در

اطلاعیه ارتش درباره انفجار کنترل‌شده در شیراز

ستاد ارشد نظامی ارتش در استان فارس اعلام کرد عملیات خنثی‌سازی و انفجار کنترل‌شده بمب‌های عمل‌نکرده از حملات اخیر، از 19 اردیبهشت به مدت سه روز در شیراز و حومه انجام می‌شود. از شهروندان خواسته شده در صورت شنیدن صدای انفجار، آرامش خود را حفظ کنند.

اطلاعیه ارتش درباره انفجار کنترل‌شده در شیراز
0 دقیقه

نورنیوز-گروه اجتماعی: ستاد ارشد نظامی ارتش در استان فارس امروز پنج‌شنبه ۱۷ اردیبهشت طی اطلاعیه‌ای اعلام کرد: به اطلاع شهروندان می‌رساند که عملیات خنثی‌سازی و انفجار کنترل‌شده بمب‌های عمل‌نکرده از حملات اخیر در شهرشیراز و حومه، از روز شنبه ۱۹ اردیبهشت از ساعت ۰۹۰۰ تا ۱۴۰۰ عصر وبه مدت ۳ روز انجام خواهد شد.

به دلیل این عملیات، از شهروندان گرامی درخواست می‌شود در صورت شنیدن صدای انفجار در این محدوده، آرامش خود را حفظ کرده و از نزدیک شدن به محل عملیات جداً خودداری کنند.


ارسال نظر