×
بین الملل
شناسه خبر : 314330
تاریخ انتشار : شنبه 1405/02/12 ساعت 09:01
هشدار سازمان ملل: بحران انرژی در کوبا به بحران انسانی تبدیل شد

هشدار سازمان ملل: بحران انرژی در کوبا به بحران انسانی تبدیل شد

سازمان ملل نسبت به وخامت بحران انسانی در کوبا هشدار داد و اعلام کرد اختلال گسترده خدمات به دلیل کمبود انرژی، سلامت هزاران بیمار از جمله کودکان و نوزادان را به خطر انداخته است.

نورنیوز-گروه بین الملل: به گزارش از آناتولی، فرحان حق روز جمعه به خبرنگاران گفت: مراقبت‌های سلامتی، جمع‌آوری زباله، تحویل آب به مناطق دورافتاده، توزیع غذا و سایر خدمات ضروری در کوبا به شدت مختل شده است.

وی با استناد به مقامات سلامتی کوبا گفت که بیش از ۹۶ هزار بیمار از جمله ۱۱ هزار کودک به دلیل کمبود برق عمل جراحی خود را به تعویق انداخته‌اند.

حق افزود: افرادی که به دیالیز نیاز دارند و نوزادانی که به دستگاه‌های انکوباتور متکی هستند نیز برای دریافت درمان به موقع یا انتقال به مراکز مراقبتی با مشکل مواجه هستند.

معاون سخنگوی سازمان ملل متحد گفت که این سازمان و شرکای آن در تلاشند تا از جوامع آسیب‌دیده حمایت کنند و در چارچوب برنامه جهانی غذا(WFP)، کمک‌های غذایی و تغذیه‌ای به این کشور ارائه می‌دهد.

وی تاکید کرد: سازمان ملل متحد یک طرح اقدام برای ارائه کمک‌های حیاتی به ۲ میلیون نفر دارد که برای انجام آن به ۹۴ میلیون دلار بودجه نیاز است، اما تاکنون فقط حدود یک چهارم بودجه تأمین شده است.

حق افزود: آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل متحد از کشورهای عضو خواسته است تا ارائه «به موقع و بدون مانع» کمک‌های حیاتی از جمله سوخت را برای اهداف بشردوستانه تسهیل کنند و کمک‌های مالی به این طرح را افزایش دهند.

کوبا پس از تحریم نفتی آمریکا که در ۳۰ ژانویه اعمال شد، در کنار قطعی گسترده برق، با بحران سوخت روبرو است.

دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا روز جمعه دستور اجرایی جدیدی امضا کرد که بر اساس آن تحریم ها علیه کوبا به بهانه تهدید علیه امنیت ملی گسترش می یابد و شامل مقامات جدید دولتی کوبایی می شود.

بر اساس بیانیه کاخ سفید، تحریم‌های جدید افراد، نهادها و وابستگان آنها را که از دستگاه امنیتی دولت کوبا حمایت می‌کنند یا در فساد یا نقض جدی حقوق بشر همدست هستند و همچنین مأموران، مقامات یا حامیان دولت را هدف قرار می‌دهد.

دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری آمریکا با برچسب زدن به کوبا به عنوان «تهدید غیرمعمول و فوق‌العاده» برای امنیت ایالات متحده و منطقه، فرمان اجرایی اعلام «وضعیت اضطراری ملی» را امضا کرده است.

آمریکا از زمان پیروزی انقلاب کوبا، محاصره و تحریم‌های شدید اقتصادی علیه این جزیره را حفظ کرده است؛ تحریم‌ هایی که بیش از ۶ دهه ادامه داشته است.

فشار فزاینده آمریکا در بدترین بحران اقتصادی دهه‌های اخیر، این جزیره را تحت تاثیر قرار داده است؛ کشوری که با کمبود کالاهای اساسی (غذا، سوخت، دارو)، تورم بالا، دلاری شدن نسبی، خاموشی‌های طولانی مدت روزانه، فروپاشی تولید، کسری مالی بزرگ و مهاجرت گسترده مواجه بوده و این وضعیت اکنون با اقدامات قهری و یکجانبه متعدد کاخ سفید رو به وخامت گذاشته است.


اخبار مرتبط
سازمان ملل خواستار آتش‌بس فوری میان روسیه و اوکراین شد
دوشنبه 1405/02/14 ساعت 21:32
سازمان ملل خواستار آتش‌بس فوری میان روسیه و اوکراین شد
سخنگوی دبیرکل سازمان ملل متحد با محکوم کردن تمامی حملات علیه غیرنظامیان و زیرساخت‌های غیرنظامی، بدون توجه به محل وقوع آنها، بار دیگر بر ضرورت برقراری آتش‌بس کامل، فوری و بدون قید و شرط تأکید کرد.
کوبا به واشنگتن هشدار داد: حمله به ما، ثبات منطقه را تهدید می‌کند
یکشنبه 1405/02/13 ساعت 11:01
کوبا به واشنگتن هشدار داد: حمله به ما، ثبات منطقه را تهدید می‌کند
دولت کوبا همزمان با تشدید تهدیدهای آمریکا هشدار داد حمله به این کشور پیامدهای مستقیم برای کل منطقه خواهد داشت و بر صلح کارائیب تأکید کرد.
گزینه نظامی برای تغییر حکومت در کوبا روی میز آمریکا
شنبه 1405/02/12 ساعت 22:15
پولیتیکو؛
گزینه نظامی برای تغییر حکومت در کوبا روی میز آمریکا
نشریه آمریکایی «پالتیکو» در گزارشی افشاگرانه از بررسی گزینه‌های نظامی علیه کوبا در دولت دونالد ترامپ خبر داد.
رئیس جمهور کوبا: هاوانا هرگز تسلیم تهدیدهای نظامی آمریکا نخواهد شد
شنبه 1405/02/12 ساعت 21:55
رئیس جمهور کوبا: هاوانا هرگز تسلیم تهدیدهای نظامی آمریکا نخواهد شد
رئیس‌جمهور کوبا با هشدار درباره افزایش بی‌سابقه تهدیدهای نظامی آمریکا علیه این کشور تأکید کرد که هاوانا هرگز در برابر فشار یا تجاوز خارجی تسلیم نخواهد شد. هم‌زمان وزیر خارجه کوبا نیز تحریم‌های جدید واشنگتن را مغایر با منشور سازمان ملل دانست و آن را محکوم کرد.
کوبا اقدامات قهری یکجانبه جدید آمریکا علیه این کشور را محکوم کرد
شنبه 1405/02/12 ساعت 06:27
کوبا اقدامات قهری یکجانبه جدید آمریکا علیه این کشور را محکوم کرد
وزیر امور خارجه کوبا گفت که این کشور با اقدامات قهری یکجانبه اخیر اتخاذ شده از سوی آمریکا «قاطعانه» مخالفت کرده و آنها را محکوم می کند.
نظرات

آخرین اخبار
آغاز ثبت‌نام سرویس مدارس در سامانه سپند + لینک و جزئیات تغییرات جدید
رایزنی‌های منطقه‌ای عراقچی درباره تفاهم اسلام‌آباد
غیبت ملی پوشان در بین برترین های هفته اول لیگ والیبال ملت‌ها
جزئیات برگزاری آزمون سمپاد و نمونه دولتی در سراسر کشور
حذف وثیقه خروج از کشور برای مشمولان در ایام محرم و صفر
بازتاب جهانی توافق ایران و آمریکا؛ تأکید رهبران کشورها بر امنیت تنگه هرمز
وقتی میانکاله با دستان یک ایرانی جهانی می‌شود
بهروز رضوی، صدای اسطوره‌ای رادیو درگذشت/تسلیت وزیر ارشاد+ اعلام مراسم تشییع
فردا صد و پنجاهمین حراج بزرگ شمش کلید می‌خورد+ آخرین مهلت واریز وجه‌الضمان
فرصت طلایی برای خانه‌دار شدن زوج‌ها در البرز، گیلان و خراسان جنوبی
پایان یک سال فرار؛ قاتل نوجوان ایرانشهری در قشم به دام افتاد
واکنش نخست‌وزیر کانادا به اظهارات ترامپ؛ اولویت ما تقویت امنیت غذایی است
طرح ضربتی قطع برق مشترکان بدمصرف آغاز شد
کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم
کلاهبرداری میلیاردی با وعده تحویل پژو 207 ؛ پایان فرار زن متهم در رباط‌کریم
توافق ایران و آمریکا نهایی شد؛ پایان فوری جنگ و لغو محاصره دریایی
واکنش رسانه ها و مقامات صهیونیستی به توافق ایران و آمریکا
مهلت ثبت‌نام کاردانی به کارشناسی ناپیوسته 1405 تمدید شد
نوراینفو | بزرگترین مصرف کنندگان نفت جهان
چرا نخست‌وزیر انگلیس هر روز به سقوط نزدیک‌تر می‌شود؟
قطع کمک به اسرائیل تضمین توافق ایران و آمریکا
مهاجرانی: وحدت مردم رمز عبور ایران از روزهای سخت است
سرگردانی 40 هزار مسافر در پی اعتصاب سراسری در صنعت هوانوردی ایتالیا
گام جدید برای جبران کمبود معلم؛ 33 هزار دانشجو-معلم جذب می‌شوند
می‌خواستند و نتوانستند
تداوم حملات اسرائیل علیه لبنان با وجود توافق ایران و آمریکا
هشدار سخنگوی کمیسیون امنیت ملی نسبت به توطئه‌های تفرقه‌افکنانه دشمن
معاون دفتر پزشکیان: همبستگی و وحدت رمز نصر و ظفرهای پیش روست
شوک کاهشی به بازار جهانی انرژی؛ نفت ارزان شد
از ضاحیه تا ژنو؛ رمزگشایی رسانه‌های عربی از توافق ایران و آمریکا
پیش بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه 25 خرداد 1405+ جدول
قائم‌پناه: در جنگ با بزرگ‌ترین ابرقدرتِ جهان سرافرازانه بیرون آمدیم
انفجار سبز در بورس‌های جهان؛ صلح ایران و آمریکا بازارها را از سقوط نجات داد
واکنش رسانه‌های آسیایی به توافق پایان جنگ ایران آمریکا
قیمت گوشت قرمز امروز 25 خرداد 1405+ جدول
جهش ناگهانی قیمت بیت کوین
قیمت تتر سقوط کرد!
قیمت دلار توافقی امروز دوشنبه 25 خرداد 1405
4 ساعت گفت‌وگوی داغ با رئیس‌جمهور
دوفوریتی | اینهمه مزرعه کشت خشخاش برای سنگک و بربری نیست!
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز دوشنبه 25 خرداد 1405+ جدول
وسوسه مقصرسازی پاستور
زلزله در بازارهای جهانی؛ تفاهم ایران و آمریکا قیمت طلا را به پرواز درآورد!
پیوند ورزش و روابط بین‌الملل
برنامه مسابقات ورزشی امروز 25 خرداد 1405+ زمان پخش
کدام خانوار امروز می توانند با کالابرگ خود خرید کنند؟
بیم و امید در اقتصاد ایران
وضعیت آب و هوا امروز دوشنبه 25 خرداد 1405 + وضعیت استانها
چشمِ الکترونیک در رحم مادر
قلعه‌نویی و طارمی: به نمایندگی از ملت بزرگ ایران در جام جهانی بازی می‌کنیم