×
بین الملل
شناسه خبر : 314917
تاریخ انتشار : دوشنبه 1405/02/14 ساعت 14:32
ساقط شدن 129 پهپاد اوکراینی توسط سامانه‌های پدافندی روسیه

ساقط شدن 129 پهپاد اوکراینی توسط سامانه‌های پدافندی روسیه

مقام‌های محلی در منطقه کورسک روسیه اعلام کردند در پی موج جدید حملات پهپادی اوکراین طی شبانه‌روز گذشته، سامانه‌های پدافندی این کشور 129 پهپاد را سرنگون کرده‌اند؛ حملاتی که بنا به گفته مقامات روسی تلفات جانی نداشته و همزمان با تشدید حملات کی‌یف به زیرساخت‌ها و دارایی‌های نفتی روسیه رخ داده است.

 نورنیوز ـ گروه بین المل : فرماندار کورسک در گزارشی اعلام کرد که نیروهای مسلح اوکراین طی شبانه‌روز گذشته ۹۱ بار مناطق تخلیه شده در کورسک را مورد هدف قرار دادند.

الکساندر خینشتاین تصریح کرد که در پی این حملات ۱۲۹ فروند پهپاد اوکراینی در این منطقه سرنگون شده‌اند؛ این حملات هیچ تلفات جانی به همراه نداشته‌اند.

این حملات در حالی صورت گرفت که پیشتر نیز اوکراین مدعی حمله گسترده پهپادی به زیرساخت‌های کلیدی نفت روسیه و هدف گرفتن دو تانکر متعلق به ناوگان در سایه این کشور شده بود.

این حملات بخشی از موج گسترده تهاجم علیه دارایی‌های نفتی روسیه بشمار می‌رود که به تازگی کی‌یف بر آن متمرکز شده است.

حملات پهپادهای اوکراینی در هفته‌های اخیر به طرز فزاینده‌ای افزایش داشته است، زیرا کی‌یف به دنبال کاهش توانایی روسیه در صادرات نفت در بحبوحه رشد بهای انرژی است. حملات تهاجمی به دو بندر اصلی روسیه در دریای بالتیک، از جمله پریمورسک اهداف اصلی حملات اوکراین بوده‌اند. این دو بندر در مجموع حدود ۴۰ درصد از صادرات نفت روسیه را تشکیل می‌دهند.

این در حالی است که دیمیتری پسکوف سخنگوی کرملین، روز گذشته (یکشنبه) اعلام کرد مسکو دستیابی به اهداف خود در اوکراین را از مسیر توافق سیاسی ترجیح می‌دهد، اما در صورتی که کی‌یف از پذیرش چنین توافقی خودداری کند، روسیه به تلاش برای تحقق اهدافش از طریق ادامه عملیات نظامی ادامه خواهد داد.

پسکوف در گفت‌وگو با رسانه‌های روسی، در واکنش به اظهارات اخیر دونالد ترامپ رئیس ‌جمهور آمریکا، مبنی بر نزدیک بودن دستیابی به توافقی برای حل‌وفصل بحران اوکراین، تصریح کرد: «ما ترجیح می‌دهیم به اهداف خود از طریق یک توافق، یک توافق صلح، برسیم. با این حال، اگر رژیم کی‌یف تمایلی به این مسیر نداشته باشد، تلاش خواهیم کرد با ادامه و تکمیل عملیات نظامی ویژه، این کشور را وادار به توافق کنیم.»

ترامپ، پیش‌تر اعلام کرده بود که در تماس تلفنی اخیر خود با ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه، دستیابی به توافقی برای پایان دادن به درگیری‌ها در اوکراین را، از نظر زمانی، نزدیک ارزیابی کرده است.

یوری اوشاکوف مشاور کرملین، نیز تاکید کرد که ترامپ در این تماس بر ضرورت پایان سریع خصومت‌ها و آمادگی خود برای تسهیل این روند تاکید کرده است.


نظرات

آخرین اخبار
سخنگوی ارتش: اگر جنگ ادامه پیدا کند، عملیات‌ها را با قدرت بیشتری ادامه می‌دهیم
سخنگوی سپاه: بازگشت اسرائیل به جنگ، بهای سنگینی برای تل‌آویو خواهد داشت
ادعای جدید سنتکام علیه ایران؛ محاصره دریایی همچنان برقرار است
زلنسکی پای ایران را به جنگ اوکراین کشاند؛ ادعای تازه درباره همکاری با روسیه
محور گفت‌وگوهای عراقچی و کالاس چه بود؟
حرف‌های احساسی عمو قناد؛ دلم برای بچه‌ها تنگ شده است
حمله پهپادی به منزل وزیر تندرو صهیونیستی
نورویدئو | عقب نشینی یا بن بست ؛ چرا ترامپ تهدید نظامی را کنار گذاشت؟
زمان پایان جنگ اوکراین و بازگشت به مذاکرات فرا رسیده است
ادعای ارتش اسرائیل درباره ترور فرمانده حماس؛ حملات به غزه ادامه دارد
ویرانه‌سازی پایگاه‌های متخاصم
بقائی: حمله تروریستی به نیروهای امنیتی پاکستان را به شدت محکوم می‌کنیم
طلسم 54 ساله هاکی ایران شکست؛ صعود تاریخی به جام جهانی
کاظمی: تخلف جدی در امتحانات نداشتیم
ایران حمله اوکراین به کشتی تجاری در دریای خزر را به شدت محکوم کرد
ریاکاری به سبک کویتی!
استوری سفارت آلمان در رد شایعات رسانه‌های معاند
هشدار قاآنی به عربستان درباره ادامه محاصره یمن
تلفات آمریکایی‌ها پس از نقض تفاهمنامه
قلعه‌نویی ماندنی است یا نه؟
سپاه فهرست خسارت‌های حملات ایران به آمریکا را منتشر کرد
گفت‌وگوی تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره تحولات منطقه
شماره پیراهن یاغی پرسپولیس مشخص شد
حمله روسیه به زیرساختهای بندری اوکراین
ایران و ارمنستان به‌دنبال اتصال برق تا روسیه
حماس: کرانه باختری تسلیم نخواهد شد
جنگ مهارتی 140 جوان ایرانی در شانگهای
گزارش تصویری | آغاز پیاده روی اربعین از مناطق جنوبی عراق
ضرب‌الاجل جنجالی سرمربی استقلال؛ این بازیکنان باید هرچه زودتر تصمیم بگیرند
آماده‌باش اربعینی خوزستان؛ اسکان 50 هزار زائر در شب
آغاز جابه‌جایی ریلی زائران اربعین
حمله به نفتکش سعودی در دریای سرخ
افزایش 25 درصدی تردد زائران اربعین از مرز خسروی
استراتژی ایران در حمله به پایگاههای آمریکا
نورنما | وعده ای که باید با صدای ناصر طهماسب شنید !
درخشش دختران فوتبالیست ایران در کافا
عربستان با محاسبات اشتباه خود را وارد تقابل کرد
مذاکرات حساس استقلال با چشمی و رضاییان
سیاست‌های نتانیاهو امنیت تل‌آویو را تهدید می‌کند
پیرلو در آستانه نیمکت ایتالیا
سقوط هواپیما در منطقه مسکونی آلمان
کابوس‌های مرگبار در قالب یک جنگ فرسایشی
مرز مهران در آستانه اربعین؛ تردد زائران از 500 هزار نفر گذشت
رسوایی جاسوسی در قلب فرماندهی ناتو
هشدار نفتی ترامپ به اوکراین
جنگ چقدر به واحدهای صنفی و خدماتی خسارت وارد کرد؟
قطر خواستار پایبندی تهران و واشنگتن به تفاهم‌نامه اسلام‌آباد شد
رئیس‌جمهور عراق: امنیت منطقه بدون ثبات عراق امکان‌پذیر نیست
هشدار درباره از دست رفتن سالانه هزاران عضو پیوندی
نگرانی جهانی از تکانه‌های قیمتی جولای