×
اجتماعی
شناسه خبر : 316654
تاریخ انتشار : دوشنبه 1405/02/21 ساعت 14:09
هشدار باد شدید، رگبار و احتمال تگرگ در تهران

هشدار باد شدید، رگبار و احتمال تگرگ در تهران

اداره کل هواشناسی استان تهران با صدور هشدار زرد اعلام کرد از عصر فردا تا پنجشنبه وزش باد شدید تا خیلی شدید، گرد و خاک، رگبار و رعد و برق در برخی مناطق استان پیش‌بینی می‌شود.

نورنیوز-گروه اجتماعی : اداره کل هواشناسی استان تهران با صدور هشدار هواشناسی زردرنگ از افزایش وزش باد به‌ویژه در ساعات بعد از ظهر و شب از عصر فردا (۲۲ اردیبهشت‌ماه) تا پایان اواخر وقت پنجشنبه (۲۴ اردیبهشت‌ماه) خبر داده و آورده است: طی مدت مذکور در مناطق شمالی استان تهران، در بعضی ساعت‌ها وزش باد نسبتا شدید تا شدید و در نیمه جنوبی و مناطق غربی و مرکزی در بعضی ساعت‌ها وزش باد شدید گاهی خیلی شدید همراه با خیزش گرد و خاک پیش‌بینی می‌شود.

از همین رو احتمال سقوط بعضی اجسام از ارتفاع و خسارت به سازه‌های موقت مانند داربست‌ها و تابلوهای تبلیغاتی و تجهیزات موجود در نقاط مرتفع مانند برج‌ها و دکل‌ها، امکان گسترش گرد و خاک از استان‌های همجوار و کاهش کیفیت هوا و شعاع دید به‌ویژه در مناطق غربی و جنوبی ، امکان رخداد طوفان گرد و خاک به ویژه در نوار جنوبی و غربی استان وجود دارد. 

در همین راستا اداره کل هواشناسی استان تهران نسبت به احتیاط در عبور و مرور جاده‌ای، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت و سست مانند داربست‌ها و تابلوهای تبلیغاتی، عدم استقرار در تاسیسات و مکان‌های مرتفع مانند برج‌ها و دکل‌ها و داربست‌ها، اجتناب از پرواز گلایدر و هواپیماهای سبک و بالگرد، عدم تردد و توقف کنار درختان و سازه‌های ناتمام، مستحکم‌سازی پوشش گلخانه‌ها و احتیاط کامل در انجام امور عمرانی احتیاط در نواحی کوهستانی و پرهیز از صعود به قله‌ها توصیه کرده است.

همچنین این اداره کل با اشاره به فعالیت ناپیوسته سامانه بارشی از اواخر وقت سه‌شنبه تا صبح پنجشنبه (۲۲ تا ۲۴ اردیبهشت‌ماه) آورده است: در استان تهران به ویژه مناطق غربی و شمالی در بعضی ساعات بارش باران و مه رقیق، گاهی رگبار و رعد و برق، در مناطق مستعد احتمال بارش تگرگ، در ارتفاعات بالادست و قله‌ها مه آلودگی و در بعضی ساعات بارش باران و برف و احتمال کولاک برف پیش‌بینی می‌شود. 

 از همین رو، احتمال لغزندگی خیابان‌ها و جاده‌ها به‌ویژه مسیرهای کوهستانی و گردنه‌ها، گاهی مه و کاهش شعاع دید، امکان آبگرفتگی موقت بعضی معابر و جاری شدن روان‌آب، بالا آمدن موقت سطح آب رودخانه‌ها و احتمال سیلابی شدن مسیل‌ها و احتمال رخداد صاعقه و بارش و تگرگ، خطر سقوط سنگ و رانش زمین در نواحی کوهستانی و احتمال خسارت به محصولات و امکانات کشاورزی وجود دارد.

بر همین اساس اداره کل هواشناسی استان تهران نسبت به احتیاط در سفرها به‌ویژه در نواحی کوهستانی، عدم تردد یا اتراق در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها، عدم جابجایی عشایر یا چرای دام در نواحی کوهستانی، احتیاط در طبیعت‌گردی و ترجیحاً پرهیز از کوهنوردی و صعود به قله‌ها، خودداری از فعالیت بهره‌برداران عرصه‌های منابع طبیعی به دلیل خطر صاعقه و بارش تگرگ، پاکسازی دهانه پل‌ها و لایروبی کانال‌ها و آبروها، محافظت از محصولات و امکانات کشاورزی، احتیاط در انجام امور عمرانی، آمادگی راهداری‌ها و دستگاه‌های اجرایی و امدادی توصیه کرده است.

هشدار زردرنگ به معنای این است که پدیده‌ای جوی رخ خواهد داد که ممکن است در سفرها و انجام کارهای روزمره اختلالاتی را ایجاد کند. این هشدار برای آگاهی مردم صادر می‌شود تا بتوانند آمادگی لازم را برای مواجهه با پدیده‌ای جوی داشته باشند که از حالت معمول کمی شدت بیشتری دارد. از سوی دیگر مسئولان نیز در جریان این هشدارها قرار می‌گیرند تا اگر لازم باشد تمهیداتی را بیندیشند.

همچنین برپایه واکاوی الگوهای همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش‌یابی طی پنج روز آینده آسمان استان تهران صاف تا نیمه ابری در بعضی ساعات همراه با افزایش ابر و وزش باد پیش‌بینی می‌شود.

امروز و فردا افزایش نسبی دما و روز چهارشنبه کاهش دما مورد انتظار است.

براساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران آسمان تهران فردا (۲۲ اردیبهشت‌ماه) کمی ابری از بعد از ظهر افزایش ابر و باد و احتمال رگبار و رعد و برق با حداقل و حداکثر دمای ۲۰ و ۳۰ درجه سانتیگراد و طی روز چهارشنبه (۲۳ اردیبهشت ماه) نیمی ابری تا ابری گاهی رگبار و رعد و برق با وزش باد شدید و گرد و خاک با حداقل و حداکثر دمای ۱۹ و ۲۷ درجه سانتیگراد پیش بینی می‌شود.


ایسنا
نظرات

آخرین اخبار
واکنش وزیر جنگ دولت ترامپ به ادعای کاهش توان تسلیحاتی آمریکا
واکنش شهرداری تهران به رایگان شدن مترو و اتوبوس
افزایش 240 درصدی درخواست‌های دانشجویی در ایام جنگ
تاکید پکن بر تعمیق همکاری با مسکو و ایجاد نظامی عادلانه‌ در حکمرانی جهانی
پهپادهای حزب‌الله کابوس جدید ارتش اسرائیل شدند
جزئیات تازه از هزینه‌های نظامی آمریکا در جنگ با ایران
بلیت نیم‌بها مخاطبان سینما را افزایش داد
افزایش سرکوب اسرای زن فلسطینی در زندان الدامون
تأمین فوری لوازم‌التحریر و کتاب درسی دانش‌آموزان آسیب‌دیده
سناتور روس: بدون همکاری ایران، انتقال اورانیوم غنی‌شده شدنی نیست
هشدار باد شدید، رگبار و احتمال تگرگ در تهران
مخالفت کنفدراسیون فدراسیون آسیا با درخواست ایران
ادعای ترامپ درباره ایران از سوی سئول تکذیب شد
املاک علی کریمی با دستور قضایی توقیف شد
حذف چک‌های کاغذی چه مزایایی برای نظام بانکی دارد؟
رایگان شدن مترو به بودجه آسیب نمی‌زند
برگزاری مراسم اربعین سپهبد شهید موسوی در سراسر کشور
وزارت بهداشت: نگران هانتاویروس نباشید
آغاز بازگشت حجاج به کشور از 11 خرداد
هیچ هیأت حاکمه‌ای در آمریکا لبخند بر لب ایرانیان نیاورده است
قیمت طلا و سکه امروز دوشنبه 21 اردیبهشت ؛ بازگشت سکه به کانال 200 هزار تومانی +جدول
نفتکش عراق با اجازه ایران از تنگه هرمز عبور کرد
قیمت طلای جهانی امروز دوشنبه 21 اردیبهشت 1405
قیمت دلار و سایر ارزها امروز دوشنبه 21 اردیبهشت ؛ دلار 6 هزار تومان رشد کرد
هادی ساعی دوباره رئیس فدراسیون تکواندو شد
سرگردانی 100 کشتی هنگ‌کنگی در تنگه هرمز
برگزاری اربعین شهید موسوی در سراسر کشور
نورنما | حتما باید جنگ می شد؟!
تأکید رئیس‌جمهور بر تثبیت دستاوردهای میدان در دیپلماسی
جنجال تازه در رئال؛ شوامنی باز هم خبرساز شد
ستاد حقوق بشر: حمله آمریکا به ناوچه دنا جنایت جنگی است
نورویدئو | سند امنیتی جدید آمریکا؛ تکرار سیاست‌های شکست ‌خورده
هشدار البرادعی درباره «آپارتاید هسته‌ای» اسرائیل
پلیس فتا: روی لینک‌های ناشناس کلیک نکنید
شوک انرژی به اقتصاد هند؛ سفر خارجی و خرید طلا محدود شود
قهرمانی آاک آتن؛ ناکامی دوباره طارمی در اروپا
ژاپن از پهپادهای جنگی مقوایی رونمایی کرد
واکنش پارلمان عراق به گزارش‌ها درباره پایگاه مخفی اسرائیل
نماینده پارلمان عراق: رأی‌گیری درباره کابینه این هفته برگزار می‌شود
افشای صادرات میلیونی تسلیحات انگلیسی به تل‌آویو
فرمانداری بندرلنگه: شهروندان نگران صدای انفجار نباشند
واکنش لیونل مسی به قهرمانی بارسلونا در لالیگا + عکس
هوای تهران در شرایط قابل قبول
وینی جونیور بدترین کاپیتان رئال مادرید شد
جزئیات معافیت تحصیلی دانش‌آموزان پسر پایه دوازدهم اعلام شد
آربلوا پس از شکست مقابل بارسلونا: ضربه آرنج گارسیا پنالتی بود
هانتا ویروس چه نشانه‌هایی دارد؟
سیاست چین در تنگه هرمز
واکنش انصارالله یمن به موضع ترامپ درباره پاسخ ایران
دریا، سنگر امنیت ملی و سکوی توسعه