×
سیاسی
شناسه خبر : 313780
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1405/02/09 ساعت 18:48
غریب‎‌آبادی: از حقوق بین‌الملل  تنها اسمی باقی مانده است

غریب‎‌آبادی: از حقوق بین‌الملل تنها اسمی باقی مانده است

معاون وزارت امور خارجه گفت: از حقوق بین‌الملل و حقوق بین‌الملل بشردوستانه تنها اسمی باقی مانده و طرف متجاوز هیچ ارزشی برای این چارچوب‌ها قائل نیست. مجامع بین‌المللی نیز واکنش درخوری به این جنایات نشان ندادند و تجاوز غیر قانونی به ایران و انجام این جنایات جنگی را محکوم نکردند.

نورنیوز- گروه سیاسی: «میریانا اسپولیاریک» رئیس کمیته بین‌المللی صلیب سرخ، صبح امروز چهارشنبه ۹ اردیبهشت با «کاظم غریب‌آبادی» معاون امور حقوقی و بین‌المللی وزارت امور خارجه دیدار و گفت‌وگو کرد.

معاون امور حقوقی و بین‌المللی وزارت امور خارجه با تشریح جنایات ارتکابی آمریکا و رژیم صهیونیستی در تجاوز نظامی علیه ایران، به شمول حمله به صد و سی هزار هدف غیرنظامی، مسکونی، بیمارستان ها، مدارس و زیرساخت‌های غیرنظامی، از جمله حمله به مدرسه میناب، که مشخص شد با علم و قصد انجام شده، این اعمال را مصداق جرائم جنگی و جنایت علیه بشریت دانست و بیان کرد: اگر این رفتارها نشانگر تمدنی است که غرب و آمریکا از آن دم می‌زنند و به دنبال تحمیل آن در چارچوب دمکراسی و حقوق بشر و سبک زندگی خود به سایر کشورها هستند، مردم جهان از این تمدن بیزارند.

وی افزود: امروز از حقوق بین‌الملل و حقوق بین‌الملل بشردوستانه تنها اسمی باقی مانده و طرف متجاوز هیچ ارزشی برای این چارچوب‌ها قائل نیست. مجامع بین‌المللی نیز واکنش درخوری به این جنایات نشان ندادند و تجاوز غیر قانونی به ایران و انجام این جنایات جنگی را محکوم نکردند.

غریب‌آبادی با اشاره به حمایت برخی کشورهای منطقه از تجاوز نظامی علیه ایران با در اختیار قرار دادن قلمرو و امکانات و تاسیسات نظامی مستقر در این کشورها، خاطرنشان کرد: با ارائه این حمایت‌ها که مستند هم شده است، نمی‌توان برخی دولت‌های همسایه را دولت بی‌طرف محسوب نمود و آنها از لحاظ حقوقی بخشی از این تجاوز محسوب می‌شوند و ایران ناگزیر بود به تجاوزاتی که از مبداm این کشورها انجام می‌شود، پاسخ متناسب جهت دفع و رفع آن بدهد.

معاون امور حقوقی و بین‌المللی وزارت امور خارجه بر انسجام و همبستگی مردم ایران در حمایت از نیروهای مسلح مقتدر در دفاع از تمامیت سرزمینی و حاکمیت و امنیت ملی ایران تأکید و تصریح کرد، دشمنان در ارزیابی مقاومت و ایستادگی مردم متمدن و ریشه‌دار ایران دچار اشتباه محاسباتی شدند.

غریب آبادی تاکید کرد: طرف‌های متجاوز، که بنا بر گفته خودشان از کشتار لذت می‌برند و به آن می‌بالند، بسیار نیازمند انذار مبتنی بر رعایت اصول قواعد حقوق بشردوستانه بین‌المللی هستند. هر آنچه ایران انجام داده است، در راستای دفاع از خود و مردم سرزمین خود بوده است.

رئیس کمیته بین‌المللی صلیب سرخ هم در این دیدار با تشریح اهداف سفرش به تهران و دیدار با مقام‌های کشورمان، بر لزوم رعایت اصول حقوق بشردوستانه بین‌المللی در منازعات مسلحانه بین‌المللی از سوی تمامی طرف‌ها تاکید کرد و ابراز امیدواری نمود که با تداوم روند دیپلماسی و مذاکرات، شاهد پایان جنگ و برقراری صلح و ثبات و آرامش در منطقه باشیم.


نظرات

آخرین اخبار
وزیر صمت: واردات خودرو متوقف نشده و ادامه دارد
جنگ ترامپ قیمت دارو در جهان را گران کرد
سازمان غذا و دارو: مشکل نقدینگی ریالی برای تأمین دارو نداریم
روش محاسبه الگوی مصرف برق اعلام شد
کاهش هزینه‌های ترانزیت میان ایران و پاکستان
قیمت گوشت قرمز امروز 13 اردیبهشت 1405 + جدول
قیمت بنزین در آمریکا 61 درصد افزایش یافت
بازگشت رونق به سینماها با اکران دو فیلم جدید
آسفالت هوشمند، پایان عمر جاده‌های فرسوده
ترامپ دستور کاهش چشمگیر نیروهای آمریکایی در اروپا را صادر کرد
جزئیات تازه از مذاکرات ایران در اسلام‌آباد
673 زخمی در جبهه شمالی از زمان آتش‌بس با ایران
افت دوباره طلا در بازار جهانی
آخرین وضعیت ذخایر سدهای تهران اعلام شد
جنجال «کیک اعدام»در جشن تولد وزیر امنیت داخلی اسرائیل
هاآرتص:آمریکا ده‌ها هزار سامانه تسلیحاتی پیشرفته به اسرائیل می‌فرستد
نوراینفو | ویژگی افرادی که از نظر روانی قوی هستن
نوراینفو | چگونه مصرف آب را کاهش دهیم؟
نوراینفو | بهترین منابع ویتامین‌ها و مواد معدنی مورد نیاز بدن
آتش‌سوزی گسترده در دانشگاه فلوریدای جنوبی
متکی: هم‌افزایی میدان و دیپلماسی در وضعیت «نه جنگ و نه صلح» الزامی است
کوبا به واشنگتن هشدار داد: حمله به ما، ثبات منطقه را تهدید می‌کند
روایت یک دانش‌آموز مینابی؛ «هدا» در قاب مستند
تظاهرات در رم برای حمایت از ناوگان «صمود»
گزارشگر سازمان ملل: اروپا در مسیر «اسرائیلی‌سازی» قرار گرفته است
مصدومیت قلی‌زاده در لیگ لهستان و احتمال غیبت در جام جهانی
هوای مشهد در وضعیت هشدار آلودگی
نورنما | فرزند دنا روایتی از عشق و ایثار
چک در جنگ آمریکا علیه ایران مشارکت ندارد
عامل اصلی شهادت «حافظ امنیت» در ارومیه اعدام شد
سقوط سنگ در جاده کندوان روی خودروهای عبوری
زن شکارچی در بازرجان تفرش به دام محیط‌بانان افتاد
هشدار تخلیه رژیم صهیونیستی برای 11 روستا در جنوب لبنان
سرمربی بارسلونا: فقط تیم خودم مهم است، رقبا را دنبال نمی‌کنم
بحران هرمز و دومینوی سقوط ایرلاین‌ها
2 کشته در برخورد شدید خودرو با پل عابر پیاده
شوک تعرفه‌ای ترامپ به اتحادیه اروپا
اخراج گسترده پاکستانی‌های شیعه از امارات
پیروزی دراماتیک بارسا مقابل اوساسونا
اداره دولت جنگ و سرمایه‌داری ایرانی
هشدار فرانسه و ایتالیا به افزایش خصومت علیه مسیحیان در اراضی اشغالی
نقش هرمز در اقتصاد جهان
زنده‌باد شعار!
درخشش مسی هم مانع شکست اینترمیامی نشد
هیچ مشکل جدی در تأمین مواد اولیه خودروسازان وجود ندارد
آنچه هوش مصنوعی نمی تواند محاسبه کند
مدار دیپلماسی | لبه تیغ در خلیج فارس؛ جنگ یا توافق
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز یکشنبه13 اردیبهشت 1405+ جدول
وقتی زبان سیاستمدار چکمه می‌پوشد
خطر خوددرمانی دارویی در شرایط بحران!