×
سیاسی
شناسه خبر : 316202
تاریخ انتشار : شنبه 1405/02/19 ساعت 15:31
دیدار سخنگوی وزارت خارجه با آیت‌الله مکارم شیرازی

دیدار سخنگوی وزارت خارجه با آیت‌الله مکارم شیرازی

آیت‌الله مکارم شیرازی با تأکید بر نقش مردم در ثبات کشور گفت مهم‌ترین پشتوانه دستگاه‌های حاکمیتی حضور و همراهی آگاهانه مردم است و مسئولان باید به مطالبات آنان توجه عملی داشته باشند.

نورنیوز-گروه سیاسی: آیت‌الله مکارم شیرازی مهم‌ترین پشتوانه موفقیت دستگاه‌های اجرایی و حاکمیتی را حضور و همراهی آگاهانه مردم دانست و گفت: تا زمانی که مردم در صحنه حضور داشته باشند کشور از آسیب به دور خواهد بود.

آیت‌الله ناصر مکارم شیرازی در دیدار با سخنگوی وزارت امور خارجه، با اشاره به دشواری‌ها و حساسیت‌های عرصه دیپلماسی، اظهار کرد: همان‌گونه که مشکلات میدان جنگ کمتر از عرصه دیپلماسی نیست، مسائل و چالش‌های وزارت امور خارجه نیز بسیار سنگین و حساس است و هر اندازه در این زمینه دقت، تدبیر و برنامه‌ریزی بیشتری صورت گیرد، نتایج بهتری حاصل خواهد شد.

این مرجع تقلید در ادامه سخنان خود، با تأکید بر اینکه حفظ این حضور نیازمند رسیدگی واقعی به مشکلات آنان است، افزود: مسئولان باید بدانند که مردم چه دغدغه‌ها و مشکلاتی دارند و برای حل آن‌ها اقدام عملی انجام دهند. بسیاری از مشکلات موجود، قابل حل است اما گاهی نسبت به برخی از آن‌ها توجه لازم صورت نمی‌گیرد.

آیت‌الله مکارم شیرازی ضمن حمایت از فعالیت‌ها و تلاش‌های دولت، تصریح کرد: ما همواره دعاگوی مسئولان هستیم و از اقدامات مثبت دولت حمایت می‌کنیم، اما در کنار آن، انتظارات و مطالبات بحق مردم نیز باید مورد توجه قرار گیرد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود، بر اهمیت روابط با کشورهای همسایه تأکید کرد و گفت: در شرایط کنونی که کشور با برخی دولت‌های مستکبر و رفتارهای غیرمنطقی آن‌ها مواجه است، باید بیش از گذشته روابط خود را با همسایگان حفظ و تقویت کنیم، البته به شرطی که آن‌ها نیز حسن همجواری را رعایت کنند.

این مرجع تقلید با اشاره به جنگ تحمیلی سوم و همچنین حضور قدرتمندانه قوای مسلح در تنگه هرمز، افزود: إن شاء الله در این موضوع نیز با اتخاذ تدابیر مناسب ضمن حفظ دستاوردهای میدان، همه نقشه‌های دشمنان باطل شود.

وی با اشاره به اهمیت فریضه حج تاکید کرد: امسال دولت عربستان محدودیت‌ها و قیود بیشتری برای حجاج قائل شده است. باید با دولت عربستان مذاکره کافی به عمل آید تا مسائل جنگ را با فریضه حج ارتباط ندهد. حج موضوعی مستقل است.

آیت‌الله مکارم شیرازی همچنین با تأکید بر ضرورت حفظ هویت اسلامی نظام جمهوری اسلامی، اظهار کرد: جمهوری اسلامی هم جنبه مردمی دارد و هم جنبه اسلامی و نباید هیچ‌یک از این دو، مورد غفلت قرار گیرد.

وی نقش فرهنگ‌سازی را در حل بسیاری از مشکلات جامعه بسیار مهم دانست و گفت: بسیاری از مسائل کشور از طریق اصلاح فرهنگ عمومی قابل حل است و دستگاه‌هایی مانند صدا و سیما، مدارس و دانشگاه‌ها باید در این زمینه نقش فعال‌تری ایفا کنند.

آیت‌الله مکارم شیرازی همچنین بر اهمیت نقش خیرین در حل مشکلات جامعه تأکید کرد و گفت: یکی از ظرفیت‌های ارزشمند کشور، حضور خیرین است که با انگیزه‌های دینی وارد میدان خدمت می‌شوند و می‌توانند بخش قابل توجهی از مشکلات مردم را کاهش دهند.

وی در پایان سخنان خود ضمن ابراز امیدواری برای توفیق رئیس‌جمهور و دولت محترم در حل مشکلات کشور، بهبود امور و مسئولیت های قانونی خود، تصریح کردند: من در تمام نمازهایم برای پیروزی بر دشمنان اسلام دعا می‌کنم و امیدوارم این جنگ ظالمانه هرچه زودتر با نصرت الهی  پایان یابد.

 از پایگاه اطلاع‌رسانی آیت‌الله مکارم شیرازی در روز شنبه ۱۹ اردیبهشت، لازم به ذکر است در این دیدار سخنگوی وزارت امور خارجه ضمن ابلاغ سلام دکتر عراقچی، گزارشی از آخرین تحولات سیاست خارجی را خدمت آیت‌الله مکارم شیرازی ارائه کرد.


نظرات

آخرین اخبار
جزئیات تازه از دیدار 3 ساعته کوشنر و ویتکاف با پوتین
قیمت نقره امروز دوشنبه 16 شهریور 1405 + جدول قیمتها
پایان پراکندگی آمار دانشگاه‌ها؛ درگاه واحد دانشجویی راه‌اندازی می‌شود
جدول خاموشی مازندران سه‌شنبه 17 شهریور؛ برق کدام مناطق قطع می‌شود؟
مقام عراقی: آمریکا قدرت ایران را دست‌کم گرفت؛ نقشه واشنگتن ناکام ماند
جزئیات طرح جدید دولت برای بنزین؛ شناسه‌دار شدن کارت‌های اضطراری
حکم قضایی برای تروریست‌های اتوبوس محور خاش-زاهدان؛ جزئیات حکم صادر شده
پزشکیان: زیرساخت‌های آسیب‌دیده از جنگ اخیر باید به‌سرعت احیا شوند
آخرین تحولات جنگ ایران وآمریکا؛ تغییر راهبرد ایران در تنگه هرمز؛ نفت 97 دلاری شد
عملیات گسترده پلیس آلمان برای خنثی‌سازی بمب‌های دست‌ساز
طرح بزرگ بریکس؛ از ارزهای ملی تا رمز ارز بانک‌های مرکزی
توقیف 16 هزار میلیارد تومان از اموال چای دبش
ماجرای توقف پرداخت معوقات بازنشستگان چیست؟ تامین اجتماعی:واریزها همچنان ادامه دارد
راه‌اندازی شعبه اتاق بازرگانی در بندرانزلی
پیش بینی قیمت دلار فردا سه‌شنبه 17 شهریور 1405؛ احتمال ریزش تا 218 هزار تومان
اگر گروسی بی خبر است از ترامپ بپرسد!
قیمت طلا و سکه امروز دوشنبه 16 شهریور 1405 ؛ چرا سکه 4 میلیون تومان ریزش کرد ؟
پرونده اوکراین در ایستگاه ترامپ؟!
فرمانده نیروی دریایی ارتش: دشمن از توان عملیاتی ایران نگران است
جدول خاموشی برق شهر کرمانشاه فردا سه شنبه17 شهریور ؛ ساعت خاموشی شهرهای کرمانشاه
قطعی برق خوزستان فردا سه‌شنبه 17 شهریور؛ برنامه خاموشی شهر اهواز
ستاد حقوق بشر: حمله آمریکا به شناورهای ایرانی نقض حقوق بین‌الملل است
چرا آژانس در میانه جنگ، بدنبال اطلاعات راهبردی ایران است؟
جدول خاموشی برق تهران برای سه‌شنبه 17 شهریور + ساعت خاموشی مناطق مختلف تهران
برنامه خاموشی آذربایجان شرقی فردا سه‌شنبه 17 شهریور ؛ ساعت خاموشی تبریز
شهادت 2 پاسدار در حمله تروریستی به منطقه کورین زاهدان
آماده‌باش امنیتی تل‌آویو همزمان با سال نوی عبری
حملات جدید انصارالله یمن به تأسیسات آرامکو
حماس: عملیات جنوب نابلس پاسخی به اقدامات اشغالگران بود
اینفوگرافی | سهمیه جدید بنزین خودروها؛ نرخ اول، دوم و سوم چقدر است؟
پزشکیان: هیچ راهی را نمی‌توان بست؛ باید از فناوری برای خدمت به مردم استفاده کرد
قطر: برای امنیت خود نمی‌توانیم تنها به آمریکا تکیه کنیم
وزیر لبنانی خواستار اقدام فوری جامعه جهانی علیه تجاوز اسرائیل شد
آسمان اندونزی بسته شد+ جزئیات حادثه
ریزش معدن آلبلاغ یک کشته و 2 مصدوم برجا گذاشت
6 کشته در ریزش مرگبار خوابگاه دانشجویان ؛ احتمال افزایش کشته شدگان
رزمایش 313 هزار نفری «جانفدایان ایران» در تهران برگزار می‌شود
جزئیات پروژه‌های جدید وزارت ارتباطات؛ از توسعه شبکه ملی اطلاعات تا هوش مصنوعی
تأکید عارف بر تربیت نخبگان از سال‌های نخست مدرسه
ادعای جدید گروسی درباره ایران؛ آژانس به اطلاعات و تأسیسات هسته‌ای دسترسی ندارد
بیمه رایگان زنان سرپرست خانوار در روستاها
هشدار وزارت بهداشت درباره افزایش بیماری‌های تنفسی
زلزله 4.4 ریشتری بانه را لرزاند
امیر حیدری: اقتدار ایران معادلات دشمن را برهم زد
چراغ سبز جزیره کوچک اقیانوس آرام به اشغالگری تل‌آویو
توقف ناگهانی طرح دفاعی اروپا؛ چرا کشورهای عضو با «گروه مشورتی کالاس» مخالفت کردند؟
هشدار نارنجی برای بارش شدید در گیلان
رکوردشکنی بورس در معاملات امروز دوشنبه 16 شهریور 1405
کشف 75 قبضه سلاح جنگی در نایین
آخرین قیمت سکه پارسیان امروز 16 شهریور 1405+جدول قیمت ها