×
سیاسی
شناسه خبر : 313839
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1405/02/09 ساعت 22:51
قوه قضاییه: مرحومه‌ای به نام «آیدا برآسا» وجود خارجی ندارد

قوه قضاییه: مرحومه‌ای به نام «آیدا برآسا» وجود خارجی ندارد

قوه قضاییه در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: استعلامات دقیق صورت گرفته، از تمام مراجع مرتبط نشان می‌دهد فردی با مشخصات «آیدا برآسا» در هیچکدام از سامانه‌های سراسری وجود نداشته و متوفایی با مشخصات اعلامی اینترنشنال ثبت نشده است.

نورنیوز- گروه سیاسی: قوه قضاییه در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: استعلامات دقیق صورت گرفته، از تمام مراجع مرتبط نشان می‌دهد فردی با مشخصات «آیدا برآسا» در هیچکدام از سامانه‌های سراسری وجود نداشته و متوفایی با مشخصات اعلامی اینترنشنال ثبت نشده است.

اطلاعیه قوه قضاییه به‌شرح زیر است:
 
"شبکه اسرائیلی اینترنشنال، اخیر با انتشار خبری مدعی شد «بر اساس اطلاعات رسیده به ایران اینترنشنال، آیدا برآسا، ۲۰ ساله و دانشجوی رشته روان‌شناسی، ۱۹ دی‌ماه با شلیک مستقیم سه گلوله به گردن و گلویش کشته شد.»

اینترنشنال در ادامه آورده است «ماموران پیکر آیدا را ربودند و خانواده‌اش پس از گذشت دو هفته توانستند پیکر او را در کهریزک شناسایی کنند. علاوه بر جای گلوله، آثار تعدادی بخیه روی شکم آیدا وجود داشت. خانواده برای تحویل پیکر وادار به پرداخت هزینه سنگین شدند و تحت فشار قرار گرفتند تا علت مرگ را کشته شدن در اعتراض‌ها اعلام نکنند.».

بررسی ها  از مراجع مختلف نشان می‌دهد اساسا متوفی با مشخصات اعلام‌شده در خبر اینترنشنال، وجود خارجی ندارد.

استعلامات دقیق صورت گرفته، از تمام مراجع مرتبط اعم از بهشت زهرا، سازمان ثبت احوال و به‌ویژه سازمان پزشکی قانونی کشور نشان می‌دهد فردی با این مشخصات در هیچکدام از سامانه‌های سراسری وجود نداشته و متوفایی با مشخصات اعلامی اینترنشنال ثبت نشده است. 

در واقع مرحومه‌ای به نام «آیدا برآسا» وجود خارجی نداشته و تمام ماجرای «شلیک مستقیم سه گلوله به گردن و گلویش» و ... ساختگی است. 

در اقدام اینترنشنال دو موضوع بیشتر محتمل به نظر نمی‌رسد: اول اینکه سوژه‌هایش ته کشیده و برای زنده نگه داشتن کودتای صهیونی دی ماه در ذهن مخاطب اقدام به ایجاد داستان و هویت جعلی کرده است. یعنی تصویر منتشر شده متعلق به فردی دیگر بوده و با نسبت دادن هویتی ساختگی به آن، تلاش شده روایتی احساسی و جهت‌دار تولید شود. رویکردی که هدف آن ایجاد التهاب رسانه‌ای و القای روایت‌های غیرواقعی به مخاطبان است.

یا برخی گروه‌ها با ارسال اطلاعات جعلی، اینترنشنال را دست انداخته‌اند. همان کاری با رئیس جمهور امریکا نیز انجام شده است. هفته گذشته بود که ترامپ با استناد به تصاویر منتشر شده از چند زن توسط گروه‌های ضد ایرانی در فضای مجازی، ادعا کرد که این زن‌ها در آستانه اعدام قرار دارند، خبری که بلافاصله تکذیب شد و رئیس جمهور آمریکا مجبور شد در دروغی دیگر از خبری که وجود نداشت برای خود دستاوردسازی کند. یا سال گذشته همزمان با کودتای دی ماه در خبر دروغ دیگری اعلام کرده هشتصد زندانی در ایران در آستانه اعدام قرار داشتند، اما به درخواست او اعدام‌ها لغو شد که این مورد هم صحت نداشت."


نظرات

آخرین اخبار
هشدار پزشکان به شرکت‌کنندگان در مراسم تشییع رهبر؛ لنز نگذارید
روش جدید آلمانی‌ها برای درمان درد زانو
دانشمندان آلمانی راهی برای مقابله با پیری کشف کردند
پرواز هواپیماهای شناسایی آمریکایی بر فراز مناطقی در غرب عراق
روسیه برای افزایش صادرات غلات به ایران اعلام آمادگی کرد
فهرست مراکز اسکان زائران در مدارس و مراکز آموزشی شهرستان‌های تهران
درخواست سازمان‌های مردم نهاد نیویورک برای محاکمه بن گویر
خانواده رهبر شهید در حرم امام رضا(ع) دفن می شوند؟
تعطیلی رسمی در بغداد به مناسبت مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر انقلاب
ربوده شدن نظامی صهیونیست در بئرالسبع
دستور وزیر کشور برای تداوم فعالیت شهرداران و دهیاران ابلاغ شد
تساوی استرالیا و مصر در وقت قانونی؛ /بازی در وقت اضافه
فیبا درباره پیروزی ایران مقابل اردن چه نوشت؟
فشار نمایندگان انگلیس برای تحریم نتانیاهو و وزیر دادگستری اسرائیل
پزشکیان: همکاری‌های راهبردی ایران و روسیه باید شتاب بگیرد
سرمربی مستعفی کره جنوبی پنهانی از کشور خارج شد!
احتمال تغییر ساعت مسابقه انگلیس و مکزیک
گزارش تصویری | مراسم ادای احترام مقامات کشورهای خارجی به پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب
5 هزار خانواده تهرانی به پویش «هر خانه یک موکب» پیوستند
مدودف: روسیه در سوگ رهبر شهید کنار ملت ایران است
ترافیک سنگین در جاده کندوان؛ تردد همچنان دوطرفه است
دفتر نتانیاهو: دیدار با ترامپ در دستور کار است
حریق جزئی در چهلستون اصفهان بدون خسارت مهار شد
پاسخ قالیباف به گزافه‌گویی ترامپ علیه مردم ایران
عراقچی میزبان نماینده ویژه نامیبیا در تهران شد
نکات مهم برای زائران و عزاداران آیین وداع رهبر شهید
راه اندازی بانک خون در مراکز درمانی مستقر در مصلی
عراقچی: رهبر شهید انقلاب همواره ایران را عزیز، سربلند و باصلابت می‌خواستند
پیام سخنگوی وزارت امور خارجه در فراق آقای شهید ایران
نقشه زائرشهرهای تهران برای اسکان زائران در مراسم امام شهید
پیش‌بینی 14 زائرسرای بزرگ در مبادی اصلی ورود به تهران
تهدید آمریکا علیه کشورها درباره مراسم ادای احترام به امام شهید
واکنش اندیشمند الجزایری به شهادت نوه امام شهید اسلام
پوستج‌اوغلو سرمربی النصر شد
قضاوت دیدار بزرگ جام جهانی به فغانی رسید
دیدار وزیر خارجه قزاقستان با وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران
پزشکیان با سران کدام کشورهای حاضر در تهران دیدار کرد؟
تأکید تهران و اسلام‌آباد بر گسترش همکاری‌های دفاعی
تمام ظرفیت‌های امدادی کشور در آماده‌باش مراسم وداع
اختلاف برلین و واشنگتن بر سر هزینه‌های دفاعی ناتو
هشدار شدید یمن به عربستان؛ پاسخ قاطع در راه است
انهدام تیم تروریستی در تفتان؛ 2 تروریست کشته شدند
پزشکیان: تدبیر اقلیم کردستان توطئه‌ها در مرزهای غربی ما را خنثی کرد
فرمانده ارتش پاکستان با عراقچی دیدار کرد
شایعه درگذشت عطاالله مهاجرانی تکذیب شد
پرواز تهران–صنعا پس از 10 سال انجام شد
توسعه همکاری‌های اقتصادی و ترانزیتی ایران و ازبکستان باید شتاب بگیرد
دعوت ولایتی از مردم و جبهه مقاومت برای حضور در تشییع و وداع رهبر شهید
نبض جام | ویژه برنامه روزانه نورنیوز برای جام جهانی 2026 / قسمت بیست و پنجم
اسرائیل ترور مقامات ایرانی را تکذیب کرد