×
سیاسی
شناسه خبر : 314347
تاریخ انتشار : شنبه 1405/02/12 ساعت 10:08
دو جاسوس موساد صبح امروز به دار مجازات آویخته شدند

دو جاسوس موساد صبح امروز به دار مجازات آویخته شدند

دو عنصر جاسوسی مرتبط با موساد پس از طی مراحل کامل قضایی و تأیید حکم در دیوان عالی کشور اعدام شدند؛ این دو جاسوس در همکاری اطلاعاتی با موساد دست به اقدامات خرابکارانه و ارسال اطلاعات حساس در دوران جنگ علیه ایران کرده بودند.

نورنیوز- گروه سیاسی: به گزارش مرکز رسانه قوه قضاییه- براساس مستندات موجود در پرونده، یعقوب کریم‌پور فرزند گرزعلی در ایام جنگ تحمیلی به همکاری موثر با سرویس موساد ادامه داده و اطلاعات حساس کشور را برای افسر موساد ارسال کرده است.

براساس اقاریر محکوم‌علیه، نامبرده به صورت کاملا آگاهانه با افسر موساد همکاری اطلاعاتی داشته و تا زمان دستگیری این همکاری ادامه داشته است. 

انفجار صوتی، انجام اقدامات ایذایی به دستور افسر، تصویربرداری از اماکن نظامی، اعلام اخبار کذب به نهاد‌های امنیتی غرب کشور برای فریب و ضبط صوت آن و ارسال برای عامل موساد، استخدام افراد برای انجام اقدامات خرابکارانه در داخل کشور و ... از جمله اقدامات مجرمانه یعقوب کریم‌پور در همکاری با رژیم صهیونیستی بوده است.  یعقوب کریم‌پور نحوه ارتباط خود با افسر موساد را اینگونه شرح داده است: آرش با یک آی‌دی تلگرام با من در ارتباط بود که هر از گاهی اسم آنها را عوض می‌کرد مثلا چند روز مهدی بود، بعد محمد و ... در ابتدا، افسر موساد به او پیشنهاد می‌دهد در ازای انجام برخی اقدامات مبالغی برای وی در کیف پول دیجیتال واریز کند. 

همکاری اولیه کریم‌پور با افسر موساد، با اقدامات میدانی نظیر آتش زدن پرچم و ارسال تصویر آن به افسر آغاز شد، اما با گذشت زمان و جلب اطمینان سرویس به محکوم‌علیه، ماموریت‌های دیگری به وی سپرده شد.  بررسی‌های فنی تماس‌های تلفنی مشخص کرد تماسی با سرشماره متعلق به رژیم اشغالگر قدس با متهم صورت گرفته است.  در این تماس، افسر موساد از وی جویا می‌شود که آیا ماموریت‌های محوله را انجام داده و نتیجه چه بوده است؟ کریم‌پور در این تماس بابت عدم بمباران منطقه محل سکونت خود اطمینان حاصل پیدا می‌کند. 

عامل موساد صراحتا به نامبرده اعلام کرده ما طرف جنگ علیه ایران هستیم و به محکوم‌علیه گفته بوده «نترس منطقه‌ای که شما هستید هیچ اتفاقی نخواهد افتاد». محکوم‌علیه در آغازین روز‌های جنگ دوازده روزه به دستور آرش و به منظور فریب نیرو‌های نظامی اقدام به تماس و ارائه اطلاعات دروغ و فریب به مراکز انتظامی می‌کرد. نامبرده با کلانتری‌ها تماس می‌گرفت و به دروغ می‌گفت مسائل مختلفی را در راستای گمراه کردن ان‌ها انجام می‌داد به طور مثال اعلام میکرد یک پهپاد از آسمان رد شد که روی زمین افتاد و آنها را سرگرم کار‌های دیگری غیر از امور و ماموریت‌های اصلی می‌کرد. 

کریم‌پور همچنین، با آموزش افسر موساد، اقدام به ساخت بمب‌های صوتی کرده و بمب‌ها را در مناطق مشخص به دستور افسر موساد منفجر و از اقدامات خود فیلم و تصویر تهیه می‌کرد. 

نامبرده در اعترافات خود، عنوان داشته این انفجار‌ها برای ناامن نشان دادن ایران به دستور موساد انجام شده و پس از آن در شبکه فارسی زبان موساد، اینترنشنال، پخش شده است.  تصویر‌برداری از پادگان‌ها و مناطق نظامی و شناسایی افراد مستعد جاسوسی در سراسر کشور، از دیگر ماموریت‌های کریم‌پور برای موساد بوده است. محکوم‌علیه با افراد مختلفی در شهر‌های مختلف کشور ارتباط برقرار کرده و با وعده پرداخت پول، مدیریت اقدامات عملیاتی در شهر‌های کرج، مشهد و ... از قبیل آتش زدن دستگاه‌های عابر بانک را برعهده داشته است. 

پس از برگزاری جلسات رسیدگی به پرونده و اخذ دفاعیات متهم و وکلای وی، با توجه به قرائن و مستندات موجود در پرونده، تصویر‌برداری و عکس‌برداری از اماکن امنیتی و نظامی و ارسال آن برای افسر موساد در دوران جنگ تحمیلی، تماس با پادگان‌ها و کلانتری‌ها و دادن اخبار و اطلاعات کذب جهت ایجاد جو متشنج و ناامنی و سرگرم کردن نیرو‌های امنیتی، نظامی و انتظامی برای کار‌های جانبی و دور کردن آنها از ماموریت‌های اصلی، دریافت پول در ازای خیانت به کشور و علم و آگاهی کامل از ارتباط با عوامل دشمن صهیونی، دادگاه یعقوب کریم‌پور را به جرم همکاری اطلاعاتی و جاسوسی به نفع رژیم صهیونیستی در حکم محاربه و افساد فی‌الارض به اعدام محکوم کرد.  حکم صادره در دیوان عالی کشور تایید و بامداد امروز پس از طی تشریفات قانونی اجرا شد.

ناصر بکرزاده همکار اطلاعاتی رژیم صهیونیستی به دار مجازات آویخته شد

ناصر بکرزاده فرزند منصور یکی دیگر از عناصر دشمن صهیونیستی نیز به جرم جاسوسی به نفع رژیم صهیونیستی و همکاری اطلاعاتی با موساد پس از رسیدگی به پرونده و تایید حکم از سوی دیوان عالی کشور به دار مجازات آویخته شد.

در سال‌های اخیر و با توجه به روند گسترش اقدامات دشمنان برای تلاش به نفوذ و رخنه اطلاعاتی در مراکز و اهداف حساس کشور، سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی تلاش داشته است تا افرادی را از طریق فضای مجازی و با وعده‌های پوچ جذب کند. 

نمونه‌هایی از پرونده‌های جاسوسی که نسبت به آنها اطلاع‌رسانی شده است، نشان می‌دهد این افراد فریب‌خورده و خائن خیلی زود شناسایی و به سزای اعمال خود رسیده‌اند.

در یکی از این پرونده‌ها، نهاد‌های امنیتی و اطلاعاتی کشور متوجه می‌شوند، عناصر اطلاعاتی وابسته به دشمن با نام‌های جعلی متفاوت از جمله هاشم، ماریک دادور، حسین و ... مستقر در کشور‌های آسیای شرقی تلاش دارند با بهره‌گیری از فضای مجازی اقدام به نشان و استخدام جاسوس کنند. 

نهاد‌های امنیتی ایران پس از بررسی‌های فنی و اطلاعاتی بر روی تعدادی از سوژه‌ها، به فردی با هویت ناصر بکرزاده مظنون می‌شوند.  رصد فعالیت‌ها و اقدامات نامبرده نشان داد ناصر بکرزاده در مناطق حساس تردد‌های مشکوک داشته است. 

با توجه به ترددات و ارتباطات مشکوک سوژه در آن بازه زمانی، نهاد‌های امنیتی وارد عمل شده و متهم را دستگیر می‌کنند.  بکرزاده ارتباط خود با عامل سرویس را اینگونه تشریح کرده است که فردی ناشناس در واتس‌اپ با وی تماس گرفته و ضمن معرفی خود به نام هاشم (افسر موساد) عنوان می‌کند از یک شرکت گردشگری در ژاپن بوده و برای جذب توریست به ایران، یک سری اطلاعات عمومی نیاز دارد و در قبال انجام این کار دستمزد مناسبی پرداخت می‌کند.  متهم نیز پیشنهاد هاشم را پذیرفته و پس از انجام اولین ماموریت مبلغی به کیف پول الکترونیک وی واریز می‌شود.  در ادامه ارتباط محکوم‌علیه با عامل موساد، هاشم چند فرم پرسش‌نامه پیرامون شهر هدف، پارک‌ها و مساجد، موزه، کتابخانه، اماکن دینی و گردشگری، مدارس، دانشگاه و ادارات، کلانتری‌ها، ادارات اّب، برق و گاز و منازل استیجاری برای وی فرستاده و نامبرده تحقیقات گسترده‌ای در رابطه با این موضوعات انجام داده و مستندات را از طریق واتس‌اپ و ایمیل برای موساد ارسال کرده است.

ناصر بکرزاده همچنین به دستور افسر موساد، مشخصات افراد مهم دولتی، مذهبی و استانی را جمع‌آوری کرده و به عامل سرویس ارسال کرده است.  در بخش دیگری از همکاری‌های ناصر بکرزاده با موساد، افسر سرویس برای وی مختصات اماکن مورد نظر را ارسال کرده و متهم با گوگل‌مپ به آن اماکن رفته و ضمن تهیه عکس و فیلم، مستندات برای هاشم (افسر موساد) در واتس‌اپ ارسال کرده است.  متهم همچنین با دستور افسر موساد به چابهار سفر کرده و از اداره دریانوردی و گردشگری، شرکت‌های تجاری داخلی و خارجی فعال در چابهار و چند مکان دیگر اطلاعات جمع‌آوری کرده است.  در زمان حضور ناصر بکرزاده در چابهار، افسر موساد برای وی آدرس نزدیک به بیست مکان را ارسال کرده و محکوم‌علیه اطلاعات لازم را جمع‌آوری کرده و به افسر ارائه کرد.

بکرزاده در ادامه همکاری خود با موساد، به شهر‌های کرمانشاه، تهران و اصفهان تردد داشته است. عامل موساد به بکرزاده ماموریت داده بود به منطقه نطنز رفته و از محل، مستندات و عکس جمع‌آوری کند.  پس از شناسایی و دستگیری ناصر بکرزاده، روند رسیدگی به اتهامات وی آغاز و متهم به همراه سه نفر از وکلای تعیینی، به دفاع از خود پرداخت.  دادگاه با توجه گسترده بودن اقدامات بکرزاده در همکاری با سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی، نامبرده را به اتهام افساد فی‌الارض به اعدام محکوم کرد.

پرونده به‌دلیل حساسیت و رسیدگی دقیق قضایی، سه مرتبه در دیوان عالی کشور و دادگاه بررسی شد، اما در نهایت دیوان عالی کشور با توجه به قرائن و مستندات موجود، فرجام‌خواهی ناصر بکرزاده نسبت به رای دادگاه را وارد و موجه نداست، زیرا «دادنامه با توجه به محتویات اوراق پرونده و رسیدگی‌های انجام یافته مطابق موازین و مقررات بوده و از حیث استدلال و قواعد دادرسی اشکالی بر آن وارد نبوده و از ناحیه وکلای متهم نیز ایراد و اشکال موجه و مستدلی که موجبات نقض دادنامه را فراهم آورد به‌عمل نیامد». 

برهمین اساس، حکم در دیوان عالی کشور تایید و ناصر بکرزاده به جرم جاسوسی به نفع رژیم صهیونیستی و همکاری اطلاعاتی با موساد، بامداد امروز پس از طی تشریفات قانونی به دار مجازات آویخته شد.


اخبار مرتبط
ضربه سنگین فراجا به شبکه‌های نفاق
یکشنبه 1405/02/27 ساعت 23:00
ضربه سنگین فراجا به شبکه‌های نفاق
فرمانده کل انتظامی کشور اعلام کرد از آغاز جنگ تاکنون بیش از 6 هزار و 500 نفر به اتهام جاسوسی و همکاری با دشمن دستگیر شده‌اند که از این میان 567 نفر دارای پرونده‌های ویژه مرتبط با گروهک‌های ضدانقلاب، اشرار و جریان‌های نفاق هستند.
شناسایی و بازداشت عامل افشای اطلاعات ایست بازرسی‌ها
سه‌شنبه 1405/02/15 ساعت 14:53
شناسایی و بازداشت عامل افشای اطلاعات ایست بازرسی‌ها
مرکز اطلاع‌رسانی فاتب اعلام کرد فردی که اطلاعات نقاط ایست بازرسی شمال تهران را جمع‌آوری و در شبکه‌های معاند منتشر می‌کرد، شناسایی و دستگیر شد.
دو جاسوس اسرائیل به دار مجازات آویخته شدند
شنبه 1405/02/12 ساعت 22:42
دو جاسوس اسرائیل به دار مجازات آویخته شدند
دو تبعه ایرانی که به‌صورت مجازی با افسران سرویس جاسوسی اسرائیل همکاری می‌کردند و اطلاعات میدانی از مراکز نظامی کشور جمع‌آوری کرده بودند، صبح امروز به حکم دادگاه اعدام شدند.
پایان پرونده تروریست آموزش‌دیده؛ اجرای حکم اعدام عامر رامش در بامداد امروز
یکشنبه 1405/02/06 ساعت 08:36
پایان پرونده تروریست آموزش‌دیده؛ اجرای حکم اعدام عامر رامش در بامداد امروز
بامداد امروز حکم اعدام عامر رامش، از اعضای آموزش‌دیده گروهک تروریستی جیش‌العدل، پس از طی مراحل کامل قضایی و تأیید در دیوان عالی کشور اجرا شد. وی به اتهام مشارکت در عملیات‌های مسلحانه، بمب‌گذاری و عضویت در گروه‌های معاند شناسایی و دستگیر شده بود.
نظرات

آخرین اخبار
هادی چوپان از مسترالمپیا 2026 انصراف داد؛ ماجرای ممنوعیت ورود به امارات چیست؟
آخرین قیمت دلار امروز چهارشنبه 4 شهریور 1405؛ افت 2 هزار تومانی دلار در بازار
وعده جدید دولت برای پرداخت مطالبات گندمکاران
آخرین وضعیت ترافیک کندوان؛ انسداد مسیر شمال به جنوب از ساعت 17
راز توقف ماجراجویی‌های واشنگتن؛ چرا موشک‌های چندمیلیون‌دلاری به خط پایان رسیدند؟
پرتاب بادبادک در غزه باید متوقف شود
جهان پس از جنگ‌ها: خطرناک‌تر از قبل
نوراینفو | رکوردشکنی توزیع سوخت در پایتخت؛ چرا صف‌های بنزین طولانی شدند؟»
اطلاعیه سپاه درباره صدای انفجار در پاکدشت؛ جای نگرانی نیست
بارش کشور نرمال شد؛ تهران و مشهد همچنان با تنش آبی مواجه‌اند
نورنما | جشن تولد استاد اکبر عبدی
قیمت میوه در میادین شهرداری تهران امروز چهارشنبه 4 شهریور + جدول
جزئیات تحریم‌های جدید دانشگاهی علیه ایران
مرگ تلخ 15 نوزاد در آتش‌سوزی بیمارستان؛ انفجار مخزن گاز کولر حادثه آفرید + فیلم حادثه
آتش کابین آسانسور در کرج 8 نفر را گرفتار کرد
جنایت هولناک در سینمای مشهد؛ درگیری بر سر صندلی سینما به قتل منجر شد
کاهش قیمت نفت در پی مذاکرات ایران و عمان
آتلانتیک: تحریم‌های جدید آمریکا هم نمی‌تواند ایران را به تسلیم وادار کند
هشدار پلیس به مسافران شمال؛ این جاده‌ها تا 9 شهریور محدودیت تردد دارند
روایت تاریخی هاشمی از صنعت موشکی ایران؛ از شهاب و قدر تا فاتح
قیمت خودرو امروز 4 شهریور 1405؛ جهش سنگین قیمت تارا، شاهین و اکستریم + جدول
تولید بنزین ایران 12 میلیون لیتر در روز افزایش می‌یابد
فرمانده پدافند هوایی ارتش: جنگ 40 روزه توان سامانه‌های ایرانی را نشان داد
الگوی توسعه آتی کشور
آخرین وضعیت جاده‌های شمال؛ ترافیک سنگین در چالوس، هراز و آزادراه تهران ـ شمال
حل بحران‌ها در گرو حقوق اساسی ملت
کالابرگ کدام خانوارها فردا شارژ می‌شود؟
آداب نقد مؤثر
اتهام جنجالی سناتور دموکرات به ترامپ؛ «از جنگ ایران پول به جیب می‌زند»
آخرین قیمت محصولات ایران خودرو امروز چهارشنبه 4 شهریور + جدول
انتخاب رشته کارشناسی ارشد 1405 از فردا آغاز می‌شود + جزئیات و زمان‌بندی کامل
جدول قیمت سکه پارسیان امروز چهارشنبه 4 شهریور
فروپاشی ایران یا پیروزی‌نمایی ترامپ؟ وقتی عددها به روایت کاخ سفید نه می‌گویند
پنتاگون در دوراهی بزرگ؛ بازسازی پایگاه‌های آمریکا یا خروج از خلیج فارس؟
کنکور 1406 تغییر می‌کند؟ جزئیات ایده جدید «آزمون جامع» برای ورود به دانشگاه
برادران نجفی اعدام شدند؛ پایان کار باند «مافیای سرقت مسلحانه»
اقتصادنگار | افزایش 23 درصدی کالابرگ با نرخ تورم 66 درصدی
جایگاه علمی ایران و طرح مقابله با نفوذ بیگانگان
کشف 300 هزار ماینر غیرمجاز؛ مصرف برق آنها از نیروگاه اتمی بوشهر بیشتر است
موضع صریح اسلواکی درباره غزه؛ اظهارات بن‌گویر صلح خاورمیانه را تهدید می‌کند
جدول قیمت محصولات سایپا امروز چهارشنبه 4 شهریور
جدول پخش زنده بازی‌های امروز چهارشنبه 4 شهریور 1405؛ رئال مادرید و نیوکسل روی آنتن
شوک ایران چگونه به قلب اقتصاد سیاسی آمریکا رسید؟
قطعی برق ایلام امروز چهارشنبه 4 شهریور + لینک
وضعیت آب و هوا امروز چهار شنبه 4 شهریور+ وضعیت استانها
قیمت دلار امروز چهارشنبه 4 شهریور + جدول قیمت ارز در بازار آزاد
قیمت طلا امروز چهارشنبه 4 شهریور + جدول قیمت طلا 18 عیار
قطعی برق کرمان امروز چهارشنبه 4 شهریور + لینک
قطعی برق کهگیلویه و بویراحمد امروز چهارشنبه 4 شهریور + لینک
قطعی برق چهارمحال و بختیاری امروز چهارشنبه 4 شهریور + جدول