×
فرهنگی
شناسه خبر : 316172
تاریخ انتشار : شنبه 1405/02/19 ساعت 13:58
رونمایی از تازه‌ترین آمار فروش سالن های تئاتر پایتخت

رونمایی از تازه‌ترین آمار فروش سالن های تئاتر پایتخت

اداره کل هنرهای نمایشی تازه‌ترین آمار فروش و مخاطبان اجراهای سه سالن تئاتری پایتخت را منتشر کرد؛ آماری که نشان می‌دهد نمایش‌هایی چون «سیاه‌وش»، «زندانی خیابان دوم» و «وی‌لا» بیشترین جذب مخاطب را داشته‌اند.

نورنیوز-گروه فرهنگی : روابط عمومی اداره کل هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، آمار فروش و مخاطب اجراهای سه سالن اداره کل هنرهای نمایشی شامل مجموعه تئاترشهر، تالار هنر و تماشاخانه سنگلج تا جمعه (۱۸ اردیبهشت ماه) اعلام شد.

نمایش «چهل گیس» به کارگردانی سیروس کهوری نژاد که از هشتم اردیبهشت ماه اجراهای خود را در تالار چهارسو با ظرفیت ۱۳۲ نفر و قیمت بلیت ۳۰۰ هزار تومان آغاز کرده بود، جمعه ۱۸ اردیبهشت ماه (بدون احتساب آمار فروش و تماشاگران فصل اول) با ۱۰ اجرا، ۵۲۱ مخاطب و فروشی معادل ۱۱۹ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان به اجرای خود در این تالار پایان داد.

نمایش «وی‌لا» به کارگردانی سیروس همتی هم که از هشتم اردیبهشت ماه فصل دوم اجراهای خود را در تالار چهارسو با ظرفیت ۱۳۲ نفر و قیمت بلیت ۳۰۰ هزار تومان آغاز کرده بود نیز روز جمعه ۱۸ اردیبهشت (بدون احتساب آمار فروش و تماشاگران فصل اول) با مجموع ۱۰ اجرا، میزبانی از ۷۸۶ تماشاگر و فروشی معادل ۱۷۵ میلیون و ۵۰ هزارتومان از این تالار خداحافظی کرد.

نمایش «زندانی خیابان دوم» به کارگردانی سید جواد روشن که از سوم اردیبهشت ماه فصل دوم اجرای خود در تالار قشقایی با ظرفیت ۹۶ نفر و قیمت بلیت ۳۰۰ هزار تومان آغاز کرده، (بدون احتساب آمار فروش و تماشاگران فصل اول) با ۱۴ اجرا و یکهزار و ۲۹۵ تماشاگر به فروشی معادل ۳۲۰ میلیون و ۴۳۰ هزار تومان دست پیدا کرده است.

نمایش «کانگوروی ژاپنی» به کارگردانی مسعود میرطاهری نیز که از ششم اردیبهشت ماه اجرای خود را در تالار ۷۲ نفری سایه با قیمت بلیت ۲۵۰ هزار تومان آغاز کرده بود روز جمعه ۱۸ اردیبهشت ماه، (بدون احتساب آمار فروش و تماشاگران فصل اول) با ۱۲ اجرا، میزبانی از ۶۵۲ تماشاگر و فروشی معادل ۱۱۲ میلیون و ۵۵۰ هزار تومان، به اجراهای خود پایان داد.

نمایش «بیست و چهار» به کارگردانی علی حیدری هم که فصل دوم اجراهای خود را از چهارم اردیبهشت ماه در کارگاه نمایش با ظرفیت ۲۶ نفر و قیمت بلیت ۲۰۰ هزار تومان آغاز کرده، تاکنون (بدون احتساب آمار فروش و تماشاگران فصل اول) با مجموع ۱۳ اجرا و ۳۱۶ مخاطب توانسته به فروش ۵۲ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان دست یابد.

تالار هنر نیز با نمایش «آرزوی بزرگ» به کارگردانی میثم یوسفی که از ۱۶ اردیبهشت، اجرای فصل دوم اجرای خود را در سالنی با ظرفیت ۲۴۴ نفر و قیمت بلیت ۱۸۷ هزار تومان آغاز کرده است، توانسته با سه اجرا، میزبان ۶۵۴ تماشاگر و فروشی معادل ۱۵ میلیون و ۱۴۷ هزار تومان باشد.

بیشتر ظرفیت سالن در این سه اجرا، به منظور ایجاد نشاط جامعه و کودکان،‌ به صورت رایگان در اختیار مخاطب علاقه‌مند قرار گرفته است.

نمایش «سیاه‌وش» به کارگردانی حامد شیخی نیز که از اول اردیبهشت‌ ماه در تماشاخانه سنگلج با ظرفیت سالن ۲۳۶ صندلی به صحنه رفته است، با ۱۶ اجرا، میزبان ۲ هزار و ۶۹۸ تماشاگر بوده است. این نمایش با احتساب قیمت بلیت ۲۷۵ هزار تومانی، ۱۳۳ میلیون و ۸۲۲ هزار تومان فروش داشته است.


ایرنا
نظرات

آخرین اخبار
میکروب هلیکوباکتر پیلوری علت خطرناک‌ترین سرطان معده
پایان مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر شهید در کربلای معلی ؛ مشهد چشم انتظار است
بیانیه سپاه پاسداران درباره حمله به پایگاه‌های آمریکا در کویت و بحرین
کشف اسکلت 2000 ساله با حلقه‌های طلا در تایلند
چرا جت اختصاصی ترامپ در مسیر بازگشت از ترکیه زمین‌گیر شد؟
تجاوز مجدد آمریکا به مناطق جنوبی کشور؛ پاسخ کوبنده ایران در موج دوم حملات موشکی و پهپادی
راز بازسازی طبیعت پس از آتش‌سوزی جنگل‌ها کشف شد
سوءتغذیه خطر زخم بستر را افزایش می‌دهد
مکرون: نشست «ائتلاف مشتاقان» هفته آینده در پاریس برگزار می‌شود
کربلا آماده یک بدرقه تاریخی؛ پیکر رهبرشهید وارد حرم مطهر سیدالشهداء شد
واکنش تند سفیر ایران به موضع صدراعظم آلمان درباره تجاوز آمریکا
غلامرضا ثابت‌ایمانی به سپاهان بازگشت
روش‌های نوین IVF شانس موفقیت را افزایش دادند
رایزنی اردوغان و مکرون؛ تأکید بر نقش یادداشت تفاهم اسلام‌آباد در کاهش تنش‌ها
نامه رسمی ایران به شورای امنیت درباره تجاوزات آمریکا
هشدار روان‌شناس درباره اضطراب امتحان؛ استرس حافظه را مختل می‌کند
هشدار امنیتی چین درباره مدل هوش مصنوعی آنتروپیک
ایران در شورای حقوق بشر خواستار توجه به پیامدهای تحریم‌ها و جنگ شد
پزشکیان از رئیس‌جمهور تاجیکستان قدردانی کرد
سازمان ملل درباره تنش ایران و آمریکا هشدار داد
رسانه انگلیسی: آمریکا در تغییر مواضع ایران ناکام مانده است
حمله آمریکا به جنوب ایران و پاسخ قاطع نیروهای مسلح؛ ترامپ پس از عملیات ایران چه گفت؟
وزارت بهداشت لبنان: شمار شهدا به 4 هزار و 321 نفر رسید
پیام احساسی سرمربی تیم ملی درباره جام جهانی 2026 چه بود؟
بلومبرگ: ذهن ترامپ در اجلاس ناتو بیش از هر چیز درگیر ایران بود
زمان دریافت کارت ورود به جلسه ترمیم و ایجاد سابقه تحصیلی اعلام شد
فرزند ارشد قائد شهید امت اسلام میزبان علما و بزرگان نجف شد
ارتش: حضور مردم در تشییع قائد شهید، پیام وفاداری به انقلاب و ولایت بود
نورنما | با استفاده از یک میلیون لگو یک جام 27 متری ساختن
چین: تشدید تنش در غرب آسیا به نفع هیچ‌کس نیست
نوراینفو | چگونه خستگی مزمن را از خود دور کنیم؟
نخست‌وزیر انگلیس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به آتش‌بس شد
ترامپ: جنگ با ایران دوباره آغاز نخواهد شد
واکنش عراقچی به سخنان موهن ترامپ علیه ایران؛ پاسخ ما، عمل ماست
خرس قهوه‌ای نجات‌یافته در مازندران تلف شد
وزیر خارجه انگلیس خواستار تداوم آتش‌بس و مذاکرات شد
تاکید وزرای خارجه عربستان و عمان بر پرهیز از هر گونه اقدامات خطرآفرین
بیروت برای مذاکره با رژیم صهیونیستی شرط گذاشت
تحقیقات اف‌بی‌آی درباره فدراسیون فوتبال آرژانتین کلید خورد
وزیر خارجه آلمان: مین‌روبی تنگه هرمز بدون توافق با ایران ممکن نیست
تارتار نخستین جلسه تمرینی پرسپولیس را با نفرات جدید برگزار کرد
غریب‌آبادی: با ترامپ قاتل باید با زبان خودش صحبت کرد
دولت صنعا: حمله آمریکا به ایران، نشانه خوی جنایتکارانه واشنگتن است
پاکستان: ایران و آمریکا طبق یادداشت تفاهم‌نامه عمل کنند
بقائی: یادداشت تفاهم با آمریکا از ابتدا بر پایه اعتماد نبود
انگلیس و آلمان خواستار احیای آتش‌بس شدند
ارتش پاکستان: 54 تروریست در درگیری‌های بلوچستان کشته شدند
چین: جهان باید به حقوق ایران در تنگه هرمز احترام بگذارد
بیانیه پایانی ناتو؛ تأکید بر جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای
حمایت کانادا از حمله آمریکا به ایران؛ پاسخ مناسبی بود!