×
بین الملل
شناسه خبر : 314303
تاریخ انتشار : شنبه 1405/02/12 ساعت 04:42
31 نفر در حمله رژیم اسرائیل به «ناوگان صمود» زخمی شدند

31 نفر در حمله رژیم اسرائیل به «ناوگان صمود» زخمی شدند

31 فعال در حمله رژیم اسرائیل به «ناوگان صمود» (ناوگان پایداری) که برای تحویل کمک‌های بشردوستانه و شکستن محاصره به سمت نوار غزه در حرکت بود، در آب‌های بین‌المللی دریای مدیترانه زخمی شدند.

نورنیوز-گروه بین الملل: ناوگان صمود در بیانیه‌ای افزود که در میان زخمی‌ها، چهار فعال از نیوزیلند و استرالیا، سه نفر از ایتالیا و آمریکا، ۲ نفر از کانادا، هلند، اسپانیا، انگلیس، کلمبیا و آلمان و یک نفر از مجارستان، اوکراین، فرانسه، لهستان و پرتغال حضور دارند.

 

در این بیانیه آمده است که یکی از زخمی‌ها تابعیت ترکیه و آلمان را دارد، در حالی که تلاش‌ها برای شناسایی سه نفر دیگر همچنان ادامه دارد.

ناوگان صمود در بیانیه‌ای دیگر تایید کرد که فعالان بازداشت شده توسط رژیم اسرائیل حدود ۴۰ ساعت در یک کشتی نیروی دریایی رژیم صهیونیستی مورد بدرفتاری قرار گرفته‌اند.

گزارش شده است که به بازداشت‌شدگان غذا و آب کافی داده نشده است و آنها مجبور شده‌اند روی زمینی که عمدا" با آب خیس شده بود، بخوابند.

در این بیانیه ذکر شده است که نیروهای رژیم اسرائیل علیه شرکت‌کنندگانی که سعی در جلوگیری از بازداشت «سیف ابو کوشک»، فعال اسپانیایی متولد فلسطین و «تیاگو آویلا» فعال برزیلی داشتند، از خشونت استفاده کردند.

در این بیانیه به نقل از یکی از فعالان ناوگان صمود آمده است: «همانطور که می‌بینید، بینی من احتمالا" شکسته است. همچنین در دنده‌هایم احساس درد می‌کنم و ممکن است شکستگی وجود داشته باشد، گردنم نیز درد می‌کند. آنها به ما مشت و لگد زدند، ما را روی زمین کشیدند و حتی صدای تیراندازی به سمت مردم را شنیدیم.»

پیشتر وزارت امور خارجه رژیم اسرائیل در روز پنجشنبه گذشته از دستگیری ۱۷۵ فعال ناوگان صمود که سوار بر بیش از ۲۰ قایق بودند و در آب‌های بین‌المللی در مسیر غزه توقیف شده بودند، خبر داد.

«ناوگان جهانی صمود» روز یکشنبه گذشته پس از تکمیل آماده‌سازی‌های نهایی، در چارچوب «ماموریت بهار ۲۰۲۶» خود که هدف آن شکستن محاصره غزه توسط رژیم اسرائیل و رساندن کمک‌های بشردوستانه به فلسطینیان است، از جزیره سیسیل ایتالیا حرکت کرد. اما عصر چهارشنبه، ارتش رژیم اسرائیل با انجام حمله‌ای در آب‌های بین‌المللی در سواحل کرت، قایق‌های حامل فعالان این ناوگان را هدف قرار داد.

طبق اطلاعات ارائه شده توسط مقامات ناوگان جهانی صمود، این قایق‌ها حامل ۳۴۵ شرکت‌کننده از ۳۹ کشور بودند.

این مقامات افزودند که ارتش رژیم اسرائیل در جریان این حمله ۲۱ قایق را توقیف کرد، در حالی که ۱۷ قایق موفق به ورود به آب‌های منطقه‌ای یونان شدند و ۱۴ قایق دیگر به سفر خود به سمت آن آب‌ها ادامه دادند.

این دومین ابتکار ناوگان جهانی صمود پس از تلاش سپتامبر ۲۰۲۵ است که با حمله رژیم صهیونیستی به کشتی‌ها در اکتبر همان سال در حالی که در آب‌های بین‌المللی در حال حرکت بودند، پایان یافت. صدها فعال بین‌المللی که در این ناوگان بودند، قبل از اخراج دستگیر شدند.

رژیم اسرائیل از سال ۲۰۰۷ نوار غزه را محاصره کرده است. حدود ۱.۵ میلیون فلسطینی از حدود ۲.۴ میلیون نفر جمعیت آن، پس از جنگ دو ساله که از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ آغاز شد، آواره شده‌اند. این جنگ خانه‌های آنها را ویران کرد و منجر به بیش از ۷۲ هزار شهید و بیش از ۱۷۲ هزار زخمی شد.


اخبار مرتبط
673 زخمی در جبهه شمالی از زمان آتش‌بس با ایران
یکشنبه 1405/02/13 ساعت 11:41
گزارش وزارت بهداشت اسرائیل:
673 زخمی در جبهه شمالی از زمان آتش‌بس با ایران
وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی اعلام کرد از زمان آغاز آتش‌بس با ایران در 8 آوریل، 673 نفر در جبهه شمالی زخمی شده‌اند و شمار کل مجروحان از ابتدای جنگ به 8574 نفر رسیده است.
افشای شکنجه بازداشت‌شدگان ناوگان صمود توسط الجزیره و یورونیوز
شنبه 1405/02/12 ساعت 22:00
افشای شکنجه بازداشت‌شدگان ناوگان صمود توسط الجزیره و یورونیوز
طبق گزارش الجزیره، سفارت برزیل در اراضی اشغالی اعلام کرد یکی از شهروندان این کشور پس از توقیف ناوگان بین‌المللی «صمود» توسط رژیم صهیونیستی در آب‌های بین‌المللی مورد شکنجه قرار گرفته است.
آغاز ارسال کمک های بشردوستانه به غزه از گذرگاه رفح
یکشنبه 1404/07/20 ساعت 11:55
آغاز ارسال کمک های بشردوستانه به غزه از گذرگاه رفح
منابع خبری گزارش دادند روند ارسال 400 کامیون حامل کمک‌های غذایی و انسانی به مردم غزه از طریق گذرگاه‌های رفح، کرم ابوسالم و العوجه آغاز شده است. این نخستین بار از ماه مارس است که از گذرگاه العوجه برای ارسال کمک‌ها استفاده می‌شود و نشانه‌ای از اجرای آتش‌بس در غزه به شمار می‌رود.
نظرات

آخرین اخبار
راهکار طلایی برای پایان دعواهای تکراری زن و شوهرها
کوکی‌های اینترنتی؛ بپذیریم یا رد کنیم؟
چرا بیماری‌های خودایمنی در زنان شایع‌تر است؟
آزمایش؛ راهی جدید برای مقابله با عوارض کم‌خوابی مزمن
هوش مصنوعی چطور با «داستان‌های جعلی» فریب می‌خورد
کشف آثار کم‌نظیر ساسانی در غار اسپهبد خورشید سوادکوه
پیاتزا 4 بازیکن را از تیم ملی والیبال خط زد/غیبت لژیونر ایران در برزیل
مخالفت آموزش و پرورش با برگزاری آنلاین امتحانات نهایی
ترامپ و آینده پیمان ابراهیم در سایه توافق احتمالی با ایران
جزئیات تفاهم احتمالی ایران وآمریکا؛ حفظ حق حاکمیت درتنگه هرمز و آزادی دارایی‌های بلوکه‌شده
ترامپ: اگر درباره توافق با ایران خبری باشد، فقط خبر خوب است/ادامه تناقض گویی
واکنش پسر ترامپ به منتقدان توافق با ایران
محکومیت 4 نفر از متهمان پرونده شهادت آرمان علی‌وردی به اعدام
تهدید حنظله به افشای پشت‌پرده حمله به ناوگان صمود
هشدار پترائوس درباره چالش‌های آمریکا در برابر ایران
سپاهان از آسیا جا ماند؟
سه حادثه امنیتی در جنوب لبنان/ دو نظامی صهیونیست کشته شدند
نامگذاری خیابانی در نیکاراگوئه به یاد «فرشتگان میناب»
تمرین نفس‌گیر 160 دقیقه‌ای ملی‌پوشان در آنتالیا
روبیو: عجله‌ای برای توافق با ایران نیست
پیام تهران به مسقط رسید
11 خرداد؛ روز اعلام لیست نهایی بازیکنان تیم ملی فوتبال ایران
مراکز حساس آمریکا، اسرائیل و امارات در قبضه هکرها
نماینده روسیه در وین: غنی‌سازی اورانیوم حق مسلم ایران است
نتایج مرحله گروهی بسکتبال غرب آسیا/ استقلال صدرنشین شد
قصاص قاتل نینا/ از انکار جنایت تا پذیرش نقشه مسمومیت با قرص برنج
هشدار قاطع دادستان کل به جواسیس/ اثبات اتهام برابر با برخورد بدون اغماض است
آرسنال قهرمان، وستهام سقوط کرد و تاتنهام نجات یافت
آخرین اخبار از زبان سخنگوی دولت؛ از مسکن ملی تا فیبر نوری مدارس
اعلام لیست تیم ملی مالی برای بازی با ایران؛ نبرد دوگانه در اردوی ترکیه
استقلال قهرمانی اول خود در لیگ برتر هندبال را کسب کرد
اجرای طرح مهتاب توانیر و مبارزه با انشعابات غیرمجاز + جزئیات
وزیر خارجه انگلیس: ما به حمایت از توافق ایران و آمریکا ادامه می‌دهیم
گام جدید دولت برای قانونمند کردن پهپادهای غیرنظامی
استقلال در آستانه تصمیم بزرگ؛ طاهری یا بختیاری‌زاده؟
شیخ نعیم قاسم: اگر دولت در تأمین حاکمیت ناتوان است، باید کنار برود
سکوت نتانیاهو درباره توافق با ایران شکست
محسنی اژه‌ای: وحدت ملی، بخشی از امنیت کشور است؛ تا آخر ایستاده‌ایم
الحوثی: اظهارات ترامپ چیزی جز جنگ روانی و ایران‌هراسی نیست
ثبت‌نام سهامداران از مرز 60 هزار نفر گذشت
دستور تخلیه چند روستا در جنوب لبنان از سوی رژیم اشغالگر
چگونه وام ودیعه مسکن بگیریم؟ +لینک سامانه و شرایط ثبت نام
اشغال 1220 کیلومتر از غزه، لبنان و سوریه توسط اسرائیل
اعتراف فرمانده سابق ارتش آمریکا به افول واشنگتن در خاورمیانه
بانوان ژیمناست به مدال تاریخی رسیدند
محکومیت حمله تروریستی در شهر کویته پاکستان
شرط دریافت اضافه‌کاری چیست؟
خیانت برادرزن؛ سرقت میلیاردها تومان طلا در سفر ترکیه
زمان بازگشایی زاینده‌رود اعلام شد/ دعوت از گردشگران
نورنما | 4 خرداد؛ روز دزفول، روز مقاومت و پایداری گرامی باد