×
بین الملل
شناسه خبر : 316599
تاریخ انتشار : دوشنبه 1405/02/21 ساعت 10:49
واکنش پارلمان عراق به گزارش‌ها درباره پایگاه مخفی اسرائیل

واکنش پارلمان عراق به گزارش‌ها درباره پایگاه مخفی اسرائیل

در پی ادعاهای رسانه‌ای درباره وجود پایگاه مخفی رژیم اسرائیل در خاک عراق، شماری از نمایندگان پارلمان این کشور خواستار انجام تحقیقات فوری و حفظ حاکمیت و امنیت مرزی عراق شدند.

نورنیوز-گروه بین الملل: به گزارش از المعلومه، «احمد مجید» نماینده پارلمان عراق در واکنش به اخبار مطرح شده درباره ایجاد پایگاه مخفی رژیم صهیونیستی در جریان جنگ تحمیلی تل آویو و واشنگتن علیه ایران گفت: حاکمیت عراق از سوی آمریکا و اسرائیل نقض می شود.

وی با بیان اینکه حاکمیت عراق همچنان توسط آمریکا و اسرائیل نقض می‌شود، هشدار داد که حریم هوایی این کشور در حال تبدیل شدن به عرصه‌ای باز برای تحرکات خصمانه است.

این نماینده پارلمان عراق گفت: بر کسی پوشیده نیست که حریم هوایی عراق تحت کنترل آمریکاست. استفاده از خاک و حریم هوایی عراق توسط واشنگتن و اسرائیل برای هدف قرار دادن کشورهای همسایه یا انجام عملیات خصمانه، نقض آشکار حاکمیت کشور است. وی بر لزوم پایان دادن به این تجاوز که امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند، تأکید کرد.

«ابوتراب التمیمی» دیگر نماینده پارلمان عراق نیز گفت: وجود پایگاه نظامی رژیم صهیونیستی در صحرای غربی عراق و حوزه استحفاظی فرماندهی منطقه پنجم رسوایی امنیتی خطرناکی است که نمی‌توان در قبال آن سکوت یا آن را به هیچ نحوی توجیه کرد.

وی افزود: چگونه نیروهای دشمن به عمق اراضی عراق وارد می‌شوند بدون اینکه فرمانده گارد مرزی، وزیر کشور و فرماندهی عملیات مشترک کاری انجام دهند؟!

التمیمی گفت: سکوت و نادیده گرفتن این رخنه آشکار علامت‌های سوال زیادی به وجود می‌آورد و مسئولیت ملی طرف‌های امنیتی را مورد توجه قرار می‌دهد. باید تحقیق فوری گشوده و کمیته‌های بازخواست عاملان برگزار شود زیرا حاکمیت عراق و امنیت مرزی آن نباید مورد اهمال قرار گیرد.

همچنین «عدی عبدالهادی» عضو تشکل سیاسی شیعی «چارچوب هماهنگی» عراق، خواستار تحقیق کامل در مورد گزارش‌های منتشر شده در روزنامه‌های غربی درباره وجود یک پایگاه مخفی ادعایی در منطقه‌ای دورافتاده بین استان‌های نجف و کربلا شد.

عبدالهادی گفت: گزارش‌های منتشر شده در یک روزنامه غربی در مورد وجود یک پایگاه مخفی متعلق به رژیم اسرائیل که گفته می‌شود در جریان تجاوز علیه ایران در صحرای بین نجف و کربلا مورد استفاده قرار گرفته است، مستلزم تحقیقات جدی است.

وی بیان کرد: این گزارش نشان می‌دهد که این مکان توسط یک چوپان قبل از مداخله نیروهای مشترک کشف شده و منجر به حمله‌ای شده که علاوه بر جان باختن چوپان، شهدا و زخمی‌هایی نیز به جا گذاشته است.

عبدالهادی تاکید کرد: چنین اطلاعاتی، در صورت صحت، نقض جدی حاکمیت عراق است و نشان دهنده استفاده از زمین و حریم هوایی عراق برای فعالیت‌های نظامی است. این امر مستلزم تحقیقات رسمی برای کشف حقایق و شناسایی افراد درگیر است.

روزنامه آمریکایی «وال‌استریت ژورنال» روز شنبه به نقل از منابعی که نامشان را فاش نکرد، مدعی شده بود که رژیم صهیونیستی با اطلاع آمریکا، یک پایگاه نظامی محرمانه در صحرای عراق برای پشتیبانی از حملات خود علیه ایران ایجاد کرده است؛ ادعایی که اکنون با واکنش قاطع مقامات امنیتی بغداد مواجه شده است.

در پی ادعاهای برخی رسانه‌های خارجی مبنی بر وجود پایگاه نظامی رژیم صهیونیستی در خاک عراق، سرتیپ «سعد معن» رئیس ستاد اطلاع‌رسانی امنیتی فرماندهی عملیات مشترک عراق، روز یکشنبه با صدور بیانیه‌ای رسمی این گزارش‌ها را تکذیب کرد. معن اعلام کرد: برخی خبرگزاری‌ها، شبکه‌های ماهواره‌ای و صفحات مجازی، موضوعی را تحت عنوان عملیات هلی‌برن در صحرای کربلا (مرکز عراق) مطرح کرده‌اند که صحت ندارد.


اخبار مرتبط
فشار جدید در پارلمان عراق برای خروج نیروهای آمریکایی
شنبه 1405/03/09 ساعت 09:45
فشار جدید در پارلمان عراق برای خروج نیروهای آمریکایی
یکی از نمایندگان پارلمان عراق با هشدار درباره ادامه حضور نیروهای آمریکایی، از دولت این کشور خواست برای بیرون راندن نیروهای خارجی و حفظ حاکمیت ملی اقدام عملی انجام دهد.
افشای پایگاه‌های مخفی اسرائیل در قلب صحرای عراق!
یکشنبه 1405/02/27 ساعت 16:22
افشای پایگاه‌های مخفی اسرائیل در قلب صحرای عراق!
روزنامه نیویورک‌تایمز از وجود دو موضع نظامی مخفی اسرائیل در صحرای غربی عراق، نزدیک مرز سوریه، پرده برداشت؛ پایگاه‌هایی که به نوشته این رسانه در سال 2025 برای پشتیبانی از عملیات نظامی علیه ایران مورد استفاده قرار گرفته‌اند.
فردا جلسه رای گیری پارلمان عراق برای رأی اعتماد به کابینه الزیدی
چهارشنبه 1405/02/23 ساعت 16:00
فردا جلسه رای گیری پارلمان عراق برای رأی اعتماد به کابینه الزیدی
پارلمان عراق اعلام کرد جلسه رأی‌گیری برای برنامه و کابینه دولت علی الزیدی، نخست‌وزیر مکلف، فردا برگزار خواهد شد. همزمان منابع سیاسی از معرفی نامزدهای احتمالی وزارتخانه‌های کلیدی خبر داده‌اند، اما اختلاف بر سر برخی پست‌ها از جمله وزارت کشور همچنان ادامه دارد و تعیین تکلیف برخی وزارتخانه‌ها به بعد موکول شده است.
افشای جزئیات جدید از پایگاه سری اسرائیل در عراق
سه‌شنبه 1405/02/22 ساعت 10:17
افشای جزئیات جدید از پایگاه سری اسرائیل در عراق
یک مقام عراقی از ابعاد تازه پایگاه ادعایی رژیم صهیونیستی در صحرای نجف خبر داد؛ موضوعی که با واکنش‌های گسترده سیاسی و مردمی در عراق همراه شده است.
افشاء پایگاه مخفی اسرائیل در عراق ؛ حمله هوایی برای پنهان‌سازی ردپای تل‌آویو
یکشنبه 1405/02/20 ساعت 07:10
افشاء پایگاه مخفی اسرائیل در عراق ؛ حمله هوایی برای پنهان‌سازی ردپای تل‌آویو
گزارش تازه روزنامه وال‌استریت استریت ژورنال از ایجاد یک پایگاه نظامی مخفی اسرائیل در صحرای عراق، ابعاد جدیدی از همکاری امنیتی واشنگتن و تل‌آویو علیه ایران را آشکار کرده است؛ پایگاهی که گفته می‌شود با حملات هوایی اسرائیل از خطر افشا شدن نجات یافت.
نظرات

آخرین اخبار
پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه؛ بازار هفته آینده تحت تأثیر اخبار سیاسی
خدمات ویژه شهرداری تهران برای اربعین؛ انتقال رایگان زائران به مرز مهران
آخرین وضعیت ترافیک جاده‌ها؛ ترافیک سنگین در آزادراه تهران-کرج و مسیرهای اربعینی
برنامه قطعی برق همدان امروز شنبه 10 مرداد
تعویق ثبت‌نام آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی 1405
آتشی زیر خاکستر؛ وقتی فسفر زبان به افشاگری گشود
پیش بینی وضعیت آب و هوا هرمزگان فردا یکشنبه 11
جدیدترین قیمت ایران خودرو امروز 10 مرداد؛ از پژو 207 تا تارا و دنا
برنامه قطعی برق کردستان امروز شنبه 10 مرداد
قاتل غزاله در چند قدمی چوبه دار؛ زن سنندجی قربانی خواستگار خشن شد
هشدار ترامپ درباره بحران مهاجرت؛ آمریکا در مسیر اسپانیا قرار می‌گیرد؟
قیمت طلای جهانی ؛ بازار جهانی طلا از روند نزولی خارج شد
طارمی از لیست لیگ قهرمانان اروپا خط خورد؛ تصمیم جنجالی سرمربی المپیاکوس
قیمت دینار عراق امروز شنبه 10 مرداد 1405 اعلام شد
خوابی که قاتل جوان شیرازی را از چوبه دار پایین کشید؛ بخشش غیرمنتظره یک مادر
بازنویسی معادله میدان
قیمت خودرو امروز 10 مرداد 1405؛ شاهین ارزان شد، 207 و چانگان گران شدند
شتاب توسعه انرژی خورشیدی و بادی؛ ایران در مسیر 30 هزار مگاوات برق پاک
انتشار کلید آزمون ارتقای دستیاران پزشکی؛ نحوه ثبت اعتراض داوطلبان
توافق دریایی عربستان و مقاومت حوثی‌ها
قدرت، اقتصاد و آینده ایران
الگوی وحدت‌آفرین در ادراک سیاست خارجی
آخرین وضعیت ترافیک جاده‌های البرز؛ آزادراه کرج - تهران قفل شد
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 10 مرداد 1405+ وضعیت استانها
قمار بزرگ ترامپ؛ آیا واشنگتن بهای جنگ انرژی را خواهد پرداخت؟
تأثیر مدیریت تعادلی رفتار کودکان با سبک فرزندپروری آگاهانه
العربیه: نیروهای آمریکایی خروج تدریجی از کردستان عراق را آغاز کردند
حمله هوایی صهیونیست‌ها به نزدیکی بیمارستان شهدای الاقصی در مرکز غزه
تهدید امنیتی موجب بسته شدن بخشی از فرودگاه «دنور» آمریکا شد
ترکیب موثر زردچوبه در مقابله با سرطان
کم‌خوابی و بی‌خوابی چگونه ساختار مغز را تغییرمی دهند؟
گفت‌وگوی تلفنی عراقچی و وزیر خارجه انگلیس درباره تحولات منطقه
تهران؛ رکورددار قصور پزشکی
کاخ سفید: ترامپ خواهان توافق با ایران است، اما پاسخ به حملات ادامه دارد
هشدار مقام ارشد امنیتی درباره هرگونه حمله احتمالی آمریکا و اسرائیل
الزامات خاطره‌سازی برای مغز
هشدار دبیر شورای امنیت ملی درباره پیامدهای ادامه محاصره دریایی آمریکا
هلاکت و دستگیری عاملان شهادت سه مأمور فراجا در شادگان
علائم افشای سرّ درون
الجزیره؛ تنگه هرمز مهم‌ترین اهرم راهبردی ایران
کنفدراسیون فوتبال آسیا در کنار یوفا و کونکاکاف مقابل طرح فیفا ایستاد
تشییع باشکوه شهدای فراجا در شادگان؛ شهیدان مهدوی‌کیا و سیاه‌نژاد
نشست تخصصی ایران و چین؛ تأکید بر اجرای سند 25 ساله و تقویت همکاری‌های اقتصادی
زمان پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران خودرو اعلام شد+جدول
کامالا هریس؛ جنگ ترامپ با ایران بدون چشم‌انداز پایانی
برنامه قطعی برق کرمانشاه فردا شنبه 10 مرداد+ جدول
قطر از پذیرش نقشه راه توسط حماس استقبال کرد
گوترش: چنگ باید در تمامی جبهه‌‎ها متوقف شود
واکنش جوزف عون به تجاوزات رژیم صهیونیستی
دستور آماده‌باش کامل به حشد الشعبی