×
بین الملل
شناسه خبر : 314897
تاریخ انتشار : دوشنبه 1405/02/14 ساعت 12:54
دبیرکل حزب‌الله: هدف مقاومت آزادسازی سرزمین و حفظ عزت لبنان است

دبیرکل حزب‌الله: هدف مقاومت آزادسازی سرزمین و حفظ عزت لبنان است

«شیخ نعیم قاسم» دبیرکل حزب‌الله لبنان با صدور بیانیه‌ای در خصوص آخرین تحولات این کشوربا تأکید بر تداوم مقاومت در برابر تجاوز اسرائیل و آمریکا گفت: ما از دیپلماسی‌ای حمایت می‌کنیم که به توقف تجاوز و اجرای واقعی توافقات منجر شود. وی هدف مقاومت را آزادسازی سرزمین و حفظ عزت و استقلال لبنان دانست.

نورنیوز-گروه بین الملل: «نعیم قاسم» دبیرکل حزب الله لبنان تأکید کرد: ما با مرحله خطرناکی از تاریخ منطقه خود روبرو هستیم که در آن دشمن صهیونیستی با حمایت و مدیریت آمریکای ظالم به ما حمله می‌کند.

طبق گزارش المیادین، نعیم قاسم گفت: پایداری چیزی است که آینده کشور ما، نسل‌ها و منطقه ما را با متحدانمان شکل خواهد داد؛ آینده‌ای سرشار از عزت، افتخار و استقلال. هدف تجاوز، غصب حقوق و اشغال سرزمین و آینده با زور است، در حالی که هدف مقاومت آزادسازی سرزمین است. با مقاومت، دشمن قادر به دستیابی به اهداف خود نیست.

دبیرکل حزب الله افزود: در لبنان آتش بسی وجود ندارد، بلکه تجاوز اسرائیل و آمریکا ادامه دارد. لبنان مورد حمله قرار گرفته است و این لبنان است که برای امنیت خود به تضمین نیاز دارد. هیچ خط زرد، هیچ منطقه حائلی وجود ندارد و هرگز وجود نخواهد داشت. 

شیخ نعیم قاسم گفت : دشمن اسرائیلی حتی یک گام از توافق آتش‌بس را اجرا نکرده و بیش از ۱۰ هزار بار آن را نقض کرده است. دشمن در مسیر «اسرائیل بزرگ» هیچ پیشرفتی نداشته و حتی اگر همه وحوش زمین با او متحد شوند، به آن دست نخواهد یافت. ارتش لبنان در جنوب رود لیتانی مستقر شده تا توافق اجرا شود و مقاومت هم روش‌هایی را انتخاب کرده که با شرایط فعلی هماهنگ باشد.

وی گفت: ارتش طبق توافق در جنوب رودخانه لیطانی مستقر شد و مقاومت تاکتیک‌های متناسب با مرحله فعلی را انتخاب کرد. هیچ خط زردی، هیچ منطقه حائلی وجود ندارد و هرگز وجود نخواهد داشت. مقاومت و مردم آن عملکردی افسانه‌ای از خود نشان می‌دهند که دوست و دشمن را شگفت‌زده کرده است، پس از پشت به آنها خنجر نزنید. ما از شما نمی‌خواهیم که عقاید مقاومت را بپذیرید، بلکه از شما می‌خواهیم که در این برهه حساس به دشمن خدمت نکنید. وظیفه مسئولین حفظ وحدت ملی، دستیابی به حاکمیت و دستور دادن به ارتش برای دفاع از کشور است.

نعیم قاسم گفت:‌ آیا کشوری در جهان وجود دارد که دولتش برای سرکوب مقاومت در برابر اشغال، با دشمن همسو شود؟ بیایید با اهداف دشمن مقابله کنیم و با وحدت داخلی، سرزمین خود را آزاد کنیم تا با هم در بیرون راندن دشمن و قادر ساختن دولت به انجام وظایفش موفق شویم. چهار عامل به ما کمک می‌کند تا از این مرحله عبور کنیم، از جمله ادامه مقاومت و تفاهم داخلی. با مهندسی سیاسی و نظامی لبنان و تبدیل آن به یک کشور ضعیف و مطیع، نمی‌توان به راه‌حلی با دشمن دست یافت. راه‌حل با دشمن از طریق دیپلماسی که با تجاوز مداوم، فشار و عدم اجرای توافقات همراه باشد، قابل دستیابی نیست. ما از دیپلماسی‌ که منجر به توقف تجاوز و اجرای توافقات شود، حمایت می‌کنیم. جهان باید بداند راه‌حل، تسلیم نیست و لبنان کشوری ضعیف و تحت قیمومت نخواهد شد.

دبیرکل حزب‌الله لبنان تاکید کرد: ما مذاکره غیرمستقیم را قبول داریم که منجر به نتایجی درباره توافق دریایی و آتش‌بس شد. مذاکره مستقیم امتیاز رایگان و خدمت به بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل است که به دنبال ترسیم تصویر پیروزی و خدمت به دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا قبل از انتخابات این کشور است.


نظرات

آخرین اخبار
انسداد محور هراز و ترافیک سنگین در ورودی‌های تهران
تنگه هرمز همچنان بسته است؛ هشدار درباره تبعات اقدامات تنش‌زا در منطقه
برنامه مرحله نهایی لیگ ملت‌های والیبال 2026 اعلام شد
یمن عربستان را تهدید به تشدید تنش دریایی کرد
رشد قیمت دلار توافقی امروز سه شنبه 30 تیر 1405
تب کریمه کنگو در کشور 5 قربانی گرفت+ توصیه‌های حیاتی
وقوع حادثه دریایی در شرق امارات
چطور از خودمان مراقبت کنیم؟ 7 راهکار مؤثر برای ساختن حال بهتر
نقره ناهید کیانی در تکواندو کره جنوبی؛ چشم امید به طلای حنا زرین‌کمر
هشدار زرد گردوغبار در یزد؛ توصیه‌های بهداشتی برای گروه‌های حساس
حمله موشکی آمریکا به تأسیسات هسته‌ای دارخوین و واکنش تند ایران در سازمان ملل
مردادماه خطرناک‌ترین زمان برای شنا؛ روایت آمارهای تلخ پزشکی قانونی از قربانیان
تراژدی در گالیکش؛ دعوای مسلحانه بزرگ‌ترها جان کودک 11 ساله را گرفت
قالیباف قانون برگزاری جلسات مجلس در شرایط اضطرار را ابلاغ کرد
تغییر در هیات مدیره استقلال؛ چه کسانی از باشگاه جدا می شوند؟
درگیری خیابانی دو راننده در تهران؛ راننده عصبانی گوش مرد میانسال را با دندان کند
خداحافظی رودری با سیتی؛ مقصد بعدی کجاست؟
تصویب طرح ایمن‌سازی بیمارستان رسول اکرم (ص) و اصلاح طرح خیابان لومومبا
تراژدی در جاده سیدآباد؛ 4 کشته در تصادف زنجیره‌ای بم
خروج ایرفرانس از آسمان خاورمیانه؛ تعلیق پروازها به دلیل تنش‌های منطقه‌ای
اعتراف روزنامه اسرائیلی به برتری راهبردی ایران در تنگه هرمز
انفجارهای مهیب در جنوب لبنان؛ حملات اسرائیل به بنت جبیل ادامه دارد
تابوت تروریست‌های به هلاکت‌رسیده در جنگ ایران در راه بازگشت به آمریکا
کاهش قیمت نفت برنت و وست تگزاس در پی تغییرات ژئوپلیتیکی منطقه
پاسخ کوبنده نیروهای مسلح ایران ؛از انهدام رادارهای آمریکا تا هدف قرار گرفتن زیرساخت آمازون
آغاز ثبت‌نام مسکن استیجاری زوج‌های جوان در 2 استان جدید
پرونده فساد در شهرداری بابلسر؛ رؤسای سابق و فعلی یک سازمان بازداشت شدند
هشدار آلودگی هوا در تهران؛ 8 نقطه شهر در وضعیت قرمز
سیاست نامه | نمایشنامه ناشیانه جنگ طلبان برای همدردی با جنوب ایران
قیمت جهانی طلا امروز 30 تیر ماه 1405
آمریکا در پی چیست؟
پایان زندگی «مایتی ماوس»؛ خداحافظ کوین کیگان+ زندگینامه
آغاز رسمی پیش‌فروش بلیت قطار برای بازه اول تا 16 مرداد 1405
پیامدهای فاجعه‌بار بسته شدن باب المندب برای آمریکا و کشورهای خلیج فارس
از قطعنامه تا تفاهم‌نامه
آتش‌بس دائمی، نه موقت
قیمت گوشت قرمز امروز 30 تیر 1405 + جدول
پیش بینی قیمت طلا و سکه سه شنبه 30 تیر 1405
دو راهی پیش روی سیاستگذاران
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 30 تیر 1405+ جدول قیمت ها
باشگاهی که ورود به آن برای همه ممکن نیست
ادارات و بانک‌های سیستان و بلوچستان امروز تعطیل است
زمان‌بندی دقیق اعلام نتایج اولیه و نهایی کارشناسی ارشد اعلام شد
هدف نهایی ترامپ در جنگ با ایران چیست؟
رویای پایان هرمز؛ بزرگ‌ترین قمار ژئوپلیتیک واشنگتن
اروپا رکورددار هزینه انرژی خانوارها شد
جنگ تجاری واشنگتن و اتاوا وارد فاز جدید شد
برنامه مسابقات ورزشی امروز سه شنبه30 تیر 1405 +جدول پخش
وضعیت آب و هوا امروز سه شنبه 30 تیر 1405 + وضعیت استان‌ها
چاک شومر: دیگر بس است؛ به جنگ با ایران پایان دهید!