×
بین الملل
شناسه خبر : 315731
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1405/02/17 ساعت 19:30
منبع لبنانی: دیدار با نتانیاهو در شرایط فعلی امکان‌پذیر نیست

منبع لبنانی: دیدار با نتانیاهو در شرایط فعلی امکان‌پذیر نیست

یک منبع رسمی لبنانی اعلام کرد ریاست‌جمهوری این کشور به آمریکا تاکید کرده دیدار با نتانیاهو در شرایط کنونی ممکن نیست.

نورنیوز-گروه بین الملل: یک منبع رسمی لبنانی در گفت‌وگو با شبکه الجزیره اعلام کرد دور جدید مذاکرات در سطح هیئت‌های نمایندگی لبنان و اسرائیل از هفته آینده در واشنگتن آغاز خواهد شد. به گفته او، این مذاکرات دو مسیر امنیتی و سیاسی را شامل می‌شود و موضوعاتی مانند عقب‌نشینی کامل، تعیین مرزها، پرونده اسرا، آوارگان و بازسازی را در بر خواهد گرفت.

انجام دور سوم مذاکرات مستقیم میان لبنان و اسرائیل در حالی است که حزب‌الله لبنان با محکومیت شدید این دیدارها، آن را امتیاز مجانی بیروت به رژیم اسرائیل توصیف کرده است.این منبع دولتی لبنانی همچنین برخلاف تأکیدات حزب‌الله، اما با خوش‌بینی نسبت به آمریکا مدعی شد: آمریکا در حال پیگیری تلاشی برای کاهش تنش‌های اسرائیل است تا زمینه برای تثبیت آتش‌بس و ورود به مرحله دوم مذاکرات فراهم شود.

این مقام لبنانی همچنین گفت ریاست‌جمهوری لبنان در تلاش است توافقی برای توقف نهایی و همیشگی درگیری‌ها میان لبنان و اسرائیل مورد بررسی قرار گیرد.به گفته این منبع، گام مورد انتظار پیش از ۱۷ مه، تمدید آتش‌بس و تعهد اسرائیل به اجرای آتش‌بس است. او تأکید کرد حمله هوایی اخیر به ضاحیه جنوبی بیروت پیامی از سوی اسرائیل برای مانع‌تراشی در مسیر مذاکرات بوده است.این مقام رسمی لبنانی همچنین اظهار داشت که ریاست‌جمهوری لبنان به واشنگتن اطلاع داده است که هرگونه دیدار در شرایط کنونی با بنیامین نتانیاهو ممکن است تلاش‌ها برای ایجاد ثبات را ناکام بگذارد.او افزود که آمریکا موضع لبنان درباره برگزار نشدن دیدار میان جوزف عون و نتانیاهو در شرایط فعلی را درک کرده است.

این منبع توضیح داد که طرح لبنان با آغاز مذاکرات شروع می‌شود و در نهایت به توافقی برای توقف کامل تجاوزات میان دو طرف، همراه با عقب‌نشینی کامل، منتهی خواهد شد.او تأکید کرد لبنان به سمت امضای توافق صلح و عادی سازی روابط با اسرائیل حرکت نمی‌کند، بلکه هدف این مسیر، بازپس‌گیری حقوق لبنان در چارچوب توافق عدم تجاوز میان دو کشور است.

این مقام لبنانی همچنین گفت تلاش ایران برای حمایت از موضع لبنان در صورتی که به برقراری آتش‌بس منجر شود، اقدامی قابل تقدیر است. او سپس با اتهام‌زنی غیر مستقیم به جمهوری اسلامی ایران مبنی بر مداخله در امور داخلی لبنان، گفت: «هرگونه تلاش ایران برای توقف آتش‌بس باید از مسیر نهادهای رسمی لبنان انجام شود». او حتی گفت که تلاش ایران برای آتش‌بس در لبنان باید در چارچوب انحصار سلاح در دست دولت و در واقع «خلع سلاح حزب‌الله» باشد!این منبع در پایان تصریح کرد: «باید به موضوع سلاح پایان داده شود، اما این مسئله به زمان نیاز دارد و مستلزم راهکارها و اقدامات سیاسی، اجتماعی و اقتصادی است».

تکرار مسأله خلع سلاح حزب‌الله یا به اصطلاح «انحصار سلاح در دست دولت» در حالی است که مقاومت اسلامی لبنان بارها پاسخ این مسأله را داده و تأکید کرده است مادامی که خاک لبنان در اشغال رژیم اسرائیل قرار دارد و ارتش لبنان تحت نفوذ و فشار خارجی امکان مقابله با این رژیم را ندارد، مقاومت تنها گزینه مقابله با توسعه‌طلبی اشغالگران است.
 


نظرات

آخرین اخبار
قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه 31 تیر 1405 +جدول قیمت ها
گزارش جنجالی فایننشال‌تایمز درباره دزدی نفتی آمریکا
نگرانی رژیم صهونیستی از توافق هسته‌ای عربستان
قیمت دلار و سایر ارزها امروز چهارشنبه 31 تیر 1405
راه‌اندازی قطار اکو در دستور کار ایران و پاکستان
ادامه عملیات تنبیه دشمن متجاوز ؛حملات پهپادی نیروهای مسلح به پایگاه‌های آمریکادرکویت واردن
رویترز: آمریکا نگران گسترش جبهه جدید در دریای سرخ است
7 راهکار طلایی برای کاهش مصرف برق کولر گازی در روزهای گرم تابستان
تهران در هرم گرما؛ دما 3 درجه بالا می‌رود
خالق ملودی جاودانه «پلنگ صورتی» درگذشت
افت شدید عبور کشتی‌ها از هرمز
تنگه هرمز اقتصاد ژاپن را لرزاند؛ رکورد کسری تجاری سامورایی‌ها
نورنما | آماده سازی قطعات تازه تفحص شده پیکر شهدای مدرسه میناب برای تشییع
نوراینفو | چند توصیه برای سلامتی روان زنان در خانه
انصارالله: ترامپ نه توان بازکردن هرمز را دارد نه حفاظت از عربستان
رشد بازارهای آسیایی با افزایش تقاضا برای سهام فناوری
پرونده سهمیه آسیایی پیچیده‌تر شد؛ چادرملو دنبال حق خود می‌رود
چین پرتابگرهای فضایی برقی را آزمایش می‌کند
پاسخ قشقاوی به ادعای جدید ترامپ؛ دروغ‌های تکراری دیگر اثر ندارد
سرلشکر حاتمی: به اندازه سر سوزن به دشمن اعتماد نداریم
جزئیات آلودگی هوا در شهرهای خوزستان
وزارت کشور: مقدمات صدور گواهینامه رانندگی برای بانوان فراهم شده است
تشدید برخورد با استخراج غیرمجاز رمزارز
زائران اربعین اعتبار 6 ماهه گذرنامه زیارتی را جدی بگیرید
وزش باد شدید و گردوخاک در چند استان
قتل پرستار بیمارستان پیوند اعضای شیراز؛ جزئیات قتل و ابهامات پرونده
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت مادر شهیدان مظفر
چرا کشورهای عربی وارد میانجیگری ایران و آمریکا شدند؟
قیمت دلار توافقی امروز چهارشنبه 31 تیر 1405
بهیاران 4 استان جنوبی بدون کنکور دانشجو می‌شوند
ترامپ پروژه‌ای را دنبال می‌کند که اوباما نپذیرفت
ثبت‌نام زائران اربعین حسینی؛ کدام مرزها بیشترین تقاضا را دارند؟
داغ میناب تازه شد؛ تشییع اعضای پیکر 34 شهید مدرسه شجره طیبه
واردات گوشت با قبض انباری؛ ثبت سفارش 110 قلم کالا بدون منشأ ارز آزاد شد
چلسی و دومین خرید گران‌قیمت تاریخ لیگ برتر
حکم اعدام مهدی خانکی اجرا شد؛ جزئیات پرونده عنصر فعال یک گروهک تروریستی
آیا شبکه‌های اجتماعی مقصر اصلی اعتیاد به جراحی زیبایی هستند؟
دوصدایی فرصت یا تهدید؟!
واکنش روسیه به اظهارات روبیو درباره ایران
حمایت ویژه 10 میلیارد تومانی از طرح‌های سلامت
آخرین اخبار اربعین؛ وضعیت امنیتی مرزها و پاسخ وزارت کشور به شایعات
پاسخ وزارت خارجه به اظهارات وزیر خارجه فرانسه درباره ایران
قیمت گوشت قرمز امروز 31 تیر 1405 + جدول قیمت ها
فوتبال ایرانی علیه آزادی بیان
برنامه مسابقات ورزشی امروز 31 تیر 1405+ جدول پخش
ونس و عراقچی دو روایت، یک واقعیت
قیمت طلای جهانی امروز چهارشنبه 31 تیر 1405
احتمال شنیده شدن صدای انفجار کنترل‌شده در لردگان
اقتصادنگار | عرق ریزی شهروندان در تابستان داغ اجاره نشینی
9 مسئول حفاظت آزمون‌های نهایی به دلیل تخلف برکنار شدند