×
اجتماعی
شناسه خبر : 317157
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1405/02/23 ساعت 14:13
مجوز خدمات محدود به برخی کودکستان‌ها برای والدین شاغل

مجوز خدمات محدود به برخی کودکستان‌ها برای والدین شاغل

رئیس سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک اعلام کرد کودکستان‌ها فعلاً به‌صورت رسمی بازگشایی نمی‌شوند، اما برخی مهدها می‌توانند به‌صورت محدود و موردی به خانواده‌ها خدمات ارائه دهند.

نورنیوز-گروه اجتماعی:رییس سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک با اشاره به ممنوعیت فعالیت مهدهای کودک و دغدغه والدین شاغل برای نگهداری از فرزندان در ساعات کاری، گفت: به صورت رسمی، مهدهای کودک در سراسر کشور فعلا بازگشایی نمی‌شوند، اما با تدبیر اندیشیده شده، ارائه خدمات به خانواده‌ها به صورت موردی و بر مبنای رضایت خانواده، مربی و موسس، در محل‌های مورد اعتماد و به صورت محدود، امکان‌پذیر است.

حمیدرضا شیخ‌الاسلام در گفت‌وگویی،در خصوص زمان بازگشایی مهدهای کودک با توجه به اطلاعیه استانداری مبنی بر فعالیت حضوری ۱۰۰ درصدی کارمندان و  مشکلات برخی والدین گفت: این موضوع در روزهای اول جنگ یکی از دغدغه‌های مهم سازمان تعلیم و تربیت بود. بسیاری از اولیای نوآموزان درگیر کار اداری هستند، بسیاری در مراکز درمانی فعالیت دارند و نمی‌توانند فرزندشان را به جایی بسپارند، بنابراین در همان روزهای اول، مربیانی که روحیه جهادی داشتند داوطلبانه در محل کار اولیاء حضور پیدا کرده و در فضای آماده شده، نگهداشت و آموزش نوآموزان را برعهده گرفتند.

وی با بیان اینکه جلسه‌ای با وزیر و مسئولان در این خصوص برگزار و به جمع‌بندی رسیده‌ایم افزود: برای آن دسته از اولیایی که مشکلات خاص دارند تدابیری در نظر گرفته شده تا نه بار مالی برایشان اتفاق بیفتد و نه تهدیدی متوجه نوآموزان شود، در عین حال باری را از روی دوش خانواده‌ها نیز برداریم و قوانین و مقررات کشور را هم رعایت کرده باشیم لذا سازمان در این زمینه تدبیری اندیشید تا حدودی مشکلات در این زمینه مرتفع شود. 

رییس سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک با بیان اینکه نمی‌توانیم به صورت حضوری پذیرای تمامی‌نوآموزان باشیم ادامه داد: تدابیری که صورت گرفته اینگونه است که برخی مهدها به صورت موردی با رضایت خانواده، مربی و موسس برای چند ساعت که تجمیع صورت نگیرد، خدماتی را داشته باشم ولی هیچ رسمیتی به صورت یکپارچه در سطح کشور ندارد.
 

شیخ‌الاسلام اظهار کرد: به صورت رسمی‌ بازگشایی را در هیچ کودکستانی نخواهیم داشت ولی ارائه خدمات را بر مبنای رضایت و درخواست خانواده به صورت موردی در مجموعه سازمان برای خدمات‌رسانی به اولیاء داریم.

وی با بیان اینکه با طولانی شدن این موضوع، مباحثی در خصوص باز نشدن کودکستان‌ها مطرح شد افزود: تمام سعی و تلاش‌ آموزش و پرورش نسبت به تداوم آموزش بوده و هست و این شعار را در سازمان ملی تعلیم و تربیت داریم که «آموزش تعطیل نیست».

رییس سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک با بیان اینکه جلسات متعددی را درباره حضوری کردن مدارس داشتیم زیرا اعتقاد داریم هیچ کیفیت آموزشی جایگزین آموزش حضوری نیست ادامه داد: با توجه به مشکلات عدیده‌ای که برای معلمان و مربیان در فضای مجازی وجود دارد، اعتقاد داریم که حضور و اجتماعی زندگی‌کردن و برقراری ارتباط کلامی ‌مستقیم می‌تواند در تربیت، یادگیری و آموزش تاثیرگذار باشد ولی واقعیت این است که تصمیم گیرنده صرفا آموزش و پرورش نیست لذا کسب تکلیف برعهده مسئولان تصمیم‌گیرنده است که این اجازه را صادر کنند.

شیخ الاسلام با بیان اینکه آموزش و پرورش از دوران جنگ تا امروز با تمام وجود پای‌کار بوده است گفت: هیچ دغدغه و هیچ مشکلی با ادامه فعالیت مهدها و مدارس چه غیرحضوری چه حضوری نداریم.


نظرات

آخرین اخبار
سقوط صادرات نفت آمریکا به پایین‌ترین سطح در 8 ماه گذشته
بیانیه پایانی نشست امان؛ کشورهای عربی و اسلامی خواستار توقف تجاوزات اسرائیل شدند
آخرین جزئیات از مذاکرات ایران و عمان؛ توافق بر سر مسیر تردد در تنگه هرمز
گام بزرگ دولت در توسعه گردشگری؛ اعتبار تسهیلات بومگردی 2 برابر شد
حشدالشعبی هرگونه درگیری در سامراء را رد کرد
اوکراین به دنبال یک فاجعه انسانی در مقیاس بزرگ
تعیین تکلیف امتحانات نهایی معوق؛ ویژه دانش‌آموزان 4 استان و غایبین موجه
آغاز موج بازگشت زائران اربعین؛ 24 کشته و 154 مصدوم در سوانح رانندگی
واکنش «ونس» به ریاست‌جمهوری یک مسلمان
پزشکیان: مشروطه نماد بیداری، قانون‌گرایی و مردم‌سالاری ملت ایران است
قیمت جدید بنزین سوپر مشخص شد؛ تغییر نرخ در بورس انرژی
عصبانیت ترامپ از پیروزی «عبدل السید»
بهره‌برداری از نخستین مرکز پرتودرمانی استان بوشهر
اعتراف «ونس» به از دست رفتن 230 میلیارد دلار پول مردم در کلاهبرداری
رویترز ادعای ترامپ را رد کرد؛ تنگه هرمز هنوز باز نشده است
تاکید وزیر خارجه قطر بر لزوم اجرای یادداشت تفاهم میان ایران و آمریکا
تداوم نقض آتش‌بس در جنوب لبنان؛ یک شهید و 11 زخمی
ایتالیا به ایران درباره تنگه هرمز پیام داد
لغو بخشی از تجریم‌های مرتبط با ایران
راهبرد هسته‌ای جدید آمریکا در قبال روسیه و چین
عالیشاه شاگرد مهدی رحمتی شد
محکومیت شدید اقدامات صهیونیست‌ها از سوی اسلام‌آباد
درخواست حماس از آمریکا برای اجرای کامل نقشه راه آتش‌بس
پوتین فرمانده نیروهای جدید سامانه‌های بدون سرنشین را تعیین کرد
نورنما | یک سنجاب مسابقه بیسبال را به هم ریخت
توسعه مرز ریلی رازی؛ گامی بزرگ در مسیر کریدور شرق-غرب
مسابقات تکواندو نونهالان پردیس به یاد شهدای میناب
مدیریت هوشمند آب با اتصال سامانه‌های کشاورزی و نیرو
پیش‌بینی قیمت طلا و سکه در 15 مرداد؛ جدال اونس جهانی و دلار بر سر قیمت‌ها
تأکید شهباز شریف بر ادامه تلاش‌های پاکستان برای صلح در منطقه
جست‌وجوی نفسگیر در زاینده‌رود؛ سرنوشت کودک 7 ساله در هاله‌ای از ابهام
سقوط 30 درصدی قیمت دام زنده؛ چرا قیمت گوشت برای مردم ارزان نشد؟
عربستان: اقدامات یک‌جانبه اسرائیل در خاک فلسطین باطل و فاقد اعتبار است
اتفاق عجیب در راه لیگ برتر / استقلال و پرسپولیس از پایتخت می‌روند
دیدار وزیر صمت ایران با نخست‌وزیر پاکستان در اسلام‌آباد + فیلم
هشدار یمن درباره فرار رو به جلوی رژیم سعودی
بازی‌سازی فرانسه در جنگ اوکراین و روسیه!
بمب نقل‌وانتقالاتی پرسپولیس از روسیه می‌آید/ مذاکره برای جذب ستاره جوان
توصیف باشکوه آیین اربعین در رسانه روسیه
یورش گسترده نظامیان صهیونیست به اردوگاه قلندیا
پرونده «گوسفند کبوده پاسارگاد» برای ثبت جهانی در فائو نهایی شد
مشتری تازه مهدی طارمی از لیگ فرانسه؛ جزئیات پیشنهاد احتمالی
توقف پروازها در فرودگاه شهدای ساری از فردا
جزئیات محرمانه وین درباره مذاکرات صلح با اوکراین
چراغ سبز به نفت‌کش‌های پاکستانی برای عبور از تنگه باب‌المندب
تاکید بغداد و ریاض بر جلوگیری از استفاده از خاک عراق علیه کشورهای همسایه
انفجار جایگاه سی‌ان‌جی هنگام سوخت‌گیری با 1 کشته و 3 مصدوم
گام نهایی آنکارا؛ لایحه انحلال حزب کارگران کردستان به پارلمان ترکیه رفت
اختلال در پروازهای آمریکا و اروپا بر اثر موج بی‌سابقه گرما
پشت پرده مصرف بالای برق؛ 5492 دستگاه ماینر جمع‌آوری شد