×
بین الملل
شناسه خبر : 316418
تاریخ انتشار : یکشنبه 1405/02/20 ساعت 16:14
رسانه‌های عبری از نفوذ ایران در ارتش اسرائیل خبر دادند

رسانه‌های عبری از نفوذ ایران در ارتش اسرائیل خبر دادند

رسانه‌های اسرائیلی از یک «رسوایی امنیتی» خبر می‌دهند که در آن تعدادی از نظامیان ارتش اسرائیل متهم به انتقال اطلاعات حساس به ایران شده‌اند.

نورنیوز-گروه بین الملل: ارتش اسرائیل با روایت رسوایی جاسوسی نظامیان خود برای ایران از یک نکته دچار شوک شد و بسیار ابراز تأسف کرد.

به‌دنبال افزایش گزارش‌های منابع عبری درباره جاسوسی شهرک‌نشینان و نظامیان صهیونیست برای ایران، رسانه‌های اسرائیلی از یک رسوایی امنیتی خطرناک خبر می‌دهند که در آن سرویس اطلاعات ایران، نظامیان فعال نیروی هوایی را به‌خدمت گرفته است و آنها به‌ازای مبالغ ناچیز، مختصات و مکان‌های استراتژیک اسرائیل را لو داده‌اند.

رسوایی جاسوسی نظامیان اسرائیلی برای ایران در جنگ

به‌گزارش الجزیره، همچنان افشای خبر جاسوسی نظامیان اسرائیلی که برای ایران کار می‌کنند، در صدر اخبار اسرائیلی‌ها قرار دارد.

کانال اسرائیلی "آی24نیوز" گزارش داد که یک "رسوایی جاسوسی بزرگ" نهاد نظامی و سیاسی اسرائیل را تکان داده است؛ پس از اینکه مشخص شد ایران موفق شده است نظامیان فعال را در داخل ارتش اسرائیل به‌کار گیرد تا اطلاعات امنیتی بسیار حساس را منتقل کنند. ناظران این اتفاق را یک تغییر نگران‌کننده می‌دانند که فراتر از استخدام "غیرنظامیان ساده‌لوح" است.

دورون کدوش، خبرنگار امور نظامی در رادیو ارتش رژیم صهیونیستی هم، ابراز کرد: آنچه در پرونده‌های اخیر رسوایی‌های جاسوسی به‌نفع ایران می‌بینیم، که بسیار هم نگران‌کننده است، به‌معنی افزایش خوددرگیری نیروهای ارتش اسرائیل است.

وی توضیح داد: ایرانی‌ها اکنون موفق می‌شوند نظامیان فعال ارتش اسرائیل را به‌کار گیرند، به‌خلاف گذشته که اغلب اوقات، فقط غیرنظامیان ساده‌لوح در خیابان‌ها به دام جاسوسی می‌افتادند.

در جزئیات این رسوایی، خبرنگار نظامی مذکور صهیونیست توضیح داد: متهمان در این پرونده، نظامیانی بودند که دانشجوی نظامی در "مدرسه فنی" وابسته به نیروی هوایی محسوب می‌شوند، که یک پایگاه نظامی با تمام معیارها است. این نیروها از مکان‌هایی در داخل خود پایگاه عکس گرفته‌اند، علاوه بر مستندسازی و ارسال عکس‌هایی از ایستگاه قطار "ساویدور وسط" در "تل‌آویو" و ساختمانی در حیفا، که هر دو مکان در درگیری اخیر هدف موشک‌های ایرانی قرار گرفته بودند.

ابتکار عجیب نظامیان اسرائیلی در جاسوسی برای ایران

بر اساس این گزارش، تحقیقات نشان داد که یکی از نظامیان جاسوس، به‌ابتکار خود پیشنهاد داده بود که به‌ازای 15 هزار شِکِل (حدود 5 هزار دلار) عکس‌ها و مختصات دقیق هواپیماهای جنگنده "F-16" را به ایرانی‌ها ارائه دهد، اما عامل ایرانی این پیشنهاد را رد کرد و او را به‌سمت مأموریتی هدایت کرد که آن را حیاتی‌تر می‌دانست و به او گفت: "F-16 را فراموش کن، مکان‌های سامانه‌های گنبد آهنین را به من بده"، با پیشنهاد پاداش 5 هزار شِکِل برای هر مکان شناسایی‌شده.

خبرنگار نظامی ارتش رژیم صهیونیستی اشاره کرد که این عملیات از طریق اپلیکیشن "تلگرام" مدیریت می‌شد، که پلتفرمی است که ایرانی‌ها عمدتاً سعی می‌کنند از طریق آن کار کنند.

وی به پدیده "غم‌انگیزی" برای نهاد امنیتی اسرائیل اشاره کرد که در آن اسرائیلی‌ها ـ از جمله نظامیانی که اخیراً به‌خاطر جاسوسی رسوا شده‌اند ـ خودشان به‌دنبال کانال‌های ارتباطی با طرف‌های ایرانی برای دستیابی به "پول آسان" هستند.

نظامیان اسرائیلی امنیت اسرائیل را به چند صد دلار می‌فروشند

کدوش از اینکه این نظامیان با "معاملات مالی بر سر امنیت اسرائیل" به‌ازای مبالغ "بسیار ناچیز" موافقت کرده‌اند، ابراز کرد که دچار شوک شد، به‌طوری که یکی از نیروهای اسرائیلی تنها 5500 دلار به‌ازای کل خدمات خود دریافت کرده بود، در حالی که دیگران مبالغی بین 800 تا 1000 دلار دریافت کرده بودند.

او اضافه کرد: یک نکته آخر وجود دارد که به‌نظر من تکان‌دهنده‌ترین است، زیرا در تمام پرونده‌های اخیر مرا غافلگیر کرده است، و آن حجم مبالغ ناچیزی است که ایرانی‌ها پرداخت می‌کنند و نظامیانی که برای ایران جاسوسی کردند حتی نتوانستند پول قابل‌توجهی به جیب بزنند.

کدوش به‌نقل از برآوردهای "شاباک" و پلیس گفت که این نظامیان گمان می‌کردند که کارشان فاش نخواهد شد و فکر می‌کردند که این موضوع به‌آرامی پیش خواهد رفت، و برخی آن را "پول آسان" یا وسیله‌ای برای بهبود درآمد خود می‌دانستند.

وی افزود: آنچه واقعاً تکان‌دهنده است، وجود نظامیانی است که با وجود گذشت دو سال و نیم از حوادث هفتم اکتبر و درگیری‌های مستقیم اخیر با تهران، آماده همکاری با ایران هستند، که این "نقض جدی امنیت اسرائیل" و خیانت به سیستم نظامی است.


نظرات

آخرین اخبار
ممانعت امارات از ترانزیت کالاهای تجار افغانستانی به بنادر ایران
حمله انتحاری خونین به ایست بازرسی پلیس در شمال غرب پاکستان
پاسخ پهپادی و موشکی حزب‌الله به نقض مکرر آتش‌بس توسط اسرائیل
جزئیات واریز اعتبار حمایتی برای کودکان مبتلا به سوءتغذیه از زبان سخنگوی دولت
تنش در روابط رم و واشنگتن بر سر مواضع ایتالیا در قبال ایران
اتحادیه عرب: فلسطین خطرناک‌ترین منطقه جهان برای خبرنگاران است
مقاومت؛ خط قرمز غیرقابل تغییر در دکترین جنبش حماس
پاسخ ایران به متن پیشنهادی آمریکا ارسال شد/ انتقال پاسخ ایران به طرف آمریکایی توسط پاکستان
بحران بی‌سابقه کمبود نیروی نظامی در خط مقدم جنگ اسرائیل
آغاز ثبت‌نام کاردانی دانشگاه ملی مهارت از امروز+ لینک و نحوه شرایط ثبت‌نام
جدول جدید مبالغ واریزی کمیته امداد منتشر شد
سفر محرمانه فرستادگان ویژه ترامپ به قلب روسیه
ورود دیوان‌عالی به پرونده اخلالگران ارزی و محتکران کالا
نحوه دریافت اعتبار خرید لوازم خانگی اعلام شد
پرونده متخلفان دلار ارزان روی میز قاضی
همتی: بازار ارز در آرامش است/ ارز دارو و کالاهای اساسی تضمین شد
پرش 25 درصدی ارزش صادرات ایران به قاره سیاه
تثبیت نظم ایرانی در تنگه هرمز با عبور دومین کشتی
ایران در بین 20 کشور برتر کشتیرانی
سرقت بزرگ و سودهای میلیون دلاری با اخبار جعلی در بازار نفت
جام جهانی 2026 صحنه پایانی خامس رودریگس
رسانه‌های عبری از نفوذ ایران در ارتش اسرائیل خبر دادند
ویتکاف و کوشنر ممکن است به زودی به روسیه سفر کنند
انتقال مسافران کشتی هانتاویروس به ساحل و فرودگاه
دو کودک در ساحل بندرمقام شهرستان بندرلنگه غرق شدند
دستور فوری معاون اول رئیس‌جمهوری برای مقابله با گران‌فروشی
اعتراض گسترده به نظام پادشاهی در لندن + عکس
آلودگی نفتی در خارک شایعه است
اوسمار ویرا فعلاً به ایران بازنمی‌گردد
قیمت گوشت قرمز امروز 20 اردیبهشت 1405 + جدول
قیمت سکه پارسیان امروز یکشنبه 20 اردیبهشت 1405
گفت‌وگوی عراقچی و وزیر خارجه قطر درباره تحولات منطقه
چه کسانی پشت پروژه حذف شیعیان بحرین ایستاده‌اند؟
فردا آخرین فرصت ثبت‌نام آزمون های سمپاد و نمونه دولتی
جزئیات دیدار فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا با فرمانده معظم کل قوا
هشدار سخنگوی وزارت خارجه: آژانس وارد بازی سیاسی نشود
توقیف کامیون با راننده 12 ساله در محور پرتردد کرمان
نایب‌رئیس مجلس: تنگه هرمز با عملیات نظامی باز نخواهد شد
استفاده رایگان از مترو و اتوبوس تا 22 اردیبهشت تمدید شد
نخستین عبور موفقیت‌آمیز کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز
ترامپ از موضع ضعف به پکن می‌رود
«دلفین‌های خلیج فارس» در تنگه هرمز آماده‌باش هستند
ورود موج جدید بارشی به پایتخت از سه شنبه
چگونه از «تابستان سخت انرژی» با موفقیت عبور کنیم؟
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 20 اردیبهشت ؛ عقب نشینی طلا + جدول
بیش از 100 کیلووات پنل خورشیدی در پایتخت آسیب دیدند
تصمیم جدید دولت برای تسهیل جذب سرمایه‌گذاری خارجی
قیمت دلار، یورو ‌و سایر ارزها امروز 20 اردیبهشت/ دلار هزار تومان ارزان شد
پایان طرح رایگان مترو و اتوبوس در تهران
ذخایر طلای چین به 2322 تن رسید