×
سیاسی
شناسه خبر : 316198
تاریخ انتشار : شنبه 1405/02/19 ساعت 15:22
سیدحسن خمینی: به تصمیم‌گیران کشور اعتماد کنیم

سیدحسن خمینی: به تصمیم‌گیران کشور اعتماد کنیم

سیدحسن خمینی در دیدار با مدیران هلال احمر با اشاره به شرایط جنگ اخیر تأکید کرد باید به تصمیم‌گیران کشور اعتماد کرد و از مواضع شتاب‌زده و افراطی در تحلیل شرایط پرهیز شود.

نورنیوز-گروه سیاسی: حجت‌الاسلام و المسلمین سیدحسن خمینی در دیدار مدیران و امدادگران جمعیت هلال احمر ایران، با قدردانی از خدمات جمعیت هلال احمر در روزهای جنگ گفت: به عنوان ناظر زحمات شما می‌گویم یکی از دوران درخشان کار این جمعیت، حضور و تلاش برای سلامت مردم ایران در دوره جنگ تحمیلی سوم بود.

وی با اشاره به زوایای مختلف جنگ اخیر، افزود: ما دوره ای 70 روزه را پشت سر گذاشتیم که سال‌ها می‌توان در مورد علل و زمینه‌های پیدایش آن، استقامت کشور و وقایع میدانی و نیز نتایج و ثمرات و اثراتش بر کشور، منطقه و جهان سخن گفت اما قطعاً بدانید در آینده، این جنگ در زمره مهم‌ترین بازه‌های زمانی خواهد بود که پارادایم شیفت بزرگی در منطقه ما پدید آورد.

یادگار امام تصریح کرد: باوجود تمام تلخی‌هایی که رخ داد و مهم‌ترینش شهادت رهبر انقلاب و نیز فاجعه مدرسه میناب و ناوچه دنا، شهادت فرماندهان، مردم، مسئولان، کودکان، زنان و حمله به زیرساخت‌ها برخلاف قوانین بین‌المللی بود اما جنگ اراده‌ها که در پایمردی مردم ایران و شکست مفتضحانه و همه‌جانبه دشمن خود را نشان داد، یک تغییر بزرگ را در منطقه ما پدید خواهد آورد.

وی با بیان اینکه تا اینجا به اذعان همه مردم دنیا، پیروزی از آن ملت ایران است و از این پس هم اگر خداوند لطف کند حتما چنین اثری بر مبارزات و استقامت مردم ایران مترتب خواهد شد، گفت: حفظ این پیروزی دو شرط دارد؛ اولین شرط، آمادگی برای استقامت و این نکته است که هیچگاه خسته و فرسوده نشویم. شکر خدا سرزندگی و آمادگی مردم با وجود تمام سختی‌هایی که در حوزه‌های معیشتی و نیز اضطراب حوادث تحمل می‌کنند، برای همه درس‌آموز است. شرط دوم، اعتماد مردم به تصمیمات رهبران و مسئولان است. خیلی مهم است در جامعه‌ای که مسئولان آن برآمده از مردم هستند، مردم در نهایت به آنچه تصمیم گرفته می‌شود اعتماد کنند.

سیدحسن خمینی با تأکید بر اینکه شرط حفظ پیروزی حمایت از تصمیمات کلان نظام است، گفت: بحمدلله رهبر معظم انقلاب مشرف بر امور هستند و حتما تصمیمات در فرآیند خود طی می‌شود و ایشان آن‌ها را قبول و امضاء می‌کنند. ما باید هم به این تصمیم نظام احترام بگذاریم و هم به قدرتمندی، غیرت، توانمندی، فهم و درایت مسئولینی که در صحنه هستند، اعتماد کنیم. کاسه داغ‌تر از آش نباشیم؛ چرا که همه کسانی که امروز تصمیم‌گیران کشور هستند یا عضو خانواده شهید هستند یا عمری را در این صحنه‌ها گذرانده‌اند یا از فرماندهان جنگ بوده‌اند و در طول این ایام نیز یک روز راحت نگذرانده‌اند. بنابراین به تصمیم و درایت آن‌ها اعتماد کنیم. البته این بدان معنا نیست که افراد، مشورت‌ها و نظرات خود را ارائه ندهند. اما این بسیار مهم است که جامعه وحدت و همدلی خود پشت تصمیمات کلان کشور را حفظ کند.

یادگار امام در پایان سخنانش با بیان اینکه نقش‌آفرینی جمعیت هلال احمر در جنگ اخیر از برگ‌های درخشان کارنامه این مجموعه است، از اورژانس و جامعه پزشکی قدرانی و آینده روشنی را برای جامعه آرزو کرد.


اخبار مرتبط
سیدحسن خمینی: باید از نزاع‌های بی‌حاصل دست بکشیم
چهارشنبه 1405/03/27 ساعت 13:11
سیدحسن خمینی: باید از نزاع‌های بی‌حاصل دست بکشیم
سیدحسن خمینی با تأکید بر ضرورت کنار گذاشتن اختلافات بی‌حاصل، خواستار تقویت فروتنی، وحدت و آغاز جهاد اکبر از درون برای حفظ پیروزی شد.
سید حسن خمینی: از دعوا و تندگویی هیچ راهی ساخته نمی‌شود
یکشنبه 1405/03/24 ساعت 12:35
سید حسن خمینی: از دعوا و تندگویی هیچ راهی ساخته نمی‌شود
سید حسن خمینی در دیدار با مدیران وزارت راه و شهرسازی با اشاره به تجربه بحران‌های اخیر، بر نقش همدلی و اعتماد تأکید کرد و گفت مسیر اختلاف و سخنان تند، کشور را به نتیجه نمی‌رساند و تنها وفاق، امکان عبور از سختی‌ها را فراهم می‌کند.
سیدحسن خمینی: انتظار واقعی، تنها دعا نیست، بلکه تلاش فعالانه است
دوشنبه 1404/11/20 ساعت 17:36
سیدحسن خمینی: انتظار واقعی، تنها دعا نیست، بلکه تلاش فعالانه است
حجت الاسلام سید حسن خمینی، مهمترین خدمت امام (ره) و انقلاب اسلامی را دگرگون کردن مفهوم انتظار دانست و گفت: کار بزرگ امام راحل و انقلاب این بود که ریل انتظار را از گوشه‌نشینی و امید واهی به سمت حرکت صالحانه و انجام وظیفه تغییر دادند.
سیدحسن خمینی: در بالاترین سطوح نظام به دستگاه دیپلماسی اعتماد دارند
دوشنبه 1404/11/13 ساعت 17:47
سیدحسن خمینی: در بالاترین سطوح نظام به دستگاه دیپلماسی اعتماد دارند
یادگار امام گفت: دستگاه دیپلماسی باید خودش را به توانایی، صداقت، عدالت و شجاعت مجهز کند. همان طور که یک فرمانده در میدان جنگ باید شجاع باشد، یک مامور و یک دیپلمات باید شجاع باشد، شجاعت در حمله، شجاعت در پذیرش سخن حق، شجاعت در دفاع و شجاعت در مانورهایی که باید فرا گرفته باشد.
نظرات

آخرین اخبار
سوءتغذیه خطر زخم بستر را افزایش می‌دهد
تجاوز مجدد آمریکا به مناطق جنوبی کشور؛ پاسخ سخت و پشیمان‌کننده ایران در راه است
مکرون: نشست «ائتلاف مشتاقان» هفته آینده در پاریس برگزار می‌شود
کربلا آماده یک بدرقه تاریخی؛ پیکر رهبرشهید وارد حرم مطهر سیدالشهداء شد
واکنش تند سفیر ایران به موضع صدراعظم آلمان درباره تجاوز آمریکا
غلامرضا ثابت‌ایمانی به سپاهان بازگشت
روش‌های نوین IVF شانس موفقیت را افزایش دادند
رایزنی اردوغان و مکرون؛ تأکید بر نقش یادداشت تفاهم اسلام‌آباد در کاهش تنش‌ها
نامه رسمی ایران به شورای امنیت درباره تجاوزات آمریکا
هشدار روان‌شناس درباره اضطراب امتحان؛ استرس حافظه را مختل می‌کند
هشدار امنیتی چین درباره مدل هوش مصنوعی آنتروپیک
ایران در شورای حقوق بشر خواستار توجه به پیامدهای تحریم‌ها و جنگ شد
پزشکیان از رئیس‌جمهور تاجیکستان قدردانی کرد
سازمان ملل درباره تنش ایران و آمریکا هشدار داد
رسانه انگلیسی: آمریکا در تغییر مواضع ایران ناکام مانده است
حمله آمریکا به جنوب ایران و پاسخ قاطع نیروهای مسلح؛ ترامپ پس از عملیات ایران چه گفت؟
وزارت بهداشت لبنان: شمار شهدا به 4 هزار و 321 نفر رسید
پیام احساسی سرمربی تیم ملی درباره جام جهانی 2026 چه بود؟
بلومبرگ: ذهن ترامپ در اجلاس ناتو بیش از هر چیز درگیر ایران بود
زمان دریافت کارت ورود به جلسه ترمیم و ایجاد سابقه تحصیلی اعلام شد
فرزند ارشد قائد شهید امت اسلام میزبان علما و بزرگان نجف شد
ارتش: حضور مردم در تشییع قائد شهید، پیام وفاداری به انقلاب و ولایت بود
نورنما | با استفاده از یک میلیون لگو یک جام 27 متری ساختن
چین: تشدید تنش در غرب آسیا به نفع هیچ‌کس نیست
نوراینفو | چگونه خستگی مزمن را از خود دور کنیم؟
نخست‌وزیر انگلیس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به آتش‌بس شد
ترامپ: جنگ با ایران دوباره آغاز نخواهد شد
واکنش عراقچی به سخنان موهن ترامپ علیه ایران؛ پاسخ ما، عمل ماست
خرس قهوه‌ای نجات‌یافته در مازندران تلف شد
وزیر خارجه انگلیس خواستار تداوم آتش‌بس و مذاکرات شد
تاکید وزرای خارجه عربستان و عمان بر پرهیز از هر گونه اقدامات خطرآفرین
بیروت برای مذاکره با رژیم صهیونیستی شرط گذاشت
تحقیقات اف‌بی‌آی درباره فدراسیون فوتبال آرژانتین کلید خورد
وزیر خارجه آلمان: مین‌روبی تنگه هرمز بدون توافق با ایران ممکن نیست
تارتار نخستین جلسه تمرینی پرسپولیس را با نفرات جدید برگزار کرد
غریب‌آبادی: با ترامپ قاتل باید با زبان خودش صحبت کرد
دولت صنعا: حمله آمریکا به ایران، نشانه خوی جنایتکارانه واشنگتن است
پاکستان: ایران و آمریکا طبق یادداشت تفاهم‌نامه عمل کنند
بقائی: یادداشت تفاهم با آمریکا از ابتدا بر پایه اعتماد نبود
انگلیس و آلمان خواستار احیای آتش‌بس شدند
ارتش پاکستان: 54 تروریست در درگیری‌های بلوچستان کشته شدند
چین: جهان باید به حقوق ایران در تنگه هرمز احترام بگذارد
بیانیه پایانی ناتو؛ تأکید بر جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای
حمایت کانادا از حمله آمریکا به ایران؛ پاسخ مناسبی بود!
زمان مجلس ختم رهبر شهید به تعویق افتاد
درگیری سپاه با گروهک‌های تروریستی در سردشت/ شهادت یک پاسدار
تغییر در کادر فنی تراکتور با سه چهره جدید
کادر فنی کشتی آزاد جوانان با 3 عضو جدید تقویت شد
هشدار بارش‌های سیلابی در 4 استان در 2 روز آینده + وزش باد در 13 استان
سی‌ان‌ان خبر داد: تردد نفتکش‌ها در تنگه هرمز عملاً متوقف شد