×
سیاسی
شناسه خبر : 315431
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1405/02/16 ساعت 16:30
نوش‌آبادی: امنیت تنگه هرمز تنها با مدیریت ایران تأمین می‌شود

نوش‌آبادی: امنیت تنگه هرمز تنها با مدیریت ایران تأمین می‌شود

نوش‌آبادی اعلام کرد امنیت تنگه هرمز تنها با مدیریت ایران و فرزندان ایران تأمین می‌شود و پروژه آمریکا برای باز کردن هرمز به شکست انجامید.

نورنیوز-گروه سیاسی: حسین نوش آبادی، مدیرکل پارلمانی و قوانین وزارت خارجه در گفت و گویی تصریح کرد: اقدامات مخرب حاکمان برخی کشورهای همسایه جنوبی در خلیج فارس و همدستی با طرف‌های متخاصم علیه جمهوری اسلامی ایران در تداوم میزبانی پایگاه‌ها و تجهیزات نظامی دشمن، پیامدهای خطرناکی در پی دارد و رویکردی مغایر با اصل حسن همجواری و ناقض اصول بنیادین منشور ملل متحد و تهدید علیه امنیت و منافع ملی ایران محسوب می شود و هرگونه اقدام دفاعی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی، در جهت دفع شرارت آمریکا و متحدانش بوده و خواهد بود.

وی افزود: پروژه باصطلاح «آزادی» که آمریکا برای بازکردن تنگه هرمز که از چند روز قبل با ژست قلدرمابانه و حضور چند ناو و ناوچه جنگی برای اسکورت کشتی‌ها به دریای عمان آغاز شده بود  به علت پاسخ کوبنده نیروهای مسلح و هشدارهای جدی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و ناتوانی ایالات متحده در عبور از تنگه هرمز به شکست انجامید و ترامپ توقف آن را به بهانه مذاکرات و توافق نزدیک‌ با ایران اعلام کرد.

سفیر اسبق کشورمان در عمان تاکید کرد: هرگونه ماجراجویی نظامی آمریکا و متحدانش در تنگه هرمز و خلیج فارس، هزینه‌های غیرقابل تحمل را برای آنان به همراه داشته و به پیچیده‌تر شدن ماجرا منجر خواهد شد. 

مدیرکل پارلمانی و قوانین وزارت خارجه افزود: نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران روز دوشنبه مختصات دقیق محدوده تحت کنترل خود را به جامعه جهانی ابلاغ کردند و بر این اساس مرز جنوبی: خط واصل بین کوه مبارک در ایران و جنوب فجیره در امارات، مرز غربی: خط واصل بین انتهای جزیره قشم در ایران و ام‌القیوین در امارات اعلام شده است.‌

نوش آبادی گفت: پیام ایران هم بصورت شفاف و قاطع بیان شده است که امنیت تنگه هرمز  تنها با مدیریت ایران و فرزندان ملت ایران  که «چشم بیدار خلیج فارس» هستند، تامین می‌شود.

عضو پیشین کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به طرح پروژه آزادی در تنگه هرمز گفت:در حالی که رئیس‌جمهور آمریکا در طرحی با عنوان «پروژه آزادی» به دنبال ایجاد اختلال در کنترل تنگه هرمز توسط ایران بود، به اعتراف منابع خبری، این طرح هیچگونه موفقیتی برای آمریکا و متحدانش نداشته است و نیروهای مسلح کشورمان همچنان بر تنگه هرمز نظارت کامل دارند و شرکت های کشتیرانی جهانی گفته‌اند هیچ تضمینی برای «پروژه آزادی» ترامپ وجود ندارد و نمی‌توانند به این طرح اعتماد کنند.

عضو اسبق کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی افزود: ماه گذشته قطعنامه ضد ایرانی بحرین که با کمک ایالات متحده در صدد فشار بر جمهوری اسلامی برای بازکردن تنگه هرمز در شورای امنیت بود، توسط کشورهای روسیه و چین از اعضای دائمی شورای امنیت سازمان ملل، وتو شد و نماینده چین در سازمان ملل با صراحت اعلام کرد پکن با هر قطعنامه‌ای که استفاده از زور را مشروع جلوه دهد، مخالف خواهد کرد.

نوش آبادی تصریح کرد: آمریکا بعد از تلاش ناموفق و ناکامی بحرین که به‌ دنبال تصویب قطعنامه ضد ایرانی در شورای امنیت جهت بازگشایی تنگه هرمز بود، مجددا با همراهی تعدادی از کشورهای عربی مانند کویت، قطر، امارات و عربستان، قطعنامه جدیدی را برای فشار بر ایران ارائه کرده اند و بر اساس ادعای واهی خواسته‌اند ایران به حملات علیه کشتیرانی تجاری و تلاش برای وضع عوارض بر کشتی‌ها در تنگه هرمز پایان دهد و کارگذاشتن مین‌های دریایی را متوقف و موقعیت مین‌ها را افشا کند که نشانه استیصال آمریکا از مقابله با جمهوری اسلامی و عدم همکاری خیلی از کشورها در باز کردن تنگه‌ هرمز است.

مدیر کل پارلمانی و قوانین وزارت امور خارجه تاکید کرد : خلیج فارس و تنگه هرمز بخشی از هویت و تمدن ایرانی و سرمایه‌ای راهبردی برای مردم کشورهای منطقه‌ است و حضور ناموجه آمریکا، تاکنون مهمترین عامل ناامنی در منطقه بوده است.

وی با بیان اینکه آسایش، رفاه و پیشرفت ملت‌های منطقه در گروی خروج آمریکا از خلیج فارس و ایجاد امنیت جمعی بدون حضور بیگانگان، توسط کشورهای ساحلی است، گفت: ایران با همسایگان خود که در پهنه‌ی آبی خلیج فارس و دریای عمان سرنوشت مشترک دارند، قادر خواهند بود در مقابل شرارت و تفرقه افکنی بیگانگان که در صدد بلعیدن منابع و ذخایر آن هستند، ایستادگی و از کیان و هویت اسلامی خود دفاع کنند.

نوش آبادی تاکید کرد: جمهوری اسلامی از تمامی ظرفیت‌های هویتی، معنوی، انسانی، علمی، صنعتی و فن‌آوری‌های نوین خصوصا توانمندی هسته‌ای و موشکی که از سرمایه‌های عظیم ملی است، از مرزهای آبی، خاکی و هوایی خود حراست و پاسداری خواهد کرد و آمادگی دارد از این استعداد و ظرفیت، به توسعه‌ امنیت سایر کشورهای منطقه کمک کند.


نظرات

آخرین اخبار
کانادا خشونت‌های صهیونیست‌ها در کرانه باختری را محکوم کرد
مراسم یادبود اکبر عبدی؛ از اشک هنرمندان تا عصبانیت از سلفی‌بگیران + تصاویر
فعالیت تمامی مدارس به صورت حضوری خواهد بود
هدایت پیکان به الهامی سپرده شد
هلاکت عامل تروریستی در شهرستان بوکان
زیدان برای عشق به فرانسه آمد، نه پول
تعیین ضرب‌الاجل تا بیست‌وسوم صفر
تامین اجتماعی به 48 میلیون بیمه‌شده خدمات می‌دهد
خوراکی‌ها؛ رکورددار خالی کردن جیب مردم
افشاگری «ریتر» از دلایل دوری ترامپ از دروازه‌های جهنم
مجلس اعلای اسلامی عراق: هدف از تجاوز به کشور ما، ایجاد بی ثباتی است
رضایت زائران از «مرز خسروی»
نورنما | فقط با آب می تونیم از زوارش پذیرایی کنیم ...
سید عمار حکیم حمله آمریکا و عربستان به عراق را محکوم کرد
بهبود معیشت مردم در فهرست ضروریات اساسی دولت
حمله AFC به پیشنهاد جنجالی فیفا
پیشنهاد جبران قطعی برق صنایع با تعطیلی هفتگی؛ کارگران چه می‌گویند؟
پیشروی ارتش روسیه در اوکراین
سرایا اولیاء الدم خواستار قطع روابط عراق با عربستان پس از حملات اخیر شد
ماجرای بسته اضطراری زمستانی ترامپ برای اوکراین
ذخیره خون کشور در دوران جنگ به 10 روز رسید؛ مشارکت مردم ناجی بیماران شد
حکمت اشراق و راز ماندگاری هویت ایرانی
بهره‌برداری از مسیر راه‌آهن چابهار ـ زاهدان تا پاییز انجام می شود
خبر مهم برای بازار خودرو؛ واردات 70 تا 75 هزار خودرو در دستور کار دولت
آخرین وضعیت ارتباطات در مرز مهران؛ اینترنت رایگان برای زائران اربعین
آخرین آمار اربعین 1405؛ کاهش 85 درصدی جان‌باختگان تصادفات زائران
شرط استقلال برای حفظ آسانی؛ حذف بند فسخ از قرارداد
دستگیری عضو سابق ارتش رژیم صهیونیستی به اتهام همکاری با ایران
وداع تلخ با پیراهن زرد؛ نیمار از تیم ملی برزیل خداحافظی کرد
محکومیت حملات آمریکا و عربستان به مواضع حشدالشعبی توسط رئیس پارلمان عراق
ریاست جمهوری عراق: حمله به مقرهای حشدالشعبی غیرقابل قبول است
اعلان قرمز روسیه علیه پاول دورف
بازسازی پل B1 کرج؛ زمان افتتاح و بهره برداری اعلام شد
ترامپ: حمله ایران غافلگیرمان کرد؛ فقط چند دقیقه فرصت واکنش داشتیم
جزئیات برنامه جدید استانداری قم برای کاهش مصرف انرژی در ادارات
آخرین تغییرات وثیقه خروج از کشور برای دانشجویان
هشدار سیل در پاکستان؛ صدها زخمی و خسارت به 800 خانه بر اثر بارندگی
تصمیم جدید اوپک‌پلاس با کاهش ذخایر نفت خام آمریکا
هشدار امنیتی جدید آمریکا؛ شهروندان آمریکایی از سفر به عراق منع شدند
ایران حملات آمریکا و عربستان به عراق را به‌شدت محکوم کرد
ضربه اطلاعاتی به گروهک‌های تروریستی تکفیری؛ 4 تیم عملیاتی پیش از اقدام بازداشت شدند
بازگشت کاپیتان سابق پرسپولیس به فولاد خوزستان
پیکر شهید خلبان مجید کاظمی به وطن بازگشت ؛ روایت ارتش از عملیات سوخو 24
آیا نتانیاهو از واشنگتن دست خالی برگشت؟
جدول و لینک ساعت قطعی برق استانها فردا پنج شنبه 8 مرداد اعلام شد
هشدار هواشناسی تهران؛ وزش باد شدید در نیمه جنوبی و غربی استان
مدیریت مصرف انرژی شرط تداوم تولید کشور است؛ دولت با اخلالگران برخورد می‌کند
نورنما | بزرگداشت زنده‌یاد اکبر عبدی در جشن «نفس»
وام 20 میلیون تومانی اربعین بازنشستگان کشوری آغاز شد؛ شرایط و نحوه ثبت‌نام
حمله به عراق؛ مقدمه تقابل بزرگ‌تر یا پرده آخر بحران؟