×
بین الملل
شناسه خبر : 316200
تاریخ انتشار : شنبه 1405/02/19 ساعت 15:53
نماینده حزب‌الله: هر حمله اسرائیل با پاسخ مقاومت روبه‌رو می‌شود

نماینده حزب‌الله: هر حمله اسرائیل با پاسخ مقاومت روبه‌رو می‌شود

حسن فضل‌الله، عضو فراکسیون وفاداری به مقاومت در پارلمان لبنان، با تأکید بر تداوم پاسخ به حملات اسرائیل اعلام کرد مقاومت وارد مرحله‌ای تازه شده و بازگشت به شرایط پیشین ممکن نیست و مذاکرات مستقیم با اسرائیل را مسیر امتیازدهی دانست.

نورنیوز-گروه بین الملل : به نقل از پایگاه خبری «العهد»، «حسن فضل‌الله» عضو فراکسیون «وفاداری به مقاومت» در پارلمان لبنان تأکید کرد: ما در موضع دفاع از موجودیت و سرنوشت خود در برابر تجاوز رژیم صهیونیستی به کشورمان قرار داریم و مقاومت وارد مرحله جدیدی شده است که در آن بازگشت به شرایط پیش از دوم مارس پذیرفتنی نیست.

وی افزود: زمانی که دشمن به روستاها و ضاحیه جنوبی حمله می‌کند، باید انتظار پاسخ را داشته باشد و مقاومت نیز همین کار را انجام می‌دهد. مقاومت، فارغ از هزینه‌ها و چالش‌ها، اجازه بازگشت به مرحله گذشته را نخواهد داد.

فضل‌الله با اشاره به وجود دو رویکرد متفاوت در لبنان درباره نحوه مقابله با تجاوزات رژیم صهیونیستی، گفت که این اختلاف، به یکی از محورهای شکاف داخلی در کشور تبدیل شده و نیازمند برخوردی مسئولانه و ملی است تا لبنان وارد بحران‌های خطرناک نشود.

او تأکید کرد همه جریان‌ها باید بر پایه یک اولویت ملی مشترک یعنی توقف تجاوزات، آزادسازی سرزمین‌های اشغالی، بازگشت آوارگان و آزادی اسرا به تفاهم برسند و پس از آن درباره راهکارهای حفاظت ملی گفت‌وگو کنند.

این نماینده حزب‌الله اظهار داشت: لبنان ضعیف نیست؛ زیرا با وجود رزمندگان مقاومت که همچنان با شجاعت و آگاهی در خطوط مقدم با دشمن می‌جنگند، عناصر قدرت ملی همچنان پابرجاست و هیچ‌کس نباید عوامل قدرت لبنان، به‌ویژه مقاومت، را تضعیف کند.

وی با اشاره به توافق طائف و قانون اساسی لبنان، گفت: در متن توافق طائف به‌صراحت آمده است که نیروهای مسلح باید برای مقابله با تجاوز رژیم صهیونیستی آماده شوند، اما دولت‌های متوالی این بند را اجرا نکردند.

فضل‌الله ادامه داد: اکثریت حاکم بر ساختار قدرت امروز، به ارتش دستور عقب‌نشینی داده‌اند و اگر مقاومت نبود، دشمن اکنون مانند سال ۱۹۸۲ در بیروت حضور داشت.

او افزود: توافق طائف بر استفاده از همه ابزارها برای آزادسازی سرزمین‌های اشغالی تأکید کرده و مقاومت یکی از مهم‌ترین این ابزارها است؛ موضوعی که در بیانیه دولت پس از توافق طائف نیز مورد تأیید قرار گرفته بود.

این نماینده پارلمان لبنان مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی را «مسیر نزولی و امتیازدهی» خواند و گفت: ما مخالف دیپلماسی مبتنی بر قدرت نیستیم؛ همان دیپلماسی‌ که در سال ۱۹۹۶ به تفاهم آوریل، آزادی اسرا و ایجاد معادلات بازدارندگی منجر شد.

وی در ادامه تأکید کرد: ما از مذاکرات غیرمستقیمی حمایت می‌کنیم که بتواند اهداف لبنان را محقق کند، اما مسیری که اکنون در واشنگتن دنبال می‌شود، خروج از چارچوب توافق طائف و قانون اساسی است.

فضل‌الله از دولت لبنان خواست از مذاکرات مستقیم عقب‌نشینی کند و گفت: دولت می‌تواند به آمریکایی‌ها اعلام کند تا زمانی که قادر به تضمین آتش‌بس کامل نیستند و رژیم صهیونیستی همچنان ضاحیه و جنوب لبنان را هدف قرار می‌دهد، ادامه این مذاکرات توجیهی ندارد.

او همچنین گفت که مذاکرات مستقیم موجب تعمیق شکاف داخلی و ایجاد اختلاف در نهادهای دولتی شده است و این‌گونه نیست که کل دولت لبنان به این مذاکرات رفته باشد، بلکه اکثریت حاکم چنین تصمیمی گرفته‌اند.

فضل‌الله تکیه بر آمریکا را «اشتباهی راهبردی» دانست و گفت: زمانی که مذاکرات منطقه‌ای به پایان برسد، این جریان حاکم در قدرت تنها خواهد ماند و اکنون در باتلاقی گرفتار شده که باید از آن خارج شود.

وی در ادامه با اشاره به تحولات منطقه، اظهار داشت: معادلات جدید و چتر منطقه‌ای که امروز در اسلام‌آباد در حال شکل‌گیری است، به لبنان قدرت می‌دهد، اما مهم آن است که حاکمیت لبنان این تحولات را درک کند و در کنار گزینه‌های ملت خود قرار بگیرد.

او در پایان گفت: زمانه تغییر کرده است؛ همان‌گونه که ایران در برابر هرگونه حمله مستقیم پاسخ می‌دهد، ما نیز در برابر تجاوز به کشورمان پاسخ خواهیم داد. ما در موضع دفاع از وطن و جنوب لبنان قرار داریم، کمربند امنیتی و خطوط قرمز دشمن را درهم خواهیم شکست و سربلند به شهرها و روستاهای خود بازخواهیم گشت و دشمن قادر به ماندن در سرزمین ما نخواهد بود.

این اظهارات درحالی بیان شده است که با وجود ادامه تجاوزات و اشغال مناطقی از لبنان توسط رژیم صهیونیستی با هدف ایجاد یک کمربند امنیتی مشابه خط زرد در نوار غزه، دولت لبنان تصمیم به انجام مذاکرات مستقیم با این رژیم گرفته است.

این تصمیم با وجود مخالفت‌های داخلی اتخاذ شده و قرار است مذاکرات با میانجیگری آمریکا انجام شود.

آمریکا و رژیم صهیونیستی در تلاش هستند تا توطئه خلع سلاح مقاومت اسلامی لبنان را به دست دولت این کشور پیش ببرند.


ایرنا
نظرات

آخرین اخبار
سوءتغذیه خطر زخم بستر را افزایش می‌دهد
تجاوز مجدد آمریکا به مناطق جنوبی کشور؛ پاسخ سخت و پشیمان‌کننده ایران در راه است
مکرون: نشست «ائتلاف مشتاقان» هفته آینده در پاریس برگزار می‌شود
کربلا آماده یک بدرقه تاریخی؛ پیکر رهبرشهید وارد حرم مطهر سیدالشهداء شد
واکنش تند سفیر ایران به موضع صدراعظم آلمان درباره تجاوز آمریکا
غلامرضا ثابت‌ایمانی به سپاهان بازگشت
روش‌های نوین IVF شانس موفقیت را افزایش دادند
رایزنی اردوغان و مکرون؛ تأکید بر نقش یادداشت تفاهم اسلام‌آباد در کاهش تنش‌ها
نامه رسمی ایران به شورای امنیت درباره تجاوزات آمریکا
هشدار روان‌شناس درباره اضطراب امتحان؛ استرس حافظه را مختل می‌کند
هشدار امنیتی چین درباره مدل هوش مصنوعی آنتروپیک
ایران در شورای حقوق بشر خواستار توجه به پیامدهای تحریم‌ها و جنگ شد
پزشکیان از رئیس‌جمهور تاجیکستان قدردانی کرد
سازمان ملل درباره تنش ایران و آمریکا هشدار داد
رسانه انگلیسی: آمریکا در تغییر مواضع ایران ناکام مانده است
حمله آمریکا به جنوب ایران و پاسخ قاطع نیروهای مسلح؛ ترامپ پس از عملیات ایران چه گفت؟
وزارت بهداشت لبنان: شمار شهدا به 4 هزار و 321 نفر رسید
پیام احساسی سرمربی تیم ملی درباره جام جهانی 2026 چه بود؟
بلومبرگ: ذهن ترامپ در اجلاس ناتو بیش از هر چیز درگیر ایران بود
زمان دریافت کارت ورود به جلسه ترمیم و ایجاد سابقه تحصیلی اعلام شد
فرزند ارشد قائد شهید امت اسلام میزبان علما و بزرگان نجف شد
ارتش: حضور مردم در تشییع قائد شهید، پیام وفاداری به انقلاب و ولایت بود
نورنما | با استفاده از یک میلیون لگو یک جام 27 متری ساختن
چین: تشدید تنش در غرب آسیا به نفع هیچ‌کس نیست
نوراینفو | چگونه خستگی مزمن را از خود دور کنیم؟
نخست‌وزیر انگلیس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به آتش‌بس شد
ترامپ: جنگ با ایران دوباره آغاز نخواهد شد
واکنش عراقچی به سخنان موهن ترامپ علیه ایران؛ پاسخ ما، عمل ماست
خرس قهوه‌ای نجات‌یافته در مازندران تلف شد
وزیر خارجه انگلیس خواستار تداوم آتش‌بس و مذاکرات شد
تاکید وزرای خارجه عربستان و عمان بر پرهیز از هر گونه اقدامات خطرآفرین
بیروت برای مذاکره با رژیم صهیونیستی شرط گذاشت
تحقیقات اف‌بی‌آی درباره فدراسیون فوتبال آرژانتین کلید خورد
وزیر خارجه آلمان: مین‌روبی تنگه هرمز بدون توافق با ایران ممکن نیست
تارتار نخستین جلسه تمرینی پرسپولیس را با نفرات جدید برگزار کرد
غریب‌آبادی: با ترامپ قاتل باید با زبان خودش صحبت کرد
دولت صنعا: حمله آمریکا به ایران، نشانه خوی جنایتکارانه واشنگتن است
پاکستان: ایران و آمریکا طبق یادداشت تفاهم‌نامه عمل کنند
بقائی: یادداشت تفاهم با آمریکا از ابتدا بر پایه اعتماد نبود
انگلیس و آلمان خواستار احیای آتش‌بس شدند
ارتش پاکستان: 54 تروریست در درگیری‌های بلوچستان کشته شدند
چین: جهان باید به حقوق ایران در تنگه هرمز احترام بگذارد
بیانیه پایانی ناتو؛ تأکید بر جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای
حمایت کانادا از حمله آمریکا به ایران؛ پاسخ مناسبی بود!
زمان مجلس ختم رهبر شهید به تعویق افتاد
درگیری سپاه با گروهک‌های تروریستی در سردشت/ شهادت یک پاسدار
تغییر در کادر فنی تراکتور با سه چهره جدید
کادر فنی کشتی آزاد جوانان با 3 عضو جدید تقویت شد
هشدار بارش‌های سیلابی در 4 استان در 2 روز آینده + وزش باد در 13 استان
سی‌ان‌ان خبر داد: تردد نفتکش‌ها در تنگه هرمز عملاً متوقف شد