×
بین الملل
شناسه خبر : 316826
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1405/02/22 ساعت 09:38
مجلس آمریکا برای هفتمین بار قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ را به رای می گذارد

مجلس آمریکا برای هفتمین بار قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ را به رای می گذارد

رهبر اقلیت دموکرات سنای آمریکا اعلام کرد دولت دونالد ترامپ با عبور از مهلت 60 روزه قانون اختیارات جنگی بدون مجوز کنگره، آمریکا را به جنگی غیرقانونی و پرهزینه کشانده و دموکرات‌ها برای توقف آن رأی‌گیری تازه‌ای برگزار می‌کنند.

نونیوز-گروه بین الملل : شومر در صحن علنی مجلس سنا گفت که دولت ترامپ از محدودیت زمانی ۶۰ روزه در قانون اختیارات جنگی بدون کسب مجوز از کنگره عبور کرده است.

به گزارش خبرگزاری آناتولی، مقام ارشد اقلیت سنا گفت: بگذارید باز هم تکرار کنم. ترامپ آمریکا را به سمت جنگ سوق داد؛ جنگی غیرقانونی، پرهزینه و بدون هیچ اهداف و پایانی.

وی افزود: بیش از یک هفته از ضرب الاجل ۶۰ روزه تحت قانون اختیارات جنگی گذشته است. این بدین معناست که جنگ باید متوقف شود مگر این که ترامپ از کنگره مجوز بگیرد. دونالد ترامپ و پیت هگست وزیر دفاع با گفتن این که با پایان جنگ و اجرای آتش بس، زمان متوقف شده است، تلاش کردند این ضرب الاجل قانونی را دور بزنند.

شومر این ادعا را که جنگ به طور موثری پایان یافته است، رد کرد و آن را غیرواقع بینانه خواند.

رهبر دموکرات ها در سنای آمریکا به شکست دور تازه مذاکرات با ایران، به عنوان شاهدی برای حل نشدن این اختلافات و درگیری ها اشاره کرد و گفت: هنوز هم پایانی برای این جنگ دیده نمی شود. همین امروز دور تازه مذاکرات شکست خورد. ترامپ خود را به گودال عمیق تری سوق می دهد.

شومر و دیگر دموکرات ها قصد دارند هفتمین دور از رای گیری درباره قطعنامه اختیارات جنگی را با هدف خارج کردن سربازان آمریکایی از جنگ با ایران به رای بگذارند.

سناتور آمریکایی از جمهوریخواهان خواست از این قطعنامه حمایت کنند و چنین استدلال کرد که با حمایت خود از قانون اختیارات جنگی، از نیروهای نظامی آمریکا صیانت خواهند کرد و هزینه های عملیات نظامی را کاهش خواهند داد.

به گزارش ایرنا، شومر پیشتر نیز در پیام های انتقاد آمیز از سیاست های جنگ طلبانه ترامپ خواستار پایان دادن فوری به این جنگ شده بود.

وی پنجشنبه این هفته در حساب کاربری خود در شبکه ایکس نوشت هر روز که این جنگ فاجعه ‌بار ادامه می‌یابد، رئیس جمهور آمریکا بیش از پیش در باتلاق آن گرفتار می‌شود.


ایسنا
اخبار مرتبط
هفتمین ناکامی سنا در محدود کردن اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران
چهارشنبه 1405/02/23 ساعت 21:59
هفتمین ناکامی سنا در محدود کردن اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران
مجلس سنای آمریکا برای هفتمین بار با طرحی که هدف آن محدود کردن اختیارات دونالد ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران بود، مخالفت کرد؛ طرحی که رئیس‌جمهور را ملزم به دریافت مجوز کنگره برای هرگونه عملیات نظامی آینده می‌کرد.
تحلیل «یدیعوت آحارانوت» از بن‌بست در مذاکرات تهران و واشنگتن
سه‌شنبه 1405/02/22 ساعت 19:56
تحلیل «یدیعوت آحارانوت» از بن‌بست در مذاکرات تهران و واشنگتن
روزنامه یدیعوت آحارانوت با بررسی واکنش احتمالی آمریکا به پاسخ ایران، نوشت تل‌آویو از رد خواسته‌های واشنگتن توسط تهران غافلگیر نشده و اکنون در انتظار تصمیم ترامپ میان تشدید فشار، اقدامات محدود نظامی یا ادامه مسیر مذاکره است؛ موضوعی که به گفته این رسانه تحت تأثیر ملاحظات سیاسی و بین‌المللی آمریکا قرار دارد.
ترامپ از پایان آتش‌بس هراس دارد
سه‌شنبه 1405/02/22 ساعت 13:32
سی‌ان‌ان:
ترامپ از پایان آتش‌بس هراس دارد
رسانه آمریکایی با اشاره به تناقض‌گویی مقام‌های دولت دونالد ترامپ درباره واکنش ایران به تحرکات آمریکا و تمدید مکرر مهلت‌های تعیین‌شده برای توافق، نوشت کاخ سفید نگران تبعات اقتصادی و نظامی ازسرگیری جنگ تمام‌عیار است و به‌دنبال راهی آبرومندانه برای خروج از بن‌بست کنونی می‌گردد.
حمله تند ترامپ به حزب دموکرات آمریکا
سه‌شنبه 1405/02/22 ساعت 10:35
حمله تند ترامپ به حزب دموکرات آمریکا
دونالد ترامپ با انتقاد شدید از دموکرات‌ها مدعی شد سیاست‌های این حزب آمریکا را به سمت نابودی می‌برد و خواستار موفقیت جمهوری‌خواهان در انتخابات میانی شد.
مذاکره درباره مذاکره
سه‌شنبه 1405/02/22 ساعت 10:06
کوروش احمدی:
مذاکره درباره مذاکره
ترامپ ساعاتی بعدازدریافت آخرین پیشنهاد ایران با انتشار پیامی آن را«کاملا غیرقابل‌قبول» خواند.به گزارش صداوسیما«ایران درپیشنهاد خود طرح آمریکاراکه به معنای تسلیم ایران دربرابرزیاده‌خواهی ترامپ بود،ردکرده وبرضرورت پرداخت خسارت‌های جنگ توسط آمریکا وحاکمیت ایران برتنگه هرمز،ضرورت پایان تحریم‌ها وآزادسازی اموال و دارایی‌های توقیف‌شده کشورمان تأکید کرده است.
آمریکایی‌ها معتقدند ترامپ اهداف جنگ با ایران را روشن نکرده است
سه‌شنبه 1405/02/22 ساعت 05:55
نتایج یک نظرسنجی نشان داد
آمریکایی‌ها معتقدند ترامپ اهداف جنگ با ایران را روشن نکرده است
بر اساس یک نظرسنجی، حدود 66 درصد از آمریکایی‌ها گفته‌اند دونالد ترامپ «اهداف مداخله نظامی آمریکا در ایران را به‌طور روشن توضیح نداده است».
نظرات

آخرین اخبار
تکلیف امتحانات تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد مشخص شد
ستاد حقوق بشر ایران خواستار رسیدگی شورای امنیت به نقض آتش‌بس اسرائیل شد
وزیر صمت از بسته حمایتی برای صنایع خبر داد
از بمب تا دیپلماسی؛ چرا ترامپ در کنار میز مذاکره چنگ و دندان نشان می دهد؟
حماس: 91 اسیر فلسطینی در زندان‌های اسرائیل جان باختند
پایان انزوای جنوب شرق؛ پل حمیری نجات‌بخش روستاهای سیل‌زده شد
نشست ایران و آمریکا با حضور میانجی‌ها در بورگن‌اشتوک/توقف مذاکره برای مشورت داخلی
هشدار جدی درباره آینده زعفران ایران؛ از بحران تکنولوژی تا تهدید «مدل اسپانیایی»
عقل سرخ
مس رفسنجان در آستانه یک نبرد حساس
هدف‌گذاری رسمی یزدانی برای المپیک 2028 لس‌آنجلس
اختلال در پروازهای فرودگاه زوریخ در پی مذاکرات ایران و آمریکا
نورنما | انتشار تصاویر برخی از شهدای هوافضا سپاه برای اولین بار
برگزاری تورنمنت سه‌جانبه برای تعیین نماینده آسیا قطعی شد
همه‌چیز آرام به نظر می‌رسد؛ اما این نقشه چیز دیگری می‌گوید
وقت سلطنت بی بی به پایان رسیده است
روز ملی دامپزشکی با تقدیر از چهره‌های برتر گرامی داشته می‌شود
انتقال حسینی به پروجا زیر ذره‌بین حقوقی
ترامپ باز تهدید کرد: اگر هرمز بسته شود، مذاکره‌کنندگان ایران به خانه برنمی‌گردند!
فرودگاه کیش در مسیر بازگشت به فعالیت؛ صدور مجوز اولیه اعلام شد
پزشکیان: توسعه صنایع آب‌بر در مناطق کم‌آب کشور ممنوع!
کمبود معلم با جذب نیرو و بازنشستگان جبران می‌شود
ایران- بلژیک؛ یوزها در میدان نابرابر جام جهانی به دنبال شگفتی برابر بلژیک پرستاره
دعوت بسکتبالیست ایرانیِ ساکن آمریکا به تیم ملی
کریمیان: کیفیت فنی و رقم قرارداد در جذب بازیکن مهم است
عارف: اصلاحیه بودجه به مجلس ارسال می‌شود
ایران چگونه از اهرم تنگه هرمز بهره می‌برد؟
هدف گرفتن مذاکرات با لودادن رازهای نظام
راز سه اعتراف؛ آنچه گفته شد و آنچه پنهان ماند
نبض جام | ویژه برنامه روزانه نورنیوز برای جام جهانی 2026 / قسمت سیزدهم
جلسه سرنوشت ساز مدیران پرسپولیس با دراگان اسکوچیچ
پزشکیان: مخالفان توافق در همان مسیری حرکت می‌کنند که نتانیاهو می‌خواهد
احتمال تمدید رایگان بودن مترو و اتوبوس
سرمربی ساحل‌عاج: از آلمان چنین رفتاری انتظار نداشتیم
طباطبایی: اولویت هیئت مذاکره پایان تجاوز در لبنان است
علائم گرمازدگی و راه‌های پیشگیری با آن
افت 34 هزار واحدی شاخص کل در سایه سیگنال‌های جدید پولی
حمایت السیسی از اجرای تفاهم تهران–واشنگتن در قاهره
آماده‌باش مراکز درمانی برای پوشش خدمات سلامت در مراسم تشییع رهبر شهید
اطلاعیه مهم دانشگاه آزاد درباره امتحانات پایان‌ترم
علت عدم واریز حقوق برخی از بازنشستگان کشوری در خرداد 1405 اعلام شد
رانندگی خطرناک کودک 9 ساله با پراید در لرستان
یارانه نان وارد طرح کالابرگ می‌شود؟
زمان مصاحبه دکتری 1405 تغییر کرد
هشدار زلنسکی از حمله بزرگ؛ زیرساخت‌های انرژی در خط آتش
قیمت نقره امروز یکشنبه 31 خرداد 1405 / شمش نقره 100 گرمی 45 میلیون تومان شد + جدول
نوراینفو | قدیمی ترین کشورهای جهان
نوراینفو | افسردگی با ناراحتی چه فرقی دارد؟
فرانسوا انگلرت، برنده نوبل فیزیک درگذشت
مسئول ارشد فیفا: از تیم ملی ایران یاد بگیرید