×
فرهنگی
شناسه خبر : 314622
تاریخ انتشار : یکشنبه 1405/02/13 ساعت 12:06
بازگشت رونق به سینماها با اکران دو فیلم جدید

بازگشت رونق به سینماها با اکران دو فیلم جدید

دو فیلم «آنتیک» و «تاکسیدرمی» با گذشت 10 روز فروش نسبتاً معقولی داشتند. آنتیک با نزدیک به 10 میلیارد تومان فروش و تاکسیدرمی با 2 میلیارد و 350 میلیون تومان، رونق تازه‌ای به رخوت پیشین سینماها بخشیدند.

نورنیوز-گروه فرهنگی : درست ۱۰ روز از اکران دو فیلم جدید در سینماها می‌گذرد. این ۱۰ روز برای هر فیلمی اکران افتتاحیه محسوب می‌شود و دو فیلم «آنتیک» و «تاکسیدرمی» در این ۱۰ روز فروش نسبتاً معقولی داشتند. آنتیک با نزدیک به ۱۰ میلیارد تومان فروش و تاکسیدرمی با ۲ میلیارد و ۳۵۰ میلیون تومان، رونق تازه‌ای به رخوت پیشین سینماها بخشیدند.

هرچند سینماها پیش از عید بازگشایی شدند و در طول جنگ ۴۰ روزه نیز چراغ آنها خاموش نشد، اما گیشه با توجه به عادی‌تر شدن شرایط، نیاز به فیلم‌های جدید داشت تا مخاطبان تازه‌تری را به سینماها بکشاند.

کمدی آنتیک که پژمان جمشیدی و بیژن بنفشه‌خواه در آن ایفای نقش می‌کنند، در دو روز نخست یعنی سوم و چهارم اردیبهشت‌ماه با اقبال خوبی از سوی مخاطبان مواجه شد و با یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان، پذیرای ۱۳ هزار مخاطب بود؛ درحالی‌که این تعداد مخاطب برای تماشای فیلم قمارباز که پیش از عید اکران شده بود، به سینماها آمده بودند.

همهٔ این‌ها نشان از این دارد که سینما نباید همگام با تردیدهای سیاسی قدم بردارد. مخاطب تشنهٔ اثر جدید است و خصوصاً در روزهایی که جامعه شرایط مناسبی را از نظر مشکلات اقتصادی سپری نمی‌کند، سینما باید وارد عمل شده و به سبد کالای مصرفی و تفریحی مردم دوباره اضافه شود. با توجه به اینکه تصمیم‌گیران برای افزایش قیمت بلیت نیز صبوری پیشه کرده‌اند، شرایط مناسبی فراهم شده تا با اکران فیلم جدید این رویه تسهیل شود.

[سینماها زیرسایه تردیدهای سیاسی/ چرا این روزها، زمان طلایی برای اکران است؟]

در این شرایط پیشنهاد می‌شود فیلم‌هایی که قرار بود برای عید امسال اکران شوند و با توجه به شرایط از گردونهٔ اکران کنار رفتند، دوباره به چرخهٔ اکران برگردند. «زنده‌شور»، «استخر»، «قایق‌سواری در تهران» و «اسکورت» از جملهٔ این فیلم‌ها بودند که هر سه در جشنوارهٔ سال گذشته با اقبال خوبی از سوی مخاطبان و اصحاب رسانه مواجه شدند.

نکتهٔ مهم این است که از حالا که روزهای نیمهٔ اردیبهشت را سپری می‌کنیم تا ۲۶ خردادماه که با شروع ماه محرم همزمان است، زمان بسیار طلایی برای اکران است که باید از آن بهره گرفته شود. اکران دو الی سه فیلم پرمخاطب اجتماعی نیز می‌تواند گزینهٔ جایگزین خوبی باشد. چنان‌که پس از جنگ ۱۲ روزه، پیرپسر و زن و بچه چراغ سینماها را روشن نگه داشتند و حتی سانس‌های اکران نیمه‌شب آنها نیز به سرعت فروش می‌رفتند.

نکتهٔ مهم این است که از حالا که روزهای نیمهٔ اردیبهشت را سپری می‌کنیم تا ۲۶ خردادماه که با شروع ماه محرم همزمان است، زمان بسیار طلایی برای اکران است که باید از آن بهره گرفته شود

واقعیت این است که نمی‌شود منتظر ماند تا شرایط به روال عادی برگردد و بعد برای سینماها تصمیم گرفت. تجربه ثابت کرده که مردم این روزها بیش از هر زمانی به تفریح نیاز دارند و سینما علاوه بر اینکه ارزان‌ترین تفریح مردم است، یکی از عوامل پیشران نشاط اجتماعی است که کمک خوبی برای رفع ناراحتی و افسردگی مخاطبان است.

از طرفی وضعیت تعدیل نیرو میان کارکنان سینماها و سرپا ماندن آنها با توجه به مشکلات اقتصادی و گرانی‌ها نیز یکی از نکات قابل بحث و نگران‌کننده‌ای است که باید برای آن نیز تدبیری اندیشیده شود. اوضاع اقتصادی و مشکلات معیشتی سینماداران نیز شرایطی را فراهم کرده که به فیلم‌های جدید و احیانا پرمخاطب، سانس‌های بیشتر اختصاص بدهند تا بتوانند ضررهای چندوقت اخیر خود را جبران کنند.

تجربهٔ اکران «آنتیک» و فروش ۱۰ میلیاردی آن در ۱۰ روز، نشان از این دارد که مخاطبان در شرایط فعلی بیش از شرایط عادی از تماشای فیلم و روی آوردن به سرگرمی اقبال می‌کنند. در این شرایط، انتظار می‌رود شورای صنفی و وزارت ارشاد با همکاری یکدیگر برای اکران فیلم‌های جدید تصمیم‌گیری کنند و بهرهٔ کافی را از موتور روشن شدهٔ اقبال مخاطبان در هفته‌های اخیر ببرند.


ایرنا
اخبار مرتبط
شوک مثبت به سینما با اکران فیلم‌های توقیفی
چهارشنبه 1405/02/16 ساعت 10:31
دبیر شورای صنفی نمایش اعلام کرد:
شوک مثبت به سینما با اکران فیلم‌های توقیفی
دبیر شورای صنفی نمایش با انتقاد از درخواست برخی سینماگران برای دریافت بودجه تضمینی اکران، تأکید کرد شورای صنفی نمایش با هرگونه رانت مخالف است و حل مشکل فیلم‌های توقیفی و حمایت عمومی از هنرمندان را راهکار اصلی بهبود اکران می‌داند.
اجرای طرح شناور قیمت بلیت سینما از 16 اردیبهشت
یکشنبه 1405/02/13 ساعت 19:50
اجرای طرح شناور قیمت بلیت سینما از 16 اردیبهشت
با تصویب شورای صنفی طرح شناور بلیت سینماها از روز چهارشنبه 16 اردیبهشت در سراسر کشور اجرایی خواهد شد.
هشت فیلم و انیمیشن از یکشنبه تا چهارشنبه روی آنتن شبکه تهران
یکشنبه 1405/02/13 ساعت 14:22
هشت فیلم و انیمیشن از یکشنبه تا چهارشنبه روی آنتن شبکه تهران
شبکه تهران در هفتمین هفته بهار، از 13 تا 16 اردیبهشت، هشت فیلم سینمایی و انیمیشن ایرانی و خارجی را برای مخاطبان خود پخش می‌کند.
«بچه زرنگ»، اولین تجربه‌ی اکران سیار را به 47 شهر فاقد سینما برد+ فیلم
سه‌شنبه 1402/12/22 ساعت 11:30
«بچه زرنگ»، اولین تجربه‌ی اکران سیار را به 47 شهر فاقد سینما برد+ فیلم
47 شهر فاقد سینما برای اولین بار اکران سیار را با انیمیشن «بچه زرنگ» تجربه کردند.
نظرات

آخرین اخبار
کشتار جدید در غزه، سیلی به صورت میانجی‌گران و توافق‌هاست
مسکو و پکن در شورای امنیت علیه سیاسی‌کاری موضع گرفتند
آلمان شهرک‌سازی اسرائیل در کرانه باختری را محکوم کرد
چهل روز پس از وداع
تأسیس سازمان جهانی همکاری هوش مصنوعی با مشارکت ایران و 28 کشور
همتی: درباره تأمین ارز و کالاهای اساسی به رهبر انقلاب اطمینان دادم
40 تریلیون دلار بدهی؛ صورت‌حساب جنگ ترامپ از راه رسید
فولاد خوزستان 1-1 شمس آذر قزوین/ تقسیم امتیازات در هفته دوم لیگ برتر
رایزنی تلفنی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان درباره راهکارهای دیپلماتیک
رایزنی عراقچی و وزیر خارجه موریتانی درباره تحولات منطقه
زلزله 4.2 ریشتری گیلانغرب را لرزاند
پکن: واشنگتن رویکرد خصمانه خود در قبال پیونگ‌یانگ را تغییر دهد
تصادفات جاده‌ای سمنان 14 مصدوم و 2 کشته برجا گذاشت
پزشکیان: مذاکره به معنای تسلیم نیست
امارات چه چیزی را قربانی بازی تازه خود با ایران کرد؟
مس شهر بابک 1-1 خیبر خرم‌آباد/دشت یک امتیازی خیبر 9 نفره
قطعی برق کرمانشاه فردا پنجشنبه 29 مرداد + جدول
فجرسپاسی 0-0 صنعت نفت آبادان/توازن قدرت در زمین فوتبال
ملوان 2- 1 ذوب‌آهن/ ذوب‌آهن در انزلی غافلگیر شد
نقد تند ایران از عملکرد شورای امنیت
اعتراف رسانه اسرائیلی به شکست سیاست‌های ترامپ
دور جدید تحریم‌های انگلیس علیه ایران
واکنش اسلام‌آباد به اظهارات سفیر آمریکا؛ احضار کاردار
پرسپولیس 4 - 1 استقلال خوزستان/ سرخپوشان به صدر نشستند
برنز جهانی برای ایران در کشتی فرنگی جوانان
فارن افرز: نظم جدید در خاورمیانه شکل خواهد گرفت
اصفهان، پایتخت آینده بازی‌سازان ایران می‌شود
دیپلماسی قاهره در مسیر تهران
تاکید مقام‌های قطر و حماس بر اجرای مرحله دوم توافق آتش‌بس در غزه
نگاه ویژه فدراسیون به آینده فوتبال بانوان
مدرک جدید در پرونده قتل چارلی کرک؛ گلوله‌ای با پیام سیاسی در صحنه جرم
محکومیت تحریم‌های آمریکا علیه دیوان کیفری بین‌المللی از سوی اسپانیا
پوتین: زیرساخت‌های تجاری روسیه در برابر حملات مقاوم‌اند
دستگیری زن کلاهبردار در مازندران
پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه 29 مرداد
وزیر صمت: مردم نباید قفسه خالی ببینند
انتخابات نهمین دوره دومای روسیه؛ شمار نامزدها به بیش از 4400 نفر رسید
از اعتیاد تا درام خانوادگی؛ مستند چک وارد رقابت اسکار 2027 شد
نزار آمیدی:تکیه و ایستادگی عراق بر مقاومت خواهد بود
اکثر آمریکایی‌ها ترامپ را متهم به سودجویی کردند
حماس به شورای صلح: در جنایات اسرائیل شریک هستید
بحران آب در آلمان؛ 92 درصد منابع در اختیار صنایع!
تکلیف میزبانی استقلال در لیگ نخبگان آسیا مشخص شد
غاصبان فلسطین دچار سرطان اجتماعی شده‌اند
تسریع عملیات پاکسازی سواحل سوزا از آلودگی نفتی
توافق جنایت ذیل توافق چارچوب!
نارضایتی آمریکا از امتیازدهی بیش از حد عمان به ایران
هشدار بانک مرکزی اروپا درباره اصلاح شدید سهام فناوری
تشکیل کارگروه ویژه بررسی بنزین در مجلس
پیروزی نخست ایران در والیبال زیر 17 سال جهان