×
بین الملل
شناسه خبر : 316630
تاریخ انتشار : دوشنبه 1405/02/21 ساعت 14:29
پهپادهای حزب‌الله کابوس جدید ارتش اسرائیل شدند

پهپادهای حزب‌الله کابوس جدید ارتش اسرائیل شدند

رسانه عبری گزارش داد حملات پهپادی حزب‌الله لبنان خسارات قابل توجهی به ارتش اسرائیل وارد کرده و نیروهای این رژیم در شمال سرزمین‌های اشغالی با کمبود راهکار دفاعی مؤثر مواجه هستند.

نورنیوز- گروه بین الملل: «لیلاخ شووال» خبرنگار نظامی «یسرائیل هیوم» درباره بحران و تنگنایی که رژیم صهیونیستی در لبنان گرفتار آن شده صحبت کرد و گفت حزب‌الله پهپادهای حامل مواد منفجره را به سمت سربازان اسرائیلی پرتاب می‌کند بدون اینکه ارتش راه‌حل دفاعی مناسبی داشته باشد.

وی گفت: تبادل آتش شدید در جنوب لبنان ادامه دارد، در حالی که ارتش اسرائیل با دستان بسته عمل می‌کند زیرا فعالیت آن به آنچه که به عنوان «خط زرد» شناخته می‌شود، محدود شده است. سربازان در مناطق شمال گزارش می‌دهند که وقتی ناگهان این پهپادهای کوچک را بدون هیچ هشداری در بالای سر خود می‌بینند، احساس درماندگی می‌کنند. راه‌حل‌های ارائه شده توسط ارتش اسرائیل در این مرحله پاسخ مناسبی ارائه نمی‌دهد. در واقع عملیات ارتش نه بر نبرد تأثیری داشته و نه بر انگیزه نیروهای حزب‌الله برای ادامه درگیری با سربازان اسرائیلی و نه بر توانایی آنها برای انجام این کار.

وی گفت: تعدادی از سربازان در روزهای اخیر بر اثر حملات پهپادها مجروح شده‌اند. تنها در هفته گذشته، ۹ سرباز در حوادثی در شمال مجروح شدند که سه نفر از آنها در شرایط وخیمی در بیمارستان بستری شدند. درگیری مداوم در مناطق شمال و فقدان راه‌حل برای ساکنان آن، نگرانی‌ها را مبنی بر اینکه بسیاری از آنها این منطقه را ترک کنند یا برنگردند، افزایش می‌دهد.

وی با اشاره به مناطق شمالی اراضی اشغالی تأکید کرد: منطقه شمال در حال سوختن است. در حالی که اسرائیل به زندگی عادی بازگشته است، موشک‌ها و پهپادها همچنان بخشی از زندگی روزمره ساکنان شمال است. شمال در حال فروپاشی تحت تاثیر حس رهاشدگی است زیرا صاحبان مشاغل برای زنده ماندن تلاش می‌کنند، شهرک‌نشینان در وضعیت عدم اطمینان بی‌پایان زندگی می‌کنند، کودکان در ترس بزرگ می‌شوند و کل جمعیت احساس می‌کنند دولتی که سال‌ها از آنها محافظت کرده‌، به سادگی آنها را رها کرده است.»

طی هفته‌های اخیر با ادامه نقض آتش‌بس توسط رژیم صهیونیستی و تشدید تجاوزاتش علیه لبنان، حزب‌الله با حملات پهپادی گسترده به این نقض‌ها پاسخ داده است. پهپادهای انتحاری حزب‌الله به معضلی برای ارتش رژیم صهیونیستی تبدیل شده است. رسانه‌های عبری بارها به ناتوانی ارتش اسرائیل در رهگیری این پهپادها اذعان کرده‌اند.


اخبار مرتبط
معاریو: ارتش اسرائیل با کمبود 15 هزار سرباز روبه‌روست
شنبه 1405/02/26 ساعت 18:43
معاریو: ارتش اسرائیل با کمبود 15 هزار سرباز روبه‌روست
روزنامه صهیونیستی معاریو از تشدید بحران نیروی انسانی در ارتش اسرائیل خبر داد و نوشت ادامه جنگ در چند جبهه از زمان عملیات «طوفان الاقصی» باعث فرسایش نیروهای ذخیره شده و برآوردها از کمبود حدود 15 هزار نظامی حکایت دارد؛ وضعیتی که حتی بحث جذب نیروهای خارجی با حقوق بالا را مطرح کرده است.
پهپادهای 300 دلاری حزب الله در برابر تجهیزات میلیاردی
چهارشنبه 1405/02/23 ساعت 21:46
گاردین:
پهپادهای 300 دلاری حزب الله در برابر تجهیزات میلیاردی
روزنامه گاردین در گزارشی به نقش پررنگ پهپادهای ارزان و فیبر نوری حزب‌الله در نبردهای جنوب لبنان پرداخت و نوشت این پهپادها با عبور از سامانه‌های جنگ الکترونیک اسرائیل، خسارات قابل‌توجهی به نیروها و تجهیزات این رژیم وارد کرده‌اند؛ موضوعی که نشانه‌ای از تغییر تاکتیک‌های جنگی حزب‌الله توصیف شده است.
مقام صهیونیست: اسرائیل راهکاری برای مقابله با پهپادهای حزب الله ندارد
سه‌شنبه 1405/02/22 ساعت 06:00
مقام صهیونیست: اسرائیل راهکاری برای مقابله با پهپادهای حزب الله ندارد
یک مقام ارشد اسرائیلی اعلام کرد که هیچ راه‌حل فناورانه‌ای برای مقابله با پهپادهای مبتنی بر فیبر نوری وجود ندارد.
پهپادهای حزب‌الله و چالش جدید برای سامانه‌های اسرائیل
چهارشنبه 1405/02/16 ساعت 10:41
پهپادهای حزب‌الله و چالش جدید برای سامانه‌های اسرائیل
گزارش‌ها از استفاده حزب‌الله از پهپادهای ارزان‌قیمت و فیبر نوری حکایت دارد که گفته می‌شود توان عبور از سامانه‌های راداری و جنگ الکترونیک رژیم اسرائیل را دارند.
اعتراف ارتش اسرائیل به ناتوانی در مهار پهپادهای حزب‌الله
سه‌شنبه 1405/02/08 ساعت 11:27
اعتراف ارتش اسرائیل به ناتوانی در مهار پهپادهای حزب‌الله
شبکه هفت اسرائیل فاش کرد ارتش این رژیم در مهار پهپادهای انتحاری هدایت‌شونده با فیبر نوری حزب‌الله، ناتوان مانده و به منظور بررسی این تهدید، یک نشست اضطراری برگزار کرده است؛ تهدیدی که به بحران عملیاتی روزانه تبدیل شده است.
نظرات

آخرین اخبار
دلیل عدم توافق سعید دقیقی برای هدایت صنعت نفت آبادان چه بود؟
برنامه بازی‌های تیم امید ایران در ناگویا مشخص شد
رد پای رژیم صهیونیستی در انفجار بیروت
پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا دوشنبه 12 مرداد 1405؛ آیا ریزش امروز ادامه دار خواهد بود؟
قهرمان مردان آهنین درگذشت؛ علت فوت چه بود؟
ایهود باراک: ترامپ دیگر نتانیاهو را در مذاکرات غزه به حساب نمی‌آورد
هشدار زرد هواشناسی برای کرمان؛ وزش باد شدید و طوفان شن
رایزنی تهران و دوحه درباره امنیت منطقه و تقویت همکاری‌ها
قیمت دینار در عراق امروز یکشنبه 11 مرداد 1405 چقدر است؟
خدمات شهرداری تهران به شرکت‌کنندگان مراسم جاماندگان اربعین
پیش بینی قیمت دلار فردا دوشنبه 12 مرداد 1405؛ دلار فردا ارزان تر می شود؟
پرواز مستقیم ارومیه – مشهد برقرار شد؛ جزئیات برنامه جدید فرودگاه ارومیه
نقش مهم سران عشایر خوزستان در کاهش درگیری‌ها
بازگشت چین به صدر تهدیدها؛ اتفاق یا اعتراف؟
نیکول پاشینیان بار دیگر نخست‌وزیر ارمنستان شد
واکنش سخنگوی دولت به ماجرای عادل فردوسی‌پور
تجلیل از جایگاه علمی شهید لاریجانی توسط جهاد دانشگاهی
ادعای پیروزی پس از ناکامی مقابل ایران؛ انتقاد تند هاآرتص از ترامپ
واقعیت‌هایی که ترامپ را از حمله به ایران منصرف کرد
حساب مشتریان بانک صادرات چرا مسدود شد؟ نگرانی کاربران از اختلال بانکی
جزئیات تازه از سهمیه بنزین و طرح اتصال کارت سوخت به کارت بانکی
جمعیت ایران چقدر شد؟ آخرین آمار ولادت ، وفات و جمعیت شهری و روستایی
قیمت سکه پارسیان امروز 11 مرداد 1405+ جدول قیمت ها
نوراینفو |هوش مصنوعی ؛ فرصت یا تهدید؟
پیش‌بینی بورس فردا 12 مرداد/تلاش شاخص برای عبور از سقف مقاومتی
بورس امروز سبزپوش شد؛ شاخص کل از 5 میلیون و 154 هزار واحد عبور کرد
باز هم اهدای عضو، جان بخشید؛ کودک 10 ساله ناجی چند بیمار شد
قیمت طلا و سکه امروز 11 مرداد 1405 کاهش+ جدول کامل قیمت ها
جزئیات حمله سپاه به مرکز داده آمازون در بحرین؛ چرا این هدف انتخاب شد؟
آخرین وضعیت قیمت کالاهای اساسی؛ مرغ کاهشی، روغن و لبنیات افزایشی
وضعیت آب و هوای تهران تا 13 مرداد ماه
قیمت دلار امروز یکشنبه 11 مرداد 1405؛ احتمال توافق دلار را عقب راند
آخرین جزئیات پیاده‌روی جاماندگان اربعین در استان تهران
ورود هوش مصنوعی به اتاق داوری فوتبال ایران
نورنما | سینمای ایران از اول با اهدای خون قرارداد داشته!
آخرین خبر از نقل و انتقالات استقلال امروز یکشنبه 11 مرداد
عاملان بازنشر مطالب مجرمانه در فضای مجازی در رصد پلیس فتا
هشدار یمن درباره عملیات روانی عربستان
رویافروشیِ «بی‌بی» در سرزمین‌های اشغالی!
دلایل پنجگانه عقب‌نشینی ترامپ
مداخله دلار برای جلوگیری از سفوط ین
روایت‌های متناقض از یک اتفاق امنیتی در عین‌الاسد
گردشگران مراقب باشند؛ رگبار، سیلاب و صاعقه در ارتفاعات مازندران
نگرانی انگلیسی‌ها از واردات گوشت برزیلی
چرایی اقدام کم‌سابقه هلند علیه اسرائیل
وضعیت آب‌وهوای عراق یکشنبه 11 مرداد 1405+ جدول
برنامه سرمربی جدید صنعت‌نفت آبادان برای فصل جدید
طرح پنتاگون برای اوکراین
ورودی آب سدهای کشور رکورد زد؛ 6 سد همچنان در وضعیت بحرانی
اعلام وضعیت اضطراری در ایالت واشنگتن