدی نامگذاری شد
اقتصاد عمان زیر سایه جنگ؛ کاهش گردشگری و افزایش هزینه‌ها
ضرورت ایستادگی مسلمانان در برابر رژیم جنایتکار صهیونی
تأکید پکن بر همکاری با تهران
احضار سفیر آمریکا در ترکیه به واشنگتن!
نورنما | پرواز دیدنی کفشدوزک
بارش سیل‌آسا در هند؛ پروازهای دهلی‌نو مختل شد
ثبت‌نام بیش از یک میلیون کلاس‌اولی
هوای 4 شهر خوزستان قرمز شد؛ هشدار آلودگی هوا
تخفیف 70 درصدی برج میلاد؛ جشنواره تابستانی آغاز شد
چگونه ترامپ در تله جنگ با ایران گرفتار شد؟
افتتاح 863 واحد مسکن ملی در اردبیل
نگرانی فرانسوی‌ها از افزایش تعرض به کودکان در مدارس
همتی: 1.7 میلیارد دلار برای انرژی‌های تجدیدپذیر اختصاص یافت
تسهیلات 60 میلیون دلاری برای واردات کالاهای اساسی
گام تازه چین و هند برای کاهش تنش‌های مرزی
مدودف: ناتو باید به روسیه تضمین عدم حمله بدهد
قیمت نفت دوباره بالا رفت؛ برنت به 92 دلار رسید
مخالفت عوام‌فریب‌ترین رئیس جمهور آمریکا با موج پرشور پوپولیستی
ستاره‌های فوتبال علیه رئیس فیفا؛صبر ما تمام شد
سازمان ملل: سوءتغذیه کودکان غزه تشدید شده است
یمن: به تحریم‌های آمریکا علیه ایران نپیوندید
رادان: دشمن منتظر یک بهانه برای آشوب است
دو کشته در تونل مرگ ایلام؛ گازهای سمی مانع خروج پیکر سوم شد
دنیامالی: آغوش دولت به روی جوانان باز است
غزه زیر آتش؛ بیش از 21 هزار کودک تاکنون به شهادت رسیدند
حمله خونین باندهای تبهکار در هائیتی
جزئیات سفر عاصم منیر به تهران؛ پاکستان به دنبال پایان بن‌بست ایران و آمریکا
ثبت 59 زمین‌لرزه در کشور از 24 تا 30 مرداد
فرماندهان نظامی یمن: معادلات جدیدی بر منطقه حاکم شده است
اعتراف جنجالی وزیر ترامپ درباره تحریم ایران: «چرا باید سیستم مالی جهان را به هم بریزم؟»