×
اجتماعی
شناسه خبر : 314957
تاریخ انتشار : دوشنبه 1405/02/14 ساعت 16:37
برای 2 روز آینده؛ طوفان و بارش شدید در راه تهران است

هشدار نارنجی هواشناسی؛

برای 2 روز آینده؛ طوفان و بارش شدید در راه تهران است

هواشناسی استان تهران با صدور هشدار نارنجی، از وزش باد بسیار شدید و طوفان همراه با گردوخاک در مناطق جنوبی، غربی و مرکزی و وقوع رگبار، رعدوبرق و ناپایداری جوی در شمال و شمال‌غرب برای دو روز آینده خبر داد.

نورنیوز-گروه اجتماعی:  اداره کل هواشناسی استان تهران با صدور هشدار سطح نارنجی اعلام کرد: از روز چهارشنبه (۱۶ اردیبهشت) تا پنجشنبه (۱۷ اردیبهشت)، در مناطق شمالی استان در برخی ساعات وزش باد شدید تا خیلی شدید و در نیمه جنوبی، مناطق غربی، مرکزی و ارتفاعات نیز وزش باد بسیار شدید همراه با احتمال وقوع طوفان و گردوخاک پیش‌بینی می‌شود.

بر اساس این گزارش، سقوط اجسام از ارتفاع، خسارت به سازه‌های موقت از جمله داربست‌ها و تابلوهای تبلیغاتی، آسیب به تجهیزات مستقر در نقاط مرتفع مانند برج‌ها و دکل‌ها، احتمال شکستن درختان کهنسال و نهال‌ها، گسترش گردوخاک از استان‌های همجوار یا کشورهای همسایه، کاهش کیفیت هوا و افت محسوس شعاع دید به‌ویژه در مناطق جنوبی و غربی از جمله مخاطرات این سامانه جوی است. همچنین کاهش دید افقی و قائم از عصر دوشنبه تا پنجشنبه، به‌ویژه از سه‌شنبه شب تا بامداد پنجشنبه، در برخی ساعات با افت قابل توجه کیفیت هوا همراه خواهد بود.

اداره کل هواشناسی استان تهران توصیه کرد: شهروندان ضمن احتیاط در ترددهای جاده‌ای، نسبت به استحکام‌بخشی سازه‌های موقت اقدام کرده و از حضور در مکان‌ها و تأسیسات مرتفع خودداری کنند. همچنین لغو پرواز هواپیماهای سبک، بالگردها، فعالیت‌های پروازی تفریحی نظیر چتربازی، گلایدر و پاراگلایدر، عدم توقف در مجاورت درختان و سازه‌های ناتمام، تقویت پوشش گلخانه‌ها، پرهیز از انجام عملیات عمرانی در فضای باز، خودداری از کوهنوردی و محدود کردن تردد کودکان و سالمندان در فضای باز و استفاده از ماسک در مناطق دارای گردوخاک در دستور کار قرار گیرد.

در ادامه، این اداره کل با اشاره به سامانه دوم، نسبت به تقویت فعالیت سامانه بارشی نیز هشدار داد. بر این اساس از عصر سه‌شنبه (۱۵ اردیبهشت) تا صبح چهارشنبه (۱۶ اردیبهشت)، در برخی ساعات بارش متوسط باران، مه رقیق، گاهی رگبار و رعدوبرق پیش‌بینی می‌شود. در ارتفاعات نیز بارش باران، رگبار و رعدوبرق، همراه با احتمال رگبار برف در ارتفاعات بالادست و قله‌ها، مه‌آلودگی، کولاک برف و در برخی نقاط احتمال تگرگ دور از انتظار نیست.

مناطق شمال‌غرب و شمال استان تهران، به‌ویژه دامنه‌ها و ارتفاعات شمال‌غرب، به‌عنوان کانون اثر این سامانه اعلام شده است.

بر پایه این هشدار، آبگرفتگی موقت معابر، جاری شدن روان‌آب، افزایش موقتی سطح آب رودخانه‌ها، سیلابی شدن مسیل‌ها، احتمال وقوع صاعقه و تگرگ، خطر سقوط سنگ و رانش زمین در مناطق کوهستانی، انسداد موقت برخی مسیرها و خسارت به محصولات و سازه‌های کشاورزی از مهم‌ترین پیامدهای این سامانه خواهد بود.

اداره کل هواشناسی استان تهران در پایان بر ضرورت پرهیز از سفرهای غیرضروری به‌ویژه در مناطق کوهستانی، عدم توقف در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها، خودداری از جابه‌جایی عشایر، اجتناب از طبیعت‌گردی و کوهنوردی، باز نگه داشتن مسیر آب‌روها و دهانه پل‌ها، حفاظت از محصولات کشاورزی، احتیاط در فعالیت‌های عمرانی و آمادگی کامل دستگاه‌های امدادی و اجرایی تأکید کرد.


نظرات

آخرین اخبار
واشنگتن میان عقب‌نشینی تحقیرآمیز و تشدید تنش
تمدید وضعیت فوری عرضه گاز طبیعی مایع در قطر
هر اقدامی در تنگه هرمز بدون رضایت ایران، تنش را افزایش می‌دهد
ثبت‌نام بیش از 50 هزار بنگاه برای دریافت تسهیلات حمایتی دولت
اعلام زمان مرحله دوم ثبت‌نام آزمون‌های سمپاد و نمونه دولتی
منبع مطلع نظامی: شلیک‌ اوّل‌ در تنگه هرمز انجام شد/ ایران آماده است
نظم ایرانی بر آبراه راهبردی
گزارش تصویری | اینجا «تنگه هرمز» است ...
پارگی رباط صلیبی قلی زاده تایید شد/ قلی‌زاده جام جهانی را از دست داد
برای 2 روز آینده؛ طوفان و بارش شدید در راه تهران است
نبیه بری شرط توافق با رژیم صهیونیستی را اعلام کرد
ادعای ابوظبی درباره هدف قرار گرفتن یک کشتی اماراتی
اخطار قاطع نیروی دریایی ارتش به ناوشکن‌های آمریکایی در محدوده تنگه هرمز
اختصاص 2.2 همت برای معلمان حق‌التدریس آزاد در بودجه امسال
افزایش قیمت شیر خام و تأثیر آن بر لبنیات
خسارات زیرساخت‌های آب و فاضلاب در جنگ رمضان
نقش راهبردی آزادراه شهید سلیمانی در توسعه ارتباطات کشور
افزایش قیمت نفت در بازارهای جهانی
قیمت سکه پارسیان امروز دوشنبه 14 اردیبهشت 1405
زلزله در پایگاه ترامپ؛ عددها علیه او شدند
سودجویی از محدودیت اینترنت در بازار موبایل
فیلترینگ بدون راهکار اساسی، تنها مشکلات را افزایش می‌دهد
افزایش قیمت طلا در تهران برخلاف بازار جهانی
رشد دوباره ترافیک هوایی در فرودگاه مهرآباد
بازگشت 15 خدمه کشتی توسکا به کشور از مرز ریمدان
پایان فرصت انتخاب خودروهای وارداتی در سامانه+ جدول خودروها
هشدار سپاه درباره تحرکات دریایی در تنگه هرمز
وضعیت مطلوب تولید گوشت قرمز در ایران
تعیین تکلیف نیروهای شرکتی در انتظار بخشنامه دولت
دادستان تهران: با گران‌فروشان برخورد قانونی می‌شود
سراج: تجاوز مشترک آمریکا و اسرائیل به ایران، نقض گسترده حقوق‌بشر بود
فرصت جدید برای ارائه فهرست معاملات تا پایان اردیبهشت
تنگه هرمز و تهدید موج جدید تورمی در اروپا
سیاستمدار آلمانی: ترامپ یک دیوانه است
روزبه چشمی: در این رقابت‌ها حریف آسان وجود ندارد
رفع ممنوعیت صادرات شیرخشک اعلام شد
افزایش افسردگی و افکار خودکشی در میان دانشجویان اسرائیل
انسجام اجتماعی، کلید عبور از شرایط پساجنگ
انسداد شبانه تونل امیرکبیر به‌دلیل عملیات فنی
ساقط شدن 129 پهپاد اوکراینی توسط سامانه‌های پدافندی روسیه
عضو شورای اطلاع‌رسانی: ادبیات بی‌طرفانه در جنگ قابل قبول نیست
احتمال افزایش کالابرگ و پرداخت مابه‌التفاوت در خرداد
قیمت گوشت قرمز امروز 14 اردیبهشت 1405 + جدول
اصابت دو موشک به ناوچه آمریکایی پس از بی‌توجهی به هشدار ایران
6 مرحله ساده برای ثبت و دریافت اینترنتی گواهی عدم سوءپیشینه کیفری
نورنما | از کربلای میناب تا کربلای اباعبدالله الحسین(ع)
جام جهانی 2030 با 64 تیم برگزار می‌شود؟
3395 واحد مسکونی جدید در قم آماده تحویل شد
نقش آگاهی عمومی در پیشگیری از عوارض آسم
بقایی: ایران پاسدار امنیت تنگه هرمز است و تردد کشتی‌ها با هماهنگی ایران انجام می شود