×
بین الملل
شناسه خبر : 315440
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1405/02/16 ساعت 14:54
جو کنت: به جنگ پایان دهید و نظامیان آمریکایی را به خانه بازگردانید

جو کنت: به جنگ پایان دهید و نظامیان آمریکایی را به خانه بازگردانید

رئیس مستعفی اداره مبارزه با تروریسم آمریکا، عقب‌نشینی ترامپ از «پروژه آزادی» در تنگه هرمز را نشانه خوبی خواند و خواستار پایان جنگ و بازگشت نظامیان به خانه شد.

 ‌نورنیوز-گروه بین الملل: «جو کنت» رئیس مستعفی اداره مبارزه با تروریسم آمریکا که اخیرا بارها به انتقاد از سیاست‌های مداخله نظامی دولت «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در غرب آسیا با برپایی جنگ غیرقانونی و پرهزینه علیه ایران پرداخته است، در پیامی در صفحه کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس به عقب‌نشینی ترامپ از عملیات شکست‌خورده موسوم به «پروژه آزادی» در تنگه هرمز نوشت: «این نشانه خوبی است. به جنگ پایان دهید، اعلام پیروزی کنید و نظامیانمان را به خانه بازگردانید. از گرفتار شدن در جنگ احمقانه‌ای دیگر بپرهیزید.»

او افزود: «تنها افرادی که از ترامپ برای پایان دادن به این جنگ انتقاد خواهند کرد نئوکان‌ها و اسرائیلی‌هایی خواهند بود که در وهله اول ما را وارد این وضعیت آشفته کردند.»

ترامپ پس از آنکه طرح او برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز به دلیل مواضع قاطع ایران ناکام ماند بامداد امروز (چهارشنبه) خواستار تعلیق آن شده و عقب‌نشینی کرد.  این عملیات که با هدف شکستن کنترل اعمال شده از سوی ایران و اسکورت کشتی‌های سرگردان در تنگه هرمز کلید خورده بود، تنها یک روز پس از اجرا، با مقاومت قاطع نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران مواجه و متوقف شد. نیروهای ایرانی با اعلام تسلط کامل بر آبراه راهبردی تنگه هرمز، هشدار دادند که هرگونه ورود نیروهای بیگانه را پاسخی پشیمان‌کننده خواهند داد.

ترامپ در پیامی در شبکه تروث سوشال نوشت که این تصمیم را بر اساس درخواست پاکستان و کشورهای دیگر انجام داده است. او که بارها در مقابل مواضع ایران از تصمیمات خود مجبور به عقب‌نشینی شده است، ادعا کرد که همچنین علت این تصمیم «موفقیت نظامی چشمگیر» در طی عملیات متجاوزانه علیه ایران بوده است!

مقامات جمهوری اسلامی ایران بارها تاکید کرده‌اند که هرگونه نقض آتش‌بس در تنگه هرمز با پاسخ قاطع ایران مواجه خواهد شد و تردد از این آبراه تنها با هماهنگی ایران انجام می‌شود.

ترامپ که با فشار متحدان منطقه‌ای و اروپایی خود برای جلوگیری از فاجعه اقتصادی ناشی از ناامنی در تنگه هرمز مواجه شده، ناچار شد در اظهاراتی متناقض، ضمن لاف‌زنی درباره «موفقیت‌های نظامی عظیم» علیه ایران، عقب‌نشینی خود را اعلام کند.

سردار «یدالله جوانی» معاون سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی روز دوشنبه در برنامه‌ای تلویزیونی تصریح کرد: «هر نوع ترددی که بخواهد در تنگه هرمز انجام شود، اگر از سوی دشمن باشد با پاسخ قاطع و کوبنده مواجه خواهد شد. اگر هم کشتی‌های دیگری باشند که بخواهند تردد کنند، باید با اجازه جمهوری اسلامی و نیروهای مسلح ما این تردد را انجام دهند تا امنیت‌شان تأمین شود.»


اخبار مرتبط
افشاگری جو کنت از پشت‌پرده شکست طرح‌های ضدایرانی واشنگتن
سه‌شنبه 1405/02/22 ساعت 21:28
افشاگری جو کنت از پشت‌پرده شکست طرح‌های ضدایرانی واشنگتن
جو کنت، مقام سابق دولت دونالد ترامپ که پیش‌تر در اعتراض به جنگ علیه ایران استعفا داده بود، در اظهاراتی تازه مدعی شد اسرائیل با ارائه تصویری غیرواقعی از شرایط داخلی ایران، آمریکا را به سمت جنگ سوق داده و وعده «سقوط سریع حکومت ایران» بر پایه «تفکر آرزومندانه» مطرح شده بود.
جو کنت: آمریکا ناچار است به دنبال توافق با ایران برود
سه‌شنبه 1405/02/15 ساعت 00:20
جو کنت: آمریکا ناچار است به دنبال توافق با ایران برود
مدیر پیشین مرکز ملی ضد تروریسم آمریکا در پیامی با تاکید بر اینکه راه‌حل نظامی برای درگیری‌ها با ایران وجود ندارد، عنوان کرد که آمریکا ناچار است در نهایت به دنبال توافق با ایران برود.
جو کنت: اسرائیل امریکا را برای جنگ متقاعد کرد
جمعه 1405/02/11 ساعت 23:01
جو کنت: اسرائیل امریکا را برای جنگ متقاعد کرد
جو کنت گفت: گروه‌های صهیونیستی مانند FDD، اعضای رسانه‌ها، حامیان مالی و مقامات ارشد تل آویو نقش کلیدی در متقاعد کردن ترامپ ایفا کردند که سیاست ایران را به سمت «غنی‌سازی صفر» تغییر دهد. آنها مدعی بودند که اگر آمریکا همین حالا این حمله را انجام دهد، ایران به سرعت فرو می‌پاشد.
نظرات

آخرین اخبار
ایران روی صندلی؛ زنگ خطر زیر پوست شهر
سرلشکر عبداللهی: رشادت‌های کادردرمان در حافظه تاریخی ملت ایران جاودانه شده است
عاصم منیر در راه تهران؛ هدف سفر فرمانده ارتش پاکستان به ایران چیست؟
واریز حقوق بازنشستگان آغاز شد؛ این حروف امروز اول شهریور حقوق می‌گیرند
آغاز فروش خودروهای وارداتی از امروز/جزییات+ لینک و جدول
آخرین وضعیت بازار رمزارزها در جهان؛ رکورد 10 ماهه صندوق‌های رمزارز شکست
تلفات بی‌سابقه گرمای تابستانی در اروپا
برنامه قطعی برق کهگیلویه و بویراحمد امروز یکشنبه 1 شهریور اعلام شد/ جدول خاموشی
رشد 69 درصدی تسهیلات بانکی در 4 ماه نخست سال
مبلغ انتقال مهدی طارمی به الوصل مشخص شد
سید حسن خمینی: سیاستمدارانی که از خوف دشنام سخن نمی‌گویند خائن هستند
برنامه قطعی برق ایلام امروز یکشنبه 1 شهریور اعلام شد
قیمت محصولات ایران خودرو امروز یکشنبه 1 شهریور اعلام شد + جدول
آخرین قیمت محصولات سایپا امروز یکشنبه 1 شهریور + جدول
قیمت یورو امروز یکشنبه 1 شهریور چقدر شد؟
جدول قیمت سکه پارسیان امروز یکشنبه 1 شهریور
ادعای افسر آمریکایی درخصوص توصیه هسته‌ای به ترامپ درباره ترکیه
قیمت طلا امروز یکشنبه 1 شهریور + جدول قیمت طلا 18 عیار
قیمت دلار امروز یکشنبه 1 شهریور + جدول قیمت انواع ارز
پزشکیان: در جنگ تمام‌عیار اقتصادی و نظامی هستیم/ دنیا در برابر قدرت ایران حیرت کرد
کاهش متقاضیان کنکور در سال‌های اخیر؛ امسال تغییرمحسوسی در ظرفیت پذیرش نیست
واکنش غریب‌آبادی به درخواست از فرانسه و انگلیس برای اقدام علیه اسرائیل
مدار دیپلماسی | ایران وعراق از پیوند مردمی تا نظم جدید منطقه
ترکیب احتمالی استقلال برای دیدار با سپاهان؛ یک تغییر در ترکیب آبی‌ها
اقتصاد دفاع؛ از تاب‌آوری زنجیره تامین تا بهره‌وری قدرت
سهمیه کارت سوخت سیستان و بلوچستان تغییر کرد؛ جزئیات سهمیه 160 لیتری
ایران؛ حامی دولت و مقاومت عراق
آیا حمله اسرائیل به پایگاه سوریه برای تحریک ترکیه انجام شد؟
سیاه‌نمایی از ایران
برنامه کامل بازی‌های امروز لیگ برتر؛ ساعت بازی استقلال و سپاهان + جدول لیگ
مجید آدینه اعدام شد؛ جزئیات پرونده مردی که با سلاح و تجهیزات جنگی در کرج بازداشت شد
سوریه؛ میدان تقابل ترکیه و رژیم صهیونیستی
جدول پخش زنده بازی‌های امروز یکشنبه 1 شهریور 1405؛ ؛ از استقلال و سپاهان تا بارسلونا
دشمن تازه نتانیاهو کیست؛ آنکارا یا بحران داخلی؟
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 1 شهریور 1405+ وضعیت استانها
محافظت از فرسودگی زودرس مغز با چند راهکار ساده
قطعی برق مازندران امروز یکشنبه 1 شهریور + لینک
قطعی برق کرمان امروز یکشنبه اول شهریور + لینک
قطعی برق کرمانشاه امروز یکشنبه اول شهریور + جدول
برنامه قطعی برق تهران امروز یکشنبه اول شهریور اعلام شد
درک جدید از چرخه‌های زندگی کهکشان‌های رادیویی
کدام اندام‌ها دچار پیری زودرس می‌شوند؟
پیشگیری از سکته‌های قلبی و مغزی با کاهش کلسترول بد
کشفی عجیب درباره الماس که می‌تواند آینده انرژی پاک را تغییر دهد
حذف کامل قند از رژیم کم‌چرب چه بلایی سر روده می‌آورد؟
بهترین ساعت برای خوردن شام؛ کاهش خطر دیابت و بیماری قلبی با یک تغییر ساده
خون دماغ چه زمانی خطرناک است؟ هشدار اورژانس درباره خونریزی بینی
گفت‌وگوی تلفنی وزیر خارجه ایران و فرمانده ارتش پاکستان درباره تحولات غرب آسیا
سقوط مرگبار ون در جاده هراز
طوفان و ریزگردها ادارات منطقه سیستان را تعطیل کرد