×
بین الملل
شناسه خبر : 315823
تاریخ انتشار : جمعه 1405/02/18 ساعت 05:44
تداوم تناقض‌گویی ترامپ؛ ادعای برقراری آتش‌بس به رغم حملات آمریکا و ابهام در توافق با ایران

تداوم تناقض‌گویی ترامپ؛ ادعای برقراری آتش‌بس به رغم حملات آمریکا و ابهام در توافق با ایران

ر ئیس جمهوری آمریکا در ادامه تناقض گویی های خود به رغم حملات جدید واشنگتن به ایران و پاسخ تهران با بیان اینکه آتش بس همچنان برقرار است، مدعی شد: ایران خواهان توافق است و ممکن است توافق اتفاق بیفتد.

نورنیوز-گروه بین الملل:دونالد ترامپ پنجشنبه شب به وقت محلی در بازدید از روند نوسازی حوض بازتاب یادبود لینکلن در واشنگتن دی سی در گفت وگو با خبرنگاران در ادامه اظهارات ضد و نقیض خود ادعا کرد: توافق با ایران «ممکن است اتفاق نیفتد، اما ممکن است هر روزی اتفاق بیفتد. فکر می‌کنم آن‌ها بیشتر از من خواهان توافق هستند.»

رئیس جمهوری آمریکا در عین حال مدعی شد پیشنهاد آمریکا برای پایان دادن به درگیری با ایران بسیار فراتر از «یک پیشنهاد یک‌صفحه‌ای» بوده؛ در حالی که تهران همچنان در حال بررسی پیام‌های واشنگتن است که از طریق میانجی‌های پاکستانی منتقل شده‌اند.

وقتی از ترامپ سوال شد آیا ایران به آنچه «پیشنهاد یک‌صفحه‌ای» توصیف شده پاسخ داده است یا نه، با این توصیف مخالفت کرد و با تکرار زیاده خواهی های واشنگتن ادعا کرد: «خب، این خیلی بیشتر از یک پیشنهاد یک‌صفحه‌ای بود. این پیشنهادی بود که اساساً می‌گفت آن‌ها سلاح هسته‌ای نخواهند داشت، گرد و غبار هسته‌ای را به ما تحویل می‌دهند و خیلی چیزهای دیگری را که ما می‌خواهیم.»

وقتی از ترامپ سوال شد آیا ایران با این موارد موافقت کرده است، مدعی شد: «آن‌ها موافقت کرده‌اند. البته وقتی موافقت می‌کنند، خیلی معنایی ندارد، چون روز بعد یادشان می‌رود که موافقت کرده‌اند و می‌دانید، ما با رهبران مختلفی سر و کار داریم.»

رئیس جمهوری آمریکا همزمان تشدید تنش‌ها را کم‌اهمیت جلوه داد و با حمایت از حملات واشنگتن به رغم آتش بس مدعی شد: ««امروز با ما درگیر شدند. ما هم آن‌ها را در هم کوبیدیم. آن‌ها یک اقدام کوچک کردند؛ من آن را یک کار کوچک و بی اهمیت می‌گذارم.»

ترامپ با تکرار تهدیدات و لفاظی هایش ادعا کرد که  آتش‌بس با ایران همچنان برقرار است و اگر آتش‌بس وجود نداشت، این موضوع کاملاً آشکار می‌شد.

رئیس جمهوری آمریکا مدعی شد: ایالات متحده پس از تبادل آتش تازه میان دو کشور، در حال مذاکره با ایران است.

ترامپ با تکرار ادعاهایش مدعی شد: «ارتش ما در سراسر جهان فوق‌العاده عمل می‌کند. آن‌ها کارشان را به شکل باورنکردنی انجام می‌دهند. ما در حال مذاکره با ایرانی‌ها هستیم. احتمالاً شنیدید که امروز سه ناوشکن خودمان را از میان شرایط بسیار سخت عبور دادیم و حسابی آن‌ها را در هم کوبیدیم.»

رئیس جمهوری آمریکا بار دیگر درباره حملات پنجشنبه شب واشنگتن و پاسخ تهران به این حملات ادعا کرد: «هیچ آسیبی به ناوشکن‌ها یا نیروهای ما وارد نشد، اما آن‌ها به سمت ما شلیک می‌کردند و ما هم پاسخ دادیم. قدرت آتش ما خیلی قوی‌تر از آن‌ها بود و ضربه سنگینی به آن‌ها وارد کردیم. تعداد زیادی قایق تندرو را منهدم کردیم.»

وی با تکرار تهدیداتش برای به دستیابی به زیاده خواهی های خود ادعا کرد: اگر آتش‌بسی در کار نباشد، لازم نیست کسی به شما بگوید. فقط کافی است به یک شعله بزرگی که از ایران بلند می‌شود نگاه کنید.

ترامپ با تمجید از تجاوز به ایران مدعی شد: «آن‌ها زمانی ناوگانی متشکل از ۱۵۹ شناور داشتند؛ حالا هیچ‌کدام باقی نمانده و همه در کف دریا هستند. به‌جای آن‌ها چیزی را که «قایق تندرو» می‌نامند استفاده می‌کنند. خب، قایق تندرو است، که چه؟ فقط سریع است و جلویش یک مسلسل نصب شده است، ما تعداد زیادی از آن‌ها را نابود کرده‌ایم، از جمله چندین قایق امروز. دیروز هم هشت تا را منهدم کردند. به‌طور متوسط روزی هشت قایق.»

رئیس جمهوری آمریکا همچنین مدعی شد: با مارکو روبیو صحبت کردم و خواستم به «پاپ» بسیار محترمانه گفته شود که ایران نباید سلاح هسته‌ای داشته باشد و وقتی پاپ از آن‌ها دفاع می‌کند، بداند که آنها معترضان را کشته اند.

ترامپ همچنین درباره سفر به چین گفت: قرار است با  شی جین پینگ رئیس جمهوری چین دیدار کنم و  فکر می‌کنم این دیدار بسیار فوق‌العاده خواهد بود. او دوست من بوده و رابطه خیلی خوبی با او داشته‌ام. ما هیچ مشکلی نداشته‌ایم. همه می‌گفتند «اوه، چین، چین»، اما ما هیچ مشکلی با چین نداشته‌ایم.


نظرات

آخرین اخبار
صعود ژاپن به نیمه‌نهایی والیبال آسیا؛ حریف ایران مشخص شد!
پذیره‌نویسی صندوق‌های ارزی در بورس از هفته آینده کلید می‌خورد
ادعای تازه ارتش اسرائیل در خاک لبنان: «خط صفر» تحت کنترل ما باقی می‌ماند
پزشکیان: آمادگی ایران برای ایفای نقش شریک راهبردی در زنجیره تأمین انرژی و حمل ونقل بریکس
نور ویدئو | سینمای ما ایران ما
تأکید مودی و پوتین بر گسترش همکاری‌های اقتصادی و دفاعی
بازگشت به نقطه آغاز!
جنگل‌های فارس همچنان در آتش می سوزد
ممنوعیت تردد از کرج به مازندران؛ جاده چالوس بسته شد
افزایش تقاضا برای زغال سنگ در جهان
سدهای تهران چقدرآب دارند؟
اجلاس وزرای خارجه اکو در پاکستان برگزار می‌شود
پشت وعده پنج هزار دلاری ترامپ چه شگردی پنهان است؟
درخشش طارمی مقابل العین + فیلم
برنامه بازی‌های تدارکاتی تیم ملی اعلام شد
آزمون سردفتری 1405 برگزار شد
استفاده ابزاری از آژانس برای فشار و توجیه تجاوز نظامی علیه ایران
مخبر: فتح مبین انصارالله ثابت کرد امنیت خریدنی نیست
هشدار«نبیه بری» درباره اشغال مناطق جدید توسط اسرائیل
نجات 4 طبیعت‌گرد گمشده در ارتفاعات جلفا
هشدار زرد هواشناسی؛ تهران از فردا بارانی و طوفانی می‌شود
10 ماهیگیر ایرانی اسیر در امارات، به کشور بازگشتند
هشدار انصارالله به عربستان؛ حمله به بنادر یمن بی‌پاسخ نمی‌ماند
والیبالیست 207 سانتی‌متری روس به تیم والیبال اردکان پیوست
لغو تمرین استقلال پیش از دیدار با السد قطر
هر ماه 100 «مرگ مشکوک» روی میز دادسرای جنایی تهران
مصر: امیدواریم مذاکرات ایران و آمریکا از سر گرفته شود
کسری بودجه آمریکا به 2 تریلیون دلار رسید
نتایج کنکور چه زمانی اعلام می‌شود؟
ترامپ از شکست انتخاباتی به دلیل جنگ ایران می‌ترسد
پاییز متفاوت ایران با «ال‌نینو»؛ بارش های شدید و احتمال سیلاب
آخرین قیمت سکه پارسیان امروز 20 شهریور+جدول قیمت ها
عارف: از پیروزی‌های ملت قهرمان یمن خرسندیم
خسارت 45 میلیاردی سیلاب به مدارس مازندران
ادعای فایننشال تایمز: عراقچی با وزرای خارجه شورای همکاری خلیج فارس دیدار می کند
آتش‌سوزی مرگبار در کشتی فیلیپین
قیمت طلا امروز جمعه 20 شهریور؛ افت قیمت طلای 18 عیار + جدول قیمت ها
24 دانش‌آموز در آتش‌سوزی مدارس کنگو کشته شدند
تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز تک‌رقمی شد
سئول: برای اعزام نیرو به تنگه هرمز تصمیمی نگرفته‌ایم
تماس‌های محرمانه ونس با فرماندهان میدانی برای کشف «حقایق بدون سانسور» جنگ ایران
حمله عربستان سعودی به فرودگاه «المخا»
محدودیت‌های ترافیکی امروز جمعه 20 شهریور در جاده‌های شمال
رئیس‌جمهور وارد دهلی نو شد
آخرین قیمت خودروهای ایران‌خودرو امروز 20 شهریور؛اختلاف میلیونی بازار و کارخانه
تسلط کامل ارتش یمن بر باب‌المندب
آخرین جدول قیمت خودروهای سایپا امروز جمعه 20 شهریور/ اختلاف بازار آزاد و نمایندگی
خرید مشکوک املاک مناطق اشغالی سوریه و لبنان از سوی امارات
قیمت جهانی طلا در دوراهی تورم و نرخ بهره
ایران 3، چین تایپه 1؛کانگوروها منتظر یوزهای جوان در نیمه نهایی قهرمانی آسیا