نورنیوز-گروه ورزشی: قرعهکشی مرحله نهایی جام ملتهای آسیا ۲۰۲۷، از ساعت ۲۱:۳۰ در ریاض عربستان برگزار شد تا تیمهای حاضر در این رقابتها، رقبای خود را بشناسند.
بر اساس اعلام کنفدراسیون فوتبال آسیا، سید بندی این رقابتها به این شرح است:
سید ۱: عربستان، ژاپن، ایران، کره جنوبی، استرالیا، ازبکستان
سید۲: قطر، عراق، اردن، امارات، عمان، سوریه
سید۳: بحرین، تایلند، چین، فلسطین، ویتنام، تاجیکستان
سید۴: قرقیزستان، کره شمالی، اندونزی، کویت، سنگاپور، لبنان یا یمن
گروهبندی رقابتهای جام ملتهای فوتبال آسیا ۲۰۲۷
گروه A
عربستان، کویت، عمان، فلسطین
گروه B
ازبکستان، بحرین، کره شمالی، اردن
گروه C
ایران، سوریه، قرقیزستان، چین
گروه D
استرالیا، تاجیکستان، عراق، سنگاپور
گروه E
کره جنوبی، امارات، ویتنام، لبنان/یمن
گروه F
ژاپن، قطر، تایلند، اندونزی
بر اساس برنامهریزی انجام شده، این رقابتها از ۱۷ دی تا ۱۶ بهمن در عربستان برگزار خواهد شد.
قلعهنویی: تیم آسان در آسیا نداریم/ برای جام ملتها تغییر نسل میدهیم
سرمربی تیم ملی فوتبال در واکنش به تیمهای همگروه ایران در جام ملتهای آسیا معتقد است که تیمها در آسیا از نظر کیفیت به هم نزدیک شدهاند.
سرمربی تیم ملی فوتبال ایران به همگروهی با سوریه، قرقیزستان و چین در جام ملتهای ۲۰۲۷ آسیا واکنش نشان داد.
امیر قلعهنویی پس از همگروهی تیم ملی فوتبال ایران با سوریه، قرقیزستان و چین در گروه C جام ملتهای ۲۰۲۷ عربستان سعودی، اظهار داشت: پیشبینی فوتبال سخت است و نمیتوانیم از الان بگوییم قهرمانی میآوریم یا خیر. دوره قبلی هم شانس و لیاقت قهرمانی داشتیم اما بدشانسی شامل حال ما شد.
وی افزود: فوتبال در آسیا پیشرفت کرده و تیمها به هم نزدیک شدهاند. هرچند چهار سید داریم اما فوتبال در آسیا بهم نزدیک شده است. تیم ما شرایط خوبی دارد و جزو تیمهایی است که سریع به جام جهانی صعود کرده است.
سرمربی تیم ملی فوتبال خاطرنشان کرد: امیدواریم در جام جهانی هم بازیهای قابل قبولی انجام دهیم و برای جام ملتها آماده شویم، زیرا ما بعد از جام جهانی تغییر نسلی هم خواهیم داشت. امیدوارم در جام جهانی و سپس در جام ملتها نماینده خوبی برای مردم ایران باشیم.