×
بین الملل
شناسه خبر : 315668
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1405/02/17 ساعت 14:44
تظاهرات حامیان فلسطین علیه نمایشگاه املاک اسرائیل در نیویورک

تظاهرات حامیان فلسطین علیه نمایشگاه املاک اسرائیل در نیویورک

بیش از صد نفر از حامیان فلسطین در نیویورک مقابل کنیسه‌ای تجمع کردند تا به نمایشگاهی اعتراض کنند که املاک واقع در کرانه باختری را برای خریداران خارجی عرضه می‌کند. این تجمع با درگیری‌هایی میان معترضان و پلیس همراه شد و در ادامه، بحث محدودیت‌های جدید تجمعات مذهبی نیز مطرح شد.

نورنیوز-گروه بین الملل: این تظاهرات روز چهارشنبه به وقت محلی نیویورک با مشارکت بیش از ۱۰۰ نفر از حامیان فلسطین برای دومین بار در ۶ ماه گذشته در خارج از کنیسه‌ای در این شهر برگزار شد و هدف آن مخالفت با برگزاری نمایشگاه املاک رژیم اسرائیل بود. این نمایشگاه اموالی را که برای فروش در کرانه باختری اشغالی است ارائه می‌دهد.

به گزارش شبکه خبری الجزیره، این نمایشگاه که با عنوان «رویداد بزرگ املاک و مستغلات (رژیم) اسرائیل» شناخته می‌شود، در آمریکا و کانادا برگزار می ‌شود تا به خریداران خارجی در خرید ملک در سرزمین‌های اشغالی از جمله شهرک‌های غیرقانونی در کرانه باختری اشغالی، کمک کند.

به نوشته الجزیره، معترضان مخالف حامیان فلسطین نیز سه‌شنبه شب در بیرون محل برگزاری مراسم حضور داشتند و درگیری‌هایی بین حامیان فلسطین و مخالفان آنان رخ داد. تظاهرکنندگان طرفدار فلسطین پس از تلاش برای عبور از موانع امنیتی و نزدیک شدن به کنیسه، با پلیس درگیر شدند.

به نوشته الجزیره، زهران ممدانی شهردار نیویورک، برگزاری این نمایشگاه را محکوم کرده است. سخنگوی وی به نشریه «اینترسپت» گفت که برخی از املاکی که به بازار عرضه شده‌اند «طبق قوانین بین‌المللی غیرقانونی و عمیقا با آوارگی مداوم فلسطینیان مرتبط هستند.»

این تظاهرات توسط گروه «العوده» (Pal-Awda) نیویورک سازماندهی شده بود. این گروه در ماه نوامبر (آذر) نیز در جریان یک رویداد دیگر نمایشگاهی در بخش املاک و مستغلات از سوی رژیم صهیونیستی، اعتراض مشابهی را در مقابل همان کنیسه برگزار کرده بود.

از آن زمان، شورای شهر نیویورک قانونی را تصویب کرده است که تظاهرات در نزدیکی مؤسسات مذهبی را محدود می‌ کند. طبق قوانین جدید، پلیس موظف است طرح‌هایی را برای ایجاد مناطق حائل در طول اعتراضات در خارج از اماکن مذهبی ارائه دهد.

طبق قوانین بین‌المللی، شهرک ‌سازی‌های رژیم صهیونیستی در کرانه باختری اشغالی غیرقانونی است.

در حالی که دولت‌های متعدد در آمریکا مدعی محکومیت گسترش چنین شهرک‌هایی هستند و آن را مانع بزرگی برای تشکیل کشور آینده فلسطین تلقی می کنند، اما به ندرت اقدام مشخصی علیه رژیم صهیونی انجام داده‌اند.

در یک تغییر اساسی در سال ۲۰۱۹، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا گفت که واشنگتن دیگر شهرک‌سازی‌های صهیونیست‌ها در کرانه باختری اشغالی را طبق قوانین بین‌المللی غیرقانونی نمی‌ داند.

به گزارش ایرنا، منابع فلسطینی از تداوم و تشدید اقدامات توسعه‌طلبانه رژیم صهیونیستی در قدس اشغالی علیه مسجدالاقصی خبر دادند. همزمان با تشدید تحرکات صهیونیستها در مسجدالاقصی، برخی کشورهای عربی و اسلامی از تحولات مسجد الاقصی غافل بوده و هیچ موضع قاطعی در قبال جنایات و تجاوزات اشغالگران و شهرک‌نشینان صهیونیست اتخاذ نمی‌کنند و مسجد الاقصی را در برابر پروژه یهودی‌سازی تنها رها کرده‌اند.


نظرات

آخرین اخبار
قالیباف: خروش مردم عراق، «اعلامیه خونخواهی» و مهر تأیید بر راه رهبر شهید بود
تداوم حملات کوبنده نیروهای مسلح ایران به پایگاههای آمریکا؛ انفجارهای مهیب در بحرین و اردن
قیمت طلا و سکه امروز پنج شنبه 18 تیر 1405+ جدول
تأکید روسیه و کشورهای ساحل بر گسترش همکاری‌های امنیتی
چرا آرژانتین برای مسی «جان» می‌دهد و پرتغال رونالدو را «طرد» کرد؟
توانیر: امسال خاموشی ناشی از کمبود برق نداشتیم
اسموتریچ: اردوغان فردی بسیار خطرناک است
اختصاص 11 پرواز فوق‌العاده شیراز ـ مشهد برای مراسم تشییع
آلمان اظهارات ترامپ علیه اعضای ناتو را تحریک‌آمیز خواند
بیانیه وزارت خارجه درباره حملات آمریکا؛ تهران بر دفاع از امنیت ملی تأکید کرد
قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنج شنبه 18 تیر 1405
شرایط ثبت‌نام خودروی کوییک GX-L اعلام شد + لینک ثبت نام
یارانه نقدی تیرماه 1405چه زمانی واریز می شود + جزییات
از بین‌الحرمین تا صحن رضوی؛ ؛ وداع آخر با «رهبر شهید» در مشهد پایتخت معنوی ایران
جنایت در تبریز؛ وقتی کل کل‌های اینستاگرامی به «چاقوکشی» ختم می‌شود
کربلا در تسخیرِ اشک و حماسه؛ وداعِ 4 میلیونی با «رهبر شهید» تاریخ‌ساز شد
گنجی که بی‌صدا مرزهای جهان را فتح کرد
درباره تنگه‌ای که تفاهم میان ایران و آمریکا را به چالش کشید
جزئیات دریافت کارت آزمون ترمیم سابقه تحصیلی
عبور نفتکش‌ها از تنگه هرمز تقریباً به صفر رسید
محدودیت تردد در جاده چالوس و آزادراه تهران - شمال
مستندسازی مسیر تشییع رهبر شهید از تهران تا مشهد
حسین؛ حماسه جاودان انسان
آماده‌باش 4 هزار اتوبوس برای جابه‌جایی زائران تشییع رهبر شهید
زلزله‌ای که «دیوار تحریم» را لرزاند؛ فراخوان جهانی برای نجات ونزوئلا
پالتیکو: اروپا پس از تحولات ایران دیگر نمی‌تواند به آمریکا تکیه کند
ناکامی جدید منچستریونایتد؛ شوامنی در آستانه تمدید با رئال مادرید
قیمت نفت پس از تشدید تنش‌ها افزایش یافت
پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه 18 تیر 1405
سفیر انگلیس در تهران به وزارت امور خارجه احضار شد
خشم ترامپ ناشی از قدرت نرم ایران
جنگ، انتقام و جهاد
لیست خرید تارتار فاش شد؛ پرسپولیس به دنبال شکار سه لژیونر
آخرین آمار شهدا و مجروحان حملات آمریکا به پنج استان
آخرین وضعیت تردد در محورهای شمالی کشور
بارش‌ها در حوضه آبریز دریاچه ارومیه چقدر افزایش یافت؟
جام جهانی 2026 | برنامه بازی‌های امشب پنجشنبه 18 تیر
پاداش 3 میلیونی برای معرفی ماینرهای غیرمجاز
بدرقه خورشید
تردد قطارهای مسیر تهران-مشهد متوقف شد
برنامه مسابقات ورزشی امروز پنجشنبه 18 تیر 1405 +جدول
حضور 4700 مهمان خارجی از 27 کشور در مراسم تشییع رهبر شهید در مشهد
عذرخواهی دبیر ستاد تشییع رهبر شهید انقلاب از مردم
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 18 تیر 1405+ جدول
مجوز استفاده از هوش مصنوعی در امتحانات دانشگاه آزاد صادر شد
ترامپ مدعی پیروزی شد: به نسبت 20 به 1 ضربه زدیم
بقائی: اروپا در قبال مشارکت در تجاوز علیه ایران پاسخگو باشد
دبیرکل سازمان ملل: ایران و آمریکا خویشتنداری کنند
چرا جت اختصاصی ترامپ در مسیر بازگشت از ترکیه زمین‌گیر شد؟
میکروب هلیکوباکتر پیلوری علت خطرناک‌ترین سرطان معده