×
اقتصادی
شناسه خبر : 313727
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1405/02/09 ساعت 15:33
افزایش پروازهای فرودگاه امام(ره) به 30 پرواز در روز

افزایش پروازهای فرودگاه امام(ره) به 30 پرواز در روز

رامین کاشف‌آذر گفت پروازهای فرودگاه امام خمینی(ره) از شش پرواز در روز پس از بازگشایی آسمان کشور به 30 پرواز ورودی و خروجی افزایش یافته و اکنون پروازها به 15 مقصد انجام می‌شود.

نورنیوز-گروه اقتصادی: رامین کاشف آذر در گفت‌وگویی، با بیان اینکه پروازهای فرودگاه امام(ره) از ساعت ۶ صبح روز شنبه (پنجم اردیبهشت‌ماه) با پرواز حج ایران‌ایر به مدینه آغاز شد، گفت: در روز اول از سرگیری پروازها به سه مقصد پرواز داشتیم که امروز بعد از گذشت پنج روز، ۱۵ مقصد پروازی داریم.

وی افزود:‌ پروازهای خارجی توسط هفت شرکت هواپیمایی داخلی انجام می‌شود که قطعا در روزهای آتی به تعداد آنها افزوده خواهد شد.

مدیرعامل فرودگاه امام(ره) تصریح کرد: طی روزهای آینده نیز براساس برنامه پروازی ایرلاین‌ها داخلی شاهد افزایش پروازهای بین‌المللی خواهیم بود.

وی در پاسخ به اینکه در حال حاضر از فرودگاه امام(ره) به کدام کشورها پرواز مستقیم داریم؟ گفت: در حال حاضر پروازهایی به مقاصد پکن، گوانگژو، شانگهای، شنژن و چند شهر دیگر در کشور چین، استانبول، ایروان، دهلی، مسقط، دوحه، بغداد، نجف و کابل از این فرودگاه انجام می‌شود.

به گفته کاشف آذر، از روزی شش پرواز پس از بازگشایی آسمان کشور به روزی ۳۰ پرواز نشست و برخاست رسیده‌ایم و با همت متخصصان داخل فرودگاه خدمات نیز مانند قبل از جنگ به مسافران ارائه می‌شود و تمام زیرساخت‌های فرودگاهی آماده است.

وی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه ایرلاین‌های خارجی چه زمانی به کشور باز می‌گردند و آیا درخواست خود را برای پرواز اعلام کرده‌اند، گفت: با شرکت‌های خارجی به عنوان مشتریان فرودگاه امام(ره) درگیر مذاکره هستیم. همه آنها برای از سرگیری پروازهای خود اعلام آمادگی کرده‌اند و علاقمند نیز هستند، زیرا بازاری است که سال‌هاست در آن فعالیت دارند. ضمن اینکه کشور بزرگی داریم و تقاضا برای پروازهای بین المللی زیاد است و  از آن طرف نیز به دلیل تحریم‌های خصمانه به بسیاری از مقاصد به صورت مستقیم پرواز نداریم؛ بنابراین به محض پایدار شدن شرایط این اتفاق خواهد افتاد و خیلی زود شاهد بازگشت ایرلاین‌ها خارجی به فرودگاه خواهیم بود.

مدیرعامل فرودگاه امام(ره) در پاسخ به اینکه قرار است برخی از پروازهای داخلی از مهرآباد به امام(ره)‌منتقل شود؟ یا خیر اظهار کرد: فرودگاه مهرآباد آماده بهره‌برداری شده و پروازهای خود را آغاز کرده است. اما اگر لازم باشد فرودگاه‌ امام در کنار فرودگاه مهرآباد نیز آمادگی لازم برای انجام پروازهای داخلی را نیز دارد. براساس اقتضائات کشور اگر نیاز باشد به کمک فرودگاه مهرآباد بیاییم حتما این کار انجام خواهد شد. اما در حال حاضر فرودگاه مهرآباد این مهم را انجام می‌دهد. این موضوع به تصمیم سازمان هواپیمایی کشوری و شرکت فرودگاه‌ها بستگی دارد که اگر لازم باشد زیرساخت‌های لازم را برای کمک داریم.


اخبار مرتبط
فهرست کامل پروازهای خارجی از فرودگاه امام (ره) به نقاط مختلف جهان
سه‌شنبه 1405/02/22 ساعت 12:35
فهرست کامل پروازهای خارجی از فرودگاه امام (ره) به نقاط مختلف جهان
فرودگاه امام خمینی(ره) از افزایش پروازهای خارجی خبر داد و اعلام کرد در حال حاضر پرواز به بیش از 20 مقصد از جمله استانبول، مسکو، شانگهای و بانکوک توسط 13 ایرلاین داخلی انجام می‌شود.
جابه‌جایی بیش از 21 هزار مسافر در فرودگاه امام(ره)
یکشنبه 1405/02/13 ساعت 17:18
در یک هفته صورت گرفت؛
جابه‌جایی بیش از 21 هزار مسافر در فرودگاه امام(ره)
معاون فرودگاه امام خمینی(ره) از تداوم پایداری و رشد عملیات پروازی خبر داد و اظهار کرد: در هفته گذشته میزبان 21 هزار و 549 مسافر بودیم که از این تعداد، 11 هزار و 427 نفر در قالب پروازهای خروجی و 10 هزار و 122 نفر در قالب پروازهای ورودی از خدمات شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) بهره‌مند شده‌اند.
ازسرگیری  پروازهای رشت- مشهد و بالعکس
جمعه 1405/02/11 ساعت 23:02
ازسرگیری پروازهای رشت- مشهد و بالعکس
مدیرکل فرودگاه بین‌المللی گیلان از برقراری دوباره پرواز رفت و برگشت مشهد- رشت بعد از جنگ تحمیلی سوم خبر داد.
کدام فرودگاه‌های کشور  اکنون فعال هستند
چهارشنبه 1405/02/09 ساعت 18:53
معاون عملیات هوانوردی شرکت فرودگاه ها پاسخ می دهد؛
کدام فرودگاه‌های کشور اکنون فعال هستند
معاون عملیات هوانوردی شرکت فرودگاه ها گفت: در حال حاضر همه فرودگاه‌ها در نیمه شرقی کشور از جمله فرودگاه مهرآباد و امام(ره) از طلوع تا غروب آفتاب عملیاتی است و فرودگاه‌های بین‌المللی مشهد و زاهدان نیز به صورت 24 ساعته فعالیت می‌کنند.
سازمان بازرسی: بازپرداخت پول پروازهای لغوشده الزامی است
چهارشنبه 1405/02/09 ساعت 10:45
سازمان بازرسی: بازپرداخت پول پروازهای لغوشده الزامی است
سخنگوی سازمان بازرسی کل کشور اعلام کرد ایرلاین‌ها و دفاتر خدمات مسافرتی موظف‌اند وجوه دریافتی بابت پروازهای لغوشده را به مسافران بازگردانند.
ازسرگیری پروازهای روسیه و چین به ایران پس از 2 ماه
سه‌شنبه 1405/02/08 ساعت 20:20
ازسرگیری پروازهای روسیه و چین به ایران پس از 2 ماه
سی‌جی‌تی‌ان از رسانه های چین اعلام کرد، پروازهای مسافربری بین ایران و چین برای اولین بار پس از 60 روز از سر گرفته شد.
نظرات

آخرین اخبار
پایان مشارکت هلند در طرح آموزش نیروهای اوکراینی تحت رهبری انگلیس
پرداخت مطالبات ناشران نمایشگاه کتاب
بسکتبالیست زن آمریکایی در ایران ازدواج کرد و مسلمان شد
پیام سید مجید نقطه زن به مردم چیست؟
سفارت ایران در برلین: آمریکا مسئول نقض آتش‌بس است
آتش‌سوزی گسترده در جنوب لندن؛ 100 آتش‌نشان به محل اعزام شدند
ادعای سنتکام درباره توقیف نفتکش در دریای عمان
حمله حزب‌الله به مواضع ارتش اسرائیل در جنوب لبنان
ترامپ: پنج کشور خواستار توقف درگیری‌ها و فشار بر نتانیاهو شدند
عزیزی: ایران مانع مذاکرات با آمریکا نیست
انفجارهای شدید در شمال عراق
حازم قاسم: سفارتخانه‌های فلسطین باید صدای مردم غزه در جهان باشند
قاآنی: مقاومت از هرمز تا باب‌المندب کمربند امنیتی می‌سازد
تداوم وضعیت فعلی تنگه هرمز هزینه سنگینی برای اقتصاد جهانی دارد
ادعای ترامپ درباره نتانیاهو؛ به او گفتم مقابل ایران تنها خواهی ماند
یزد 19 خرداد تعطیل شد؛ امتحانات طبق برنامه برگزار می‌شود
چرا جنگنده‌های اسرائیل وارد آسمان ایران نشدند؟
پایان کابوس دختران سنندجی؛ نامادری سنگدل راهی زندان شد
وزیر صمت: اجازه اختلال در زنجیره تأمین و کمبود کالا را نمی‌دهیم
افزایش شمار شهدای لبنان به 3637 نفر
تغییر تازه در پروازهای حج؛ بازگشت حجاج ایرانی به تهران از سر گرفته شد
مرحله سوم همسان‌سازی حقوق بازنشستگان امسال اجرا می‌شود
عارف: دشمن ناچار به التماس مجدد برای آتش‌بس شد
جهش گردشگری اسپانیا؛ جنگ خاورمیانه بازار سفر را تغییر داد
منبع امنیتی اسرائیل: تصور نمی‌کردیم ایران تهدید خود را عملی کند
جایزه بین‌المللی برای هدی زین العابدین در گرجستان
ایران دوست وفادار لبنان است
هدف مذاکرات پایان جنگ و ایجاد امنیت پایدار است، نه عادی‌سازی با آمریکا
هزینه سنگین درگیری با ایران برای رژیم صهیونیستی؛ تا این لحظه 171 میلیون دلار
معافیت مالیاتی برای خسارت‌دیدگان جنگ
بازگشت وحید امیری به پرسپولیس+ جزئیات و عکس
قالیباف:هدف مذاکرات با آمریکا عادی‌سازی روابط نیست
دولت هزینه برخی عوارض ملکی را کاهش داد
تبریک عراقچی به پاشینیان
عکس های منتخب جهان، 8 ژوئن 2026
دیدار اردوغان و رئیس‌جمهور موقت ونزوئلا در استانبول
واکنش ایران به تحریم‌های اروپا
بازنشستگان حکم حقوقی خود را چگونه دریافت کنند؟
نتانیاهو به توقف تبادل آتش با ایران اعتراف کرد
بقایی: نیرویی که برای تسلط بر دیگران آفریده بودند، دیگر از فرمانشان خارج شده است
آتش‌سوزی در نفتکش نزدیک سواحل عمان
نوراینفو | چگونه از روان کودک مراقبت کنیم؟
آسمان کشور به شرایط عادی بازگشت
رحمان بی رحم با کامبکی دیدنی در فینال
اعلام نحوه قیمت‌گذاری بر لوازم خانگی
آمریکا بیش از 100 مقام نیکاراگوئه را تحریم کرد
رئیس سابق اطلاعات اسرائیل: رهبر ایران پیام قدرت و اعتماد به نفس به مردمش داد
لبنان: اسرائیل 3491 بار آتش‌بس را نقض کرد
انصارالله: اجازه قلدری نتانیاهو در منطقه را نمی‌دهیم
صالحی: کنار هم بودن ایران و لبنان فقط همدردی نیست، یک ضرورت دفاعی است