×
سیاسی
شناسه خبر : 316405
تاریخ انتشار : یکشنبه 1405/02/20 ساعت 12:18
پزشکیان: مذاکره برای احقاق حقوق ایران است، نه تسلیم

پزشکیان: مذاکره برای احقاق حقوق ایران است، نه تسلیم

رئیس‌جمهور در جلسه کارگروه بازسازی خسارات ناشی از جنگ تحمیلی سوم با تأکید بر اینکه مذاکره به معنای تسلیم یا عقب‌نشینی نیست، گفت هدف از گفت‌وگو احقاق حقوق ملت ایران و دفاع مقتدرانه از منافع ملی است. مسعود پزشکیان همچنین بر تسریع در بازسازی مناطق آسیب‌دیده و حمایت از خانواده‌های خسارت‌دیده تأکید کرد.

نورنیوز-گروه سیاسی: مسعود پزشکیان امروز - یکشنبه ۲۰ اردیبهشت‌ - در جلسه کارگروه بازسازی خسارات ناشی از جنگ تحمیلی سوم با تأکید بر ضرورت تسریع در روند بازسازی مناطق خسارت‌دیده، به‌ویژه واحدهای مسکونی، تصریح کرد: تأمین امنیت روانی و آرامش خانواده‌های آسیب‌دیده، اولویت نخست دولت در مرحله بازسازی و جبران خسارات است و همه دستگاه‌های اجرایی موظفند با حداکثر هماهنگی، سرعت و انسجام، روند خدمت‌رسانی به مردم را دنبال کنند.

پزشکیان با اشاره به ضرورت تأمین منابع مالی لازم برای بازسازی منازل و جبران خسارات مردم اظهار کرد: دولت همه ظرفیت‌ها و امکانات موجود را برای حمایت از خانواده‌های آسیب‌دیده به میدان آورده و در کنار مردم خواهد ماند تا فرآیند بازسازی با کمترین دغدغه برای آسیب‌دیدگان انجام شود.

رئیس‌جمهوری بر ضرورت تأمین لوازم خانگی خانواده‌های آسیب‌دیده تأکید کرد و گفت: در تعامل و همکاری با تولیدکنندگان داخلی، دولت آمادگی دارد در تأمین مواد اولیه و پشتیبانی‌های لازم مساعدت کند تا تولیدکنندگان نیز با ارائه تخفیف‌ها و شرایط حمایتی، در تأمین لوازم مورد نیاز خانوارهای آسیب‌دیده مشارکت فعال داشته باشند.

وی با اشاره به شرایط ویژه کشور، از مالکان و صاحبان واحدهای مسکونی خواست نهایت همراهی، همدلی و مراعات را نسبت به خانواده‌های آسیب‌دیده داشته باشند و افزود: در حوزه ودیعه و اسکان موقت نیز دولت به وظایف خود عمل خواهد کرد اما حتماً لازم است فضای هم‌افزایی و همکاری اجتماعی برای حمایت از خانواده‌هایی که منازل خود را از دست داده‌اند، تقویت شود.

پزشکیان با قدردانی از مشارکت خیران و گروه‌های مردمی در امدادرسانی و حمایت از آسیب‌دیدگان، اظهار کرد: همراهی خیران و مردم بسیار ارزشمند و امیدبخش است؛ بسیاری از هم‌وطنان منازل خود را رایگان در اختیار خانواده‌های آسیب‌دیده قرار داده‌اند و جمع زیادی نیز تأمین لوازم خانگی و نیازهای اولیه این خانواده‌ها را تقبل کرده‌اند. با توجه به گستردگی حجم خسارات و تخریب‌ها، کشور همچنان نیازمند مشارکت، همدلی و همراهی گسترده مردم و نهادهای اجتماعی است و همه باید دست‌به‌دست هم دهیم تا این مرحله دشوار با موفقیت پشت سر گذاشته شود.

رئیس‌جمهوری با تأکید بر اینکه دولت هرچه منابع و امکانات در اختیار داشته، برای جبران خسارات مردم از جنگ به میدان آورده است، تصریح کرد: اگر همه ظرفیت‌های ملی، مردمی، خیرخواهانه و اجرایی در کنار یکدیگر قرار گیرند و هم‌افزایی لازم شکل بگیرد، از مرحله بازسازی نیز همانند سایر مراحل با موفقیت عبور خواهیم کرد.

وی با اشاره به ضرورت همراهی اجتماعی و درک متقابل شرایط کشور، اظهار کرد: مردم باید با واقع‌بینی شرایط کشور و محدودیت‌های موجود را درک کنند. طبیعی است در این مسیر سختی‌ها و مشکلاتی وجود داشته باشد، اما با همراهی مردم و اتکا به انسجام ملی، مشکلات قابل‌حل خواهد بود.

رئیس‌جمهوری همچنین در بخش دیگری از سخنانش، تأکید کرد: ملت ایران در برابر دشمن هرگز سر خم نخواهد کرد و اگر سخنی از گفت‌وگو یا مذاکره مطرح می‌شود، معنای آن تسلیم یا عقب‌نشینی نیست، بلکه هدف، احقاق حقوق ملت ایران و دفاع مقتدرانه از منافع ملی است.

پزشکیان دشواری‌های ناشی از جنگ تحمیلی اخیر را طبیعی توصیف کرد و ادامه داد: در چنین شرایطی، ماندن، ایستادگی و تحمل سختی‌ها و مشکلات، گاه از شهادت نیز دشوارتر است و مردمی که با صبر، مقاومت و تحمل در میدان باقی مانده‌اند، در حقیقت در حال انجام «جهاد اکبر» هستند.

وی با تأکید بر ضرورت حفظ روحیه همبستگی ملی، تقویت سرمایه اجتماعی و استمرار مشارکت عمومی در روند بازسازی و عبور از شرایط فعلی، گفت: با اتکال به خداوند، همراهی مردم و هم‌افزایی همه ظرفیت‌های کشور، ملت ایران این مرحله را نیز با عزت و سربلندی پشت سر خواهد گذاشت.

در این جلسه، گزارشی جامع از میزان خسارات واردشده به شهروندان در بخش‌های مختلف از جمله واحدهای مسکونی، واحدهای تجاری و اداری، خودروها و سایر زیرساخت‌های آسیب‌دیده ارائه و روند اقدامات اجرایی دستگاه‌های مسئول برای جبران خسارات و بازسازی مناطق آسیب‌دیده بررسی شد.


نظرات

آخرین اخبار
الجزیره؛ تنگه هرمز مهم‌ترین اهرم راهبردی ایران
کنفدراسیون فوتبال آسیا در کنار یوفا و کونکاکاف مقابل طرح فیفا ایستاد
تشییع باشکوه شهدای فراجا در شادگان؛ شهیدان مهدوی‌کیا و سیاه‌نژاد
نشست تخصصی ایران و چین؛ تأکید بر اجرای سند 25 ساله و تقویت همکاری‌های اقتصادی
زمان پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران خودرو اعلام شد+جدول
کامالا هریس؛ جنگ ترامپ با ایران بدون چشم‌انداز پایانی
برنامه قطعی برق کرمانشاه فردا شنبه 10 مرداد+ جدول
قطر از پذیرش نقشه راه توسط حماس استقبال کرد
گوترش: چنگ باید در تمامی جبهه‌‎ها متوقف شود
واکنش جوزف عون به تجاوزات رژیم صهیونیستی
دستور آماده‌باش کامل به حشد الشعبی
فولاد، استقلال را در دیدار دوستانه شکست داد
هشدار زلنسکی درباره تشدید حملات روسیه در دریای سیاه
برنامه قطعی برق تهران فردا شنبه 10 مرداد
جزئیات برنامه راه‌آهن برای اربعین؛ افزایش ظرفیت، امنیت و خدمات به زائران
لینک ساعت قطعی برق کهگیلویه و بویراحمد فردا شنبه 10 مرداد
اظهارات جدید نخست وزیر پاکستان درباره صلح غزه
چرا حقوق بازنشستگان دولت کاهش یافت؟
مرگ تلخ بازیکن مراکشی در مسیر مهاجرت به اسپانیا؛ فاطن العزیزی جان باخت
یمن، چگونه عربستان را در بن‌بست تاریخی قرار داد؟
کایا کالاس: راستی‌آزمایی پایبندی حماس به توافق غزه چالش اصلی است
استراتژی تعلیق اسپانیا از سوی ایتالیا کلید خورد
قتل هولناک مرد 70 ساله تهرانی به دست همسر دوم و پسرش
خشم ترامپ از روش مذاکره ایرانی‌ها
تشییع باشکوه پیکر شهید مدافع امنیت در زابل
برخورد جدی با آفرودسواری غیرمجاز در عرصه‌های طبیعی کردستان
هشدار صریح العامری به عربستان
اظهارات تازه وزیر خزانه‌داری آمریکا درباره تحریم‌ها و دارایی‌های ایران
بیانیه ارتش کویت درباره حمله پهپادی به زیرساخت‌های حیاتی
تسهیل واردات خودرو در قشم
ترامپ ادعای نقش ایران در حمله سایبری آمریکا را زیر سؤال برد
سریال دیده‌نشده «ماه عسل» با بازی زنده‌یاد اکبر عبدی
تهدید به تعلیق اسپانیا از منطقه شنگن
محور کندوان یک‌طرفه شد+جزئیات
گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و هند چه نکاتی داشت؟
انفجارهای مهیب در کویت
آمار جدید تردد زائران اربعین از مرز باشماق
اذعان «مارین ترافیک» به تغییر الگوی تردد از تنگه هرمز
تغییر موازنه حمله و دفاع به نفع توان موشکی ایران
افزایش آمار قربانیان مهاجرت غیرقانونی به اسپانیا
اظهارات تازه ترامپ درباره ایران همزمان با تنش‌های منطقه‌ای
عاقبت ناگوار بی‌توجهی به تابلوی «شنا ممنوع»
«روایت خون» در سوگواره اربعین؛ روایتی از پیوند هویت ایرانی و فرهنگ عاشورا
همبستگی میلیونی یمنی‌ها با مردم عراق
انتظار طلایی از نمایندگان ایران در کشتی آزاد نوجوانان جهان
فرمول حماس برای توافق در پاسخ به ادعای ترامپ
بازنشر پیام رهبر انقلاب درباره گشودن جبهه‌های دیگر علیه دشمن
پیام تسلیت رییس جمهور در پی درگذشت مادر شهیدان والامقام «آدمی»
وداع با پیکر خلبان شهید مجید کاظمی در گلزار شهدای شیراز
رسوایی اسرائیل در اهتزاز پرچم دروغین