×
ورزشی
شناسه خبر : 314198
تاریخ انتشار : جمعه 1405/02/11 ساعت 16:39
رایزنی دنیامالی با وزرای ورزش ازبکستان و قرقیزستان

رایزنی دنیامالی با وزرای ورزش ازبکستان و قرقیزستان

احمد دنیامالی، وزیر ورزش کشورمان در دیدار با همتایان خود از ازبکستان و قرقیزستان، ضمن تاکید بر توسعه همکاری‌های ورزشی، از آمادگی ایران برای تداوم حضور فعال در رویدادهای بین‌المللی خبر داد.

نورنیوز- گروه ورزشی: احمد دنیامالی، وزیر ورزش و جوانان در حاشیه پنجمین اجلاس وزار و نماینده‌های کشورهای عضو پیمان شانگهای با ادهم اکرم اف، وزیر ورزش ازبکستان دیدار  داشت تا در خصوص استفاده از ظرفیت‌های ورزشی هر چه بهتر میان دو کشور رایزنی‌های لازم را انجام دهد.

در ابتدای این جلسه ادهم اکرم اف ابراز همدردی خود را با مردم و دولت ایران اعلام کرد و در خصوص جنگ تحمیلی آمریکایی_صهیونی علیه کشورمان صحبت کرد: آن کسانی که جنگ علیه ایران را شروع کردند، نه تنها تاریخ را نمی‌دانند، بلکه مردم ایران را هم نمی‌شناسند که در گذشته چه نقشی در تشکیل حکومت‌ها داشته‌اند. به غیر از ورزش، جنگ‌ها باعث اتحاد ملت‌ها می‌شود.

وی در ادامه افزود: من همدردی خودم با قربانیان این جنگ را اعلام می‌کنم. این مردم حملات غیرعادلانه‌ای را متحمل شدند و ما شریک غم مردم ایرانیم. مطمئن هستیم که این بحران به زودی حل می‌شود و مردم ایران به زندگی عادی‌شان باز می‌گردند. وقتی که این جنایات بر علیه مردم بی گناه و زیر ساخت‌های یک کشور تحمیل می شود، باید از سوی جامعه جهانی مورد محکومیت قرار بگیرد.

وزیر ورزش ازبکستان افزود: جای تحسین است که با تدبیر رهبر معظم و رییس‌جمهور ایران در این شرایط دشوار، ورزش ایران در بالاترین سطح در نشست اتحادیه شانگهای شرکت کرد و این نشان‌دهنده خرد و تدبیر حاکم در ایران است.

اکرم‌اف ابراز امیدواری کرد که ورزش ایران به زودی در شرایط صلح به میادین باز خواهد گشت و گفت: مطمئنم ورزشکاران ایرانی حضور خودشان را در میدان‌ها به خصوص در جام جهانی فوتبال با قدرت به نمایش خواهند گذاشت. علی رغم اینکه تیم ملی فوتبال ایران رقیب اصلی ازبکستان محسوب می‌شود باید به شما بابت صعود به جام جهانی تبریک بگویم و پس از تیم ایران هم تیم ما به جام جهانی صعود کرد.

پانزدهمین دوره مسابقات جهانی کوراش قرار بود بهمن ماه سال گذشته با میزبانی ایران در شهر بجنورد برگزار شود اما به دلیل شرایط خاص کشورمان لغو شد. وزیر ورزش ازبکستان که کشورش مهد کوراش دنیاست در این باره گفت: ایران در رشته کشتی آزاد و فرنگی همیشه یکی از قدرت‌های اصلی در دنیا بوده است. وقتی هم میزبانی مسابقات جهانی کوروش را پیشنهاد دادید، ما حمایت کردیم اما این اتفاق میسر نشد ولی با این حال قول می‌دهیم که با پشتیبانی ما در فدراسیون جهانی کوراش، ازبکستان و قرقیزستان، ایران بتواند این رقابت‌ها را در دوره صلح و آرامش برگزار کند.

این جلسه با صحبت های دکتر دنیامالی ادامه پیدا کرد. او با اشاره به این که دو کشور اشتراکات زیادی در حوزه‌های مختلف با یکدیگر دارند، به توسعه روابط ورزشی میان ایران و ازبکستان تاکید کرد: بوکس ایران روزی حرف اول را در سطح آسیا می‌زد. ما به دنبال این هستیم که به آن روزها برگردیم و در این زمینه می‌خواهیم از دانش و قابلیت‌های ازبک‌ها در این رشته استفاده کنیم.
این در حالی است که ازبکستان در زمینه کوراش هم صاحب سبک است و ما در این خصوص هم علاقه‌مند به استفاده از ظرفیت این کشور هستیم. ما در ایران کوراش را به انجمن مستقلی تبدیل کردیم تا بتوانیم از این طریق به افزایش سبد مدالی‌مان در بازی‌های آسیایی کمک کنیم.

وی اضافه کرد: توسعه روابط ورزشی دو کشور به تقویت روابط اقتصادی و فرهنگی میان ما کمک می‌کند. ایران برای تقویت و بهبود روابط اوراسیا برنامه‌های زیادی دارد که ازبکستان یکی از آن کشورهایی است که روی آن حساب باز کرده است. با این حال ارزیابی ما از روابط میان دو کشور مطلوب است و به دنبال گسترش آن هستیم.

وزیر ورزش و جوانان همچنین در خصوص توسعه حوزه جوانان راهکارها و پیشنهاداتی را به همتای ازبکستانی خود ارائه داد که با استقبال وی را به همراه داشت.

دنیامالی از ادهم اکرم‌اف رسما دعوت کرد که به زودی و در شرایط صلح سفری به ایران داده باشد. وزیر ورزش و جوانان همچنین پیشنهاد استفاده از ظرفیت‌های بوکس و کوراش ازبکستان را ارائه کرد که با استقبال و پذیرش طرف ازبک قرار گرفت.

او همچنین از دنیامالی که سابقه موفقی در ریاست فدراسیون قایقرانی ایران و همچنین مجامع جهانی و آسیایی دارد خواست تا در آینده بازدیدی هم از کمپ تمرینی قایقرانی سمرقند داشته باشد تا بیشتر در خصوص همکاری‌های دو طرف تصمیم گیری کنند.
وزیر ورزش ازبکستان در پایان نیز این اطمینان خاطر را داد که از ورزشکاران بوکس و کوراش ایرانی دعوت به عمل خواهد آورد تا از امکانات کمپ‌های تمرینی این کشور استفاده کنند.

او در پایان از دنیامالی که سابقه موفقی در ریاست فدراسیون قایقرانی ایران و همچنین مجامع جهانی و آسیایی دارد خواست تا در آینده بازدیدی هم از کمپ تمرینی قایقرانی سمرقند داشته باشد.

دنیامالی در دیدار با وزیر ورزش قرقیزستان تاکید کرد با وجود جنگی تحمیلی حادثه شده در ایران، تیم قدرتمندی از کشورمان راهی رقابت‌های روستایی و عشایری قهرمانی آسیا خواهد شد.

حسن‌بائف، وزیر ورزش قرقیزستان در ابتدای این جلسه مراتب تسلیت خود را به وزیر ورزش و جوانان بابت شهدای ورزشکار جنگ تحمیلی اعلام کرد و گفت: به عنوان یک کشور دوست شریک مردم داغدیده و ورزشکار شهید این جنگ هستیم.

او به میزبانی قرقیزستان در مسابقات روستایی و عشایری اشاره کرد و افزود: ما اواخر ماه جاری میزبان رقابت‌های عشایری هستیم. صرف نظر از این روزهای سخت امیدواریم که طرف ایرانی تیم قدرتمندی را به این بازی‌ها اعزام کند. انتظار داریم که شخص وزیر نیز میهمان ما در این رویداد باشند. چرا که روابط ورزشی ما با ایران همیشه حسنه بوده و از برکت حمایت رهبری دو کشور و رعایت اصول ورزش بدون سیاست، این تعامل ادامه دار است.

دنیامالی نیز در ادامه ضمن قدردانی از میزبانی شایسته قرقیزستان از برگزاری پنجمین دوره اجلاس وزاری ورزش اتحادیه شانگهای و نایب قهرمانی اخیر تیم ملی کشتی قرقیزستان در رقابت‌های کشتی قهرمانی آسیا گفت: من به شخصه به واسطه مسئولیتی که در گذشته (مدیر توسعه قایقرانی آسیا)در قایقرانی داشتم، دوستان ورزشی خوبی در قرقیزستان دارم و در این کشور برنامه های استعدادیابی خوبی انجام دادیم.

وی با اشاره به اقدامات زیربنایی وزارت ورزش قرقیزستان در رشته کشتی بیان کرد: سفیر ایران در قرقیزستان به من گفت که شما کمپی برای توسعه کشتی و به نام جهان پهلوان تختی بنا نهادید که مشغول کارهای زیربنایی است. این حرکت برای ما جای خوشحالی دارد و این آمادگی را داریم که در رشته‌های مختلف، خصوصا حوزه کشتی همکاری بیشتری داشته باشیم. قرقیزستان در اکثر رشته‌ها ورزشکاران قدرتمندی دارد و مطمئنا ورزش این کشور جهش خوبی در آینده خواهد داشت.

وزیر ورزش و جوانان با بیان این که ایران تیم آماده‌ای را راهی بازی های عشایری آسیا خواهد کرد، توضیح داد: شاید به جرات بتوانم بگویم قرقیزستان در جنوب غرب آسیا در رابطه با ورزش بومی، سنتی و عشایری،  صاحب سبک است و برای ما جای امیدواری است که از این ظرفیت فرهنگی بهره ببریم. با وجود جنگ تحمیلی، تیم ملی ورزش‌های روستایی و عشایری ایران در این مسابقات حضور داشته باشد. چرا که معتقدیم باید از ظرفیت ورزشی دو کشور به ویژه با محوریت عضویت در اجلاس وزاری ورزش اتحادیه شانگهای استفاده کنیم.


اخبار مرتبط
دنیامالی: شخصاً مخالف حضور در جام‌ جهانی هستم/تاج: تیم ملی در شرایط جنگی آماده می‌شود
سه‌شنبه 1405/02/01 ساعت 17:20
دنیامالی: شخصاً مخالف حضور در جام‌ جهانی هستم/تاج: تیم ملی در شرایط جنگی آماده می‌شود
دومین جلسه ستاد جام جهانی فوتبال 2026 ظهر امروز به ریاست وزیر ورزش و جوانان برگزار شد؛ جلسه‌ای که در آن برنامه‌های تیم ملی، تعویق لیگ برتر، شرایط اردوها و نیازهای مالی و تجهیزاتی تیم ملی بررسی شد. مهدی تاج با اشاره به اینکه لیگ برتر به دلیل کمبود امکانات و مخالفت باشگاه‌ها برگزار نشده، اعلام کرد ادامه مسابقات پس از پایان جام جهانی دنبال می‌شود.
احمد دنیامالی: تیم ملی را آماده می کنیم/ برای حضور در جام جهانی دولت تصمیم می‌گیرد
دوشنبه 1405/01/24 ساعت 23:53
احمد دنیامالی: تیم ملی را آماده می کنیم/ برای حضور در جام جهانی دولت تصمیم می‌گیرد
احمد دنیامالی در خصوص آخرین تصمیم گیری برای حضور تیم ملی فوتبال در جام جهانی 2026 گفت: در صورت تامین امنیت تیم در جام جهانی و صلاحدید، هیئت وزیران در این باره تصمیم گیری خواهد شد.
دنیامالی : جنایت آمریکا و رژیم صهیونیستی را محکوم کنید
دوشنبه 1405/01/10 ساعت 21:47
در نامه ای خطاب به رییس کمیته بین‌المللی المپیک:
دنیامالی : جنایت آمریکا و رژیم صهیونیستی را محکوم کنید
احمد دنیامالی در نامه‌ای به کریستی کاونتری رییس کمیته بین‌المللی المپیک، از او خواست جنایات آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه مردم ایران را محکوم کند.
نظرات

آخرین اخبار
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 14 تیر +وضعیت استان ها
از شبِ اشک تا صبحِ نماز؛ مصلی تهران در دریای عاشقان رهبر شهید غرق شد
توصیه‌های پزشکی برای حضور کودکان در مراسم تشییع رهبر شهید
هشدار درباره گرمازدگی؛ توصیه‌های مهم برای روزهای گرم سال
هشدار به بیماران دیابتی در مراسم تشییع؛ مراقب قند خون خود باشید
9 استان عراق برای مراسم تشییع رهبر شهید تعطیل شد
پشت پرده گفت‌وگوی تلفنی پوتین و ترامپ؛ از ایران تا پایان جنگ اوکراین
ماموریت نجات تلسکوپ «سوییفت» با پرتاب موفق فضاپیما آغاز شد
امباپه یک قدم تا رکوردی تاریخی در جام جهانی
فرانسه یک - پاراگوئه صفر؛ امباپه بلیت یک‌چهارم نهایی را صادر کرد
کشف سیاره‌ای قابل سکونت در فاصله 25 سال نوری زمین
خشم رسانه‌های اسرائیل از پرچم فلسطین در جشن صعود تاریخی مصر
هشدار آژانس جرایم انگلیس؛ عکس کودکان را در فضای مجازی منتشر نکنید
نقش پدربزرگ و مادربزرگ در تربیت کودک؛ حمایت یا مداخله؟
پاسخ سفارت ایران به تهدیدات جدید ترامپ علیه ایران
بازیکن سابق نفت آبادان درگذشت
مقام سابق امنیتی اسرائیل: حضور میلیونی مردم، قدرت ایران را به نمایش گذاشت
مشاور رهبر انقلاب: مردم خالق اصلی حماسه‌های ملی هستند
قدردانی عراقچی از کشورهای شرکت‌کننده در مراسم بزرگداشت قائد شهید
کرملین: در صورت آمادگی، زلنسکی می‌تواند به مسکو سفر کند
هشدار افزایش دما در خراسان رضوی
امشب مراسم وداع در مصلی امام خمینی(ره) تا اذان صبح ادامه دارد
ادعای رسانه صهیونیستی از پشت‌پرده تعویق عملیات اسرائیل در جنوب لبنان
راهور: ترافیک نیمه‌سنگین در محورهای شمالی و ورودی‌های تهران
صعود قاطع شیرهای اطلس به یک‌چهارم نهایی؛کانادای میزبان به خانه بازگشت!
آماده‌باش شبکه سوخت رسانی کشور؛ هیچ جایگاهی بدون بنزین نمی‌ماند
حمله بالگردهای ارتش اسرائیل به مناطق مسکونی جنوب لبنان
مراکز تعویض پلاک و شماره‌گذاری فردا تعطیل است
اهدای عضو جوان شیرازی، زندگی بخش شد
افشای علت انصراف بن گویر از سفر به آمریکا
پاسخ فدراسیون فوتبال به اظهارات مدیر اجرایی جام جهانی آمریکا
امیر دریادار حبیب الله سیاری: حضور میلیونی مردم در مراسم وداع همه را شگفت‌زده کرد
قالیباف: ایستادگی ملت ایران معادلات جنگ اخیر را تغییر داد
پزشکیان: دم از وحدت می‌زنند اما طرف مقابل را تخطئه می‌کنند
سرپرست وزارت دفاع: در صورت نقض آتش‌بس، پاسخ ایران قاطع خواهد بود
ترامپ: مراسم تشییع رهبر ایران را دنبال می کنم/ از گریه ایرانی ها در مراسم غافلگیر شدم
جهاد اسلامی: رهبر شهید انقلاب ستون اصلی حمایت از فلسطین بود
موزه قرآن و هدایای رهبر شهید در حرم رضوی بازگشایی شد
ولایتی: عاملان شهادت رهبر ایران به سرنوشتی شوم دچار می‌شوند
شعب کشیک بانک‌ها فردا یکشنبه در سراسر کشور فعال هستند
اردوغان: توافق اسلام‌آباد باعث آرامش جهان شد
11 هزار اتوبوس برای جابه‌جایی زائران مراسم تشییع به کار گرفته شد/ارائه 20 درصد تخفیف
پلیس راهور: 14 ورودی تهران بدون محدودیت در اختیار زائران است
هلال‌احمر در 3 استان شمال‌غربی به حالت آماده‌باش درآمد
وزیر راه: 7500 ناوگان و ظرفیت ویژه ریلی برای مراسم تشییع آماده شد
رئیس اتحادیه نویسندگان اوراسیا: آمریکا با دروغ به ایران تجاوز می‌کند
تردد در محورهای منتهی به تهران 40 درصد افزایش یافت
چین در مراسم تشییع رهبر شهید: به توسعه روابط با ایران متعهد هستیم
رئیس ستاد تشییع از مراکز اسکان و درمان زائران بازدید کرد
ارایه تسهیلات خرید اقساطی ویژه بازنشستگان تأمین اجتماعی و صندوق بازنشستگان کشوری+ لینک